Umiremo zbog imigracije
Page 11 of 15
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Umiremo zbog imigracije
@neve wrote:
ali uvijek je bilo jeftinih i lakih rješenja za one koji žele takva rješenja, u svakom vremenu, ovo naše nije ni po čemu posebno negativno
a ako ti nisi vidio ovo ili ono, nisi uspio izgraditi ljubav, vjernost, povjerenje, obitelj, to automatski znači da je takvo opće stanje, nije nitko?
svoje zapletaje, greške i promašaje stalno pokušavaš dignuti na razinu svih i predstaviti kao 'krivnju' društva, eto ono te onemogućuje
wrong :) siđi s oblaka i okani se iracionalne uloge žrtve, ako nešto želiš, morat ćeš se sam za to malo suvislije i odlučnije potruditi
@melkior:
Meni je dobro i ovako, zašto bih se trudio? Taman sam postigao korisnu razinu vlastite nepotrebnosti. Radim posao koji volim, u struci, imam finu ušteđevinu (ok, nije baš prevelika, ali za hrvatske prilike dobra jer imam i auto i riješeno stambeno pitanje, nemam lipe kredita) malo teretana, malo zajebancija s frendovima, meni osobno ništa ne fali, nemam uopće potrebe niti za curom niti za ljubavi. Mogu se zadubiti u neki svoj film i danima ili tjednima se baviti nekom temom bez potrebe za razgovorom s bilo kojim ljudskim bićem. Ja sam komotno autističan, zašto bih se mijenjao?
ali uvijek je bilo jeftinih i lakih rješenja za one koji žele takva rješenja, u svakom vremenu, ovo naše nije ni po čemu posebno negativno
a ako ti nisi vidio ovo ili ono, nisi uspio izgraditi ljubav, vjernost, povjerenje, obitelj, to automatski znači da je takvo opće stanje, nije nitko?
svoje zapletaje, greške i promašaje stalno pokušavaš dignuti na razinu svih i predstaviti kao 'krivnju' društva, eto ono te onemogućuje
wrong :) siđi s oblaka i okani se iracionalne uloge žrtve, ako nešto želiš, morat ćeš se sam za to malo suvislije i odlučnije potruditi
@melkior:
Meni je dobro i ovako, zašto bih se trudio? Taman sam postigao korisnu razinu vlastite nepotrebnosti. Radim posao koji volim, u struci, imam finu ušteđevinu (ok, nije baš prevelika, ali za hrvatske prilike dobra jer imam i auto i riješeno stambeno pitanje, nemam lipe kredita) malo teretana, malo zajebancija s frendovima, meni osobno ništa ne fali, nemam uopće potrebe niti za curom niti za ljubavi. Mogu se zadubiti u neki svoj film i danima ili tjednima se baviti nekom temom bez potrebe za razgovorom s bilo kojim ljudskim bićem. Ja sam komotno autističan, zašto bih se mijenjao?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mora da je melkior na dobroj stazi čim ga čoporativno napada forumski akademski zbor.
Guest- Guest
@crvenkasti wrote:
To što je Erdogan uspio smijeniti desetine tisuća proameričkih ljudi u državnim službama, vojsci itd. i promijeniti čitav državni smjer, to je povijesno dostignuće.
@melkior:
Točno, uspio je napraviti čistku kakvu se ne bi usudio i kakva ne bi uspjela nikome zapadnije od Istanbula, u rangu Irana, Rusije i Kine. I danas je jači nego ikad prije.
To što je Erdogan uspio smijeniti desetine tisuća proameričkih ljudi u državnim službama, vojsci itd. i promijeniti čitav državni smjer, to je povijesno dostignuće.
@melkior:
Točno, uspio je napraviti čistku kakvu se ne bi usudio i kakva ne bi uspjela nikome zapadnije od Istanbula, u rangu Irana, Rusije i Kine. I danas je jači nego ikad prije.
2015-08-09
epikur37 wrote:Sad, koliko će Erdogan uspjeti kapitalizirati promjenu iznutra i dobre karte za van, pitanje je.
Erdogan neće uspjeti, jednostavno je preeviše nesposoban, ali Erdogan nije problem Turske. Problem Turske se sastoji u tome da su joj se karte dugoročne politički i vojno loše posložile i tu jednostavno nema pomoći.
Turske političke elite su očito krivo procjenile pozitivan zamah koji je došao procvatom gospodarstva i poboljšanjem odnosa sa EU odnosno prije svega Njemačkom i pomislili su da sad mogu uspjeti u svemu što požele i zacrtaju u svojim planovima, ali to u politici i posebno ne u međunarodnim odnosima jednostavno ne ide tako.
Turska je jednostavno precijenila svoje mogućnosti, a te se zaustavljaju na širenju svog kulturnog utjecaja na turkofone zemlje srednje Azije i ništa više od toga, a turske političke elite su došle na diletantsku pomisao kako je došlo vrijeme obnavljanja nekad slavnog imperija u ozbiljno proširenim granicama što je lako moguće uvod i glavni generator daljnjeg propadanja inače i u samoj Turskoj prilično nehomogene turske nacije (Kurdi, alaviti itd.).
Pojava Erdogana je i došla kao posljedica takvih planova, jer se nacije u tolikoj mjeri homogeniziraju oko jednog i to ratno huškačkog lidera uglavnom ili u teškim krizama ili pred pripreme za ratove, samo što je to u Evropi bio slučaj prije 2. svj. rata, a na Bliskom istoku i srednjoj Aziji je to očito slučaj i danas.
Guest- Guest
@slidingdooroperator wrote:
Ti očito ništa nisi naučio iz povijesti, a posebno ne iz sudbine Adolfa Hitlera. :)
@melkior:
Daleko je Erdogan od sudbine Adolfa Hitlera, barem za sad, a nije da mu ne želim istu sudbinu. Bitno je samo da ne napadne Britaniju, Francusku, Rusiju, SAD ili Njemačku. Izrael neće, prepametan je.
Ti očito ništa nisi naučio iz povijesti, a posebno ne iz sudbine Adolfa Hitlera. :)
@melkior:
Daleko je Erdogan od sudbine Adolfa Hitlera, barem za sad, a nije da mu ne želim istu sudbinu. Bitno je samo da ne napadne Britaniju, Francusku, Rusiju, SAD ili Njemačku. Izrael neće, prepametan je.
2015-08-09
pa točno je da su žene sljedbenice, glasačice, potrošačice, podupirateljice i sve ostale stvori ke obično vežemo uz dicu, ali somo po sebi jednostavno ni problijem.
demokracija s prevelikim opsegom, pozivon da se demokratskki odlučuje o stvorima ke su duboko privatne, to je problijem.
odluka žena da glasuju za socijaliste ne more biti problijem, to je posljedica. ako imoš raspisan natječaj za uhljebsku sinekuru, ne moreš nikoga kriviti zoč ju je prihvati.
odvojiti državu do religije, zdravstva, mirovinskog, športa, kulture, prometa, poljoprivrede, droge i prostiticije, i demokracija više ne će biti problijem.
demokracija s prevelikim opsegom, pozivon da se demokratskki odlučuje o stvorima ke su duboko privatne, to je problijem.
odluka žena da glasuju za socijaliste ne more biti problijem, to je posljedica. ako imoš raspisan natječaj za uhljebsku sinekuru, ne moreš nikoga kriviti zoč ju je prihvati.
odvojiti državu do religije, zdravstva, mirovinskog, športa, kulture, prometa, poljoprivrede, droge i prostiticije, i demokracija više ne će biti problijem.
2014-04-16
zapad kulturoloski propada, to je problem zapada a ne tehnoloski napredak, melki, mislim da si to previdio. Tehnologija samo ubrzava ili vise naglasava taj sami kulturoloski trend. Ljevica sa svojim moralnim konceptom iskovanim u medijima to podrzava, pa neki cak otvoreno pozivaju na kompletno unistenje "kapitalistickog nemoralnog izrabljivackog" zapada da bi se pocelo sve iz pocetka i drugih osnova (marksistickih naravno). Dinamiku musko zenskih odnosa je sjebo feminizam koji je btw institucionaliziran i stvoren u tu svrhu od strane ljevice. Zene su tu iskoristene kao alat kao uostalom i pokreti koji su se poslije izrodili na istim oppressor - oppressed principima. Preko njih su se lakse nametnuli i ostale ljevicarske ideje bazirane na "selfi moralu" i osjecaju moralne nadmocnosti, kao sto su multikulti, sve su kulture jednako vrijedne, svi ljudi takode, gej prava, otvorene granice i slicne budalastine. Svi ti pokreti su nadmocno podrzani od strane zena jer misle da je to moralno i right thing to do, cak i ako ide na njihovu stetu. Feminizam je tu odigro presudnu ulogu a zene su rado prihvatile sve lazi koji je on ponudio te zamijenili opresorskog muza za drzavu. Medutim, uvjek je bilo i uvjek ce bit da zajednicu (pogotovo zene i djecu) brane muskarci i nikad se nece desit obrnuto. Tako da kljuc kapije, i odluke bitne za opstanak zajednice su trebale ostat uvjek u rukama onih koji su i odgovorni za to iili se najvise pozivaju na to. Problem je sto se iz ove situacije nazad ne moze jer je drustvo podjeljeno. Izmedu muskaraca i zena stoji drzava kao kamen spoticanja ponovnih odnosa na razumnijim osnovama. Evo i iza ovakvih akcija stoji drzava http://www.telegraph.co.uk/men/thinking-man/11747413/We-must-stop-indoctrinating-boys-in-feminist-ideology.html Zenska ekonomska sloboda nije pracena sa odgovornoscu a i sva odgovornost se prebacuje na muskarce, pa i ona za koje su zene odgovorene (stavio sam klip koji to fino objasnjava) Ironija je da su zene na zapadu ostvarile (ekonomsku, zene su samo ekonomski emancipirane) slobodu koju ce one iskoristit da odluce ko ce im oduzet tu istu slobodu. To je tragedija koju neke vec vide, medutim ogromna vecina su postale zombi ludare kojima nema pomoci. Sto se tice ljubavi, zene ne vole muskarce za ono sto jesu nego ono sto im on kao predstavlja u smislu ("sveobuhvatne") iskoristivosti. To je promjenjivo samo po sebi tako da ta ljubav nije trajna, tj. promjenjva je, u skaladu sa tim kako se situacija mijenja. Muskarci vole zenu kao zenu. Dobro, vjerujem da se to u HR to jos ne vidi tako kao ovdje, a takode naravno da ima zena koje ne upadaju pod ovu generalizaciju tako da melki imas sansu da pogodis loto.
2014-04-19
irelevantno; pozivati je legitimno. tebi niko ne bi smi moći zabroniti da pristojno pitoš nekoga za nešto.
shame on us, not on them.
2014-04-16
melkior wrote:
Wow!!!
Dobro je da nisi rekao da je samo bitno da ne napadne Klingonsko Carstvo, a sve ostalo je luk i voda.
I dobra ti je boldana primjedba, svakako najbolje što si do sada napisao na tu temu.
I zar je moguće da si potpuno izgubio sposobnost strateškog predviđanja dugoročnih trendova i odnosa s obzirom na aktualni i potencijalni odnos snaga?
Mislim, pa svakome bi sudeći po petljanju oko Afrina moralo biti jasno kako će se Erdoganove ambicije slomiti već na prvoj stepenici, a o nečem daljem se ne bi smio usuditi niti maštati, ako ne želi da njegova vojska ne podijeli sudbinu Hitlerove oko Staljingrada.
I nije on uopće pametan nego samo lukav što u kombinaciji sa podmuklošću i beskrupuloznošću koje ima u obilatim količinama može na kratki rok polučiti neke uspješne rezultate, ali dugoročno bez pameti i posebno mudrosti koje nema pa nema to može samo predstavljati uvod u neizbježnu katastrofu koja se smiješi ne samo Erdoganu nego i cijeloj turskoj državi.
Last edited by slidingdoorsoperator on 11/2/2018, 21:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
@melkior:
Pa tko je pozvao državu u svoj krevet, ako ne žene?
@melkior:
Pa nisam ja zvao državu u krevet? Imamo pučku pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova, pravobraniteljicu za djecu, pravobraniteljicu za bolesne, retardirane, slijepe, glupe, invalide...Imamo državu koja svojim maloumnim građanima predstavlja što mater, što maćehu. Jer maloumne građane treba voditi za rukicu, bez države nisu u stanju otići niti na WC.
@melkior:
Pa nisam ja zvao državu u krevet? Imamo pučku pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova, pravobraniteljicu za djecu, pravobraniteljicu za bolesne, retardirane, slijepe, glupe, invalide...Imamo državu koja svojim maloumnim građanima predstavlja što mater, što maćehu. Jer maloumne građane treba voditi za rukicu, bez države nisu u stanju otići niti na WC.
2015-08-09
Kladim se đa imas problem preranog ejakuliranjaprckov wrote:zapad kulturoloski propada, to je problem zapada a ne tehnoloski napredak, melki, mislim da si to previdio. Tehnologija samo ubrzava ili vise naglasava taj sami kulturoloski trend. Ljevica sa svojim moralnim konceptom iskovanim u medijima to podrzava, pa neki cak otvoreno pozivaju na kompletno unistenje "kapitalistickog nemoralnog izrabljivackog" zapada da bi se pocelo sve iz pocetka i drugih osnova (marksistickih naravno). Dinamiku musko zenskih odnosa je sjebo feminizam koji je btw institucionaliziran i stvoren u tu svrhu od strane ljevice. Zene su tu iskoristene kao alat kao uostalom i pokreti koji su se poslije izrodili na istim oppressor - oppressed principima. Preko njih su se lakse nametnuli i ostale ljevicarske ideje bazirane na "selfi moralu" i osjecaju moralne nadmocnosti, kao sto su multikulti, sve su kulture jednako vrijedne, svi ljudi takode, gej prava, otvorene granice i slicne budalastine. Svi ti pokreti su nadmocno podrzani od strane zena jer misle da je to moralno i right thing to do, cak i ako ide na njihovu stetu. Feminizam je tu odigro presudnu ulogu a zene su rado prihvatile sve lazi koji je on ponudio te zamijenili opresorskog muza za drzavu. Medutim, uvjek je bilo i uvjek ce bit da zajednicu (pogotovo zene i djecu) brane muskarci i nikad se nece desit obrnuto. Tako da kljuc kapije, i odluke bitne za opstanak zajednice su trebale ostat uvjek u rukama onih koji su i odgovorni za to iili se najvise pozivaju na to. Problem je sto se iz ove situacije nazad ne moze jer je drustvo podjeljeno. Izmedu muskaraca i zena stoji drzava kao kamen spoticanja ponovnih odnosa na razumnijim osnovama. Evo i iza ovakvih akcija stoji drzava http://www.telegraph.co.uk/men/thinking-man/11747413/We-must-stop-indoctrinating-boys-in-feminist-ideology.html Zenska ekonomska sloboda nije pracena sa odgovornoscu a i sva odgovornost se prebacuje na muskarce, pa i ona za koje su zene odgovorene (stavio sam klip koji to fino objasnjava) Ironija je da su zene na zapadu ostvarile (ekonomsku, zene su samo ekonomski emancipirane) slobodu koju ce one iskoristit da odluce ko ce im oduzet tu istu slobodu. To je tragedija koju neke vec vide, medutim ogromna vecina su postale zombi ludare kojima nema pomoci. Sto se tice ljubavi, zene ne vole muskarce za ono sto jesu nego ono sto im on kao predstavlja u smislu ("sveobuhvatne") iskoristivosti. To je promjenjivo samo po sebi tako da ta ljubav nije trajna, tj. promjenjva je, u skaladu sa tim kako se situacija mijenja. Muskarci vole zenu kao zenu. Dobro, vjerujem da se to u HR to jos ne vidi tako kao ovdje, a takode naravno da ima zena koje ne upadaju pod ovu generalizaciju tako da melki imas sansu da pogodis loto.
Eiaculstio precocx
Metni si na njega jedan prsten od bilo čeg čvrstog i drzi ga dok ti ne poplavi skroz
Onda se opusti ..
Kuis
Nista sto ovdje pises nisi DOMISLIO DO KRAJA
NISTA
Osim ako su na aerodromu Ili kolodvorumelkior wrote:@melkior:
@melkior:
Tu sve pise
Let za ...
vlak polazi ..
ADIO jebena Hrvatska
sve bullshit, složin se frash,melkior wrote:@melkior:
@melkior:
ali kako moru maloumni biti krivi za situaciju?
naciljoj državu, a ne njene glasoče...
2014-04-16
sore, znam da me volis
al kad vidim da su datule $25 kg, naprosto dodem u iskusenje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ali Prcko ovu tvoju izreku
IZMEĐU ZENA I MUSKARACA STOJI DRZAVA
CU ZAOAMTITI
MOZDA JU UKLESEM U MRAMOR
IAKO. mozda si i nesto pametno mislio
Ti si potencijalni MARXist SAMO TO NE ZNAS
CU ZAOAMTITI
@prckov wrote:
zapad kulturoloski propada, to je problem zapada a ne tehnoloski napredak, melki, mislim da si to previdio
@melkior:
Propast kulture je samo simptom, stvarni uzrok leži u ubrzanoj digitalnoj revoluciji koja je u posljednjih 20 godina do neprepoznatljivosti promijenila i ekonomiju i edukaciju, način na koji se stvaraju društveni odnosi i kako funkcioniraju mediji. Zapravo, sve. Razvoj je prebrz, pogotovo mogućnosti koju donose mobiteli, internet bankarstvo, itd. Sve je postalo ubrzano, samim time i površno.
zapad kulturoloski propada, to je problem zapada a ne tehnoloski napredak, melki, mislim da si to previdio
@melkior:
Propast kulture je samo simptom, stvarni uzrok leži u ubrzanoj digitalnoj revoluciji koja je u posljednjih 20 godina do neprepoznatljivosti promijenila i ekonomiju i edukaciju, način na koji se stvaraju društveni odnosi i kako funkcioniraju mediji. Zapravo, sve. Razvoj je prebrz, pogotovo mogućnosti koju donose mobiteli, internet bankarstvo, itd. Sve je postalo ubrzano, samim time i površno.
2015-08-09
ne postoji "us" ako smo manjinaaben wrote:
irelevantno; pozivati je legitimno. tebi niko ne bi smi moći zabroniti da pristojno pitoš nekoga za nešto.
shame on us, not on them.
2014-04-19
Ma ok Ne volim muškarce kpji prebrzo svršeprckov wrote:sore, znam da me volis
Stas
A i ne slusaju savjete jos k tomu
Sora wrote:Ali Prcko ovu tvoju izreku
CU ZAOAMTITI
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Za totalitarno drustvo, i nije neki doseg.crvenkasti wrote:To što je Erdogan uspio smijeniti desetine tisuća proameričkih ljudi u državnim službama, vojsci itd. i promijeniti čitav državni smjer, to je povijesno dostignuće.
2014-04-12
Page 11 of 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Gradonačelnik Londona Sadiq Khan opleo po Trumpu zbog imigracije
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Moldavija na koljenima, prosvjedi eskalirali: ‘Umiremo od gladi, rugaju nam se, s Rusima bi nam bilo bolje!‘
» Zašto dolazi do imigracije u Europu?
» Australski horoskop za spriječavanje ilegalne imigracije
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Moldavija na koljenima, prosvjedi eskalirali: ‘Umiremo od gladi, rugaju nam se, s Rusima bi nam bilo bolje!‘
» Zašto dolazi do imigracije u Europu?
» Australski horoskop za spriječavanje ilegalne imigracije
Page 11 of 15