Denkverbot
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:
e ovo je bolje, žena obukla kafander i spremna za početak ZOI u Sarajevu!
Nije to skafander. A ni blizu Sarajevu.
Guest- Guest
kic wrote:
dobro crna priliko, morano!
Vidiš kako su je htjeli potjerati, a ona im uzvratila snježnim padalinama.
Guest- Guest
u svakin se postu more pljunuti na socijalizam, i reći toplu riječ za kapitalizam, tu nemo dvojbe.Vjetrovnjak wrote:aben wrote:propaganda?
znoči, žene stoju u kužini zbog zlih muškaraca.
seems legit.
Ne, mislim na onaj dio u kojem ćeš "nevino" nabaciti neku temu/primjer da bi opet malo seruckao o socijalizmu i hvalio kapitalizam...
Tako si nedavno iskoristio Mativku i njeno "slabo vladanje idejnom razinom", je l`? Prozirno do boli.
a za insinuaciju, glupost, pa kućanski poslovi su kontraverznija tema od straight forward problematike socijalizma i kapitalizma.
2014-04-16
kic wrote:
priroda ne da uzvrati udarac, nego nema pomoći tu..
"The part of Earth we never see. Antarctica..."
Guest- Guest
aben wrote:u svakin se postu more pljunuti na socijalizam, i reći toplu riječ za kapitalizam, tu nemo dvojbe.Vjetrovnjak wrote:aben wrote:propaganda?
seems legit.
Ne, mislim na onaj dio u kojem ćeš "nevino" nabaciti neku temu/primjer da bi opet malo seruckao o socijalizmu i hvalio kapitalizam...
Tako si nedavno iskoristio Mativku i njeno "slabo vladanje idejnom razinom", je l`? Prozirno do boli.
a za insinuaciju, glupost, pa kućanski poslovi su kontraverznija tema od straight forward problematike socijalizma i kapitalizma.
Pa ne daj se smetati... Operi suđe, malo pospremi po stanu/kući.. Nije da imaš pametnijeg posla. Forum nigdje neće pobjeći.
Guest- Guest
kic wrote:
forum će pobjeći, na Antarktiku :^^
Bogme, vas dvojica slijedit ćete ga čak i ondje.. :D
Guest- Guest
Vidio ovaj članak?
We live in Philip K. Dick’s future, not George Orwell’s or Aldous Huxley’s....
http://bostonreview.net/literature-culture/henry-farrell-philip-k-dick-and-fake-humans
http://bostonreview.net/literature-culture/henry-farrell-philip-k-dick-and-fake-humans
Guest- Guest
kakove veze za biološko uvjetovanje preuzimanja kućanskih poslova imo ča jo činin?Vjetrovnjak wrote:aben wrote:u svakin se postu more pljunuti na socijalizam, i reći toplu riječ za kapitalizam, tu nemo dvojbe.Vjetrovnjak wrote:aben wrote:propaganda?
seems legit.
Pa ne daj se smetati... Operi suđe, malo pospremi po stanu/kući.. Nije da imaš pametnijeg posla. Forum nigdje neće pobjeći
2014-04-16
Vjetrovnjak wrote:Vidio ovaj članak?
hm nesto slicno jesam cak citao..
procitam!
Ja stojim u kužini jer nemam povjerenja u muškarca :)aben wrote:propaganda?
seems legit.
Hoću reći, ovako sam sigurna da je sve čisto i zdravstveno ispravno. Ali, ovo je u mom slučaju :)
Guest- Guest
tvoj slučaj je irelevantan, ako se reče da su muški viši od žena, unda neka žena koja je viša od nekog muškoga ne pokaživo nišće bitnoga, i ni poanta u kužini nego u kući, tj kućanskin poslovima.mativka wrote:Ja stojim u kužini jer nemam povjerenja u muškarca :)aben wrote:propaganda?
seems legit.
Hoću reći, ovako sam sigurna da je sve čisto i zdravstveno ispravno. Ali, ovo je u mom slučaju :)
2014-04-16
pitanje koje moreš odgovoriti, a da je relevantno i osobno, kad se već sve moro kalati na osobnu razinu, zoč misliš da bi ti mladić iskuvo nešto šporko?
je li to zoto ča je un šporak, ili su muški šporki?
ako se muškarci slabo peru, je li to imo veze s biološkin postavkama i imo li to za posljedicu da ćemo i za 100 godin, u vrime procvata kapitalizma na svjetskoj razini, u kužinama opet nalaziti žene?
ako se muškarci slabo peru, je li to imo veze s biološkin postavkama i imo li to za posljedicu da ćemo i za 100 godin, u vrime procvata kapitalizma na svjetskoj razini, u kužinama opet nalaziti žene?
2014-04-16
Isto tako, tvoja izjava da su žene u kužini zbog zlih muškaraca je bezveze. Ako je neka žena viša od muškarca, njoj je lakše zamijeniti žarulju :)aben wrote:tvoj slučaj je irelevantan, ako se reče da su muški viši od žena, unda neka žena koja je viša od nekog muškoga ne pokaživo nišće bitnoga, i ni poanta u kužini nego u kući, tj kućanskin poslovima.mativka wrote:Ja stojim u kužini jer nemam povjerenja u muškarca :)aben wrote:propaganda?
seems legit.
Guest- Guest
naravski da je bezvveze, to se jo rugan ithildin i njenin livin antiinteletualnin sojumativka wrote:Isto tako, tvoja izjava da su žene u kužini zbog zlih muškaraca je bezveze. Ako je neka žena viša od muškarca, njoj je lakše zamijeniti žarulju :)aben wrote:tvoj slučaj je irelevantan, ako se reče da su muški viši od žena, unda neka žena koja je viša od nekog muškoga ne pokaživo nišće bitnoga, i ni poanta u kužini nego u kući, tj kućanskin poslovima.mativka wrote:Ja stojim u kužini jer nemam povjerenja u muškarca :)aben wrote:propaganda?
seems legit.
2014-04-16
Jer je površan, lijen, nezainteresiran za kućanske poslove.aben wrote:pitanje koje moreš odgovoriti, a da je relevantno i osobno, kad se već sve moro kalati na osobnu razinu, zoč misliš da bi ti mladić iskuvo nešto šporko?
Ali, kao što sam rekla, mogu govoriti za sebe, a ne uopćeno.
Inače , jako drži do vlastite higijene i izgleda. Svako jutro se sjetim tebe kada usisavam ostatke od kikirikija :)
Guest- Guest
a, torižo kikiriki uvečer? :)mativka wrote:Jer je površan, lijen, nezainteresiran za kućanske poslove.aben wrote:pitanje koje moreš odgovoriti, a da je relevantno i osobno, kad se već sve moro kalati na osobnu razinu, zoč misliš da bi ti mladić iskuvo nešto šporko?
Ali, kao što sam rekla, mogu govoriti za sebe, a ne uopćeno.
Inače , jako drži do vlastite higijene i izgleda. Svako jutro se sjetim tebe kada usisavam ostatke od kikirikija :)
zoč ne moreš uopćavati? ča misliš da si ti jedina toliko nesritna da si dobila gudića uza muža?
2014-04-16
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50