Sirijac azilant odma našao posao u Zadru kao pekar u hotelu
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Sirijac azilant odma našao posao u Zadru kao pekar u hotelu
Nisam ni sumnjao zašto ste ih dovukli u Zadar
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1024792
Samo mi nije jasno ako je on azilant dakle čeka rješenje statusa odakle mu dozvola za rad jer ono ti čekaš status a nije te nitko doveo da radiš tj znam da jesu ali nemože to tako
Samo mi nije jasno ako je on azilant dakle čeka rješenje statusa odakle mu dozvola za rad jer ono ti čekaš status a nije te nitko doveo da radiš tj znam da jesu ali nemože to tako
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Sirijac azilant odma našao posao u Zadru kao pekar u hotelu
Čovik nije niti doša u Hrvatsku oni ga već u pekaru uvalili u hotelu
Znači ja i ostali Hrvati njemu plaćamo smještaj i hranu a onda super bogati vlasnik hotela ga zapošljava u pol cijene
Ma nemoj
Znači ja i ostali Hrvati njemu plaćamo smještaj i hranu a onda super bogati vlasnik hotela ga zapošljava u pol cijene
Ma nemoj
2014-04-11
Jedva čekam da im se još koji raznese tamo po zapadnoj Europi, kako će im prisist ova šema rađenja od Evropljana budale
Em ga mi financiramo em ga ovi plača u po cijene jer ovi i nemože se cjenkat za plaču
Jebi jebi ali nećeš brajo koliko ti misliš
Em ga mi financiramo em ga ovi plača u po cijene jer ovi i nemože se cjenkat za plaču
Jebi jebi ali nećeš brajo koliko ti misliš
2014-04-11
Azilanti dobivaju dozvolu boravka i rada , vremenski ograničenuRayMabus wrote:Nisam ni sumnjao zašto ste ih dovukli u Zadar
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šta je ovdje šema
Ja plaćam njegov smještaj i hranu
On nema uvjete da se cjenka ali boli ga kurac kad mu ja ionako plaćam režije stan i hranu
Kapitalista zarađuje ogromnu paru a mene guli i onda mi kaže kako nam je super turizam kao ekonomija
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOO
On nema uvjete da se cjenka ali boli ga kurac kad mu ja ionako plaćam režije stan i hranu
Kapitalista zarađuje ogromnu paru a mene guli i onda mi kaže kako nam je super turizam kao ekonomija
2014-04-11
Ma nesmije on uopće raditkaja wrote:Azilanti dobivaju dozvolu boravka i rada , vremenski ograničenuRayMabus wrote:Nisam ni sumnjao zašto ste ih dovukli u Zadar
Pa jel ti znaš šta je ovo?
Pa ovo je gore nego da si mu dao radnu dozvolu jer onda mora sam plaćati hranu režije stanarinu
Alo bre nemoš ti radit a ja ti plaćam smještaj režije i hranu a tebe neki privatnik neki privatnik zapošljava u pol cijene a ti nemaš druge a i boli te kurac kad ti ja plaćam režije hranu i stan a ne taj privatnik koji pliva u parama
Pa ovo nije normalno, ovo treba zabraniti, pa ovo je užas, ovo je gore nego da Bosancu daš radnu dozvolu jer mu ja ne plaćam hranu stan režije i neće radit u pola cijene jer mu je malo
2014-04-11
Dozvola se zove Dozvola za boravak i rad, kužiš?RayMabus wrote:Ma nesmije on uopće raditkaja wrote:Azilanti dobivaju dozvolu boravka i rada , vremenski ograničenuRayMabus wrote:Nisam ni sumnjao zašto ste ih dovukli u Zadar
Pa jel ti znaš šta je ovo?
Pa ovo je gore nego da si mu dao radnu dozvolu jer onda mora sam plaćati hranu režije stanarinu
Alo bre nemoš ti radit a ja ti plaćam smještaj režije i hranu a tebe neki privatnik neki privatnik zapošljava u pol cijene a ti nemaš druge a i boli te kurac kad ti ja plaćam režije hranu i stan a ne taj privatnik koji pliva u parama
Pa ovo nije normalno, ovo treba zabraniti, pa ovo je užas, ovo je gore nego da Bosancu daš radnu dozvolu jer mu ja ne plaćam hranu stan režije i neće radit u pola cijene jer mu je malo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Šta je ovdje šema
savez države i kapitalizma.. crony kapitalizam, korporatizam, fašizam.. biraj naziv
neka sam radi u pekari i sam sebi plati smještaj i režije.. uteka bi nazad u alepo
Guest- Guest
Ovo treba zabraniti ili si azilant ili nisi
Ako ćeš na tržište rada onda nemoš biti azilant
Moš biti samo jedno ili drugo
Nemože tebi jedan radnik koji plača stan hranu i režije plaćati i tebi to i onda tebe i kapitalistu boli kurac jer ni ti ni on ne snosite troškove tvojih režija stanovanja i hrane nego taj radnik kojemu ti uzimaš posao i preplovljuješ cijenu rada
ALO BRE ALO BRE NEMOŽE TO TAKO
Nemože tebi jedan radnik koji plača stan hranu i režije plaćati i tebi to i onda tebe i kapitalistu boli kurac jer ni ti ni on ne snosite troškove tvojih režija stanovanja i hrane nego taj radnik kojemu ti uzimaš posao i preplovljuješ cijenu rada
2014-04-11
može i tako će i biti. savez lopovske države i pohlepnih kapitalista. Ljevičari to zovu "fašizam," libertarijanci to zovu rodijački kapitalizam(moj rođo na vlasti meni sređuje)RayMabus wrote:Ovo treba zabraniti ili si azilant ili nisi
Guest- Guest
Kajo boli me kurac šta su oni napisali
NEMOŽEŠ OVO RADIT
Ako hoćeš otvori cijeloj Africi tržište rada pa kome paše ok ali nemožeš ti lovom radnika ovdje financirati pola njegove plače i onda on radi za duplo manje
PA JEL VI ZNATE GDJE TO VODI?
NEMOŽEŠ OVO RADIT
Ako hoćeš otvori cijeloj Africi tržište rada pa kome paše ok ali nemožeš ti lovom radnika ovdje financirati pola njegove plače i onda on radi za duplo manje
PA JEL VI ZNATE GDJE TO VODI?
2014-04-11
vodi u snižavanje standarda radnika u Hrvatskoj, te u iseljavanje. a ako država nastavi subvencionirati naseljavanje arapa, onda vodi u šemu da će se hrvatska populacija zamjeniti arapima iz islamskog svijeta.
meni je jednom jedan splitski kapitalist-koji leži na parama(prvo član KPj, pa HDZa, obogatio se u privatizaciji naravno), kada sam bio kod njega na "probnom radu", priča.. "šta vi Splićani hoćete, 4000kn i 8h rada" ."nema toga više " "slavonci rade za 3000kn cijeli dan na crno, i još spavaju tu na brodu" "uvozit ćemo arape vi ste pre skupi" - to mi je još govorija 2013 godine kada je bila najveća jad i bjeda .. možeš mislit kako je taj sada stari(ako nije umro) .. .na aparatima
meni je jednom jedan splitski kapitalist-koji leži na parama(prvo član KPj, pa HDZa, obogatio se u privatizaciji naravno), kada sam bio kod njega na "probnom radu", priča.. "šta vi Splićani hoćete, 4000kn i 8h rada" ."nema toga više " "slavonci rade za 3000kn cijeli dan na crno, i još spavaju tu na brodu" "uvozit ćemo arape vi ste pre skupi" - to mi je još govorija 2013 godine kada je bila najveća jad i bjeda .. možeš mislit kako je taj sada stari(ako nije umro) .. .na aparatima
Guest- Guest
sretan sirijac sretan vlasnik pekare
zaboli me kurac na kraju :D
zaboli me kurac na kraju :D
2015-08-06
Pa uništiti će državu, ja od svoje plače njemu plaćam režije stan i hranu a onda ga neki privatnik zaposli za duplo manje ali ovog boli kurac jer mu ja sve plaćam meni uzima posao i prepolovljuje plačuPinochet wrote:RayMabus wrote:Šta je ovdje šema
savez države i kapitalizma.. crony kapitalizam, korporatizam, fašizam.. biraj naziv
neka sam radi u pekari i sam sebi plati smještaj i režije.. uteka bi nazad u alepo
Pa uništiti će državu
2014-04-11
Pa nije problem šta on oće raditepikur37 wrote:Kad domaći neće raditi...mudruju evo Abid hoće :D
ALOOOOOO
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa uništiti će državu, ja od svoje plače njemu plaćam režije stan i hranu a onda ga neki privatnik zaposli za duplo manje ali ovog boli kurac jer mu ja sve plaćam meni uzima posao i prepolovljuje plačuPinochet wrote:RayMabus wrote:Šta je ovdje šema
Pa uništiti će državu
dobro jutro. kada ja tipkan ima godinu dana, da je država Hrvatska najveći neprijatelj Hrvata, da samo bosansko-vlaška uhljeb lopovska ekipa iz HDza ima korist, ostali (i bosanci i vlaji koji nisu dio lopovske hobotnice) su robovi ovima.. onda ja mrzim Hrvatsku jel da
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa nije problem šta on oće raditepikur37 wrote:Kad domaći neće raditi...mudruju evo Abid hoće :D
ALOOOOOO
Naravno, problem je što vi nećete raditi...a nama treba radna snaga.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Htjeli ste kapitalizam , evo vam ga....
Sloboda kretanja kapitala, ljudi i usluga...:)
Sloboda kretanja kapitala, ljudi i usluga...:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neka radi.
Ako ce postivat zakone drzave i nece biti vjerski extremist.
Ako ce postivat zakone drzave i nece biti vjerski extremist.
2014-04-12
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Longie, nasao sam ti posao!
» Pekar izveo pljacku veka
» Hrvatski azilant
» Somalijac azilant ubio liječnika u Njemačkoj
» Seks igre u BGD hotelu samo za odabrane
» Pekar izveo pljacku veka
» Hrvatski azilant
» Somalijac azilant ubio liječnika u Njemačkoj
» Seks igre u BGD hotelu samo za odabrane