Sirija
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Sirija
eto krepi i pust ida se forum normalizira,kako i jeste bio normalan dok nisi dosao..michaellcmacha wrote:koliko god, za sad ako ostane ovako kao je sad još neko vrijeme će me biti, bude se i ove godine nešto radilo, onako pomalo... ako pak zagusti budemo mirovinu i zamrzli, pa kak bude bit će...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bićeš ti dobar i smiren... samo polako... :))crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
yehudi je, ma mene je sramota same činjenice da je tom ološu netko omogućio da se infiltrira u naše redove i da zagadi hrvatsku vojnu odoru, i usput da mu ova jebena munjena država da i mirovinu i to vojnu... radije bih dao crvenkastom vojnu mirovinu radi učešća u DR makar i vi za vi što mu je ćaća bio četnik, nego tom ološu... :)
I ja bih volio, ovako sam Hrvat totalno bezveze.
Koliko su doktori rekli da imaš još, šest mjeseci? I to ako se ne nerviraš?
Ono,dao Bog da krepes..onako od srca,moga i tvoga...
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:oni me uvijek nasmiju, flip flop variorsi :)
I već skinii cipele saudijcu
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Amerikancima se srušio jedan Black Hawk u Iraku uz samu granicu sa Sirijom
https://www.blic.rs/vesti/svet/pad-crnog-jastreba-srusio-se-americki-vojni-helikopter-u-iraku/j7z2hdj
https://www.blic.rs/vesti/svet/pad-crnog-jastreba-srusio-se-americki-vojni-helikopter-u-iraku/j7z2hdj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Traktorijada iz Afrina
Thousands of inhabitants of Afrin city continue to move towards areas under Syrian Gov't / SAA control
---------------------
Bježe pred Turcima kod Asada.
crvenkasti-
2014-04-17
a turci im pjevaju., ."stići će vas naše bombe i kod assadaaaa"crvenkasti wrote:Traktorijada iz Afrina
Thousands of inhabitants of Afrin city continue to move towards areas under Syrian Gov't / SAA control
---------------------
Guest- Guest
jel te obuzela sjeta.... ;)crvenkasti wrote:Traktorijada iz Afrina
---------------------
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jel te obuzela sjeta.... ;)crvenkasti wrote:Traktorijada iz Afrina
---------------------
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
US Prepared Militants for Conducting Chemical Attacks,
Poised to Hit Syria - MoD
Provocations by US-trained militants groups using chemical weapons will serve as a pretext for the United States to attack Syria, and Moscow has seen corresponding preparatory moves, including the formation of naval strike groups, the Russian General Staff has said.
"We note the evidence of preparation for possible attacks. Strike groups of naval carriers with cruise missiles are being formed in the Eastern part of the Mediterranean, in the Persian Gulf and in the Red Sea," chief of the Main Operational Directorate of the Russian General Staff Col. Gen. Sergey Rudskoy said.
turci i kanibali i al quaida ušla u afrin. kurdska krajina pala, traktorijada kurda prema sirijskom i kurdskom teritoriju
Guest- Guest
Srića pa Assad na vrime zbrisa na podmornicu da izbigne tursko hapšenje.
usput turci dovukli i grade neke "obzervacijske točke" na granici razgraničenja kanibalskog teritorija i teritorija sirijske vlade
erdogan , zapišao svoj teritorij sirije. zanima me , kada se dovrši taj mala kurdska enklava, i padne par kanibalskih enklava, oće li to biti kraj rata u siriji?
erdogan , zapišao svoj teritorij sirije. zanima me , kada se dovrši taj mala kurdska enklava, i padne par kanibalskih enklava, oće li to biti kraj rata u siriji?
Guest- Guest
Turci su morali odjebati istočnu Ghoutu i skoro pola (link) teritorije na sjeveru Sirije koju su kanibali kontrolirali da bu od Rusa dobili dozvolu da uzmu Afrin.
Sve u svemu, više su dali neg što su izgubili. A i ovo kaj im je dato, dato im je kak bi se Erdi digla ćuna da se okomi i na američke gospodare.
Tako da za Ruse i Assada win-win kombinacija.
Meni lično je bitno da je Iran svoje osigurao i napravio link od Teherana do Bejruta, za ostalo me zaboli racku.
Sve u svemu, više su dali neg što su izgubili. A i ovo kaj im je dato, dato im je kak bi se Erdi digla ćuna da se okomi i na američke gospodare.
Tako da za Ruse i Assada win-win kombinacija.
Meni lično je bitno da je Iran svoje osigurao i napravio link od Teherana do Bejruta, za ostalo me zaboli racku.
a dobro, ti gledaš iz kuta libanona i izraela. ja gledam siriju ovako.
podjeljena sirija u 4-5 zona. glavni dio sirije(gdje je najviše gradova i populacije ) kontrolria assad uz pomoć rusije i irana.
većinu sjeverno istočne sirije(nekih 30% teritorija gdje je najviše nafte i najviše rijeka) kontrolirat će ameri i kurdi
turci uz podršku ostalih, dobili svoj komad sirije na sjevero istoku, gdje će turci i kanibali i al quaida držati komad teritorija
na jugu sirije, moguće da će kanibalski teritorij ostati jer ga čuva izrael i arapske zemlje,(a možda i neće možda tamo bude sukob)
par kanibalskih enklava će biti izbrisano i to je to
podjeljena sirija u 4-5 zona. glavni dio sirije(gdje je najviše gradova i populacije ) kontrolria assad uz pomoć rusije i irana.
većinu sjeverno istočne sirije(nekih 30% teritorija gdje je najviše nafte i najviše rijeka) kontrolirat će ameri i kurdi
turci uz podršku ostalih, dobili svoj komad sirije na sjevero istoku, gdje će turci i kanibali i al quaida držati komad teritorija
na jugu sirije, moguće da će kanibalski teritorij ostati jer ga čuva izrael i arapske zemlje,(a možda i neće možda tamo bude sukob)
par kanibalskih enklava će biti izbrisano i to je to
Guest- Guest
Kurdi se nisu nešto tamo junački branili, pobigli svi ko najveći pacovi
Ako misle da će netko drugi za njih to osvajati to mogu zaboravit, tamo će se naseliti Arapi iz drugih dijelova Sirije
Kurdi nula bodova , vojno razočarenje
Ako misle da će netko drugi za njih to osvajati to mogu zaboravit, tamo će se naseliti Arapi iz drugih dijelova Sirije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
u isto vrijeme pala i kurdska i kanibalska enklava.. žuti busevi kurda u kurdistan, a zeleni busevi kanibala u ildib, gdje turci zapišavaju teritorijRingo10 wrote:Duma i Harasta se predaju i kanibali će u zelene busove.
podjela sirije?
Guest- Guest
zašto da se junački brane, u izgubljenoj bitci. može ih izginuti i dalje 10 000 a neće ništa napraviti. napravili su pametan potez, povukli su vojsku i populaciju na drugi slobodan teritorij, a ovo ostavili assadu i rusima da se nose sa erdoganom i al quaidom, koji im onako nisu pomogli.RayMabus wrote:Kurdi se nisu nešto tamo junački branili, pobigli svi ko najveći pacovi
Guest- Guest
da, tu je assad napravio takticku pogresku, sozvolio je da se kozojebi iznad alepa povezu s kozojebima iz idlibaPinochet wrote:zašto da se junački brane, u izgubljenoj bitci. može ih izginuti i dalje 10 000 a neće ništa napraviti. napravili su pametan potez, povukli su vojsku i populaciju na drugi slobodan teritorij, a ovo ostavili assadu i rusima da se nose sa erdoganom i al quaidom, koji im onako nisu pomogli.RayMabus wrote:Kurdi se nisu nešto tamo junački branili, pobigli svi ko najveći pacovi
nije assad napravio grešku, nego je to dogovor putina i erdogana. erdogan daje rusima "čiste ruke" da se riješe onih enklava , a putin će njemu dati čiste ruke da se riješi ove kurdske enklave. assada se naravno malo pita, umjesto njega odluke donose iranci i rusi, iako mi se čini da je ruska struja puno jača(jer ruska vojska je puno važnija)Leviathan2 wrote:da, tu je assad napravio takticku pogresku, sozvolio je da se kozojebi iznad alepa povezu s kozojebima iz idlibaPinochet wrote:zašto da se junački brane, u izgubljenoj bitci. može ih izginuti i dalje 10 000 a neće ništa napraviti. napravili su pametan potez, povukli su vojsku i populaciju na drugi slobodan teritorij, a ovo ostavili assadu i rusima da se nose sa erdoganom i al quaidom, koji im onako nisu pomogli.RayMabus wrote:Kurdi se nisu nešto tamo junački branili, pobigli svi ko najveći pacovi
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50