Denkverbot
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
a, torižo kikiriki uvečer? :)mativka wrote:Jer je površan, lijen, nezainteresiran za kućanske poslove.aben wrote:pitanje koje moreš odgovoriti, a da je relevantno i osobno, kad se već sve moro kalati na osobnu razinu, zoč misliš da bi ti mladić iskuvo nešto šporko?
je li to zoto ča je un šporak, ili su muški šporki?
ako se muškarci slabo peru, je li to imo veze s biološkin postavkama i imo li to za posljedicu da ćemo i za 100 godin, u vrime procvata kapitalizma na svjetskoj razini, u kužinama opet nalaziti žene?
Ali, kao što sam rekla, mogu govoriti za sebe, a ne uopćeno.
Inače , jako drži do vlastite higijene i izgleda. Svako jutro se sjetim tebe kada usisavam ostatke od kikirikija :)
zoč ne moreš uopćavati? ča misliš da si ti jedina toliko nesritna da si dobila gudića uza muža?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Svaku, ali svaku večer ona vrećica iz Lidla. Ako ičega imam u kući, to je kikiriki :)
Ne mislim, i zbog toga sam napisala što sam napisala. I dakako, nisu svi muškarci jednaki kao niti žene.
Ne mislim, i zbog toga sam napisala što sam napisala. I dakako, nisu svi muškarci jednaki kao niti žene.
Guest- Guest
alesto? uf, pa puno je celu vrićicu u jednu večer...
kako misliš da nisu isti? naravski da jesu
kako misliš da nisu isti? naravski da jesu
2014-04-16
Smatram da nisu isti, a niti jednaki :)
Zbog čega ti kao muškarac smatraš da su isti?
E, a ja volim prženi, slani :)
Guest- Guest
Li, nisam znala, al hvala za info...gledat cu :)Vjetrovnjak wrote:Izgleda da sam vam zadala malo bezveznog materijala za razmišljanje. :D Oprostite, hoće to mene. Čini se da je od imenica koje završavaju na -ica ipak najbolje tvoriti umanjenice i uvećanice, kao što Night veli, dodavanjem "velika", "mala", iako mi, npr., "guzičica" zvuči simpa, ali "stražnjičica" baš i ne.. :D
---
Noor, gledaš utorkom emisiju na HRT-u 1 o viđenjima NLO-a i mogućim pojašnjenjima? Ponekad ih dosta dobro razotkriju kao neobične prirodne fenomene ili uzrok nekog kvara ili... no, katkad, sva objašnjenja čine se jednostavno nedostatnima.
---
Obožavam ovaj svoj avatar s vilenicom pored maka, ali opet je poput ogromne plahte.
---
Aben opet kreće s propagandama.. bah.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
citaj opet...s razumijevanjemaben wrote:ne razumin ča govoriš
2017-10-06
da :)Vjetrovnjak wrote:kic wrote:
bolji je bio mak.
Najbolje je ništa.
2017-10-06
irelevantno je jes li jo muški ili nis,mativka wrote:Smatram da nisu isti, a niti jednaki :)
da nisu isti ne bi se zvoli muški
2014-04-16
kic wrote:
kooperacija ukratko, tretirati radnike kao ljude..
da je gledao Star Trek to bi odavno znao ovako je izmislio the wheel.
Guest- Guest
Samo zato jer imaju pišu su isti?aben wrote:irelevantno je jes li jo muški ili nis,mativka wrote:Smatram da nisu isti, a niti jednaki :)
A, jesu li jednaki?:)
Guest- Guest
ali čekoj, ne reste pišo sun osebe, moro postojati temeljni razlog zoč nekome izreste pinac a nekomu ne. ot razlog je toliko temeljan, da more mijenjati naš fizički oblik, pa ča ni unda lakše zamisliti da more utjecati i na običnije stvori poput innate abilities?mativka wrote:Samo zato jer imaju pišu su isti?aben wrote:irelevantno je jes li jo muški ili nis,mativka wrote:Smatram da nisu isti, a niti jednaki :)
A, jesu li jednaki?:)
2014-04-16
Pa dobro,
kromosomi su odgovorni za početne postavke, ali dalje život oblikuje.
Bi li ja bila drugačija da sam se rodila u kraljevskoj obitelji?
Bi li ja bila drugačija da sam se rodila u kraljevskoj obitelji?
Guest- Guest
ali stani, kromosomi jesu život,mativka wrote:Pa dobro,
misliš, kromosomi su odgovorni za početne postavke, a dalje diktira društvo? a ča biš unda rekla da je razlog zoč dun danas nalazimo žene po kužinami, društvo ili koromosome?
norveška se ubila konstruirajući društvo bez društvenih diktata, i u situaciji obilja, žene još više nalazimo u kužini. ni je li to pokazatelj da će ljudi, oslobođeni diktatov, izabrati ono ča in je zadano u početnin postavkami?
2014-04-16
ovo je dobra tema, postavke treba pepoznati i najbolje smo dobili prije ulaska u ovu igru, modeliranje postavki je gubljenje vremena..
imun jedun kolektiv krcat ženskih, i unda sun lipo pomalo i mirnin glosun reko da je ženami mesto u kužini. intelektualne su me zamalo namrt iskljucale.kic wrote:
ovo je dobra tema, postavke treba pepoznati i najbolje smo dobili prije ulaska u ovu igru, modeliranje postavki je gubljenje vremena..
ako hrpetina intelektualki ne more razumiti o čemu je riječ, ki će unda moći. djordan piterson govori o partiji šaha, da mi imamo infinite mogućnosti poteza, ali da se pravila ne moru preminiti. meni se čini da je to samo analogija, a clever disguise za izjavu da ča god mi učinili, žene će čistiti kuću.
2014-04-16
Smatraš li da su danas žene sve više ili sve manje u kužini?aben wrote:ali stani, kromosomi jesu život,mativka wrote:Pa dobro,
misliš, kromosomi su odgovorni za početne postavke, a dalje diktira društvo? a ča biš unda rekla da je razlog zoč dun danas nalazimo žene po kužinami, društvo ili koromosome?
norveška se ubila konstruirajući društvo bez društvenih diktata, i u situaciji obilja, žene još više nalazimo u kužini. ni je li to pokazatelj da će ljudi, oslobođeni diktatov, izabrati ono ča in je zadano u početnin postavkami?
Smatraš li da je danas kuhati isto kao u vrijeme kada si namirnice morao sam uzgojiti, napraviti?
Uostalom, svatko bira za sebe. Ja bih si kuhala ne zato što se to od mene očekuje već jer volim kuhanu, domaću hranu.
Guest- Guest
Čistiti će jer su pedantnije od muškaraca. Uvijek imam osjećaj da bi muškarac to površno napravio :)aben wrote:imun jedun kolektiv krcat ženskih, i unda sun lipo pomalo i mirnin glosun reko da je ženami mesto u kužini. intelektualne su me zamalo namrt iskljucale.kic wrote:
ako hrpetina intelektualki ne more razumiti o čemu je riječ, ki će unda moći. djordan piterson govori o partiji šaha, da mi imamo infinite mogućnosti poteza, ali da se pravila ne moru preminiti. meni se čini da je to samo analogija, a clever disguise za izjavu da ča god mi učinili, žene će čistiti kuću.
Guest- Guest
i kupaoni xD
ne znam, posto dosta vec zivim sam, znam sve ocistiti, skuhat malo manje, znam da je secer ko sol samo manje slan :^^ salim se..
trac veze drustvo, iako se gleda cesto kao problem, mislim da su to zenski legitimni konci kojima utjecu na drustvu, mislim da bih radije imao takav stvarni utjecaj, nego titularnu poziciju.. hocu reci, ne znam zas se inzistira na 50-50 m-z u institucijama..
Ima onaj izraz vezan za kupaonicu, kao stanje u njoj je odraz osobe koja ju održava :)kic wrote:
i kupaoni xD
ne znam, posto dosta vec zivim sam, znam sve ocistiti, skuhat malo manje, znam da je secer ko sol samo manje slan :^^ salim se..
trac veze drustvo, iako se gleda cesto kao problem, mislim da su to zenski legitimni konci kojima utjecu na drustvu, mislim da bih radije imao takav stvarni utjecaj, nego titularnu poziciju.. hocu reci, ne znam zas se inzistira na 50-50 m-z u institucijama..
Recimo u restoranima, većinom su glavni kuhari muškarci, a žene pomoćni :) (pranje i čišćenje namirnica, suđa)
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50