Sirijac azilant odma našao posao u Zadru kao pekar u hotelu
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Sirijac azilant odma našao posao u Zadru kao pekar u hotelu
I sad pogledaj našu krasnu Trinty koja se uhvatila neoliberalizam pa misli da je ovo sa azilantima to a kad onoveber wrote:Cijena radnika je nikaj u odnosu na zarađeno, no lakše nam je plaćat leasing bmw petice nego dati soma kuna više radniku. I svi se onda čude kako ljudi gibaju van.
Bio sam na razgovoru za posao u De, firma mi prvu godinu nudi sve plaćeno, slifečih 4 pola. Za svako dijete 600 eura, bivšoj 400, 14 plaća, auto po 1euro dnevno...
Pa ti nemoj otić.
Radni tjedan je 36 sati
Uništit će zdrave kapitaliste i normalnu radnu snagu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja stvarno nemogu skužit da ljudi ovo pozdravljaju i misle joj super
Pa nije
Azilant nesmije radit
Kako bi bilo da Njemačka meni plača režije stan hranu
Baš me briga radit ću za sedam stotina eura onda tamo
A šta će ovi okolo kojima mafija na vlasti nije dala ovo
Pa propast će
Pa nije
Azilant nesmije radit
Kako bi bilo da Njemačka meni plača režije stan hranu
Baš me briga radit ću za sedam stotina eura onda tamo
A šta će ovi okolo kojima mafija na vlasti nije dala ovo
Pa propast će
2014-04-11
Gle, činjenica je da nitko ne želi kopat kanale. Danas armirač ima 10000kn i zašto bi išao u De? Ionako su većinom iz Bosne.
2014-12-30
Činjenica je da ja Bosancu neplačam stan hranu i režije da bi Mate iz HDZ dobija kopača kanala za dvije tisuće kuna i rekao meni sutra Eto vidiš ako nećeš ti ima tko hoćeveber wrote:Gle, činjenica je da nitko ne želi kopat kanale. Danas armirač ima 10000kn i zašto bi išao u De? Ionako su većinom iz Bosne.
Meni Bosanac nesmeta ali ovaj DA
2014-04-11
veber wrote:no lakše nam je plaćat leasing bmw petice nego dati soma kuna više radniku. I svi se onda čude kako ljudi gibaju van.
Poanta cijele priče.
Guest- Guest
Prvi broj u mojem mobu je Amir, Sirijac. Mogao bi nas sve podučavat hrvatskom. Pride je liječnik i on bi napustuo Hr.
2014-12-30
maggie13 wrote:
To je neminovnost. Mi se iseljavamo, nemamo djece, netko mora radit.
Nedavno je bila objavljena vijest da Japan ima velikih problema zbog manjka vozača kamiona.
Naravno, po aktualnoj logici na zapadu najbolje bi riješenje bilo uvesti takav profil radnika iz inozemstva.
Znaš što rade Japanci?
Razvijaju automatsko upravljanje kamionima čiji eksperimentalni rezultati jako obećavaju.
Ukratko, oni ne žele ni pod koju cijenu dovesti u pitanje opstanak i homogenost svoje kulture, koheziju i harmoniju svog društva, a ako se nešto baš jako čvrsto želi, riješenje je uvijek moguće naći.
Pitanje je samo prioriteta, je li to goli profit ili nešto što se uobičajeno kvalificira kao viša i opća društvena korist.
Guest- Guest
Dok sam imao firmu radnike sam fer plaćao i niti jednog nije bilo briga kaj vozim. Za tri soma kuna ležim doma ili za 10 radim kod nijemca.slidingdoorsoperator wrote:veber wrote:no lakše nam je plaćat leasing bmw petice nego dati soma kuna više radniku. I svi se onda čude kako ljudi gibaju van.
Poanta cijele priče.
2014-12-30
Ali to je čovik koji sam sebi plača režije stan i hranuveber wrote:Prvi broj u mojem mobu je Amir, Sirijac. Mogao bi nas sve podučavat hrvatskom. Pride je liječnik i on bi napustuo Hr.
Pa nemožeš ti azilanta zapošljavat u privatnom sektoru, moš mu dat metlu da čisti ulice i to je to
Azilant nesmije radit u privatnom sektoru
On je azilant
Nemožeš ti deset tisuća crnaca proglasit azilantima ja da mu plaćam hranu režije i stan a da Mate iz HDZ ga uzme radit u svoju tvornicu u po cijene a ovome je ok kad mu ja ionako plaćam režije stan i hranu
2014-04-11
Baš sam upisao ovo na tražilicu i filtrirao zadnja 24 sata, ovaj Sirijac nigdje nije spomenut osim na index.yu. Nebitan čovjek, a opet kad gledaš koliko dnevno okreće Ante Ramljak i njegova kompanija... Koliko novaca se samo sprži.
Guest- Guest
ploćoš i epikuru smještaj i hronu, pa se ne buniš.RayMabus wrote:Šta je ovdje šema
Ja plaćam njegov smještaj i hranu
On nema uvjete da se cjenka ali boli ga kurac kad mu ja ionako plaćam režije stan i hranu
Kapitalista zarađuje ogromnu paru a mene guli i onda mi kaže kako nam je super turizam kao ekonomija
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOO
trpaj
2014-04-16
mesti ceste?RayMabus wrote:Ali to je čovik koji sam sebi plača režije stan i hranuveber wrote:Prvi broj u mojem mobu je Amir, Sirijac. Mogao bi nas sve podučavat hrvatskom. Pride je liječnik i on bi napustuo Hr.
Pa nemožeš ti azilanta zapošljavat u privatnom sektoru, moš mu dat metlu da čisti ulice i to je to
Azilant nesmije radit u privatnom sektoru
On je azilant
Nemožeš ti deset tisuća crnaca proglasit azilantima ja da mu plaćam hranu režije i stan a da Mate iz HDZ ga uzme radit u svoju tvornicu u po cijene a ovome je ok kad mu ja ionako plaćam režije stan i hranu
ohoho, znoči, da mu ploćomo i smještaj, i hronu i ploću?
genijalno
2014-04-16
Monter kranova tu u zadru, 4000 kn dnevno! Koja jebena njemacka
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije to baš tako. Odnosi se na najam krana na dan....izgradnja podloge po kojoj vozi, rada dovoz, montaža, rad s njim, odvoz.epikur37 wrote:Monter kranova tu u zadru, 4000 kn dnevno! Koja jebena njemacka
+...cijena kapitala + vrijeme dok je u leru.
Last edited by Eroo on 9/2/2018, 12:39; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
i plus državi 50%....ali ča un zno o realnon sektoru...Eroo wrote:Nije to baš tako. Odnosi se na najam krana na dan....dovoz, montaža, rad s njim, odvoz...cijena kapitala + vrijeme dok je u leru.epikur37 wrote:Monter kranova tu u zadru, 4000 kn dnevno! Koja jebena njemacka
2014-04-16
Navedena cijena se mi uopće ne čini previsoka. Doduše, ne znam o kojem se tipu krana radi...visina, nosivost...fiksni ili pokretni...aben wrote:i plus državi 50%....ali ča un zno o realnon sektoru...Eroo wrote:Nije to baš tako. Odnosi se na najam krana na dan....dovoz, montaža, rad s njim, odvoz...cijena kapitala + vrijeme dok je u leru.epikur37 wrote:Monter kranova tu u zadru, 4000 kn dnevno! Koja jebena njemacka
2016-07-22
Koliko dana radi? U ZD 15. Znači netto mu je 2500.epikur37 wrote:Monter kranova tu u zadru, 4000 kn dnevno! Koja jebena njemacka
2014-12-30
Kransks dizalica u zegeju je oko soma kuna sat, ako ostane kod tebe još ti je pedeset ojra ura.
2014-12-30
veber wrote:Gle, činjenica je da nitko ne želi kopat kanale. Danas armirač ima 10000kn i zašto bi išao u De? Ionako su većinom iz Bosne.
Bosanci su nasi prirodni imigranti i Meho, Suljo i Haso mogu ostati, ali nek briju brade obavezno...
darth_vader-
2014-04-17
Nisu sve kranske dizalice iste, ni po načinu rada, ni po nosivosti ili području pokrivanja.veber wrote:Kransks dizalica u zegeju je oko soma kuna sat, ako ostane kod tebe još ti je pedeset ojra ura.
2016-07-22
longi objasnio osnove ekonomije
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Longie, nasao sam ti posao!
» Pekar izveo pljacku veka
» Hrvatski azilant
» Somalijac azilant ubio liječnika u Njemačkoj
» Seks igre u BGD hotelu samo za odabrane