ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 5 Empty Re: Denkverbot

Post by aben 3/2/2018, 23:23

a, evo jo pokušavan konvertirati epikura, un je u vlosti, tako da dobijemo nekoga from inside of the system:)

gljedun ov video, o 12 pravila, 
malo je šturo..jesi nabavi knjigu?

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 3/2/2018, 23:24

Najbolji lijek za depresiju je promijena okoline. Barem preko vikenda :) Ja sam trenutno na rehabilitaciji i uživam. Jel moguće osjećati kako stres izlazi iz tebe?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 3/2/2018, 23:25

mativka wrote:Najbolji lijek za depresiju je promijena okoline.  Barem preko vikenda :)  Ja sam trenutno na rehabilitaciji i uživam. Jel moguće osjećati kako stres izlazi iz tebe?
nemoj pisati pizdarije

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 3/2/2018, 23:28

aben wrote:
mativka wrote:Najbolji lijek za depresiju je promijena okoline.  Barem preko vikenda :)  Ja sam trenutno na rehabilitaciji i uživam. Jel moguće osjećati kako stres izlazi iz tebe?
nemoj pisati pizdarije
Hmm,
Pizarije jer sam upala u temu ili pizdarije jer se tebi čine pizarijom?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 3/2/2018, 23:28

nis

Try to make one room in your house as beautiful as possible

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by aben 3/2/2018, 23:34

mativka wrote:
aben wrote:
nemoj pisati pizdarije
Hmm,
Pizarije jer sam upala u temu ili pizdarije jer se tebi čine pizarijom?
ne, nego jer su antidepresivi nojbolji lijek :)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 4/2/2018, 00:10

Denkverbot - Page 5 Screen10

ča ja gledam

du du butt!

Last edited by kic on 4/2/2018, 00:12; edited 1 time in total
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 4/2/2018, 00:11

kic wrote:

ča ja gledam

du du butt!
:)
jo sve odgljedo u dvo dona :)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 4/2/2018, 00:12

daj review!!-!
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2018, 00:13

aben wrote:
Vjetrovnjak wrote:
aben wrote:
Vjetrovnjak wrote:
aben wrote:ko ti je ota žinska na sliki? 

kruto je lipa.

Je. Meni je preslatka. Sossamon. Ima odličan film "Wristcutters: A Love Story". :)
Baš mi je bio ugodno iznenađenje. Simpa, nepretenciozan, s humornim elementima, Tom Waits bonus. :)

aben wrote:jesi i ti lipa ili kako štriga?

Jesam! : ))
kruto je lipa.
pogljedti ću film.

onako, iznutra ili..?

Sto ti znaci ovo "kruto"? :-D
Da, fora filmic. Nesto kao film ceste u zagrobnom zivotu za samoubojice. Kad si dokines zivot zavrsis u istoj pripizdini iz koje si pobjegao, samo sto je malo gore. Npr. nocno nebo nema zvijezda, ne mozes se osmjehnuti ili nasmijati i jos neki detalji. Naravno, mozes se opet ubiti, ali tko zna u kakvu tek mocvaru onda zalazis.. :-D

---

Sto "iznutra"? :-D Upitao si me jesam li lijepa ili sam ruzna. Rekoh, jesam. E sad, hoces li ti to shvatiti kao "da, lijepa sam" ili "da, ruzna sam" meni nista ne znaci. :-D Iznutra? Lijepa ili ruzna? Jesam i tamo. :-D
kruto je puno
nis prečito fabulu, ne volin spojlere

ni problijem ako si gruba, samo jo ne volin ka grubi stavu lipu sliku, jer mi hotili ne hotili veživomo sliku za osobu koja ju je metnula, a unda je to neiskreno.

ato je li stvarno točno ča ki piše na internetu je nebitno, uvika uzimun da je sve ča je plauzibilno- istinito. tako da bi ti verovo i da si rekla da si lipa, jednoko ko i da si rekla da si gruba.

Ma wtf?!

Ne, problem je sto me se pokusava uvuci u igru ega. :-) Igru koju odbijam od samog starta svojim odgovorima.

Ali hej, sljedeci put kad budem svoje raspolozenje i stanje uma vezivala uz rascvjetano stablo ili kakvu Andorijanku (plava koza, srebrna kosa i ticala na celu), bit cu najljepse fucking stablo i najljepsa Andorijanka na lijepoj nasoj Gei. I necu biti neiskrena jer sam zapravo metamorf i mogu biti sto pozelim. Pa i najljepsi tanjur juhe s knedlama! :-)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 4/2/2018, 00:22

kic wrote:
daj review!!-!
bumba.

jedina zamjerka je ča je naglašeno pijun. ne govorin da ni tribo biti pijun, al samo su mogli obaviti to suptilnije. mislin, čovik ki se nagljedo dimanzija koliko ih se na gljedo rick, vjerojatno će puno piti.

serija guro granice televizije i normalne fabule, never seizes to amaze novin idejama, izazivun svakoga ki misli da je lako zamisliti drukčije svjetove da to pokuša učiniti- ne će mu biti lako.

radnja je brza i puna memorable moments i catch frazesa ki bi se mogli koristiti ko meme ili slično.

tretu sezonu po preporuci nis gljedo, pa ne zun je li se kasnije razvodnilo.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 4/2/2018, 00:26

Vjetrovnjak wrote:
aben wrote:
Vjetrovnjak wrote:
aben wrote:
Vjetrovnjak wrote:

Je. Meni je preslatka. Sossamon. Ima odličan film "Wristcutters: A Love Story". :)
Baš mi je bio ugodno iznenađenje. Simpa, nepretenciozan, s humornim elementima, Tom Waits bonus. :)

Jesam! : ))
kruto je lipa.
pogljedti ću film.

onako, iznutra ili..?

Sto ti znaci ovo "kruto"? :-D
Da, fora filmic. Nesto kao film ceste u zagrobnom zivotu za samoubojice. Kad si dokines zivot zavrsis u istoj pripizdini iz koje si pobjegao, samo sto je malo gore. Npr. nocno nebo nema zvijezda, ne mozes se osmjehnuti ili nasmijati i jos neki detalji. Naravno, mozes se opet ubiti, ali tko zna u kakvu tek mocvaru onda zalazis.. :-D

---

Sto "iznutra"? :-D Upitao si me jesam li lijepa ili sam ruzna. Rekoh, jesam. E sad, hoces li ti to shvatiti kao "da, lijepa sam" ili "da, ruzna sam" meni nista ne znaci. :-D Iznutra? Lijepa ili ruzna? Jesam i tamo. :-D
kruto je puno
nis prečito fabulu, ne volin spojlere

ni problijem ako si gruba, samo jo ne volin ka grubi stavu lipu sliku, jer mi hotili ne hotili veživomo sliku za osobu koja ju je metnula, a unda je to neiskreno.

ato je li stvarno točno ča ki piše na internetu je nebitno, uvika uzimun da je sve ča je plauzibilno- istinito. tako da bi ti verovo i da si rekla da si lipa, jednoko ko i da si rekla da si gruba.

Ma wtf?!

Ne, problem je sto me se pokusava uvuci u igru ega. :-) Igru koju odbijam od samog starta svojim odgovorima.

Ali hej, sljedeci put kad budem svoje raspolozenje i stanje uma vezivala uz rascvjetano stablo ili kakvu Andorijanku (plava koza, srebrna kosa i ticala na celu), bit cu najljepse fucking stablo i najljepsa Andorijanka na lijepoj nasoj Gei. I necu biti neiskrena jer sam zapravo metamorf i mogu biti sto pozelim. Pa i najljepsi tanjur juhe s knedlama! :-)

kako je to igra ega, misliš valjda taštine?

ne zun, neko reagiro na lipu livadu, neko na dobru priču, neko na horoskop- jo reagirun na estetiku. 
ako se stvarno moreš metamorfirati, a ne se gljedati u špeć i zamišljati a si lipa, budi kako ova sa slike!

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2018, 00:36

Pa ja si ne moram bas nista zamisljati. Ti, s druge strane, ne znas stvarno stanje stvari pa si osudjen na bacanje mamaca. Samo, nece te nesto. :-D A sto je tastina nego ranjeni ego? :-D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 4/2/2018, 00:41

aben wrote:
kic wrote:
daj review!!-!
bumba.

jedina zamjerka je ča je naglašeno pijun. ne govorin da ni tribo biti pijun, al samo su mogli obaviti to suptilnije. mislin, čovik ki se nagljedo dimanzija koliko ih se na gljedo rick, vjerojatno će puno piti.

serija guro granice televizije i normalne fabule, never seizes to amaze novin idejama, izazivun svakoga ki misli da je lako zamisliti drukčije svjetove da to pokuša učiniti- ne će mu biti lako.

radnja je brza i puna memorable moments i catch frazesa ki bi se mogli koristiti ko meme ili slično.

Morty naglašen? je da, Summer je meni bolji lik..

jako je brza radnja, dijalozi, stvarno taman za ovu kompjutersku generaciju s ubrzanim mozgom..

ja završio s trećom sezonom upravo, odobravam, na kraju Rick poražen! ali kako hh
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 4/2/2018, 00:42

Vjetrovnjak wrote:Pa ja si ne moram bas nista zamisljati. Ti, s druge strane, ne znas stvarno stanje stvari pa si osudjen na bacanje mamaca. Samo, nece te nesto. :-D A sto je tastina nego ranjeni ego? :-D

naravski da ne moroš, i
naravski da ne zun, 
ali, već sun reko, ono ča rečeš, ako je plauzibilno, zo me je istina. ne razumin zoč se mećeš u poziciju ribe, ota mi je uporedba is ženami degutantna.

ma ok, ali je nekako preciznije za ono ča si hotila reći, 
avejedno, nemo veze ni is taštinun ni is egun, zaboga, pa riječ je bila o tebi a ne o meni. kako bi se nečiji ego uopće aktiviro kad je tema neko drugi?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 4/2/2018, 00:45

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
daj review!!-!
bumba.

jako je brza radnja, dijalozi, stvarno taman za ovu kompjutersku generaciju s ubrzanim mozgom..

ja završio s trećom sezonom upravo, odobravam, na kraju Rick poražen!  ali kako hh
ne, rick, dida je prenaglašeno pijun, stalno podrugivo i curi mu slina.
summer je odlična, i obitelj cela, zapravo.

znoči, direktorica ni sve sjebala? excellent!

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by L'âme 4/2/2018, 00:48

Koja serija?

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 4/2/2018, 00:49

aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
daj review!!-!
bumba.

ja završio s trećom sezonom upravo, odobravam, na kraju Rick poražen!  ali kako hh

aha, ma dobro, ali serija zna i rastužiti što je znak da je dobra, pogotovo ona epizoda s trinity..

ovdje ga je alkoholizam i spasio hh

i ja vjerujem svemu šta piše na netu, dobra je i treća sezona po meni..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 4/2/2018, 00:50

O
aben wrote:
Vjetrovnjak wrote:Pa ja si ne moram bas nista zamisljati. Ti, s druge strane, ne znas stvarno stanje stvari pa si osudjen na bacanje mamaca. Samo, nece te nesto. :-D A sto je tastina nego ranjeni ego? :-D

naravski da ne moroš, i
naravski da ne zun, 
ali, već sun reko, ono ča rečeš, ako je plauzibilno, zo me je istina. ne razumin zoč se mećeš u poziciju ribe, ota mi je uporedba is ženami degutantna.

ma ok, ali je nekako preciznije za ono ča si hotila reći, 
avejedno, nemo veze ni is taštinun ni is egun, zaboga, pa riječ je bila o tebi a ne o meni. kako bi se nečiji ego uopće aktiviro kad je tema neko drugi?

Pa svi neki ribolovci na jelene po forumima. Nisam riba, sada sam aurora borealis.

I nije uopce bila rijec o meni, vec tvojom potrebom za rjesavanjem paradoksa Schrodingerove macke. :-D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 4/2/2018, 00:54

maggie13 wrote:Koja serija?

rick'n'morty

ps. tek sam nedavno pročitao da bi život u moru istrunuo da nema vjetra, bure, jer prevrće vodene mase i unosi kisik u nj
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 4/2/2018, 00:59

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:
daj review!!-!
bumba.

aha, ma dobro, ali serija zna i rastužiti što je znak da je dobra, pogotovo ona epizoda s trinity..

ovdje ga je alkoholizam i spasio hh

i ja vjerujem svemu šta piše na netu, dobra je i treća sezona po meni..
kvaliteta se soma nametno, nemo tu jesi-nisi.

ne, stvarno, je veruješ svemu na forumu? meni je to nekako normalno- zoč bi troši vrime na sumljičavost na nešto ča uopće nemo impakt na moj život?

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top