'' 'IZJAVE SU ZAČUĐUJUĆE' REINER O MILANOVIĆU: ‘Njegova je Vlada upropastila zemlju, nemoguće je imati situaciju u kojoj predsjednik države tvrdi da je vrhovni zapovjednik’''
Page 1 of 1
'' 'IZJAVE SU ZAČUĐUJUĆE' REINER O MILANOVIĆU: ‘Njegova je Vlada upropastila zemlju, nemoguće je imati situaciju u kojoj predsjednik države tvrdi da je vrhovni zapovjednik’''
'IZJAVE SU ZAČUĐUJUĆE' REINER O MILANOVIĆU: ‘Njegova je Vlada upropastila zemlju, nemoguće je imati situaciju u kojoj predsjednik države tvrdi da je vrhovni zapovjednik’
Pazi novinara, izjave su začuđujuće. Ja ne znam kakvi su kriteriji za ulazak u HDZ, ali po ovom primjeru je jasno da su vrlo niski.
Predsjednik države tvrdi da je vrhovni zapovjednik?...Pa nego što je?
Iz teksta:
Članak 100. stavak 1. Ustava Republike Hrvatske:
Pazi novinara, izjave su začuđujuće. Ja ne znam kakvi su kriteriji za ulazak u HDZ, ali po ovom primjeru je jasno da su vrlo niski.
Predsjednik države tvrdi da je vrhovni zapovjednik?...Pa nego što je?
Iz teksta:
''Mislim da se kriza mora riješiti. Vjerujem da bude. Mora jer je nemoguće imati situaciju u kojoj predsjednik države tvrdi da je vrhovni zapovjednik...''
Članak 100. stavak 1. Ustava Republike Hrvatske:
Pametnom dosta."Predsjednik Republike vrhovni je zapovjednik oružanih snaga Republike Hrvatske."
red wolf-
2016-02-10
Re: '' 'IZJAVE SU ZAČUĐUJUĆE' REINER O MILANOVIĆU: ‘Njegova je Vlada upropastila zemlju, nemoguće je imati situaciju u kojoj predsjednik države tvrdi da je vrhovni zapovjednik’''
Rošavi ima neke antologijske provale dostojne vrhunskih svjetskih standup komedijaša. Plenki kao hipnotizirani zec i puzeći državni udav su mu antologijske karakterizacije. Međutim, kao što su nas učili u školi: Zoki koji laje - ne ujeda
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Re: '' 'IZJAVE SU ZAČUĐUJUĆE' REINER O MILANOVIĆU: ‘Njegova je Vlada upropastila zemlju, nemoguće je imati situaciju u kojoj predsjednik države tvrdi da je vrhovni zapovjednik’''
anemično đubre očajnički pokušava ispred sebe gurnuti svoje najgore puzave pudlice ne bi li neka od njih slučajno ugrizla predsjednika republike.
o ljudskim i inim dosezima druga viteza reinera već ima podosta svjedočanstava i niti jedno mu ne ide na ruku.
etalon anemičarevog kmeta.
o ljudskim i inim dosezima druga viteza reinera već ima podosta svjedočanstava i niti jedno mu ne ide na ruku.
etalon anemičarevog kmeta.
sitting_bull-
2015-09-28
vitez Reiner ..nemam riječi
eto
eto
Reiner je medicinar ... i vitez .... njemu je ustav tj. članak 100. ustava RH špansko selo.
Guest- Guest
Similar topics
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Imena nove uprave Zagrebačkog holdinga pokazuju da Tomašević savršeno razumije situaciju u kojoj se našao
» HVIDR-a reagirala na Milanovićeve prijetnje Srbiji: ‘Vaše su izjave licemjerne, doveli ste hrvatsku državu i branitelje u nepravednu situaciju’
» Šprajc tvrdi da se Milanoviću više ne da biti predsjednikom
» Mišo Kovač stvara atmosferu na Marsu
» Imena nove uprave Zagrebačkog holdinga pokazuju da Tomašević savršeno razumije situaciju u kojoj se našao
» HVIDR-a reagirala na Milanovićeve prijetnje Srbiji: ‘Vaše su izjave licemjerne, doveli ste hrvatsku državu i branitelje u nepravednu situaciju’
» Šprajc tvrdi da se Milanoviću više ne da biti predsjednikom
» Mišo Kovač stvara atmosferu na Marsu
Page 1 of 1