HDZ i SDP sasvim izvjesna koalicija uhljeba
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: HDZ i SDP sasvim izvjesna koalicija uhljeba
RayMabus wrote:Pa i nije baš zato šta u konačnici pričamo o ovome životuslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ma nek oni slobodno rade veliku koaliciju samo se bojim da do tada neće bit toliko ovaca za šišanje da bi sve te uhljebe namirili
Imaju oni odlične planove samo fale ovce
Ovaca je Bogu hvala sasvim dovoljno, druga je priča što se stado smanjuje.
Oni koji žive od proračuna i oni koji ga pune
Ja ne vidim da su oni nešto jako nezadovoljni svojim društvenim statusom i materijalnim stanjem. Dapače, toliko im dobro ide da se jako malo bave realnošću pa su Sabor pretvorili ne u kokošinjac, kako ga je svojevremeno okarakterizirao pokojni Vlado Gotovac, nego u nešto puno gore, a upravo je Sabor najpreciznije ogledalo njihove osobnosti s posebnim naglaskom na inteligenciji.
Guest- Guest
Ok ali pokušavam ti dočarati šta je točno ovca
Npr treba podignit broj graničnih policajaca radi imigranata
Dali su granični policajci ovce?
NE DRAGI TO NISU OVCE
Ovca je onaj tko puni državni proračun
Npr treba podignit broj graničnih policajaca radi imigranata
Dali su granični policajci ovce?
NE DRAGI TO NISU OVCE
Ovca je onaj tko puni državni proračun
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ovaca je sve manje gospodo draga
Definicija ovce je ONAJ TKO PUNI DRŽAVNI PRORAČUN
Penzioner NIJE OVCA
Definicija ovce je ONAJ TKO PUNI DRŽAVNI PRORAČUN
Penzioner NIJE OVCA
2014-04-11
Azilant koji dođe ovamo i zatraži azil i stoji
Ne to nije OVCA
Ne to nije OVCA
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:
radi malo na sebi
Opet projiciraš.
bila to dobronamjerna kritika , osobno mi ne smeta a govori dosta o tebi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:
radi malo na sebi
Opet projiciraš.
Stvar intepretacije koja je po definiciji nužno prožeta izrazito subjektivnim dojmovima pa i kompletnim osobnim svjetonazorom.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:
radi malo na sebi
Opet projiciraš.
Stvar intepretacije koja je po definiciji nužno prožeta izrazito subjektivnim dojmovima pa i kompletnim osobnim svjetonazorom.
vidis tako bolje , i dalje lupetas no pristojno , napredujes bogu hvala
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:
radi malo na sebi
Opet projiciraš.
vili40-
2015-08-02
Dođe do napetosti u Evropi i Hrvatska mora imati još deset tisuća ljudi u vojnoj rezervi na nekakvoj plačici
Jel vi stvarno mislite da su to OVCE?
Jel znate vi šta je ovca uopće?
Jel vi stvarno mislite da su to OVCE?
Jel znate vi šta je ovca uopće?
2014-04-11
XRayMabus wrote:Jednostavno se radi o državnim službenicima i razno raznim uhljebima jedne druge treće i četvrte stranke koji jednostavno neće dopustiti reforme i to je cijela priča
u tome grmu leži zec.Morat ćemo još pričekati da se strovalimo do jaja i tek bi se onda stekli uvjeti da se mora nešto ozbiljno mijenjati.Predaleko je ovo otišlo za jednostavan povratak i čišćenje šume od stoljetnih panjeva.
vili40-
2015-08-02
Ma tko ih jebe, evo im sad nove generacije penzionera plus treba povećati porodiljne naknadevili40 wrote:XRayMabus wrote:Jednostavno se radi o državnim službenicima i razno raznim uhljebima jedne druge treće i četvrte stranke koji jednostavno neće dopustiti reforme i to je cijela priča
u tome grmu leži zec.Morat ćemo još pričekati da se strovalimo do jaja i tek bi se onda stekli uvjeti da se mora nešto ozbiljno mijenjati.Predaleko je ovo otišlo za jednostavan povratak i čišćenje šume od stoljetnih panjeva.
To nisu ovce gospodo draga baš suprotno
2014-04-11
jasambrend wrote:RayMabus wrote:Pa ugroženi su, vidiš da Hdz više nema s kime ni koaliratidebotoijusto wrote:aben wrote:treba da se dogodi?
sto nije jasno ? zasto bi postojala takva koalicija ako nije ugrozen bitak drzavnosti ?
Imali su do sada u koaliciji četnike, talijanske fašiste, rome, mudžahedine, tridesetak frakcija pravaša, haenesovce, liberale, mostovce, haesesovce i "nezavisnih" kišu isusovu...ispada da jedino s SDP-om nisu...logičan slijed jer ideološki su do sada bili pokrili ionako sve što postoji na sceni, a krezubi krkani/simpatizeri/glasaći te detalje ionako nisu primjećivali do sada...možda im sad konačno bude nešto čudno u svemu tome kad koaliraju s opcijom od "vardara pa do triglava"/SDP...daklem za Živi zid glasam...dabogda Pernar bio premijer...
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Opet projiciraš.
Prošlo kroz noge...jbga. događa se...:D
darth_vader-
2014-04-17
Htio bih i ja nešto napisati, ali mi ništa ne pada na pamet.
Al sam glup, u pičku materinu...
Al sam glup, u pičku materinu...
crvenkasti-
2014-04-17
jasambrend wrote:vili40 wrote:debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:
Prošlo kroz noge...jbga. događa se...:D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
aben wrote:slidingdoorsoperator wrote:Ponavljam ono što sam već napisao na drugoj temi.
Da bi došlo do velike koalicije HDZ-a i SDP-a, neophodno je izbacivanje verbalno hiperagresivnog i totalno neuspješnog Bernardića sa čela SDP i pozicioniranje Picule na njegovo mjesto, a to neće biti bez totalne destrukcije stranke, jer Bernardića ipak podržava neka većina stranačkog aparata koja bi njegovu smjenu protumačila i kao uvod u svoje izbacivanje sa dobrih pozicija u stranci.
Doduše, u tome bi kao dobar početak mogao poslužiti očekivani bankrot stranke krajem tjedna, ali kažem, to bi ipak bio samo početak.
život baš zno iznenoditi,
evo ispada da između nos i pakla stoji jedino bernardić.
darth_vader-
2014-04-17
Zlatko Vitez, koji je to preuzel od Matoša.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pa i nije baš zato šta u konačnici pričamo o ovome životuslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ma nek oni slobodno rade veliku koaliciju samo se bojim da do tada neće bit toliko ovaca za šišanje da bi sve te uhljebe namirili
Imaju oni odlične planove samo fale ovce
Ovaca je Bogu hvala sasvim dovoljno, druga je priča što se stado smanjuje.
Oni koji žive od proračuna i oni koji ga pune
Ja ne vidim da su oni nešto jako nezadovoljni svojim društvenim statusom i materijalnim stanjem. Dapače, toliko im dobro ide da se jako malo bave realnošću pa su Sabor pretvorili ne u kokošinjac, kako ga je svojevremeno okarakterizirao pokojni Vlado Gotovac, nego u nešto puno gore, a upravo je Sabor najpreciznije ogledalo njihove osobnosti s posebnim naglaskom na inteligenciji.
debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:
radi malo na sebi
Opet projiciraš.
Samo ti nemoj o lupetanju.
Guest- Guest
Regoč wrote:Zlatko Vitez, koji je to preuzel od Matoša.slidingdoorsoperator wrote:
Je, ja sam na tu temu nešto jutros pobrkao.
Guest- Guest
jasambrend wrote:
ispada da jedino s SDP-om nisu...
Jesu i to u vladi nacionalnog jedinstva 1991. i 1992. godine s Franjom Gregurićem na čelu.
Doduše, to su bile specifične okolnosti.
Doduše, i sad su specifične okolnosti.
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Amsterdam koalicija tko su oni u stvari?Napredni ili koalicija muljatora i kriminalaca
» Ruski ambasador sasvim iskreno:
» Skoro sasvim obicna prica...
» Skoro sasvim obicna prica
» Opstanak Uhljeba
» Ruski ambasador sasvim iskreno:
» Skoro sasvim obicna prica...
» Skoro sasvim obicna prica
» Opstanak Uhljeba
Page 3 of 5