"Gazda plaže" u Selcu za Index: Dovedite mi te koji se žale
Page 1 of 1
"Gazda plaže" u Selcu za Index: Dovedite mi te koji se žale
ajde ne tupite,čovjek je uložio svoj novac a ne tuđi,zapošljava ljude i plaća koncesiju,i plujete po čovjeku iz čiste ljubomore,to je isto kao da u centru nekog turističkog grada gdje postoji koncesija za npr. terasu donesete svoj stol i stolice te izvadite ručak iz torbe..
https://www.index.hr/vijesti/clanak/gazda-plaze-u-selcu-za-index-dovedite-mi-te-koji-se-zale/2013289.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/gazda-plaze-u-selcu-za-index-dovedite-mi-te-koji-se-zale/2013289.aspx
Guest- Guest
darth_vader-
2014-04-17
Re: "Gazda plaže" u Selcu za Index: Dovedite mi te koji se žale
ajde ne tupite,čovjek je uložio svoj novac a ne tuđi,zapošljava ljude i plaća koncesiju,i plujete po čovjeku iz čiste ljubomore,to je isto kao da u centru nekog turističkog grada gdje postoji koncesija za npr. terasu donesete svoj stol i stolice te izvadite ručak iz torbe..jasambrend wrote:Metak. Celo..
Guest- Guest
zašto ga netko ne zavida šakom.. mislim da ja dođe na plažu i legnem na ručniku i onda mi dođe neki krkan srati iznad.. glave.. ok, lipo mu objasnim, sve u fino, ali kada nema drugog izbora.. goni se u tri p.m
i nakon toga deportacija jer link nije hrvat
AssadNaPodmornici wrote:zašto ga netko ne zavida šakom.. mislim da ja dođe na plažu i legnem na ručniku i onda mi dođe neki krkan srati iznad.. glave.. ok, lipo mu objasnim, sve u fino, ali kada nema drugog izbora.. goni se u tri p.m
pa zavida ga je tip :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nije hrvat al ponaša se ko prava rvatinaAssadNaPodmornici wrote:zašto ga netko ne zavida šakom.. mislim da ja dođe na plažu i legnem na ručniku i onda mi dođe neki krkan srati iznad.. glave.. ok, lipo mu objasnim, sve u fino, ali kada nema drugog izbora.. goni se u tri p.m
Guest- Guest
Similar topics
» Koji luzeri!SDP na prosvjedu 'Ne kradite nam plaze',uzeo sliku plaze koja je ogradjena za njihovog mandata.
» Index: Plenky je gazda Borga
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
» Nakon što je Index objavio snimku, vjeroučitelj koji bi strijeljao Mesića i Pusić završio u zatvoru
» Tito ostaje bez ulice u Selcu?
» Index: Plenky je gazda Borga
» "Gazda" - film koji Todorić ne želi da vidite
» Nakon što je Index objavio snimku, vjeroučitelj koji bi strijeljao Mesića i Pusić završio u zatvoru
» Tito ostaje bez ulice u Selcu?
Page 1 of 1