Primera División (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Primera División (za enda i MODRIĆA)
skripar wrote:Desert_fox wrote:Tommy R wrote:Браћала wrote:Blowjob under the table continues...
Guest- Guest
Dobro finale u futsalu...
Navijan da izgube šugavi Španjolci...
;)
Navijan da izgube šugavi Španjolci...
;)
Guest- Guest
pederko se odlučio pojaviti ove sezone i to taman na volej drugi tjedan malom cigančiću iz PSG-a, bolje da je klošar ostao u rupi
End- Posts : 21177
2015-08-25
Znaci, vode 4:0 na poluvremenu i Pederko ne želi izac van da bude svježiji za PSG-a, a već je da dva gola...
Ne, on želi trpat jos u nebitnoj utakmici jer mu nisu bitni individualni trofeji i ciljevi nego ekipa...
Pojist ce ga glupi brazilski klaun Moneymar...
;)
Ne, on želi trpat jos u nebitnoj utakmici jer mu nisu bitni individualni trofeji i ciljevi nego ekipa...
Pojist ce ga glupi brazilski klaun Moneymar...
;)
Guest- Guest
čestitke tap in ciganu i njegovim fanovima ciganima
2015-08-25
A mogao bi da napraviš neku svoju foru, glupaku pederski...
Guest- Guest
Браћала wrote:skripar wrote:Desert_fox wrote:Tommy R wrote:Браћала wrote:Blowjob under the table continues...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Desert_fox wrote:Браћала wrote:skripar wrote:Desert_fox wrote:Tommy R wrote:
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:Desert_fox wrote:Браћала wrote:skripar wrote:Desert_fox wrote:
[/quote]
[/quote]
Guest- Guest
[/quote]Браћала wrote:skripar wrote:Desert_fox wrote:Браћала wrote:skripar wrote:
[/quote]
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
[/quote]Desert_fox wrote:Браћала wrote:skripar wrote:Desert_fox wrote:Браћала wrote:
[/quote]
2015-09-13
Ahaha...kakva tišina večeras na ovoj temi. Nema prolijevanja sperme u litrama i pušenja ispod stola.
Guest- Guest
messi je odigrao utakmicu kakvu ronaldo nikada nije,a on ih ima talvih na desetke...i zaboravio sam šta ono ide oko rakete i mdorića,nešto zatonska prevara i još nešto...
koja jadnoća ovo je neviđeno, da se klošar naslađuje nad ekipom koja već sad dva naslova ima osvojena, ali šta očekivati od liverpulskog jadnika i izroda koji se naslađuje i nad smrću djeteta od 8 godina..
2015-08-25
Jesi ti normalan, sunce ti jebem blesavo, tupavo. O čemu ti pričaš kretenu bolesni? Zadavio bih te golim rukama da si mi tu sad.End wrote:koja jadnoća ovo je neviđeno, da se klošar naslađuje nad ekipom koja već sad dva naslova ima osvojena, ali šta očekivati od liverpulskog jadnika i izroda koji se naslađuje i nad smrću djeteta od 8 godina..
Guest- Guest
šta se utakmice tiče, nevjerojatno je da coutinho koji slovi za top 5 veznjaka današnjice jednostavno nije dostojan da ljubi tlo pod nogama inieste i to ovoga od 34 godine, takva je razlika između njih dvojice...
2015-08-25
ne obraćaj mi se više... pod to spadaju i indirektni debilni komentari...Tommy R wrote:Jesi ti normalan, sunce ti jebem blesavo, tupavo. O čemu ti pričaš kretenu bolesni? Zadavio bih te golim rukama da si mi tu sad.End wrote:koja jadnoća ovo je neviđeno, da se klošar naslađuje nad ekipom koja već sad dva naslova ima osvojena, ali šta očekivati od liverpulskog jadnika i izroda koji se naslađuje i nad smrću djeteta od 8 godina..
2015-08-25
Tko se naslađuje smrti djeteta od 8 godina, pička ti materina majmune blesavi. Ti si totalni idiot i kreten, kak' te uopće nije sramota napisati ovako nešto. Fuj govno smrdljivo.End wrote:koja jadnoća ovo je neviđeno, da se klošar naslađuje nad ekipom koja već sad dva naslova ima osvojena, ali šta očekivati od liverpulskog jadnika i izroda koji se naslađuje i nad smrću djeteta od 8 godina..
Zeko-
2015-08-26
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50