Umiremo zbog imigracije
Page 12 of 15
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: Umiremo zbog imigracije
Za totalitarno drustvo, i nije neki doseg.crvenkasti wrote:To što je Erdogan uspio smijeniti desetine tisuća proameričkih ljudi u državnim službama, vojsci itd. i promijeniti čitav državni smjer, to je povijesno dostignuće.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
e tu se razilazimomelkior wrote:@prckov wrote:
zapad kulturoloski propada, to je problem zapada a ne tehnoloski napredak, melki, mislim da si to previdio
@melkior:
Propast kulture je samo simptom, stvarni uzrok leži u ubrzanoj digitalnoj revoluciji koja je u posljednjih 20 godina do neprepoznatljivosti promijenila i ekonomiju i edukaciju, način na koji se stvaraju društveni odnosi i kako funkcioniraju mediji. Zapravo, sve. Razvoj je prebrz, pogotovo mogućnosti koju donose mobiteli, internet bankarstvo, itd. Sve je postalo ubrzano, samim time i površno.
2014-04-19
sad bi ti da cujes kako ebem, a?Sora wrote:Ma ok Ne volim muškarce kpji prebrzo svršeprckov wrote:sore, znam da me volis
al kad vidim da su datule $25 kg, naprosto dodem u iskusenje
Stas
A i ne slusaju savjete jos k tomu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Nema problema kojeg sheria zakonodavstvo ne moze rijesiti. Nego Prcko, jedu li lijeba klokane i kakov je stav svetih im knjiga prema tome???
2014-04-14
je je, zaboli me kurac za imigraciju demokraciju markaciju privatizaciju itd,
nitko meni nije kriv nit ikom, sve mi vi oni to prihavamo te ju i zakoji kurac se zaliti
ako si slobodan covjek i slobodnog izbora ides naprijed i ne osvrces se sto ti drugi kazu naredjuju uredjuju i slicno
onog momenta kad ti je sloboda u opasnosti krenes odmah u rjesavanje problema sto milom sto silom
ako ti neko smeta u tvom dvoristu, izbacis smetnju a ne ides susjedu se zalit
ako ti netko naredjuje u tvojem dvoristu lupis ga po labrnji
na ulazu u dvoriste stavis obavezno tablu opasno po zivot
sve vam drzava kriva, krivi imigranti krivi marsovci, a u stvari ste vi krivi jel to dozvoljavate i jer se bojite onih koji bi vama trebali sluziti a ne gospodariti
ajd zdrao
nitko meni nije kriv nit ikom, sve mi vi oni to prihavamo te ju i zakoji kurac se zaliti
ako si slobodan covjek i slobodnog izbora ides naprijed i ne osvrces se sto ti drugi kazu naredjuju uredjuju i slicno
onog momenta kad ti je sloboda u opasnosti krenes odmah u rjesavanje problema sto milom sto silom
sve vam drzava kriva, krivi imigranti krivi marsovci, a u stvari ste vi krivi jel to dozvoljavate i jer se bojite onih koji bi vama trebali sluziti a ne gospodariti
ajd zdrao
Eiaculstio precocx
Metni si na njega jedan prsten od bilo čeg čvrstog i drzi ga dok ti ne poplavi skroz
Onda se opusti ..
Kuis
Nista sto ovdje pises nisi DOMISLIO DO KRAJA
NISTA
pa kud ovaj svijet ide u picku materinu :D
shame on us, not on them.
jo uopće ne bio tako postavi odnose. meni su žene i pederi nojmanji problijem u svemu ovomu.
2014-04-16
Nasa sora pukla, ali me barem nasmije kad prica o kexu..samo ne o politici :-PLeviathan2 wrote:sora seksualni savjetniSora wrote:
Kladim se đa imas problem preranog ejakuliranja
Eiaculstio precocx
Metni si na njega jedan prsten od bilo čeg čvrstog i drzi ga dok ti ne poplavi skroz
Onda se opusti ..
Kuis
NISTA
2014-04-12
@prckov wrote:
e tu se razilazimo
@melkior:
Nedavno su i znanstvenici s Oxforda i University of Pennsylvania zaključili da najveća opasnost za čovječanstvo leži u klimatskim promjenama i posljedicama koje će izazvati, a nakon toga, u prebrzom tehnološkom razvoju na koji se većina čovječanstva neće moći ni stići prilagoditi. Imamo genetski kod i obrasce funkcioniranja zapisanih u desecima tisuća godina evolucije, nerealno je očekivati da ćemo taj problem moći prevladati s ovakvim brzim tempom tehnološkog razvoja. Nas je sve već, koji ovdje pišemo, pregazilo vrijeme. A ja sam generacija koja je ajmo reći, čitav svoj studentski i radni vijek provela uz mobitele i Internet. Mi smo svi prošlost.
e tu se razilazimo
@melkior:
Nedavno su i znanstvenici s Oxforda i University of Pennsylvania zaključili da najveća opasnost za čovječanstvo leži u klimatskim promjenama i posljedicama koje će izazvati, a nakon toga, u prebrzom tehnološkom razvoju na koji se većina čovječanstva neće moći ni stići prilagoditi. Imamo genetski kod i obrasce funkcioniranja zapisanih u desecima tisuća godina evolucije, nerealno je očekivati da ćemo taj problem moći prevladati s ovakvim brzim tempom tehnološkog razvoja. Nas je sve već, koji ovdje pišemo, pregazilo vrijeme. A ja sam generacija koja je ajmo reći, čitav svoj studentski i radni vijek provela uz mobitele i Internet. Mi smo svi prošlost.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
jasu dan i notj,od rana jutra na vacapu ili viberu..neve wrote:a na mobitelima vjerojatno gledaju kretanja dow jones indexa ili čitaju članke iz kvantne fizike?pismejker wrote:E pa Neffe evo jedan primjer..nekad su cure sjedile u kaficu,pile kavicu i dobacivale zainteresirane poglede prema dekima za drugim stolovima..i oni isto...
tudey... svi sjede kao i prije,samo svatko opci sa svojim hendijem,dakle mobitelom..niti ne primjetjuje druge...
kako se tu ljubav moze roditi??
trkom na isti sajt nekom kliknuti na Lajk i stisnuti Folow???
ne, nego na mobitelima gledaju i traže nešto drugo.. osobe koje ih zanimaju, privlače, i koje bi možda željeli i uživo upoznati
ili već komuniciraju s takvima
virtualna komunikacija lako može prerasti u realnu, to nije rijetkost i često se događa, bez obzira na ishod
mda..lov u virtuali...lako preraste u realu,ali...nije to to..druzenje u virtuali,recimo ovdje naforumu,moze da preraste u razocarenje kad preraste u realni susret..jos jedna opasnost..predugo kontaktiranje u virtuali moze rezultirati stvaranjem idealizirane slike koja ne odgovara onome u realnosti...
napose...nema onog slatkog iscekivanja,izostrenih osjetila,opipavanja aure uzivo,mirisa i svih mogucih dojmova,koji su neprocjenjivi u prvim kontaktima u reali...
u virtuali ne mozemo osjetiti,tko nam odmah na prvu ruku pase ili nepase,nego stvaramo svoju sliku,cesto neobjektivnu..
Kakogod..meni se ne svidja..
Guest- Guest
ovo ti je ljevicarski hell hole ovdjeabraham wrote:Nema problema kojeg sheria zakonodavstvo ne moze rijesiti. Nego Prcko, jedu li lijeba klokane i kakov je stav svetih im knjiga prema tome???
skoro isto ko kod tebe tamo u sveckoj
al sega je da je bivsi lider radnicke partije posto desnicar konzervativac
2014-04-19
Gnječ wrote:mora da je melkior na dobroj stazi čim ga čoporativno napada forumski akademski zbor.
Guest- Guest
ma je, eno ti sjeverni i južni korejci,
isti norod, rozličiti ishodi. dosta to imo veze sa čistun srićun.
2014-04-16
podrska bratu Kimu :)aben wrote:ma je, eno ti sjeverni i južni korejci,
isti norod, rozličiti ishodi. dosta to imo veze sa čistun srićun.
jo uopće ne bio tako postavi odnose. meni su žene i pederi nojmanji problijem u svemu ovomu.
2014-04-19
posteno receno...Leviathan2 wrote:je je, zaboli me kurac za imigraciju demokraciju markaciju privatizaciju itd,
ajd zdrao
Guest- Guest
mozda se i ona sjetila sexa nakon duuuugo dugo vremena :Dmaggie13 wrote:Nasa sora pukla, ali me barem nasmije kad prica o kexu..samo ne o politici :-PLeviathan2 wrote:sora seksualni savjetniSora wrote:
Kladim se đa imas problem preranog ejakuliranja
Eiaculstio precocx
Onda se opusti ..
Kuis
NISTA
@melkior:
E stvarno jebem budale koje su izmislile te aplikacije.
jasu dan i notj,od rana jutra na vacapu ili viberu..
@melkior:
E stvarno jebem budale koje su izmislile te aplikacije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
pa žene i pedere i crnce uopće i ne moreš srušiti.prckov wrote:mislis da ti je lakse prvo srusit sistemaben wrote:u smislu muški protiv žena.prckov wrote:ne postoji "us" ako smo manjinaaben wrote:
irelevantno; pozivati je legitimno. tebi niko ne bi smi moći zabroniti da pristojno pitoš nekoga za nešto.
ljudi tehnologiju često vidu ko prijetnju, a jo je vidin ko šansu. nami tribo slobodno platežno sredstvo, unda kad zavrtimo crnu ekonomiju, jebe nan se ki će ča reći. a to je ujedno i početak kraja sustava.
meni se nider ne preši, ne bi jo dizo revolucije. polagano izgladnjivanje zvijeri je fine by me.
2014-04-16
Page 12 of 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Gradonačelnik Londona Sadiq Khan opleo po Trumpu zbog imigracije
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Moldavija na koljenima, prosvjedi eskalirali: ‘Umiremo od gladi, rugaju nam se, s Rusima bi nam bilo bolje!‘
» Zašto dolazi do imigracije u Europu?
» Australski horoskop za spriječavanje ilegalne imigracije
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Moldavija na koljenima, prosvjedi eskalirali: ‘Umiremo od gladi, rugaju nam se, s Rusima bi nam bilo bolje!‘
» Zašto dolazi do imigracije u Europu?
» Australski horoskop za spriječavanje ilegalne imigracije
Page 12 of 15