Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
Јок bre. Ja šaljem mojima u Čikago.maggie13 wrote:Ja mislim da pizzon i dzani daju vucicu izvjestaje iz prve ruke s foruma.
Ipak je forum mjerodavan za stanje javnog mnijenja u LN.
:-D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
Ja vas ne mrzim...jer moram da vam se priblizim..dzango wrote:Evo Kaja i ja se ne mrzimo. Ili Pižon i ti.vuksadinare wrote:pa sto nije?...djeluju li tebi iskreno npr.vucic,dacic,vulin da kazu da ne vole nego cijene hrvatsku.. naravno ne..ali kad kazu da ne vole da bi sa nama na metak..vidi se iakreno zrnce srece olaksanja kad to govore..isto vrijedi i suprotno..povodim se uvijek izjavi ice purgera novinarki tv beograda i to u beogradu..'mi vas mrzimo ali vi nas jos vise i cisto ok'kaja wrote:Imam lijek za to stanje, al prosto jevuksadinare wrote:Meni je sasma prirodno stanje da nismo ok sa srbijom..svadje su tako prirodne iskrene..bez zajebancije...sve drugo suprotno od toga je neprirodno i neiskreno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koga boli kurac sto vucic misli^
Ali nožinu ostavi na granici, prije ulaska u Srbiju.vuksadinare wrote:Ja vas ne mrzim...jer moram da vam se priblizim..dzango wrote:Evo Kaja i ja se ne mrzimo. Ili Pižon i ti.vuksadinare wrote:pa sto nije?...djeluju li tebi iskreno npr.vucic,dacic,vulin da kazu da ne vole nego cijene hrvatsku.. naravno ne..ali kad kazu da ne vole da bi sa nama na metak..vidi se iakreno zrnce srece olaksanja kad to govore..isto vrijedi i suprotno..povodim se uvijek izjavi ice purgera novinarki tv beograda i to u beogradu..'mi vas mrzimo ali vi nas jos vise i cisto ok'kaja wrote:Imam lijek za to stanje, al prosto jevuksadinare wrote:Meni je sasma prirodno stanje da nismo ok sa srbijom..svadje su tako prirodne iskrene..bez zajebancije...sve drugo suprotno od toga je neprirodno i neiskreno
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
svi su sretni kako to vlada srbije vodi...s precjednikom na čelu...
šljiva će imat dosta, bandera nisam siguran
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
I od Ljube koja pametna.ljubo1212 wrote:svi su sretni kako to vlada srbije vodi...s precjednikom na čelu...
2014-04-19
Čibe bre pederu. Kajo upomoć. Hoće da me obečasti.vuksadinare wrote:Ja vas ne mrzim...jer moram da vam se priblizim..dzango wrote:Evo Kaja i ja se ne mrzimo. Ili Pižon i ti.vuksadinare wrote:pa sto nije?...djeluju li tebi iskreno npr.vucic,dacic,vulin da kazu da ne vole nego cijene hrvatsku.. naravno ne..ali kad kazu da ne vole da bi sa nama na metak..vidi se iakreno zrnce srece olaksanja kad to govore..isto vrijedi i suprotno..povodim se uvijek izjavi ice purgera novinarki tv beograda i to u beogradu..'mi vas mrzimo ali vi nas jos vise i cisto ok'kaja wrote:Imam lijek za to stanje, al prosto jevuksadinare wrote:Meni je sasma prirodno stanje da nismo ok sa srbijom..svadje su tako prirodne iskrene..bez zajebancije...sve drugo suprotno od toga je neprirodno i neiskreno
2014-04-19
molim te dzangu se ne približavaj a pizzonu možešvuksadinare wrote:Ja vas ne mrzim...jer moram da vam se priblizim..dzango wrote:Evo Kaja i ja se ne mrzimo. Ili Pižon i ti.vuksadinare wrote:pa sto nije?...djeluju li tebi iskreno npr.vucic,dacic,vulin da kazu da ne vole nego cijene hrvatsku.. naravno ne..ali kad kazu da ne vole da bi sa nama na metak..vidi se iakreno zrnce srece olaksanja kad to govore..isto vrijedi i suprotno..povodim se uvijek izjavi ice purgera novinarki tv beograda i to u beogradu..'mi vas mrzimo ali vi nas jos vise i cisto ok'kaja wrote:Imam lijek za to stanje, al prosto jevuksadinare wrote:Meni je sasma prirodno stanje da nismo ok sa srbijom..svadje su tako prirodne iskrene..bez zajebancije...sve drugo suprotno od toga je neprirodno i neiskreno
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
namera mi je da te zastitim od necasnih rabota prvoga a drugog coveka da opisem megi posto sam dobio zadacukaja wrote:molim te dzangu se ne približavaj a pizzonu možešvuksadinare wrote:Ja vas ne mrzim...jer moram da vam se priblizim..dzango wrote:Evo Kaja i ja se ne mrzimo. Ili Pižon i ti.vuksadinare wrote:pa sto nije?...djeluju li tebi iskreno npr.vucic,dacic,vulin da kazu da ne vole nego cijene hrvatsku.. naravno ne..ali kad kazu da ne vole da bi sa nama na metak..vidi se iakreno zrnce srece olaksanja kad to govore..isto vrijedi i suprotno..povodim se uvijek izjavi ice purgera novinarki tv beograda i to u beogradu..'mi vas mrzimo ali vi nas jos vise i cisto ok'kaja wrote:
Imam lijek za to stanje, al prosto je
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koji je od ove dvojice Džango, a koji Pizzon?kaja wrote:molim te dzangu se ne približavaj a pizzonu možešvuksadinare wrote:Ja vas ne mrzim...jer moram da vam se priblizim..dzango wrote:Evo Kaja i ja se ne mrzimo. Ili Pižon i ti.vuksadinare wrote:pa sto nije?...djeluju li tebi iskreno npr.vucic,dacic,vulin da kazu da ne vole nego cijene hrvatsku.. naravno ne..ali kad kazu da ne vole da bi sa nama na metak..vidi se iakreno zrnce srece olaksanja kad to govore..isto vrijedi i suprotno..povodim se uvijek izjavi ice purgera novinarki tv beograda i to u beogradu..'mi vas mrzimo ali vi nas jos vise i cisto ok'kaja wrote:
Imam lijek za to stanje, al prosto je
2016-07-22
kao vitez okruglog stola, prekasno šarmirao mevuksadinare wrote:namera mi je da te zastitim od necasnih rabota prvoga a drugog coveka da opisem megi posto sam dobio zadacukaja wrote:molim te dzangu se ne približavaj a pizzonu možešvuksadinare wrote:Ja vas ne mrzim...jer moram da vam se priblizim..dzango wrote:Evo Kaja i ja se ne mrzimo. Ili Pižon i ti.vuksadinare wrote:
pa sto nije?...djeluju li tebi iskreno npr.vucic,dacic,vulin da kazu da ne vole nego cijene hrvatsku.. naravno ne..ali kad kazu da ne vole da bi sa nama na metak..vidi se iakreno zrnce srece olaksanja kad to govore..isto vrijedi i suprotno..povodim se uvijek izjavi ice purgera novinarki tv beograda i to u beogradu..'mi vas mrzimo ali vi nas jos vise i cisto ok'
a kako si megi opisao drugog "coveka"
2015-08-15
Eroo wrote:Koji je od ove dvojice Džango, a koji Pizzon?kaja wrote:molim te dzangu se ne približavaj a pizzonu možešvuksadinare wrote:Ja vas ne mrzim...jer moram da vam se priblizim..dzango wrote:Evo Kaja i ja se ne mrzimo. Ili Pižon i ti.vuksadinare wrote:
pa sto nije?...djeluju li tebi iskreno npr.vucic,dacic,vulin da kazu da ne vole nego cijene hrvatsku.. naravno ne..ali kad kazu da ne vole da bi sa nama na metak..vidi se iakreno zrnce srece olaksanja kad to govore..isto vrijedi i suprotno..povodim se uvijek izjavi ice purgera novinarki tv beograda i to u beogradu..'mi vas mrzimo ali vi nas jos vise i cisto ok'
Možda grešim dušu, prdpostavljam da je ovaj s krstačom Džango.
Nije krstača baš nešto, a ni brada, brte...U jednu bih reko da je Srbin, a u drugu se mi i ne čini baš da je autentičan.
2016-07-22
nemoj više za danas pretpostavljati, vidi se da si umoranEroo wrote:Eroo wrote:Koji je od ove dvojice Džango, a koji Pizzon?kaja wrote:molim te dzangu se ne približavaj a pizzonu možešvuksadinare wrote:Ja vas ne mrzim...jer moram da vam se priblizim..dzango wrote:
Evo Kaja i ja se ne mrzimo. Ili Pižon i ti.
Možda grešim dušu, prdpostavljam da je ovaj s krstačom Džango.
Nije krstača baš nešto, a ni brada, brte...U jednu bih reko da je Srbin, a u drugu se mi i ne čini baš da je autentičan.
namaži jednu i odmori
2015-08-15
lik je isto što i ti. Cincar/Vlah/Aromun/Morlak/Morovlah...Eroo wrote:
Dakle neslaven.
I sam se razmećeš antislavenstvom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti to po fizionomiji?jastreb wrote:lik je isto što i ti. Cincar/Vlah/Aromun/Morlak/Morovlah...Eroo wrote:
Dakle neslaven.
2015-08-15
Ne. Nego po onoj Erinoj teoriji o starosjediocima na Balkanu.kaja wrote:ti to po fizionomiji?jastreb wrote:lik je isto što i ti. Cincar/Vlah/Aromun/Morlak/Morovlah...Eroo wrote:
Dakle neslaven.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to sam propustila, srećomjastreb wrote:Ne. Nego po onoj Erinoj teoriji o starosjediocima na Balkanu.kaja wrote:ti to po fizionomiji?jastreb wrote:lik je isto što i ti. Cincar/Vlah/Aromun/Morlak/Morovlah...Eroo wrote:
Dakle neslaven.
2015-08-15
Kao ovaj na mome avataru, misliš?E, ovaj je pravi I1b*.kaja wrote:ti to po fizionomiji?jastreb wrote:lik je isto što i ti. Cincar/Vlah/Aromun/Morlak/Morovlah...Eroo wrote:
Dakle neslaven.
2016-07-22
To nije Erina teorija, već svjetske znanosti i znanstvenika.jastreb wrote:Ne. Nego po onoj Erinoj teoriji o starosjediocima na Balkanu.kaja wrote:ti to po fizionomiji?jastreb wrote:lik je isto što i ti. Cincar/Vlah/Aromun/Morlak/Morovlah...Eroo wrote:
Dakle neslaven.
A šta bi neuki sa znanošću, njima je govor Raiifa Dizdarevića i Đure Pucara Starog sba znanost.
2016-07-22
ja se nadam da ce srbija ipak na kraju da se vrati autohtonoj politici
srbije, koja je uspela da stvori srbiju, greskom yugu, i izvede srbiju
sa slepog koloseka. neka druga politika nije dala pozitivne rezultate.
srbija ne moze svoju buducnost, ekonomsko stanje, polozaj u evropi,
UN, medj. institucija da bazira na marginama suceljavanja velikih sila,
to nama nije potrebno, cak je negativno.
normalno, ja sam laik, obicna budala, ali, i budala kenja, pa nista
srbije, koja je uspela da stvori srbiju, greskom yugu, i izvede srbiju
sa slepog koloseka. neka druga politika nije dala pozitivne rezultate.
srbija ne moze svoju buducnost, ekonomsko stanje, polozaj u evropi,
UN, medj. institucija da bazira na marginama suceljavanja velikih sila,
to nama nije potrebno, cak je negativno.
normalno, ja sam laik, obicna budala, ali, i budala kenja, pa nista
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vučic se u Bruxellesu bavi Hrvatskom: ‘Neće njihov premijer i predsjednik voditi politiku Srbije!‘
» Slovenci masovno bježe iz Hrvatske i otkazuju ljetovanja u Lijepoj našoj
» '' 'IZJAVE SU ZAČUĐUJUĆE' REINER O MILANOVIĆU: ‘Njegova je Vlada upropastila zemlju, nemoguće je imati situaciju u kojoj predsjednik države tvrdi da je vrhovni zapovjednik’''
» Šešelj će postati predsjednik Srbije,ako Vučić ne predloži dobrog kandidata.
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
» Slovenci masovno bježe iz Hrvatske i otkazuju ljetovanja u Lijepoj našoj
» '' 'IZJAVE SU ZAČUĐUJUĆE' REINER O MILANOVIĆU: ‘Njegova je Vlada upropastila zemlju, nemoguće je imati situaciju u kojoj predsjednik države tvrdi da je vrhovni zapovjednik’''
» Šešelj će postati predsjednik Srbije,ako Vučić ne predloži dobrog kandidata.
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
Page 2 of 2