serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 43
Page 41 of 43 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43
Re: serie A
Serbia Strong wrote:
"Ne postoji način da Sergej predje u Juventus, oni nemaju novac da ga kupe", rekao je Lotito za italijanski list Tutosport.
ahahahhahaha, prosjaci prosjački.
Guest- Guest
Darmianlek kosta 12 milja I marsijal 50 obojicu za godinu dana vracamo za 150 miljaSerbia Strong wrote:Serbia Strong wrote:
"Ne postoji način da Sergej predje u Juventus, oni nemaju novac da ga kupe", rekao je Lotito za italijanski list Tutosport.
ahahahhahaha, prosjaci prosjački.
Koliko si glup ko kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ako je za vjerovati medijima u Italiji, legendarni kapetan Vatrenih Darijo Srnatrenutačno se nalazi na Sardiniji gdje bi se trebao sastati s predstavnicimaCagliarija i dogovoriti potencijalni transfer.
Talijanski Sky Sports navodi kako bi rekorder po broju natupa u dresu Vatrenih (134) trebao prvo obaviti liječnički pregled, a zatim i potpisati jednogodišnji ugovor s klubom.
ajde brate mili ovo je valjda prva puta da ne pišu kako srna ide u barcelonu ili chelseu hahah tko zna možda opet bude u zimskom roku da prlazi po 100x u jedan od ta dva kluba
Talijanski Sky Sports navodi kako bi rekorder po broju natupa u dresu Vatrenih (134) trebao prvo obaviti liječnički pregled, a zatim i potpisati jednogodišnji ugovor s klubom.
ajde brate mili ovo je valjda prva puta da ne pišu kako srna ide u barcelonu ili chelseu hahah tko zna možda opet bude u zimskom roku da prlazi po 100x u jedan od ta dva kluba
Njemu su vrata Hajduka odavno zatvorena...operw wrote:sve blize i blize hajduku, geografski
;)
Guest- Guest
stvarno malo su ga platili. dovoljnonke samo sto je broj 1 talijanske repezentacije pa da cijena ide u nebesa
ali scezni je broj1 sad, iako rotirat ce se sigurno kroz sezonu
ali scezni je broj1 sad, iako rotirat ce se sigurno kroz sezonu
Guest- Guest
Dominacij
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
operw wrote:dominacija najkatolickijeg i najgospodskijeg kluba svijeta
Ahahhahahahha, sat preko košulje. Pa kakav seljacizam, bože dragi...
Guest- Guest
Ikona lopovluka, skorojevštine, pederluka i seljacizma.
Kad te sirot kurac napravi, čitav život si gladan...
Kad te sirot kurac napravi, čitav život si gladan...
Guest- Guest
[size=36]Vilšira želi Juventus, a nije na Arsenalovoj listi za "odstrel"
Juventus je ponudio četvorogodišnji ugovor bivšem igraču Arsenala Džeku Vilširu, javljaju italijanski mediji.
MLJIZVOR: B92 SUBOTA, 9.06.2018. | 18:00
[/size]
Getty images
Vilšir je trenutno slobodan igrač, a Tutomerkato piše da mu je "Stara dama" ponudila četiri i po miliona evra godišnje.
Međutim, igrač može da odluči da ostane među "Tobdžijama", jer je Arsenal objavio listu igrača koji će otići tokom leta i Vilšir nije bio na njoj.
Zbog toga se spekuliše da nije na listi za "odstrel" novog menadžera londonskog kluba Unaja Emerija.
Vilširova mana je to što je sklon povredama, ali ona nije smetala da se Džek dovede i u vezu sa još jednim italijanskim velikanom, Milanom.
Ukoliko se pisanje italijanskih medija ispostavi kao tačno, to bi mogao da bude drugi prelazak slobodnog igrača iz Italije pošto se očekuje da Emre Džan iz Liverpula takođe dođe u Torino.
Juventus je ponudio četvorogodišnji ugovor bivšem igraču Arsenala Džeku Vilširu, javljaju italijanski mediji.
MLJIZVOR: B92 SUBOTA, 9.06.2018. | 18:00
[/size]
Podeli
Getty images
Vilšir je trenutno slobodan igrač, a Tutomerkato piše da mu je "Stara dama" ponudila četiri i po miliona evra godišnje.
Međutim, igrač može da odluči da ostane među "Tobdžijama", jer je Arsenal objavio listu igrača koji će otići tokom leta i Vilšir nije bio na njoj.
Zbog toga se spekuliše da nije na listi za "odstrel" novog menadžera londonskog kluba Unaja Emerija.
Vilširova mana je to što je sklon povredama, ali ona nije smetala da se Džek dovede i u vezu sa još jednim italijanskim velikanom, Milanom.
Ukoliko se pisanje italijanskih medija ispostavi kao tačno, to bi mogao da bude drugi prelazak slobodnog igrača iz Italije pošto se očekuje da Emre Džan iz Liverpula takođe dođe u Torino.
Guest- Guest
Koji uzme nesposobnu spodobu za dzabe onda ga istom klubu vrati za 110 milĺja euraSerbia Strong wrote:hahahhahahaha, pa kakva jad i beda od kluba, leba ti poljubim...
2015-09-13
prodaju jednog maseratia i kupe cijeli man
prodaju jednog ferraria i kupe cijeli premirship
prodaju jednog ferraria i kupe cijeli premirship
Guest- Guest
Toliko su moćni da gledaju svakog klošara kom je istekao ugovor ili kojibje u nemilosti trenera pa da ponude pozajmicu uz neki smešan otkup.
Kakvi jadnici, bože dragi
Kakvi jadnici, bože dragi
Guest- Guest
Page 41 of 43 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 43