ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naplata duga : HŽ pljeni imovinu željeznica FBiH

Go down

Naplata duga : HŽ pljeni imovinu željeznica FBiH Empty Naplata duga : HŽ pljeni imovinu željeznica FBiH

Post by RayMabus 28/12/2017, 19:24

https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/naplata-duga-hrvatska-pleni-imovinu-zeleznica-federacije-bih/6xhkq22

Plati pa vozi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Naplata duga : HŽ pljeni imovinu željeznica FBiH Empty Re: Naplata duga : HŽ pljeni imovinu željeznica FBiH

Post by T. 28/12/2017, 19:37

ratni zločinci plijene imovinu svojim žrtvama... :^0

2014-04-14

Back to top Go down

Naplata duga : HŽ pljeni imovinu željeznica FBiH Empty Re: Naplata duga : HŽ pljeni imovinu željeznica FBiH

Post by RayMabus 28/12/2017, 19:38

Đenosajd
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2017, 00:21

a jesu ih zajebali u pičku materinu zaplijenili im polovnu lokomotivu staru tko zna koliko desetljeća.

ajd kad smo već kod pljenidbe, zaplijene da vidimo što se kod komšija u komšiluku događa:

Ako je dužnik prijavljen na vašoj adresi, bez imovine možete OSTATI VI

Iako ga vi nemate, zbog tuđeg duga javni izvršitelji mogu da vam zaplene i prodaju imovinu, i to onda ako člana porodice ili prijatelja u nevolji, koji ne može da otplati dug, prijavite da živi na vašoj adresi.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/ako-je-duznik-prijavljen-na-vasoj-adresi-bez-imovine-mozete-ostati-vi/8jmncpm
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/12/2017, 00:38

No photo
~Dacha : Cekaj ako sam lepo razumeo,ja sad imam namesten stan koji izdajem i dodje sad tu neko da zivi i normalno prijavi se na toj adresi da zivi i sad ako on zaglavi u dugovima oni ce da plene moje stvari iz stana zato sto je on tu pijavljen i onda ja moram da se majem po sudovima da dokazujem da je nesto moje zbog vaseg idiotskog zakona???!! E svasta,pa to ni najveci kriminalac na svetu ne bi mogao da smisli a nasa "napredna drzava" ima u malom prstu! Ljudi ja sam ovde zasnovao vec porodicu,sto se kaze pustio sam korenje i nisam vise ni tako mlad pa da mogu tako olako da se upustim u neki rizik odlaska u nepoznato ali verujte mi svaki dan sve vise i vise imam zelju da sve ostavim i pokupim zenu i dete i odem sto dalje iz ovog smeca zvanog drzava Srbija i nikad vise se ne osvrnem nazad!!!

-------

tooo komšija! jebi majku srbadiji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics