Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
sve mi se cini da je ovo prventsvo vreme za iskorak ove fantasticne belgijske generacije. u svakoj liniji su brutalni, imaju brutalne izmene i dobrog selektora.
Guest- Guest
messi je svoje s argentinom odradio, bilo bi nadrealno očekivati da s takvim amaterima dogura opet do završnice pogotovo nakon svega pokazanoga tijekom kvalifikacija, realnost je takva da su bez messija 8. ekipa CONMEBOL-a, samo bolivija je slabija i eventualno venecuela..
End- Posts : 21177
2015-08-25
O tome ja i govorin Ivanu i ostatku foruma...maggie13 wrote:Manuel je dugo ozlijedjen.fridrih_niche wrote:Normalna stvar...End wrote:La Gazzetta jasno navodi kako je Njemačka dobila novog vratara, a to je Ter Stegen, koji će zamijeniti do sada neprikosnovenog Neuera kao prvi izbor za igrača među stativama.
;)
Ter Stegen ce bit prvi golman Svaba na Svjetskom, jer Neuer, i kad se vrati, neće uvatit formu do početka iduće sezone...
;)
Guest- Guest
Stvar je da mi ovdje ne odlučujemo tko je golman na SP-u, ali samo govorio zadnjih mjesec i pol kako Löw i ekipa iz stožera prati razvoj njegovog oporavka i povratak jer 2 mjeseca prije možda i bude kapetan Elfa na golu. Heynckes je prije dan-dva izjavio kako bi po trenutnom razvoju stvari trebao idući mjesec se vratiti na teren, a hoće li zaigrati i uhvatiti formu, ostaje vidjeti.
Ne brinem se ja za poziciju golmana u Njemačkoj, osim Neuera imaju još 6 golmana koji bi bez problema bili br. 1.
Ter Stegen i Leno su izvrsni golmani i pokazali su se prošle godine odličnima na kupu Konfederacija.
Ne brinem se ja za poziciju golmana u Njemačkoj, osim Neuera imaju još 6 golmana koji bi bez problema bili br. 1.
Ter Stegen i Leno su izvrsni golmani i pokazali su se prošle godine odličnima na kupu Konfederacija.
Guest- Guest
Napokon si se pomirio sa činjenicama klošaru mali. Oni sa sa messijem i bez messija kurac od ekipeEnd wrote:messi je svoje s argentinom odradio, bilo bi nadrealno očekivati da s takvim amaterima dogura opet do završnice pogotovo nakon svega pokazanoga tijekom kvalifikacija, realnost je takva da su bez messija 8. ekipa CONMEBOL-a, samo bolivija je slabija i eventualno venecuela..
So: it looks like Messi will NOT be playing in the Italy match. Bad for the spectacle; Good for the player.
bravo sampaoli, treba natjerati druge da spoje dva dodavanja bez da se oslanajnju na GOAT-a
bravo sampaoli, treba natjerati druge da spoje dva dodavanja bez da se oslanajnju na GOAT-a
2015-08-25
barcine trupe karaju majku rusiju, tko hoće paulinha neka slobodno pošalje 200 milijuna eura što će biti glatko odbijeno..
2015-08-25
Leo Messi odlučuje o svemu: Ne želim ga vidjeti u Barceloni!
Omaleni Argentinac je osoba koju se sve pita sve u Barceloni, pa tako i u vezi transfera. Nakon ispadanja PSG-a iz Lige prvaka, opet se počelo pričati o dolasku Verrattija u Barcu. No, Messi je protiv toga...
Ovih dana su opet počele kružiti glasine o dolasku Verrattija u Barcu. No, Leo Messi i nije baš za taj transfer.
- Ne želim ga u Barceloni - navodno je poručio Argentinac čelnicima katalonskog kluba.
Barcelona je u prošlom ljetnom prijelaznom roku jako zagrizla za Talijana, te je transfer čak i bio pred realizacijom. No, nakon dolaska Neymara, Verratti je promijenio svoje mišljenje što je očito jako naljutilo apsolutnog vladara Barcelone.
No, kao drugi razlog se navodi i interes Reala za Verrattija. Real traži zamjenu za Luku Modrića koji je navodno pred odlaskom iz "kraljevskog kluba", te smatraju kako bi talijanski veznjak bio adekvatna zamjena hrvatskom virtuozu.
https://www.24sata.hr/sport/leo-messi-odlucuje-o-svemu-ne-zelim-ga-vidjeti-u-barceloni-564679
Bože dragi koliko je ovaj klub malen i jadan
Omaleni Argentinac je osoba koju se sve pita sve u Barceloni, pa tako i u vezi transfera. Nakon ispadanja PSG-a iz Lige prvaka, opet se počelo pričati o dolasku Verrattija u Barcu. No, Messi je protiv toga...
Ovih dana su opet počele kružiti glasine o dolasku Verrattija u Barcu. No, Leo Messi i nije baš za taj transfer.
- Ne želim ga u Barceloni - navodno je poručio Argentinac čelnicima katalonskog kluba.
Barcelona je u prošlom ljetnom prijelaznom roku jako zagrizla za Talijana, te je transfer čak i bio pred realizacijom. No, nakon dolaska Neymara, Verratti je promijenio svoje mišljenje što je očito jako naljutilo apsolutnog vladara Barcelone.
No, kao drugi razlog se navodi i interes Reala za Verrattija. Real traži zamjenu za Luku Modrića koji je navodno pred odlaskom iz "kraljevskog kluba", te smatraju kako bi talijanski veznjak bio adekvatna zamjena hrvatskom virtuozu.
https://www.24sata.hr/sport/leo-messi-odlucuje-o-svemu-ne-zelim-ga-vidjeti-u-barceloni-564679
Bože dragi koliko je ovaj klub malen i jadan
inače ga svi ostali u klubu i navijači žele.. kako si ti glup
ako bude imao sreće možda ga čmarsenal ili čmarnajted uzme..
2015-08-25
nema za verrattija mjesta u startnoj postavi barce.. jedino ako se raketa poželi malo popišat po glupom premiershipu i ako iniesta ode onda može biti prvi pick za ulazak s klupe..
2015-08-25
Ne radi se o tome klošaru retardirani. Stvar je u tome da je barcelona toliko minijaturan klub, da im jedan igrač upravlja cijelim klubom. lessie je i igrač i trener i menađer i predsjednik i uprava. Vjerojatno i čistačice u klubu idu kod njega na razgovorEnd wrote:inače ga svi ostali u klubu i navijači žele.. kako si ti glup
messi je veći od kluba...sinonim za barcu je messi,tako da nisi daleko od istinejer ne sjećam se kada je jedna ekipa bila toiko ovisna o 1 igraču kao ova barca o messiju....čovjek-momčadscorpion wrote:Ne radi se o tome klošaru retardirani. Stvar je u tome da je barcelona toliko minijaturan klub, da im jedan igrač upravlja cijelim klubom. lessie je i igrač i trener i menađer i predsjednik i uprava. Vjerojatno i čistačice u klubu idu kod njega na razgovorEnd wrote:inače ga svi ostali u klubu i navijači žele.. kako si ti glup
daj nemoj biti tako glup pa žalim te.. ozbiljno
stvarno nevjerojatno da za mišljenje pitaju najvećega igrača svih vremena koji je sam veći od cijeloga nogometa i još k tome kapetan momčadi, a u klubu cijeli život.. zamisli čak su i cruyffa tražili savjete i xavija koji uopće nije u klubu, a nerijetko puyol, pique, iniesta i busquets iznesu svoje stavove..
koliko je transfera pederko stopirao u zadnjih par sezona, a znamo svi iz kojih razloga da slučajno ne shvate u tom ciganskom klubu da ima boljih od njega, da nitko nema veću plaću, da mu ne sruše transfer rekord..
razočaran sam u tebe, ne znam dal ti je život toliko jadan i bijedan, ili si ti jednostavno tako glup, žalim te...
stvarno nevjerojatno da za mišljenje pitaju najvećega igrača svih vremena koji je sam veći od cijeloga nogometa i još k tome kapetan momčadi, a u klubu cijeli život.. zamisli čak su i cruyffa tražili savjete i xavija koji uopće nije u klubu, a nerijetko puyol, pique, iniesta i busquets iznesu svoje stavove..
koliko je transfera pederko stopirao u zadnjih par sezona, a znamo svi iz kojih razloga da slučajno ne shvate u tom ciganskom klubu da ima boljih od njega, da nitko nema veću plaću, da mu ne sruše transfer rekord..
razočaran sam u tebe, ne znam dal ti je život toliko jadan i bijedan, ili si ti jednostavno tako glup, žalim te...
2015-08-25
Koliko samo čovjek gluposti može napisat u jednom postu, ovo je čisti dokaz. Čmarend oborio sve rekorde za najglupljeg i najretardiranijeg forumašaEnd wrote:daj nemoj biti tako glup pa žalim te.. ozbiljno
meni samo nije jasno kako netko moze navijat za farsu. osim deme koji je oduvijek navijao.
Guest- Guest
Jürgen Klopp (trener Liverpoola): "Messi je najbolji svih vremena. Zbog njega uvijek pomislim da postoji neki svijet van naše planete. On je previše dobar u onom što radi a mi smo tako loši za njega."
2015-08-25
Za početak moraš imat ispodprosječni iqoperw wrote:meni samo nije jasno kako netko moze navijat za farsu.
Sportski direktor Rome, Monchi, otvoreno je govorio o Lionelu Messiju i predstojećem duelu sa Barcelonom u Ligi šampiona/prvaka.
"Ono što Messi radi na terenu čini ga nepogrešivim. Individualno, Messi je dostigao čisto savršenstvo u fudbalu. Njegov napredak je jednostavno izvanredan. Messi poseduje supermoći. Kolektivno ćemo pokušati da ga zaustavimo, ali Barça nije samo Messi."
"Ono što Messi radi na terenu čini ga nepogrešivim. Individualno, Messi je dostigao čisto savršenstvo u fudbalu. Njegov napredak je jednostavno izvanredan. Messi poseduje supermoći. Kolektivno ćemo pokušati da ga zaustavimo, ali Barça nije samo Messi."
2015-08-25
End wrote:Jürgen Klopp (trener Liverpoola): "Messi je najbolji svih vremena. Zbog njega uvijek pomislim da postoji neki svijet van naše planete. On je previše dobar u onom što radi a mi smo tako loši za njega."
Daj se propucaj više klošaru glupi
John Terry (legenda Chelseaja): "Sasvim je jasno da je Lionel Messi najbolji igrač svih vremena. Zadovoljstvo mi je bilo igrati protiv njeg, a kada završim nogometnu karijeru, moći ću pogledati unazad i znati da sam testirao svoje nogometne sposobnosti protiv najboljeg."
2015-08-25
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50