Sirija
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Sirija
budi bez brige, dobit će srbija još jednu porciju, to ti je ko 1/1... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:yehudi je, ma mene je sramota same činjenice da je tom ološu netko omogućio da se infiltrira u naše redove i da zagadi hrvatsku vojnu odoru, i usput da mu ova jebena munjena država da i mirovinu i to vojnu... radije bih dao crvenkastom vojnu mirovinu radi učešća u DR makar i vi za vi što mu je ćaća bio četnik, nego tom ološu... :)AlfaOmega wrote:Yehudi je jugosloven. Neki kažu pritajeni Srbin. Ugl. puca na to da je nebeski. Voli to.
I ja bih volio, ovako sam Hrvat totalno bezveze.
crvenkasti-
2014-04-17
bićeš ti dobar i smiren... samo polako... :))crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:yehudi je, ma mene je sramota same činjenice da je tom ološu netko omogućio da se infiltrira u naše redove i da zagadi hrvatsku vojnu odoru, i usput da mu ova jebena munjena država da i mirovinu i to vojnu... radije bih dao crvenkastom vojnu mirovinu radi učešća u DR makar i vi za vi što mu je ćaća bio četnik, nego tom ološu... :)AlfaOmega wrote:Yehudi je jugosloven. Neki kažu pritajeni Srbin. Ugl. puca na to da je nebeski. Voli to.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:bićeš ti dobar i smiren... samo polako... :))crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:yehudi je, ma mene je sramota same činjenice da je tom ološu netko omogućio da se infiltrira u naše redove i da zagadi hrvatsku vojnu odoru, i usput da mu ova jebena munjena država da i mirovinu i to vojnu... radije bih dao crvenkastom vojnu mirovinu radi učešća u DR makar i vi za vi što mu je ćaća bio četnik, nego tom ološu... :)AlfaOmega wrote:Yehudi je jugosloven. Neki kažu pritajeni Srbin. Ugl. puca na to da je nebeski. Voli to.
Koliko su doktori rekli da imaš još, šest mjeseci? I to ako se ne nerviraš?
crvenkasti-
2014-04-17
koliko god, za sad ako ostane ovako kao je sad još neko vrijeme će me biti, bude se i ove godine nešto radilo, onako pomalo... ako pak zagusti budemo mirovinu i zamrzli, pa kak bude bit će...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bićeš ti dobar i smiren... samo polako... :))crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:yehudi je, ma mene je sramota same činjenice da je tom ološu netko omogućio da se infiltrira u naše redove i da zagadi hrvatsku vojnu odoru, i usput da mu ova jebena munjena država da i mirovinu i to vojnu... radije bih dao crvenkastom vojnu mirovinu radi učešća u DR makar i vi za vi što mu je ćaća bio četnik, nego tom ološu... :)AlfaOmega wrote:Yehudi je jugosloven. Neki kažu pritajeni Srbin. Ugl. puca na to da je nebeski. Voli to.
2015-08-08
Zasto je olos?Nije Hrvat,a javio se dobrovoljno braniti TVOJU drzavu.STOGOD da je,time se pokazao kao castan gradjanin RH i za razliku od mnogih Hrvata koji su zaperjali odjedared u programu razmjene studenata,kad je poceo rat,ili jednostavno blagoslovili RH i pobjegli u svabiju,on je ostao braniti drzavu gdje zivi...michaellcmacha wrote:yehudi je, ma mene je sramota same činjenice da je tom ološu netko omogućio da se infiltrira u naše redove i da zagadi hrvatsku vojnu odoru, i usput da mu ova jebena munjena država da i mirovinu i to vojnu... radije bih dao crvenkastom vojnu mirovinu radi učešća u DR makar i vi za vi što mu je ćaća bio četnik, nego tom ološu... :)AlfaOmega wrote:Yehudi je jugosloven. Neki kažu pritajeni Srbin. Ugl. puca na to da je nebeski. Voli to.
Mirovinu je zasluzio,jer si je i ti dobio..
To sto bi ti napravio nije bitno,hvala Bogu tebe se nis i ne pita...
zahvalnost Hrvata je jos jednom potvrdjena..
Guest- Guest
nis novo danas, kanibali polako narucuju zelen buseve, na ostalim frontovima relativno mirno bez vecih uzbudjenja osim u gouthi gdje je dan odmora, bilo mozda dva tri bombardiranja :D
prdnuli kurdi u Afrinu, tursko-kanibalske snage napreduju
Guest- Guest
Breaking | Pro-Syrian Government Forces Shell Turkish Positions In North Aleppo
SYRIA NEWS
On Mar 14, 2018
zanimljivo turci su počeli bombardirati sirijsku vojsku na području kontrolira sirijska vlast. (dakle ne one koji su otišli na kurdski teritorij) ima mrtvih
Guest- Guest
da, citam danas da su sirijci tukli artiljerijom po turcadiji,Pinochet wrote:zanimljivo turci su počeli bombardirati sirijsku vojsku na području kontrolira sirijska vlast. (dakle ne one koji su otišli na kurdski teritorij) ima mrtvih
bice tu jos krknjave s turcadijom, erdo nece samo tako stati, rekao on da oce uzet alepo
normalno da mu je to cilj. rusi i assad su puno popustili turcima, sada su se ovi proširili kao rak po siriji.. vjerojatno putin shvaća koja mu je greška bila kada je spasio erdogana protiv vojnog (pro-američkog) udara.. on je tada dobio kratkoročnog prijatelja protiv zapada, ali i dalje će mu taj turčin zabit nož u leđa.. da ga nije spasio erdogana, sada bi Putin i Assaad doslovno očistili cijelu Siriju.. ovako ovi kanibali što su preživjeli, pomalo ližu rane a od Turaka dobijaju tenkove, artiljeriju, rakete, šire teritorij.. pogledaj mapu, koliko će povećati svoj teritorij ako osvoje Afrin od Kurda.. a imat će čistu granicu sa TurskomLeviathan2 wrote:da, citam danas da su sirijci tukli artiljerijom po turcadiji,Pinochet wrote:zanimljivo turci su počeli bombardirati sirijsku vojsku na području kontrolira sirijska vlast. (dakle ne one koji su otišli na kurdski teritorij) ima mrtvih
bice tu jos krknjave s turcadijom, erdo nece samo tako stati, rekao on da oce uzet alepo
Guest- Guest
aj marš stoko... i ti i on u pičku materinu... pravi se ološ za ološ javio... a vojni rok služio kad i jastreb bio je dragovoljac al u kurcu ko i ti... jebo te hrvat koji te spasio 91... ko što ja velim i za sebe... bolje da sam pustio da voda nosi... kome da budem zahvalan banditu koji je klao i ubijao a onda ta sranja svaljivao na hrvate.... kako rekoh marš u tri pičke materine... e šta bih dao da ovo s rusima ne ostane samo na pukom nadjebavanju... pa bi onda vidli ko si ti i ko je on, i to bez puno raspravljanja...pismejker wrote:Zasto je olos?Nije Hrvat,a javio se dobrovoljno braniti TVOJU drzavu.STOGOD da je,time se pokazao kao castan gradjanin RH i za razliku od mnogih Hrvata koji su zaperjali odjedared u programu razmjene studenata,kad je poceo rat,ili jednostavno blagoslovili RH i pobjegli u svabiju,on je ostao braniti drzavu gdje zivi...michaellcmacha wrote:yehudi je, ma mene je sramota same činjenice da je tom ološu netko omogućio da se infiltrira u naše redove i da zagadi hrvatsku vojnu odoru, i usput da mu ova jebena munjena država da i mirovinu i to vojnu... radije bih dao crvenkastom vojnu mirovinu radi učešća u DR makar i vi za vi što mu je ćaća bio četnik, nego tom ološu... :)AlfaOmega wrote:Yehudi je jugosloven. Neki kažu pritajeni Srbin. Ugl. puca na to da je nebeski. Voli to.
2015-08-08
Jebi ti to, svetozaru je ovaj misec plaća povećana na 600 ojra. Reka je da će sad početi sebi uplaćivati i mirovinsko osiguranje konačno. A možda i uštedi kaj za preparate za potenciju. One domaće njemačke! A mi Hrvati, možemo ušima mahati na njegove hvale.
ja ne znam koji je tebi kurac da se sad pod "stare dane" ideš zamjerati toj gamadi... :)))... pa uvijek si bio korektan prema njima bar koliko me pamćenje služi.... e sad ne govorim ovo slučajno... nije problem kad im se ja ili netko sličan meni krenem "spominjat"... takvih kao ja je malo i premalo... ali kad ljudi poput tebe, ono što se veli mirni, korektni, ispizde na tu stoku, e onda bi se gamadljivci itekako trebali zapitati kud vodi taj njihov idiotluk... kod mene a i kod tog idiota svetozara itekako ima primjera u prošlosti koji su pokazali da bezuvjetno to može završiti ko i sa Teslićima kako je završilo...AlfaOmega wrote:Jebi ti to, svetozaru je ovaj misec plaća povećana na 600 ojra. Reka je da će sad početi sebi uplaćivati i mirovinsko osiguranje konačno. A možda i uštedi kaj za preparate za potenciju. One domaće njemačke! A mi Hrvati, možemo ušima mahati na njegove hvale.
tu negdje čitam, debil piše kako amerikanci kurca nisu napravili u zadnjih 25-30 godina a rus sve čega se dohvatio sve je pozlatio.... majku ti jebem i životu... pa kad čitaš takve upise možeš jedino zaključiti da kretenčina nije ni srbin ni musliman, već najvjerojatnije se radi o romčini koju je netko iz samo Bog zna kojeg razloga usvojio...
2015-08-08
O borac..nikad pa niti do pameti..ni danas..vidim prozivas neke, prijetis uvijeno,no pseto,ko pseto smrdljivo..laje iza ograde..michaellcmacha wrote:ja ne znam koji je tebi kurac da se sad pod "stare dane" ideš zamjerati toj gamadi... :)))... pa uvijek si bio korektan prema njima bar koliko me pamćenje služi.... e sad ne govorim ovo slučajno... nije problem kad im se ja ili netko sličan meni krenem "spominjat"... takvih kao ja je malo i premalo... ali kad ljudi poput tebe, ono što se veli mirni, korektni, ispizde na tu stoku, e onda bi se gamadljivci itekako trebali zapitati kud vodi taj njihov idiotluk... kod mene a i kod tog idiota svetozara itekako ima primjera u prošlosti koji su pokazali da bezuvjetno to može završiti ko i sa Teslićima kako je završilo...AlfaOmega wrote:Jebi ti to, svetozaru je ovaj misec plaća povećana na 600 ojra. Reka je da će sad početi sebi uplaćivati i mirovinsko osiguranje konačno. A možda i uštedi kaj za preparate za potenciju. One domaće njemačke! A mi Hrvati, možemo ušima mahati na njegove hvale.
tu negdje čitam, debil piše kako amerikanci kurca nisu napravili u zadnjih 25-30 godina a rus sve čega se dohvatio sve je pozlatio.... majku ti jebem i životu... pa kad čitaš takve upise možeš jedino zaključiti da kretenčina nije ni srbin ni musliman, već najvjerojatnije se radi o romčini koju je netko iz samo Bog zna kojeg razloga usvojio...
jeboti debil sve po spisku i redu od najmanjeg do najveceg,eto tako,i musko i zensko,i lijevo i desno..
Ti si ghovno jedno kukavno koje bez copora moze samo popiti tako po pički,da bi se poslije samo cudilo..
hrabar si samo uz hrpu takvi kretena kao sto si i sam..
Veliki hrvatski branitelj..usranac i parazit,prije rata marginalni seljober,iskompleksiran i isfrustriran,i samo pljuvanjem i lajanjem,stvoriti sebi dojam vaznosti..
Takavog pokvarenog i podlog smrada mogu samo Bogu preporuciti,da mu sudi i da sto je zasluzio..Vidim posla ti je jedno upozorenje..drugo se srdacno nadam da ce biti fatalno...Ne spustam se ja na nivo prljavih ubojica okrvavljenih ruku,kojima fali rat i ubijanje...Bog se za sve pobrine..
sto se tice lizanja guzice Zuikaku,slobodno nastavi...obicno samo vracam upuceno,nikad prvi ne pocinjem..tak oi ovo..sad se goni u septicku iz koje si ispuzao..
Guest- Guest
s psom lajavim nema rasprave...mrs u 6 pički materina smrdljivih..-.michaellcmacha wrote:aj marš stoko... i ti i on u pičku materinu... pravi se ološ za ološ javio... a vojni rok služio kad i jastreb bio je dragovoljac al u kurcu ko i ti... jebo te hrvat koji te spasio 91... ko što ja velim i za sebe... bolje da sam pustio da voda nosi... kome da budem zahvalan banditu koji je klao i ubijao a onda ta sranja svaljivao na hrvate.... kako rekoh marš u tri pičke materine... e šta bih dao da ovo s rusima ne ostane samo na pukom nadjebavanju... pa bi onda vidli ko si ti i ko je on, i to bez puno raspravljanja...pismejker wrote:Zasto je olos?Nije Hrvat,a javio se dobrovoljno braniti TVOJU drzavu.STOGOD da je,time se pokazao kao castan gradjanin RH i za razliku od mnogih Hrvata koji su zaperjali odjedared u programu razmjene studenata,kad je poceo rat,ili jednostavno blagoslovili RH i pobjegli u svabiju,on je ostao braniti drzavu gdje zivi...michaellcmacha wrote:yehudi je, ma mene je sramota same činjenice da je tom ološu netko omogućio da se infiltrira u naše redove i da zagadi hrvatsku vojnu odoru, i usput da mu ova jebena munjena država da i mirovinu i to vojnu... radije bih dao crvenkastom vojnu mirovinu radi učešća u DR makar i vi za vi što mu je ćaća bio četnik, nego tom ološu... :)AlfaOmega wrote:Yehudi je jugosloven. Neki kažu pritajeni Srbin. Ugl. puca na to da je nebeski. Voli to.
Guest- Guest
eto krepi i pust ida se forum normalizira,kako i jeste bio normalan dok nisi dosao..michaellcmacha wrote:koliko god, za sad ako ostane ovako kao je sad još neko vrijeme će me biti, bude se i ove godine nešto radilo, onako pomalo... ako pak zagusti budemo mirovinu i zamrzli, pa kak bude bit će...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:bićeš ti dobar i smiren... samo polako... :))crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
yehudi je, ma mene je sramota same činjenice da je tom ološu netko omogućio da se infiltrira u naše redove i da zagadi hrvatsku vojnu odoru, i usput da mu ova jebena munjena država da i mirovinu i to vojnu... radije bih dao crvenkastom vojnu mirovinu radi učešća u DR makar i vi za vi što mu je ćaća bio četnik, nego tom ološu... :)
Ono,dao Bog da krepes..onako od srca,moga i tvoga...
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50