Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
Tko se naslađuje smrti djeteta od 8 godina, pička ti materina majmune blesavi. Ti si totalni idiot i kreten, kak' te uopće nije sramota napisati ovako nešto. Fuj govno smrdljivo.End wrote:koja jadnoća ovo je neviđeno, da se klošar naslađuje nad ekipom koja već sad dva naslova ima osvojena, ali šta očekivati od liverpulskog jadnika i izroda koji se naslađuje i nad smrću djeteta od 8 godina..
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
ajmo debilu lagana pedala.. od tebe ne da osjećam susramlje nego gubim volju za disanjem..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ti nisi ni dostojan da udišeš ovaj zrak idiote. Sramoto ljudskog roda.
Zeko-
2015-08-26
ajme kako boli kad to dolazi od najveće gnjide na forumu, pogledaj si samo potpis kako te nije sramota u tim godinama izigravat najveću budalu..
i ti odjebi od mene neću imat posla s takvim debilima jel ti jasno
i ti odjebi od mene neću imat posla s takvim debilima jel ti jasno
2015-08-25
Ti si govno od kojeg je samo slučajno ispalo nešto što se zove čovjek. Dakle, ti si čovječje govno.
Zeko-
2015-08-26
Tommy R wrote:Ahaha...kakva tišina večeras na ovoj temi. Nema prolijevanja sperme u litrama i pušenja ispod stola.
Guest- Guest
Barca odigra remi i redikuli su naslađuju haha...
:D
Pogotovo Bracala, čiji Junajtid puši od nikakvog Njukasla...
A igrač od 500 000 € sedmicno promašuje prazan gol...
:D
Pogotovo Bracala, čiji Junajtid puši od nikakvog Njukasla...
A igrač od 500 000 € sedmicno promašuje prazan gol...
Guest- Guest
Ne dođeš 20 dana i ništa ne propustiš. Osim što su niče i čmarend još gluplji i puše ga jedan drugom više nego ikad
“Želim otići u Pariz. Ondje znam da ću biti stvarno obožavan. Francuzi će biti toliko sretni što igram u njihovom prvenstvu da će mediji izvršiti pritisak da mi se dodijeli Zlatna lopta”, napisao je Ronaldo prije šest godina.
Iste je godine zatražio i razgovor s predsjednikom Reala, Florentinom Perezom koji mu je dao jasan odgovor što misli o njegovoj ideji da napusti Madrid:
“Ovo mi govoriš sada kada je prijelazni rok završio? Dobro! Nađi mi klub koji će dati 200 mil. eura pa ću moći platiti Messijevu odštetnu klauzulu”, rekao mu je Perez.
na kraju je ipak kmečanjem i pederlukom došao do zlatne lopte.. kakav sretan završetak ove priče.
Iste je godine zatražio i razgovor s predsjednikom Reala, Florentinom Perezom koji mu je dao jasan odgovor što misli o njegovoj ideji da napusti Madrid:
“Ovo mi govoriš sada kada je prijelazni rok završio? Dobro! Nađi mi klub koji će dati 200 mil. eura pa ću moći platiti Messijevu odštetnu klauzulu”, rekao mu je Perez.
na kraju je ipak kmečanjem i pederlukom došao do zlatne lopte.. kakav sretan završetak ove priče.
2015-08-25
a i zatonska prevara se okoristila medijskim nebulozama, koja sramota za nogomet i sport
2015-08-25
Dnevna doza isfrustriranosti malenog spermenka...
Guest- Guest
Uvik ocu Kaniđi naglasim da je Pederko projekt PR marketinga...End wrote:“Želim otići u Pariz. Ondje znam da ću biti stvarno obožavan. Francuzi će biti toliko sretni što igram u njihovom prvenstvu da će mediji izvršiti pritisak da mi se dodijeli Zlatna lopta”, napisao je Ronaldo prije šest godina.
Mediji su ga nezasluženo uopće dovodili u kontekst s Messijem...
;)
Guest- Guest
Браћала wrote:Dnevna doza isfrustriranosti malenog spermenka...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Uvik ocu Kaniđi naglasim da je Pederko projekt PR marketinga...End wrote:“Želim otići u Pariz. Ondje znam da ću biti stvarno obožavan. Francuzi će biti toliko sretni što igram u njihovom prvenstvu da će mediji izvršiti pritisak da mi se dodijeli Zlatna lopta”, napisao je Ronaldo prije šest godina.
Mediji su ga nezasluženo uopće dovodili u kontekst s Messijem...
;)
Da je projekat nekog maketinga, uzeli bi engleza, španca ili nemca-a ne portugalskog, bubuljičavov cigu-ligua iz nekog pičkovca od portugalskog ostrva...
Guest- Guest
Vise nema ružnih i lipih ljudi...
Samo siromašnih i bogatih...
;)
Samo siromašnih i bogatih...
;)
Guest- Guest
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/ups-modric-je-2-puta-procitao-i-potpisao-sve-sto-je-o-mamicu-rekao-uskok-u-pa-promijenio-na-sudu-kaze-odvjetnik-koji-je-tada-bio-s-njim/
Hrvatski mučenik!
<3
Hrvatski mučenik!
<3
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50