sutkinji zapaljen auto radi pogrešnog parkiranja
Page 1 of 1
sutkinji zapaljen auto radi pogrešnog parkiranja
Uhićen muškarac osumnjičen za paljenje vozila u Osijeku, sutkinja iznimno zadovoljna
[size=8]VLASTA ŠIMENIĆ-KOVAČIZVOR: PIXSELL / AUTOR: DUBRAVKA PETRIC/DAVOR JAVOROVIC[/size]
Bionic
Reading
Sutkinja osječkog Županijskog suda Vlasta Šimenić-Kovač, čiji je automobil izgorio u podmenutom požaru na Uskrs 9. travnja, rekla je u srijedu kako je iznimno zadovoljna brzom reakcijom policije i ostalih službi, kojom je otkrivena osoba koja se dovodi u vezu s tim nedjelom
Dobila sam potvrdu od policije da je uhićena osoba koja se dovodi u vezu s podmetanjem požara pod moj automobil. Što se tiče ostalih stvari vezanih uz taj događaj potpisala sam potvrdu o tajnosti i ne mogu ništa govoriti o tome dok policija ne objavi sve pojedinosti, rekla je Hini večeras sutkinja Šimenić-Kovač.
Na upit je li joj policija rekla nešto o motivu ovoga nedjela rekla je - ne konkretno, ali kako naslućuju da podmetanje požara pod automobil nije vezano za obnašanje njezine sudačke dužnosti.
Iznimno sam zadovoljna brzom reakcijom policije i svih službi, koje su se uključile u istragu. I dalje normalno obavljam svoju sudačku dužnost, i ovo me nije obeshrabrilo, poručila je sutkinja Šimenić-Kovač.
PAZI PARKIRANJA
JA GA NE BI KAZNILA
2014-04-16
Re: sutkinji zapaljen auto radi pogrešnog parkiranja
Kako Nova TV neslužbeno doznaje, riječ je o muškarcu od ranije poznatom policiji, susjedu sutkinje koji je u nedjeljno jutro pod njezin automobil stavio zapaljeni predmet sa zapaljivom tekućinom. Iza svega navodno stoje neriješeni i narušeni međususjedski odnosi. Osumnjičeni se navodno naljutio jer se sutkinja parkira na određenom parkirnom mjestu.
2014-04-16
Similar topics
» U Zagrebu zapaljen luksuzni auto poznatog hrvatskog ginekologa
» Svjedoku koji je u Bujici progovorio protiv Bude Loncara-zapaljen auto
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Crvena Zvezda:Hajduk, nokautirao pogresnog trenera
» Svjedoku koji je u Bujici progovorio protiv Bude Loncara-zapaljen auto
» Prije ulaska u Neum obavezno dezifekcioniranje kod veterinara - cijena 5 KM za osobni auto i 10 KM za dostavni auto
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Crvena Zvezda:Hajduk, nokautirao pogresnog trenera
Page 1 of 1