Tri pijana četnika,,Ovo je Srbija''
Page 1 of 1
Tri pijana četnika,,Ovo je Srbija''
Gledam na HRT,prigodni program za Dan Državnosti,prikaže isječak onog starog HTV-ovog ratno-propagandnog crtića gdje prikazuje Hrvatsku i onda dođu tri pijana Srbina,stave kokarde,napiju se i zaplešu neko srpsko kolo i istaknu,,Ovo je Srbija'' potpuno sam zaboravio na taj smješni,podrugljivi propagandni uradak.
Pa sad,jeli netko od profesionalnih domoljuba ima možda snimak toga ili zna gdje se može naći na internetu ?
Pa sad,jeli netko od profesionalnih domoljuba ima možda snimak toga ili zna gdje se može naći na internetu ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Tri pijana četnika,,Ovo je Srbija''
Našao sam nešto slično,ali onaj je bio vrh.
2015-07-23
Sjećam se.סמאל wrote:Gledam na HRT,prigodni program za Dan Državnosti,prikaže isječak onog starog HTV-ovog ratno-propagandnog crtića gdje prikazuje Hrvatsku i onda dođu tri pijana Srbina,stave kokarde,napiju se i zaplešu neko srpsko kolo i istaknu,,Ovo je Srbija'' potpuno sam zaboravio na taj smješni,podrugljivi propagandni uradak.
Smiješno mi je bilo kad su u Petrinji pijani banijci(bez kokardi i brada),uglavnom u levis jaknama i trenerkama(po najnovijoj modi) ,lijepo obrijani i počešljani skakali ko majmuni i vikali ovo je Srbija.
malo ću projutubisati,pa ako nađem kačim.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vjerujem da mnogi od tih veseljaka,nikad prije nisu ni vidili Srbiju,onda kada su skandirali.
2015-07-23
Pa baš zato su i skandirali.סמאל wrote:Vjerujem da mnogi od tih veseljaka,nikad prije nisu ni vidili Srbiju,onda kada su skandirali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sve bi to bilo komicno da ti veseljaci poslije nisu pobili i protjerali masu ljudi. Poslije su i sami uspjeli pobjeci zbog nesposobnosti hrvatskih vlasti da ih zakopa duboko u nekoj jami kako i prilici na Balkanu. Sad seru iz svojih rupa a mogli su sutjeti u rupi.
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Bivsi pripadnik Belih Orlova spasio Hrvata(Hrvate) od svojih cetnika pa ga Srbija proglasila krivim za zlocine na Ovcari
» Pijana policajka ubojica
» Ova što puca je 'pijana Milja',a 'dugmetaru' svira HNS-ovac iz Sunje
» Dali Kolinda pijana drži govore,kao što se govori u Hrvatskoj?
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Pijana policajka ubojica
» Ova što puca je 'pijana Milja',a 'dugmetaru' svira HNS-ovac iz Sunje
» Dali Kolinda pijana drži govore,kao što se govori u Hrvatskoj?
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
Page 1 of 1