serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 43
Page 42 of 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Re: serie A
Toliko su moćni da gledaju svakog klošara kom je istekao ugovor ili kojibje u nemilosti trenera pa da ponude pozajmicu uz neki smešan otkup.
Kakvi jadnici, bože dragi
Kakvi jadnici, bože dragi
Guest- Guest
Slavni talijanski klub AC Milan izbačen je iz europskih natjecanja na godinu dana, odlučila je UEFA, a razlog su kršenja pravila financijskog fair-playa.
Prošlog ljeta Milan je na pojačanja potrošio više od 200 milijuna eura.
Odluka UEFE je najrigoroznija ikad prema jednom od klubova iz lige Petice.
Umjesto Milana izravno u Europsku ligu ulazi Atalanta, dok Fiorentina dobiva priliku izboriti isto natjecanje kroz play-off. Talijani imaju pravo na žalbu, ali naravno očekuje se kako će UEFA ostati pri donesenoj odluci.
Prošlog ljeta Milan je na pojačanja potrošio više od 200 milijuna eura.
Odluka UEFE je najrigoroznija ikad prema jednom od klubova iz lige Petice.
Umjesto Milana izravno u Europsku ligu ulazi Atalanta, dok Fiorentina dobiva priliku izboriti isto natjecanje kroz play-off. Talijani imaju pravo na žalbu, ali naravno očekuje se kako će UEFA ostati pri donesenoj odluci.
ALEN HALILOVIĆ na korak je do potpisa za Milan.
Senzacionalnu vijest objavio je talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio, a na njegovom portalu objavljena je i fotografija mladog hrvatskog nogometaša koji je već stigao u Milano na preglede.
Talijani javljaju da je dogovor postignut jučer, a Halilović će potpisati ugovor na tri godine.
Halilović je nakon podneva izašao iz Milanove klinike Madonnina i kratko rekao: "Sretan sam", prenose talijanski portali.
Senzacionalnu vijest objavio je talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio, a na njegovom portalu objavljena je i fotografija mladog hrvatskog nogometaša koji je već stigao u Milano na preglede.
Talijani javljaju da je dogovor postignut jučer, a Halilović će potpisati ugovor na tri godine.
Halilović je nakon podneva izašao iz Milanove klinike Madonnina i kratko rekao: "Sretan sam", prenose talijanski portali.
, Pantaleo Corvino, generalni direktor Fiorentine, dogovorio je s Mariom Pašalićem (23) i Markom Pjacom (23) da u idućoj sezoni brane boje kluba iz Firence!
Doduše, s Pašalićem nema zapreka, jer je nakon sezone u moskovskom Spartaku, Chelsea raspoloživ da ga posudi Fiorentini, s kasnijim pravom otkupa njegova ugovora.
Doduše, s Pašalićem nema zapreka, jer je nakon sezone u moskovskom Spartaku, Chelsea raspoloživ da ga posudi Fiorentini, s kasnijim pravom otkupa njegova ugovora.
http://www.goal.com/hr-ba/vijesti/juventus-cristiano-ronaldo-real-madrid-transfer/lu52lp8lwi0w1f67mpo8o5aty
haha bracala počinje navijati za juventus jer oduvijek je navijao
skripar-
2015-08-09
E, to će bit dan!skripar wrote:http://www.goal.com/hr-ba/vijesti/juventus-cristiano-ronaldo-real-madrid-transfer/lu52lp8lwi0w1f67mpo8o5aty
:^O
Guest- Guest
To I mogu u grob leci.fridrih_niche wrote:E, to će bit dan!skripar wrote:http://www.goal.com/hr-ba/vijesti/juventus-cristiano-ronaldo-real-madrid-transfer/lu52lp8lwi0w1f67mpo8o5aty
:^O
KAko ce se kurvin sin koprcat
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hahahah...
Al stvarno me zanima kako će se Bracala ponašat kad SIN bude trpa za torinske lopove...
Koje mrzi vise i od Barce haha...
:D
Al stvarno me zanima kako će se Bracala ponašat kad SIN bude trpa za torinske lopove...
Guest- Guest
SIN CE IGRATI za najveci klub na svitu a to je Juventusfridrih_niche wrote:Hahahah...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ako se to zaista dogodi savjetujem vracali da se ubije ali prije toga neka rokne kevu da nedo Bog opet iz picke ne izbaci degenerika poput ove budale sta svaki dan izasere 10000 kg govana kroz onaj supak na glavi
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Ako se to zaista dogodi savjetujem vracali da se ubije ali prije toga neka rokne kevu da nedo Bog opet iz picke ne izbaci degenerika poput ove budale sta svaki dan izasere 10000 kg govana kroz onaj supak na glavi
End- Posts : 21177
2015-08-25
'SportMediaset': la Juve quiere presentar a Cristiano el sábado 7La televisión italiana informa que el director general de la Juventus y el director deportivo viajarán en las próximas horas a Madrid para intentar cerrar el traspaso.
La Juventus acelera para poder cerrar el fichaje de Cristiano Ronaldo. Tras la reunión que mantuvo anoche Jorge Mendes, agente del portugués, con el Real Madrid y en la que Cristiano “cerró definitivamente la puerta al Real Madrid”, tal y como ha informado este jueves Récord, el club turinés ya trabaja para firmar cuanto antes al crack. De acuerdo con SportMediaset.it, este jueves se ha producido una cumbre entre Agnelli (presidente de la Juve), Marotta (director general), Paratici (director deportivo) y Allegri (entrenador y que se ha visto obligado a interrumpir sus vacaciones) en la que se trató los pasos a seguir para cerrar el fichaje del actual Balón de Oro.
La reunión tuvo lugar las 11:00, duró casi dos horas y de ella salió la hoja de ruta marcada para que Cristiano acabe vestido de bianconero. Según informa la televisión italiana, Marotta y Paratici cogerán de inmediato un avión privado hacia la capital de España para intentar llegar a un acuerdo con el Real Madrid, puesto que con Cristiano todo está pactado: firmaría hasta 2022 y cobraría 30 millones de euros netos por temporada. La oferta que presentará la Juve será de 100 millones de euros, cantidad que el club madridista aceptaría. Sport Mediaset va un paso más allá e informa que la intención de la entidad de Turín es cerrar el traspaso del portugués en las próximas horas y presentarlo el próximo sábado día 7.
Cristiano, que actualmente cobra 21 millones de euros netos anules, se siente ninguneado por un club que no ha cumplido con su promesa de mejorarle el contrato. Una promesa que el presidente le hizo tras la final de la Champions de Cardiff. Desde entonces, Messi ha visto cómo el Barça le ha duplicado el salario (a 45 millones del año) mientras que Neymar se fue al PSG para embolsarse 37 millones. Cansado, antes del Mundial, el portugués se ofreció a la Juventus que, desde entonces buscan el modo de financiar una operación implanteable a comienzos de año. La clave puede estar en la empresa Fiat, propietaria del club italiano, que se podría convertir en patrocinador externo de Cristiano para que los 30 millones de euros de sueldo propuesto por la Juventus se vuelvan menos pesados para las arcas del club. Cada día que pasa, Cristiano está más lejos del Real Madrid, que, de confirmarse su salida, se quedaría sin el máximo goleador de su historia (450 tantos en 438 encuentros).
https://as.com/futbol/2018/07/05/primera/1530793428_361674.html
Cristiana još samo sati dijele od prelaska na Allianz Stadium...
Guest- Guest
https://net.hr/sport/nogomet/lige-petice-2/radnici-fiata-idu-u-strajk-zbog-ronalda-nije-normalno-da-jedna-osoba-zaraduje-toliko-novca-dok-se-drugi-muce-da-prezive-mjesec/
glupi đubretarski klub, za pedera u 33. godini dali 105 mil hahahah
glupi đubretarski klub, za pedera u 33. godini dali 105 mil hahahah
2015-08-25
This is good:
Madrid media: CR7 refused a splashy presentation "out of respect for Madridismo."
Fact: Juve has an official policy of not presenting players to their fans.
brukanje pederčića se nastavlja..
Madrid media: CR7 refused a splashy presentation "out of respect for Madridismo."
Fact: Juve has an official policy of not presenting players to their fans.
brukanje pederčića se nastavlja..
2015-08-25
Page 42 of 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 43