Nova robovska šema u Hrvatskoj
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Nova robovska šema u Hrvatskoj
Neznam ali znam da to ovdje nemože funkcionirat nego će proizvest masovni bjeg na zapadpismejker wrote:U svabiji sve funkcionira kao svicarska vura...RayMabus wrote:Zapadna Evropa jer u istočnoj koja je u EU kad ovo uvedeš ljudi pobjegnu jer nema toliko posla nit su visoke plače da bi oni preživili ovu igrupismejker wrote:Pa drustvo se upravo prema tom modelu i kretje Longi...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to stoji...nema dovoljno firmi,posla,ekonomija je u qrcu..RayMabus wrote:Neznam ali znam da to ovdje nemože funkcionirat nego će proizvest masovni bjeg na zapadpismejker wrote:U svabiji sve funkcionira kao svicarska vura...RayMabus wrote:Zapadna Evropa jer u istočnoj koja je u EU kad ovo uvedeš ljudi pobjegnu jer nema toliko posla nit su visoke plače da bi oni preživili ovu igrupismejker wrote:Pa drustvo se upravo prema tom modelu i kretje Longi...
Guest- Guest
pa jel dobro šabanu kad mu agencija nojde poso?Leviathan2 wrote:ma postoje ugovori na odredjeno vrijeme, mjesec, dva i slicno, ove agencije sluze isklucivo za rusenje vrijednosti radapismejker wrote:yebe se meni..meni dobro... :clown:
tko je tulav da mora itji preko ovih firmi,ili preko Job firmi,najbolje da si skrati muke..
no,konkurentzije je sve vise u svim sektorima,pa job firme nitju kao gljive poslije kise..
Ne mogu sve firme,odnosno nisu dovoljno jake da priskrbe non stop posao za sve radnike,pa dio njih uzimaju od job firmi,sto znaci,kad se obim posla smanji,otepu majmuna,a job firma ga prebaci negdje drugdje..
najam robova-nis drugo...
bolje biti kao Levi-Hitman.. :clown:
a levi, levi uvijek ima posla kad mu se da
malo baustela malo sa strane za neke moje dobre stare klijente, nekad me zovu i po preporuci
a agencije nabijem na kurac :D
to je za shabane koji nauce dvije stvari radit i onda hodaju po agencijama da im najdu posla
:D
eo, za sledeci tjedan mi je uletio jedan dzob, 20 milja ojrica, par dana posla, bez ljopata i bez tacke
dis bolje, onda nazad na mjesalicu odmarat :D
rušenje vrijednosti rada? pa to je dobro. to se još zove konkurencija.
nojgori zločinci i nisu hitler i Staljin, nego cehovska udruženja koja propisuju minimum cijene rada.
2014-04-16
prosla godina je bila plodna, em mi uletila tri posla sa strane, em bageri em redovna primanja koja su u prosjekuoko 7 tauzenki plus pemzije, dis boljepismejker wrote:pa kazem ja..hitman tarifa...Leviathan2 wrote:ma postoje ugovori na odredjeno vrijeme, mjesec, dva i slicno, ove agencije sluze isklucivo za rusenje vrijednosti radapismejker wrote:yebe se meni..meni dobro...
tko je tulav da mora itji preko ovih firmi,ili preko Job firmi,najbolje da si skrati muke..
no,konkurentzije je sve vise u svim sektorima,pa job firme nitju kao gljive poslije kise..
Ne mogu sve firme,odnosno nisu dovoljno jake da priskrbe non stop posao za sve radnike,pa dio njih uzimaju od job firmi,sto znaci,kad se obim posla smanji,otepu majmuna,a job firma ga prebaci negdje drugdje..
bolje biti kao Levi-Hitman..
malo baustela malo sa strane za neke moje dobre stare klijente, nekad me zovu i po preporuci
to je za shabane koji nauce dvije stvari radit i onda hodaju po agencijama da im najdu posla
eo, za sledeci tjedan mi je uletio jedan dzob, 20 milja ojrica, par dana posla, bez ljopata i bez tacke
ima kod mene u gradu jedna Svabica,vozi neku divlju mečku,a vlasnica je job firme..upoznah je na jednoj zabavi i tako pricali...
kaze,nikad vise u Hrvatsku,tamo zive divljaci..Pitam ja zasto..
Kaze,bila prosle godine preko ljeta na Plitvicama i neki joj izmasakrirali mercedesa necim ostrim,potpuno izgrecali..vjerovatno bio neki razocarani drifter..
s ti iz lajt firmi su krkani, svi odreda se odmah pocnu kucit mrcinama od auta i onda se cude kad im neki sljaker rokne molotovljev
ko jedan bosanac u italiji, imao preko 200 sljakera, sve rentao po firmama, kupio neku bjesnu meckus500 pa mu izgorjela, neki sljaker zapalio, cim su sljakera strpali u buksu on da ispadne frajer kupio ferarija, dva dana poslije dosla financijska i cesljanje, ostao i bez ferarija i bez kuce i bez para na racunu plus dobio bajbokane
Tako da to nije hrvatska umotvorina..
Moj sin ima oravo na PRENATALNE DANE BITI SLBIDAN I CI NA PREDAVANJE U VEZI PORODA
TAKOĐER IMA SLOBODNO 2 tjedna poslije poroda
No to je Irska kpja nema depopulaciju
Pa kako će plač račune?pismejker wrote:to stoji...nema dovoljno firmi,posla,ekonomija je u qrcu..RayMabus wrote:Neznam ali znam da to ovdje nemože funkcionirat nego će proizvest masovni bjeg na zapadpismejker wrote:U svabiji sve funkcionira kao svicarska vura...RayMabus wrote:Zapadna Evropa jer u istočnoj koja je u EU kad ovo uvedeš ljudi pobjegnu jer nema toliko posla nit su visoke plače da bi oni preživili ovu igrupismejker wrote:Pa drustvo se upravo prema tom modelu i kretje Longi...
2014-04-11
cijena rada se ne rusi na trzisnoj osnovi nego je ruse agencije, da ne ulazimo u raspru jel bi predugo trajala, znam i kako je rusi, taktika a ne zato stoima bas previse sljakera nego manipuliranjemaben wrote:pa jel dobro šabanu kad mu agencija nojde poso?Leviathan2 wrote:ma postoje ugovori na odredjeno vrijeme, mjesec, dva i slicno, ove agencije sluze isklucivo za rusenje vrijednosti radapismejker wrote:yebe se meni..meni dobro...
nojgori zločinci i nisu hitler i Staljin, nego cehovska udruženja koja propisuju minimum cijene rada.
a sto se tice sindikata, sindikat je lopovsko udruzenje koje zivi na ustrb radnika
a sabanu nije dobro jel da bi saban nesto naucio u zivotu mora radit jedan posao nesto duze a ne danas kopa kanale sutra nosi ciglu a prekosutra radi s bravarima
a s kvalificiranim i iskusnim sljakerima agencije imaju slicnu taktiku ukoliko ovi ulete u njihovu mrezu
zasto mislis da je predvidjeno da platja?Mozda je u globalnom planu zamisljeno da ne moze platjati,pa da mu se Nekretnina popali ,drzava je oduzme..RayMabus wrote:Pa kako će plač račune?pismejker wrote:to stoji...nema dovoljno firmi,posla,ekonomija je u qrcu..RayMabus wrote:Neznam ali znam da to ovdje nemože funkcionirat nego će proizvest masovni bjeg na zapadpismejker wrote:U svabiji sve funkcionira kao svicarska vura...RayMabus wrote:
Zapadna Evropa jer u istočnoj koja je u EU kad ovo uvedeš ljudi pobjegnu jer nema toliko posla nit su visoke plače da bi oni preživili ovu igru
Guest- Guest
Svabi su davno rekli da u RH ima previse privatnih nekretnina,da je trziste jako usitnjeno...
Guest- Guest
Pa najmanji problem srušiti cijenu rada agencijama, mic po mic i dužničko ropstvo na kraju prihvaćaš sve jer si u dugovima jer namjerno stvaraju vremenske rupe između dva posla
2014-04-11
ali Levijatane, ča je mene briga zoč je cijena manja? jo želin jeftiniju uslugu.Leviathan2 wrote:cijena rada se ne rusi na trzisnoj osnovi nego je ruse agencije, da ne ulazimo u raspru jel bi predugo trajala, znam i kako je rusi, taktika a ne zato stoima bas previse sljakera nego manipuliranjemaben wrote:pa jel dobro šabanu kad mu agencija nojde poso?Leviathan2 wrote:ma postoje ugovori na odredjeno vrijeme, mjesec, dva i slicno, ove agencije sluze isklucivo za rusenje vrijednosti radapismejker wrote:yebe se meni..meni dobro... :clown:
bolje biti kao Levi-Hitman.. :clown:
a sto se tice sindikata, sindikat je lopovsko udruzenje koje zivi na ustrb radnika
a sabanu nije dobro jel da bi saban nesto naucio u zivotu mora radit jedan posao nesto duze a ne danas kopa kanale sutra nosi ciglu a prekosutra radi s bravarima
a s kvalificiranim i iskusnim sljakerima agencije imaju slicnu taktiku ukoliko ovi ulete u njihovu mrezu
manipulacija je temelj ekonomije. čovbik manipulira prirodom; ljudima, životinjama, stvorima, i to je plemenit poso.
činjenica da bi šaban više nauči, ne želin reći da ne bi, al niko nemo mandat ni clairvoyance određivati šabanu koliko un tribo naučiti, jer naposlijetku, možda bi mu i radni ustaški logor dobro došo.
2014-04-16
Samo su loše isplanirali detaljepismejker wrote:pa ya.. sve je to smisljeno planski..
Samo na prvi pogled izgleda da su zapadnoeuropski kapitslisti pobijedili
Samo na prvi a malo detaljniji pogled otkriva nešto jako nezgodno
2014-04-11
A šta je to tako nezgodno?
Pa eto zar stvarno mislite da će Beč vrlo skoro još uvijek biti većinski germanski grad?
I tako svi redom
Pa eto zar stvarno mislite da će Beč vrlo skoro još uvijek biti većinski germanski grad?
I tako svi redom
2014-04-11
Njemačka četvrta ekonomija svijeta glavni grad Berlin postotak Nijemaca 30%
2014-04-11
halo, ne citas ti mene, ti e dobivas jeftiniju uslugu nego agencije dobivaju jeftinije robove, ako ti treba sljaker hitno ti placas agencijama masnoaben wrote:ali Levijatane, ča je mene briga zoč je cijena manja? jo želin jeftiniju uslugu.Leviathan2 wrote:cijena rada se ne rusi na trzisnoj osnovi nego je ruse agencije, da ne ulazimo u raspru jel bi predugo trajala, znam i kako je rusi, taktika a ne zato stoima bas previse sljakera nego manipuliranjemaben wrote:pa jel dobro šabanu kad mu agencija nojde poso?Leviathan2 wrote:ma postoje ugovori na odredjeno vrijeme, mjesec, dva i slicno, ove agencije sluze isklucivo za rusenje vrijednosti radapismejker wrote:yebe se meni..meni dobro...
manipulacija je temelj ekonomije. čovbik manipulira prirodom; ljudima, životinjama, stvorima, i to je plemenit poso.
činjenica da bi šaban više nauči, ne želin reći da ne bi, al niko nemo mandat ni clairvoyance određivati šabanu koliko un tribo naučiti, jer naposlijetku, možda bi mu i radni ustaški logor dobro došo.
agencije ruse cjenu rada al ne firmama nego sljakerima
manipuliranjem
agencija recimo u austriji uzima najmanje za obicnog sljakera 30 ojrica, najmanje, nijedna ne ide ispod, a tom sljakeru rusi cjenu tako da ga stalno drzi na toplo hladno
koje kurceve agencije i slicno, pfff
2014-04-11
Zamislite njemački premijer u posjeti Kongu
.
Ah to je onaj koji je u svom glavnom gradu manjina
..
Ma nema tih para koje ti meni moš dat za ovo da se crnjo ruga Švabi
.
Ah to je onaj koji je u svom glavnom gradu manjina
..
Ma nema tih para koje ti meni moš dat za ovo da se crnjo ruga Švabi
2014-04-11
E moj Švabo i Austrijanac tiš meni merkat nekretnine na Jadranu da ih dobiješ đabe a ja ću tebe izbaciti iz tvojih glavnih gradova ZAUVIJEK
2014-04-11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» U HRVATSKOJ OTKRIVENA NOVA NALAZIŠTA NAFTE
» Veleposlanica SAD-a: Spremamo nova ulaganja u Hrvatskoj
» Biden u Hrvatskoj, nova tura kaosa!
» Nathalie Rayes položila zakletvu kao nova USA ambasadorica u Hrvatskoj
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
» Veleposlanica SAD-a: Spremamo nova ulaganja u Hrvatskoj
» Biden u Hrvatskoj, nova tura kaosa!
» Nathalie Rayes položila zakletvu kao nova USA ambasadorica u Hrvatskoj
» Amerka daruje dva nova moćna helikoptera BLACK HAWK!Hrvatskoj strateški saveznici doniraju najmodernije letjelice
Page 6 of 11