Šešelj će postati predsjednik Srbije,ako Vučić ne predloži dobrog kandidata.
Page 1 of 1
Šešelj će postati predsjednik Srbije,ako Vučić ne predloži dobrog kandidata.
http://www.vecernji.hr/svijet/seselj-ce-postati-predsjednik-srbije-ako-vucic-ne-predlozi-dobrog-kandidata-1118236
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šešelj će postati predsjednik Srbije,ako Vučić ne predloži dobrog kandidata.
..e to bi bilo zanimljivo..itekako zanimljivo..vruce zanimljivo...
2015-09-08
Re: Šešelj će postati predsjednik Srbije,ako Vučić ne predloži dobrog kandidata.
kako bi se tek drapao od smijeha...jedino bi me zanimala reakcija eu i amera....
2015-09-08
...a nista u tom slucaju..naoruzat se do zuba....
2015-09-08
što je tu čudno?
bar će plavuša dobiti partnera, kao jaca u pahoru...
bar će plavuša dobiti partnera, kao jaca u pahoru...
sitting_bull-
2015-09-28
znam ja vucko da je to tvoja velika zelja,
kao i ogromne vecine hrvata,
ali od toga nema nista.
ali od toga nema nista.
Guest- Guest
jovan rašković je drukčije govorio o vama.pizzon wrote:znam ja vucko da je to tvoja velika zelja,
ali od toga nema nista.
pričekajmo...
sitting_bull-
2015-09-28
To bi bilo dobro za Hrvatsku, bez daljnjega.pizzon wrote:znam ja vucko da je to tvoja velika zelja,
ali od toga nema nista.
Vidjet cemo.
Guest- Guest
Ako može Toma, što ne bi mogao Šešelj?
zar je seki veci cetnik od nikolica i vucica
dijagram-
2015-08-09
ostaje i to za vidjet....eu i međun.zajednica u ovoj svjetskoj raspodjeli je zazmirila na mnoge stvari iz srbije..ne bi me zacudilo da zazmire i na ovo...u ovom trenutku sumnjam da bi zbog moguceg izbora sekija srbija bila izolirana....politika je kurva i to velika...kolerik wrote:To bi bilo dobro za Hrvatsku, bez daljnjega.pizzon wrote:znam ja vucko da je to tvoja velika zelja,
ali od toga nema nista.
Vidjet cemo.
2015-09-08
Seselj ne bi mogo da namakne glasace da glasaju,
da se pojave na glasackom mestu.
pa jedan Karić da se pojavi, uz korektnu medijsku
pratnju, pobedjuje.
ja nisam daleko od ideje da Vućić sprema Karica
da ubaci za izbore.
pratnju, pobedjuje.
da ubaci za izbore.
Guest- Guest
jedino..sto je seselj galamđija..i govori ono sto misli....i to moze biti prednost...i sto mu je cilj rusija...no bice mu problem vucic koji ima jacu politicku moc kao premijer a i on vucicu ce biti problem....narocito na međunarodnoj politici
2015-09-08
Pa vucko nije problem sto je Seselj to sto jest, dijagram je lijepo detektirao on je neumivenija varijanta Vuciceve i Nikoliceve politike.vuksadinare wrote:ostaje i to za vidjet....eu i međun.zajednica u ovoj svjetskoj raspodjeli je zazmirila na mnoge stvari iz srbije..ne bi me zacudilo da zazmire i na ovo...u ovom trenutku sumnjam da bi zbog moguceg izbora sekija srbija bila izolirana....politika je kurva i to velika...kolerik wrote:To bi bilo dobro za Hrvatsku, bez daljnjega.pizzon wrote:znam ja vucko da je to tvoja velika zelja,
ali od toga nema nista.
Vidjet cemo.
Problem je sto je incidentan i neobuzdan a predsjednik drzave predstavlja i zastupa drzavu prema van. Filipinski Duarte bi dobio kvalitetnu konkurenciju;)
Ne mogu oni smiriti i razvodniti koliko Seselj moze izasrati.
Guest- Guest
Znači li to da ne planirate da se kandidujete za predsednika Srbije?
– Nemam ja vremena za to zbog obaveza.
(Lj. R.)
ne verujem da neces
Guest- Guest
Nece Vucic da ti kaze planove samo idu dnevne direktive?pizzon wrote:Seselj ne bi mogo da namakne glasace da glasaju,
pratnju, pobedjuje.
da ubaci za izbore.
Sto ti je biti bot...
Guest- Guest
ja sam napisao sta mislim o tome
Guest- Guest
Koliko ja čujem,Šešelja se ozbiljno optužuje za rad u jednoj stranoj obavještajnoj službi i osim nekoliko zaluđenih srpskih "pravaša" i dotepenaca on baš i nema neku veliku podršku u biračkom tijelu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
koliko ja vidim, sheselj bi bio jedna od boljih opcija za srbiju
medjutim vecina srba su sjebani propagandom do te mjere da to nece prepoznati
lik jest redikul i sirov ali je jebeno inteligentan, sumnjam da bi on zaratio bilo skim ali bi pocistio kojekakove krpelje sad pa sad, on nema zadrske da ga jebe misljenje nekog iz eu il amerike
medjutim vecina srba su sjebani propagandom do te mjere da to nece prepoznati
lik jest redikul i sirov ali je jebeno inteligentan, sumnjam da bi on zaratio bilo skim ali bi pocistio kojekakove krpelje sad pa sad, on nema zadrske da ga jebe misljenje nekog iz eu il amerike
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
Similar topics
» Vučic se u Bruxellesu bavi Hrvatskom: ‘Neće njihov premijer i predsjednik voditi politiku Srbije!‘
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» ZOKI:Želim postati predsjednik
» Vučić bira premijera između ova četiri kandidata
» Šešeljevi radikali nezadovoljni..visi li Šešelj kao predsjednik SRS-a?
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» ZOKI:Želim postati predsjednik
» Vučić bira premijera između ova četiri kandidata
» Šešeljevi radikali nezadovoljni..visi li Šešelj kao predsjednik SRS-a?
Page 1 of 1