Sirijac azilant odma našao posao u Zadru kao pekar u hotelu
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Sirijac azilant odma našao posao u Zadru kao pekar u hotelu
a, novogradnja, jbte pa mogao j ekupit novogradnju u veronu za istu cjenu al to u picki materinoj od centraepikur37 wrote:Leviathan2 wrote:u jebote, ko da si na beverli hilsu, sin mi kupio stan 112 kvadrata u veroni za 80k plus garaza i to nepunih 5 min od centra verone a stancuga sva u mramoru, planira ga poklonit svom sinu kao dar za svadbu, mali nesto poceo pricat da ce se zenit najesen s talijankicom iz verone i oce ici zivjet dole u veroni, vidio mladjeg bratica da se zeni pa odmah i on :Depikur37 wrote:Kaj se tiče stanova u mom predjelu je cijena 1700 Eur.
psmtr ima da me opeljese unuci
govorim o novogradnji
Boli te hurac Levy ti kao obiteljski patrijarh samo obilazi vjenčanja i krstitke, svi ti dođu ljube ruku...la familja :)
a nisam bas ono ljubi ruke, vise me zajebavaju, a obiteljski patrijarh kako ti kvalificiras je pradeda, on ima jos uvijek najveci respekt od sviju, eto i ja cu jos malo bit moj pradeda, negdje u 6 mjesecu, unuk mi se zeni krajem mjeseca a mala mu trudna,
mislim da je vrijeme da se povucem i uzgajam voce i povrce, dosta zajebavanja po svijetu
Katamaran je za uzivanje i opustanje dusu dao..veber wrote:da nisi opterećen. možda čovjek hoće kupiti katamaran.pismejker wrote:zasto bi placao sve odjednom i rjesavao se potencijalnog izvora love..?
kredit i jeste izmisljen da ga ne osjetis platjajuci...osim onih bisera "u svicarcima"..
bali 43 mi se sviđa, vikendica na vodi. to je za epija.
Guest- Guest
jube, naveo ih. split je u prosjeku skuplji od zagreba, a nudi manje.maggie13 wrote:Nisu ni Split i Dubrovnik jeftiniji...nema rupe ispod 2000 eura/m2.
jedino more prema braču
zato mi cijene čudne koje navode. odmah se preselim u veronu za 80k i 112m2
2014-12-30
tako nam je i sve ostalo: natprosječno skupo..cilj je ostvarit trend iseljavanja građana koji žive od ičega drugog osim turizma.epikur37 wrote:maggie13 wrote:Nisu ni Split i Dubrovnik jeftiniji...nema rupe ispod 2000 eura/m2.
što je i normalno
2014-04-12
kaja wrote:Azilanti dobivaju dozvolu boravka i rada , vremenski ograničenuRayMabus wrote:Nisam ni sumnjao zašto ste ih dovukli u Zadar
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1024792
Samo mi nije jasno ako je on azilant dakle čeka rješenje statusa odakle mu dozvola za rad jer ono ti čekaš status a nije te nitko doveo da radiš tj znam da jesu ali nemože to tako
Nije to klasični azilant. Njih 40 i nešto su TRAJNO smešteni u Zadar. Država im mor OSIGURATI SMJEŠTAJ I POSA
....................A žiteljima Hrvatske znači to nije dužna ?????? Mada bi po zakonu i to MORALA.
Namjerno raseljavaju domicilne a naseljavaju islamiste
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
skuplji je dosta.veber wrote:jube, naveo ih. split je u prosjeku skuplji od zagreba, a nudi manje.maggie13 wrote:Nisu ni Split i Dubrovnik jeftiniji...nema rupe ispod 2000 eura/m2.
jedino more prema braču
zato mi cijene čudne koje navode. odmah se preselim u veronu za 80k i 112m2
nema tamo 'mora prema Braču'-
2014-04-12
znači do 30.6 možemo skinut junf apartmanima?epikur37 wrote:pismejker wrote:zasto bi placao sve odjednom i rjesavao se potencijalnog izvora love..?epikur37 wrote:veber wrote:dubrovnik, split, zagreb, umag, poreč, pula.epikur37 wrote:Kaj se tiče stanova u mom predjelu je cijena 1700 Eur.
cijene enormne.
ali imaju kupce.
kod mene se doselili erini i ode cijena u nebo. niti jedna kuća se ne prodaje ispod milju ojra.
meni to diglo cijenu.
je idu nekretnine...jako dobro
Ja da prodam jedan trosoban stan riješio bih kredu u cijelosti za cijelu kuću
kredit i jeste izmisljen da ga ne osjetis platjajuci...osim onih bisera "u svicarcima"..
Pa i ne prodajem ništa, aparthotel kreće od 1.7.
Kroz rentanje ću vratiti sve u roku 10 godina.
28-og odemo, moleri su moji
2014-12-30
veber wrote:znači do 30.6 možemo skinut junf apartmanima?epikur37 wrote:pismejker wrote:zasto bi placao sve odjednom i rjesavao se potencijalnog izvora love..?epikur37 wrote:veber wrote:
dubrovnik, split, zagreb, umag, poreč, pula.
cijene enormne.
ali imaju kupce.
kod mene se doselili erini i ode cijena u nebo. niti jedna kuća se ne prodaje ispod milju ojra.
meni to diglo cijenu.
haha, zajebi moleraj...kad budeš okolo javni se
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Yehudi wrote:kaja wrote:Azilanti dobivaju dozvolu boravka i rada , vremenski ograničenuRayMabus wrote:Nisam ni sumnjao zašto ste ih dovukli u Zadar
Samo mi nije jasno ako je on azilant dakle čeka rješenje statusa odakle mu dozvola za rad jer ono ti čekaš status a nije te nitko doveo da radiš tj znam da jesu ali nemože to tako
Nije to klasični azilant. Njih 40 i nešto su TRAJNO smešteni u Zadar. Država im mor OSIGURATI SMJEŠTAJ I POSA
....................A žiteljima Hrvatske znači to nije dužna ?????? Mada bi po zakonu i to MORALA.
Namjerno raseljavaju domicilne a naseljavaju islamiste
U biti ,Jehud,drzava MORA OSIGURATI UVJETE za Investicije,otvaranje firmija,i zaposljavanje...mora osigurati Pravosudje,koje ce svima osigurati ISTA prava..Kad to napravi,onda nece biti potrebe da zaposljava nikog..osim svojih uhljeba,a tad bi ih bilo znatno manje...
zasad,drzava upravo radi ono sto si naveo..zaposljava Uhljebe i osigurava im sve..
Guest- Guest
pogled s moje terase seže do mare, a ako je bistar dan i do crnog_mačka, s druge strane mogu vidjet kamnik, triglav...maggie13 wrote:skuplji je dosta.
nema tamo 'mora prema Braču'-
nije sve u braču. ti iz imockog ionako ne vidiš brač.
2014-12-30
mogli bi krstit apartman. ne bum nepristojan i ekipa je okepikur37 wrote:veber wrote:znači do 30.6 možemo skinut junf apartmanima?epikur37 wrote:pismejker wrote:zasto bi placao sve odjednom i rjesavao se potencijalnog izvora love..?epikur37 wrote:
2014-12-30
pa imas po zagorju stanova po 25k eura, je da su malo od zagreba al ok,veber wrote:daj mi na pp takav stan. kupim ga odmah.Leviathan2 wrote:u jebote, ko da si na beverli hilsu, sin mi kupio stan 112 kvadrata u veroni za 80k plus garaza i to nepunih 5 min od centra verone a stancuga sva u mramoru, planira ga poklonit svom sinu kao dar za svadbu, mali nesto poceo pricat da ce se zenit najesen s talijankicom iz verone i oce ici zivjet dole u veroni, vidio mladjeg bratica da se zeni pa odmah i on :Depikur37 wrote:Kaj se tiče stanova u mom predjelu je cijena 1700 Eur.
jebote jedna forumašica kupila stan 35km od beča za "samo" 4000€ i još se hvalila kako je dobro prošla.
20km od zegeja su stanovi po 1800-2500
a vjeruj da se najde uvijek , samo treba trazit i pazit, jel to brzo ode,
ja sam kupio stan 130 kvadrata u zurihu za 200 000 prije 14 godina, uletilo i to se ne ponavlja, stan sad da idem prodavat u roku keks izgori za 800k frankova
kucu u frauenfeldu u zuricherstrasse sam platio 120k, malo bila zapustena, da malo, dosta, ispod dva poslovna prostora gore dva kata i potkrovlje, ulozio oko 150 k franaka i sad vrijedi preko milijun i dvjesta, zene drze sobe za rentanje u njoj i neki kurac od birtije, drugi prostor je iznajmljen, one zive u potkrovlju koje je ogromno,
al to su sve prilike koje se ukazuju jako rjetko i samo 5 minuta ako si zakasnio ode, nema vise
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahakaja wrote:Dozvola se zove Dozvola za boravak i rad, kužiš?RayMabus wrote:Ma nesmije on uopće raditkaja wrote:Azilanti dobivaju dozvolu boravka i rada , vremenski ograničenuRayMabus wrote:Nisam ni sumnjao zašto ste ih dovukli u Zadar
Pa jel ti znaš šta je ovo?
Pa ovo je gore nego da si mu dao radnu dozvolu jer onda mora sam plaćati hranu režije stanarinu
Alo bre nemoš ti radit a ja ti plaćam smještaj režije i hranu a tebe neki privatnik neki privatnik zapošljava u pol cijene a ti nemaš druge a i boli te kurac kad ti ja plaćam režije hranu i stan a ne taj privatnik koji pliva u parama
Pa ovo nije normalno, ovo treba zabraniti, pa ovo je užas, ovo je gore nego da Bosancu daš radnu dozvolu jer mu ja ne plaćam hranu stan režije i neće radit u pola cijene jer mu je malo
red wolf-
2016-02-10
veber wrote:mogli bi krstit apartman. ne bum nepristojan i ekipa je okepikur37 wrote:veber wrote:znači do 30.6 možemo skinut junf apartmanima?epikur37 wrote:pismejker wrote:
zasto bi placao sve odjednom i rjesavao se potencijalnog izvora love..?
ne sumnjam za veselu ekipu...:)
2015-08-06
pa zato i velim.Leviathan2 wrote:pa imas po zagorju stanova po 25k eura, je da su malo od zagreba al ok,veber wrote:daj mi na pp takav stan. kupim ga odmah.Leviathan2 wrote:u jebote, ko da si na beverli hilsu, sin mi kupio stan 112 kvadrata u veroni za 80k plus garaza i to nepunih 5 min od centra verone a stancuga sva u mramoru, planira ga poklonit svom sinu kao dar za svadbu, mali nesto poceo pricat da ce se zenit najesen s talijankicom iz verone i oce ici zivjet dole u veroni, vidio mladjeg bratica da se zeni pa odmah i on :Depikur37 wrote:Kaj se tiče stanova u mom predjelu je cijena 1700 Eur.
jebote jedna forumašica kupila stan 35km od beča za "samo" 4000€ i još se hvalila kako je dobro prošla.
ja sam kupio stan 130 kvadrata u zurihu za 200 000 prije 14 godina, uletilo i to se ne ponavlja, stan sad da idem prodavat u roku keks izgori za 800k frankova
kucu u frauenfeldu u zuricherstrasse sam platio 120k, malo bila zapustena, da malo, dosta, ispod dva poslovna prostora gore dva kata i potkrovlje, ulozio oko 150 k franaka i sad vrijedi preko milijun i dvjesta, zene drze sobe za rentanje u njoj i neki kurac od birtije, drugi prostor je iznajmljen, one zive u potkrovlju koje je ogromno,
al to su sve prilike koje se ukazuju jako rjetko i samo 5 minuta ako si zakasnio ode, nema vise
ok, zalomi se nekom pa proda jeftikner. ali to nije pravilo.
vjenčani mi kum kupio stan u mihenu, "samo" 8000m2, sada je oko 12000m2.
doduše možeš pišat na sendligen tor, a do marien platza si za 3,5min trezan. pijan 5min. garaža odmah iza CundA
do belgradstarsse pljuneš da malo dignemo atmosferu
zagrebstrasse je malo niže uz mitlering :D
2014-12-30
ekipa je super, a kada upoznaš šeficu ekipe žena će te otjerat mamiepikur37 wrote:
ne sumnjam za veselu ekipu...:)
ili nas izbacit, sa šeficom
2014-12-30
mada je šefica iz bosne, tvoj kraj
2014-12-30
kvaka j euletit kad je hitnjaveber wrote:pa zato i velim.Leviathan2 wrote:pa imas po zagorju stanova po 25k eura, je da su malo od zagreba al ok,veber wrote:daj mi na pp takav stan. kupim ga odmah.Leviathan2 wrote:u jebote, ko da si na beverli hilsu, sin mi kupio stan 112 kvadrata u veroni za 80k plus garaza i to nepunih 5 min od centra verone a stancuga sva u mramoru, planira ga poklonit svom sinu kao dar za svadbu, mali nesto poceo pricat da ce se zenit najesen s talijankicom iz verone i oce ici zivjet dole u veroni, vidio mladjeg bratica da se zeni pa odmah i on :Depikur37 wrote:Kaj se tiče stanova u mom predjelu je cijena 1700 Eur.
ok, zalomi se nekom pa proda jeftikner. ali to nije pravilo.
vjenčani mi kum kupio stan u mihenu, "samo" 8000m2, sada je oko 12000m2.
doduše možeš pišat na sendligen tor, a do marien platza si za 3,5min trezan. pijan 5min. garaža odmah iza CundA
do belgradstarsse pljuneš da malo dignemo atmosferu
zagrebstrasse je malo niže uz mitlering :D
za italiju ima jos jedna caka, kad se muz i zena rastaju onda se stanovi i kuce prodaju u pol cjene, nece nitko od njih popustit nego djeljenje
na kraju kurac dobiju jer kosta i sud i advokati i agencije al to je drugi dio price, tako je moja sestra kod verona kupila kucu i u milanu poslovni prostor,
i veoma vazan faktor je imat lovu za platit odmah,
2015-08-06
da jednu!epikur37 wrote:veber wrote:mada je šefica iz bosne, tvoj kraj
onda ce drmnut jednu sljivu na otvaranju :)
cigare joj branim jer misli zatrudnjet s mojim poslovođom.
mala vrijedna truda, malome sam rekao da ću mu slomit noge, ako joj ne udovolji.
dobar su par. s kćeri mi je bila super i matku joj dodatno predavala.
2014-12-30
tako sam auto kupio. razlika na kraju bila preko 100 000.Leviathan2 wrote:kvaka j euletit kad je hitnja
za italiju ima jos jedna caka, kad se muz i zena rastaju onda se stanovi i kuce prodaju u pol cjene, nece nitko od njih popustit nego djeljenje
na kraju kurac dobiju jer kosta i sud i advokati i agencije al to je drugi dio price, tako je moja sestra kod verona kupila kucu i u milanu poslovni prostor,
i veoma vazan faktor je imat lovu za platit odmah,
taman sam uletio u salon kada se prodavao, salonski model s 10000km i odmah uplatio avans, potpisao ugovor. a bez veze, šetao kod starog i otišao malo na istok i "tup" prodaja. odmah sam ponudio 30000 više i eto novog auta u kući.
2014-12-30
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Longie, nasao sam ti posao!
» Pekar izveo pljacku veka
» Hrvatski azilant
» Somalijac azilant ubio liječnika u Njemačkoj
» Seks igre u BGD hotelu samo za odabrane
» Pekar izveo pljacku veka
» Hrvatski azilant
» Somalijac azilant ubio liječnika u Njemačkoj
» Seks igre u BGD hotelu samo za odabrane