HDZ i SDP sasvim izvjesna koalicija uhljeba
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: HDZ i SDP sasvim izvjesna koalicija uhljeba
RayMabus wrote:Pa ugroženi su, vidiš da Hdz više nema s kime ni koaliratidebotoijusto wrote:aben wrote:treba da se dogodi?
sto nije jasno ? zasto bi postojala takva koalicija ako nije ugrozen bitak drzavnosti ?
Imali su do sada u koaliciji četnike, talijanske fašiste, rome, mudžahedine, tridesetak frakcija pravaša, haenesovce, liberale, mostovce, haesesovce i "nezavisnih" kišu isusovu...ispada da jedino s SDP-om nisu...logičan slijed jer ideološki su do sada bili pokrili ionako sve što postoji na sceni, a krezubi krkani/simpatizeri/glasaći te detalje ionako nisu primjećivali do sada...možda im sad konačno bude nešto čudno u svemu tome kad koaliraju s opcijom od "vardara pa do triglava"/SDP...daklem za Živi zid glasam...dabogda Pernar bio premijer...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
RayMabus wrote:Zato ćemo mi imat problema jer ako se reforme ne naprave nastavak kraha nataliteta i iseljavanje a oslanjanje samo na turizam je loše dugoročno
jbg. takav je zivot , ljudi zele HDZ jer oni zalog tradicionalnih vrijednosti u doba automobila u svemiru
sto god to znacilo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa Most je potrošio svoj kredibilitet, ja sam revoltirani birač tako da svakako ću gledati kome od revoltiranih stranaka ću dati glas bilo za parlamentarne bilo za lokalne izbore
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tradicionalne vrijednosti ne moraju nužno biti lošedebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Zato ćemo mi imat problema jer ako se reforme ne naprave nastavak kraha nataliteta i iseljavanje a oslanjanje samo na turizam je loše dugoročno
jbg. takav je zivot , ljudi zele HDZ jer oni zalog tradicionalnih vrijednosti u doba automobila u svemiru
sto god to znacilo
Napredak u znanosti se nemora nužno kositi s tradicijom
2014-04-11
asilovski wrote:Hiperagresivnog??? Dobro da smo diplomatska sila ali Bero hiper bilo što heheslidingdoorsoperator wrote:Ponavljam ono što sam već napisao na drugoj temi.
Da bi došlo do velike koalicije HDZ-a i SDP-a, neophodno je izbacivanje verbalno hiperagresivnog i totalno neuspješnog Bernardića sa čela SDP i pozicioniranje Picule na njegovo mjesto, a to neće biti bez totalne destrukcije stranke, jer Bernardića ipak podržava neka većina stranačkog aparata koja bi njegovu smjenu protumačila i kao uvod u svoje izbacivanje sa dobrih pozicija u stranci.
Doduše, u tome bi kao dobar početak mogao poslužiti očekivani bankrot stranke krajem tjedna, ali kažem, to bi ipak bio samo početak.
O tome ti ja pričam da si odvojen od realiteta pa bere nema mjesecima i onda se potpuno prosere i ispadne smiješan ali agresija je kod njega jedino i možda prema medvjedicu s kojim spava
Verbalno hipeagresivnog, kretenčino retardirana. I totalno neuspješnog.
Gledaj gore boildano, nema veze što ti je alkohol totalno sjebao percepciju, to ćeš ipak morati uočiti.
Zato se SDP i tako cima na ove (posebno Brkićeve) najave o velikoj koaliciji, jer Bero ipak ima neku većinsku podršku u stranci koju bi Picula morao pomesti da bi uopće mogao koliko toliko uspješno vladati strankom.
Pa uostalom i ova tvoja opaska pokazuje kako si zapravo ti taj koji je totalno odvojen od realnosti, a onda svoje probleme projiciraš na mene, očito iz razloga jer nisi u stanju izaći na kraj sa svojom mentalnom potkapacitiranošću koja se jasno očituje u potpuno pogrešnim predviđanjima u vezi doslovce svih tema koji se u svojim dijaretičnim trash naricanjima poput kakve profesionalne babe narikače uopće dotakneš na forumu, a očito i u realnom svijetu.
Guest- Guest
Neznam šta su to tradicionalne vrijednosti jer eto kod mene koji sam scientolog bliži sam katoličkoj crkvi nego LGBT pokretu
Ako i je Kc zaostala ne znači da neke vrijednosti nisu univerzalne
Ako i je Kc zaostala ne znači da neke vrijednosti nisu univerzalne
2014-04-11
RayMabus wrote:Tradicionalne vrijednosti ne moraju nužno biti lošedebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Zato ćemo mi imat problema jer ako se reforme ne naprave nastavak kraha nataliteta i iseljavanje a oslanjanje samo na turizam je loše dugoročno
sto god to znacilo
Napredak u znanosti se nemora nužno kositi s tradicijom
naravno , bio sam ironican , bode njih kurac za TV , opstojnost fotelje u igri
2014-04-12
se treba dogoditidebotoijusto wrote:aben wrote:utreba da se dogodi?
:blj:
sto nije jasno ? zasto bi postojala takva koalicija ako nije ugrozen bitak drzavnosti ?
a ča se tiče ujedinjenja, uvik je bolje da ti je neprijatelj stoji samo s jedne strone
2014-04-16
Pa borba za fotelje da samo ako će oni nakon ovog mandata napraviti opet to ok
Samo jbga onda kratkoročno njihov dobitak dugoročno svi gube
Samo jbga onda kratkoročno njihov dobitak dugoročno svi gube
2014-04-11
Cila priča se svodi na ovo ili ćemo napraviti pomake ka naprijed ili ćemo stati na mjestu
Uhljebima odgovara stajanje na mjestu no to nije održivo dugoročno
Uhljebima odgovara stajanje na mjestu no to nije održivo dugoročno
2014-04-11
Ako ćemo stajati na mjestu ok stojmo na mjestu znači 2028 godina sve isto ko i danas, drugi napredovali mi zaostali
2014-04-11
debotoijusto wrote:
ljudi zele HDZ jer oni zalog tradicionalnih vrijednosti u doba automobila u svemiru
Ali si ti preglup da shvatiš kako se ljudi u razdobljima velikih društvenih kriza (nije samo u pitanju ekonomija) rado okreću onome što im je poznato odnosno tradicionalnim vrijednostima kao svojim uporištima.
I naravno, nisu tu samo Hrvati u pitanju, to je globalna zakonitost.
I da, ako si u stanju narcisoidne i djetinjaste gluparije poput slanja automobila u svemir shvatiti kao neki izraz ultimativnog napretka, onda si još gluplji nego što sam to uopće mogao zamisliti.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:aben wrote:treba da se dogodi?
Hoćeš reći da je Njemačkoj zbog velike koalicije na vlasti ugrožen bitak državnosti?
Daj molim te, to bi bilo preglupo čak i za tvoje "napredne" standarde.
Guest- Guest
aben wrote:se treba dogoditidebotoijusto wrote:aben wrote:utreba da se dogodi?
a ča se tiče ujedinjenja, uvik je bolje da ti je neprijatelj stoji samo s jedne strone
Ma riječ je zapravo o nepodnošljivoj lakoći vladanja, da parafraziram Kunderu. To je glavni motiv velike većine velikih koalicija u nekim mirnodopskim vremenima.
Guest- Guest
Ma nek oni slobodno rade veliku koaliciju samo se bojim da do tada neće bit toliko ovaca za šišanje da bi sve te uhljebe namirili
Imaju oni odlične planove samo fale ovce
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:
ljudi zele HDZ jer oni zalog tradicionalnih vrijednosti u doba automobila u svemiru
Ali si ti preglup da shvatiš kako se ljudi u razdobljima velikih društvenih kriza (nije samo u pitanju ekonomija) rado okreću onome što im je poznato odnosno tradicionalnim vrijednostima kao svojim uporištima.
I naravno, nisu tu samo Hrvati u pitanju, to je globalna zakonitost.
I da, ako si u stanju narcisoidne i djetinjaste gluparije poput slanja automobila u svemir shvatiti kao neki izraz ultimativnog napretka, onda si još gluplji nego što sam to uopće mogao zamisliti.
kolega stovatelj HDZ TV , rekoh vec da ironija...imas jako losu naviku svakoga prozivati na degutantno-primitivan nacin , radi malo na sebi
2014-04-12
RayMabus wrote:Ma nek oni slobodno rade veliku koaliciju samo se bojim da do tada neće bit toliko ovaca za šišanje da bi sve te uhljebe namirili
Ovaca je Bogu hvala sasvim dovoljno, druga je priča što se stado smanjuje.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:
radi malo na sebi
Opet projiciraš.
Guest- Guest
Pa i nije baš zato šta u konačnici pričamo o ovome životuslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ma nek oni slobodno rade veliku koaliciju samo se bojim da do tada neće bit toliko ovaca za šišanje da bi sve te uhljebe namirili
Oni koji žive od proračuna i oni koji ga pune
2014-04-11
Nije ovca azilant on je ujljeb
Ovca je onaj tko puni državni proračun
Penzioner nije ovca
Ovca je onaj tko puni državni proračun
Penzioner nije ovca
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa i nije baš zato šta u konačnici pričamo o ovome životuslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ma nek oni slobodno rade veliku koaliciju samo se bojim da do tada neće bit toliko ovaca za šišanje da bi sve te uhljebe namirili
Oni koji žive od proračuna i oni koji ga pune
Ja ne vidim da su oni nešto jako nezadovoljni svojim društvenim statusom i materijalnim stanjem. Dapače, toliko im dobro ide da se jako malo bave realnošću pa su Sabor pretvorili ne u kokošinjac, kako ga je svojevremeno okarakterizirao pokojni Vlado Gotovac, nego u nešto puno gore, a upravo je Sabor najpreciznije ogledalo njihove osobnosti s posebnim naglaskom na inteligenciji.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Amsterdam koalicija tko su oni u stvari?Napredni ili koalicija muljatora i kriminalaca
» Ruski ambasador sasvim iskreno:
» Skoro sasvim obicna prica...
» Skoro sasvim obicna prica
» Opstanak Uhljeba
» Ruski ambasador sasvim iskreno:
» Skoro sasvim obicna prica...
» Skoro sasvim obicna prica
» Opstanak Uhljeba
Page 2 of 5