Bosanac i kasapin Komšić ismijavao obitelj ubijene
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bosanac i kasapin Komšić ismijavao obitelj ubijene
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-kum-ubojice-prostacki-izvrijedjao-ubijenu-kristinu/1023215.aspx
Hehe bosančina piša po hrvatima
potom dodao da je Kristina "imala tri vrste sperme u sebi"
"Da, to možete vidjeti na obdukcijskom nalazu. Možete ga uzeti u policijskoj stanici. To vam je jučer predočeno, ali niste ga objavili jer nemate interesa da objavite. Imate interes samo da crnite nas obitelj Komšić", rekao je kum ubojice.
znao sam da mala nije nevina
Guest- Guest
Sve ako je to i istina, znaci prostitutke i nimfomanke je slobodno ubiti.
2014-04-12
Izgleda sa je cila ta obitelj Komšić velika bosanska hrpa govana.
Jedino smrtna kazna bi bila ispravna.
Jedino smrtna kazna bi bila ispravna.
catabbath-
2015-08-22
maggie13 wrote:Sve ako je to i istina, znaci prostitutke i nimfomanke je slobodno ubiti.
misliš da ju je ubio zbog svojih strogih moralinih vrijednosti?
njen promiskuitet i nemoral ga je toliko zgrozio da ju je poželio ubiti, jer nije mogao gledati kako se prljavo ponaša
možda je tako
možda jako moralni ljudi ponekad požele ukloniti nemoralne, očititi svijet od prljavštine, od kurvi
Guest- Guest
nisam komentirala njegove razloge, već tvoj pokušaj ironije da si znao kako mala nije nevina.ex normal wrote:maggie13 wrote:Sve ako je to i istina, znaci prostitutke i nimfomanke je slobodno ubiti.
misliš da ju je ubio zbog svojih strogih moralinih vrijednosti?
njen promiskuitet i nemoral ga je toliko zgrozio da ju je poželio ubiti, jer nije mogao gledati kako se prljavo ponaša
možda je tako
možda jako moralni ljudi ponekad požele ukloniti nemoralne, očititi svijet od prljavštine, od kurvi
2014-04-12
maggie13 wrote:tvoj pokušaj ironije da si znao kako mala nije nevina
ironija je što će on dobiti nižu kaznu jer je djelovao iz strasti, vođen osjećajima
zakon stavlja osjećaje iznad razuma
Guest- Guest
da, djelovao je vođen osjećajem mržnje..samo što taj osjećaj ne bi smio bio na listi osjećaja koji mogu ići u prilog blažoj kazni.ex normal wrote:maggie13 wrote:tvoj pokušaj ironije da si znao kako mala nije nevina
ironija je što će on dobiti nižu kaznu jer je djelovao iz strasti, vođen osjećajima
zakon stavlja osjećaje iznad razuma
2014-04-12
Našla krpa zakrpu. Nimfomanka i kurva zločinca, psihopatu i ubojicu? Nije mi jasno kako je došlo do prekida ove veze. Da stvar bude bolja, mater ubijene uzela 175.000,00 kn od oca ubojice, lol
http://www.index.hr/vijesti/clanak/majka-ubijene-kristine-uzela-je-175000-kuna-od-roditelja-ubojice-za-suglasnost-o-najblazoj-kazni/1023233.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/majka-ubijene-kristine-uzela-je-175000-kuna-od-roditelja-ubojice-za-suglasnost-o-najblazoj-kazni/1023233.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nije točno da ju je ubio iz mržnje, ubio ju je iz ljubavi, to puno mijenja na stvari. I općenito ubojstva iz ljubavi su puno bolja od ubojstva iz mržnje jer su to ubojstva iz visokih strasti, za razliku od ovih drugih koj su ubojstva iz niskih strasti :D
2015-08-09
melkior wrote:Nije mi jasno kako je došlo do prekida ove veze
Majka se potom sjetila i večeri ubojstva.
"Rekla je da ide kod prijateljice na Kozari bok. Predvečer je došla doma, ostavila je drugi mobitel koji je imala za drugog dečka u jakni i otišla je. Ja sam otišla na posao
možda je uzela krivi mobitel, i onda je pukla veza
Guest- Guest
Strasti su uistinu bile visoke, jer da nisu, uboo bi ju 2-3 puta, a ne 88...melkior wrote:Nije točno da ju je ubio iz mržnje, ubio ju je iz ljubavi, to puno mijenja na stvari. I općenito ubojstva iz ljubavi su puno bolja od ubojstva iz mržnje jer su to ubojstva iz visokih strasti, za razliku od ovih drugih koj su ubojstva iz niskih strasti :D
Vjerojatno će mu i ova činjenica ići u prilog...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
A najbolja od svega su ubojstva za pare jer su vođena racionalnim i duboko promišljenim razlozima, a ne strastima. Dobro, i ljubav prema novcu se može smatrati strašću, ali ne niskom strašću, već poželjnom strašću dobrog gospodara koji brine za resurse.
2015-08-09
Cigansko-bosanska posla...ex normal wrote:melkior wrote:Nije mi jasno kako je došlo do prekida ove veze
Majka se potom sjetila i večeri ubojstva.
"Rekla je da ide kod prijateljice na Kozari bok. Predvečer je došla doma, ostavila je drugi mobitel koji je imala za drugog dečka u jakni i otišla je. Ja sam otišla na posao
možda je uzela krivi mobitel, i onda je pukla veza
Zapravo je za društvo u cjelini dobro da se ovakav genetski materijal trijebi između sebe...
Još da im je i rodbinu nekako izolirati iz društva, uspjeh bi bio potpun...
2014-04-14
maggie13 wrote:
da...
mobitel,... pukla veza...
opet ironija
Guest- Guest
meni ništa ne puca i ne sjeckaj mi postoveex normal wrote:maggie13 wrote:
da...
mobitel,... pukla veza...
opet ironija
2014-04-12
i to što je završio samo osnovnu školu mu isto ide u prilogTotenkopf wrote:
Strasti su uistinu bile visoke, jer da nisu, uboo bi ju 2-3 puta, a ne 88...
Vjerojatno će mu i ova činjenica ići u prilog...
što si gluplji i luđi to je zakon blaži prema tebi, što je u skladu s kršćanskim svjetonazorom, i Isus je najviše volio one najmanje
Guest- Guest
Miga picom, vrti obojicu, dok joj jedan ne skine - glavicu...Ali ako je dečko kvalitetno i temeljito bolestan, voljet će ju i u zatvoru
https://www.youtube.com/watch?v=u3UjpmIAsQw
https://www.youtube.com/watch?v=u3UjpmIAsQw
2015-08-09
Jebiga, ako si pametan i inteligentan onda si i više odgovoran.
2015-08-09
Pa normalno...melkior wrote:Jebiga, ako si pametan i inteligentan onda si i više odgovoran.
Ako si debil i neubrojiv nisi kriv, makar zaklao 20 ljudi...
Jer nisi kriv što si debil...
2014-04-14
melkior wrote:voljet će ju i u zatvoru
I love your touch cold as ice
And I love every single tear you cry
I just love the way you're losing your life
Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are
Ohohohohoh my Darling, completely torn apart
You're gone with the sin my Baby and beautiful you are
So gone with the sin my Darling
I adore the despair in your eyes
So gone with the sin my Darling
Guest- Guest
Psihopatija nije bolest, nema olakotnih okolnosti.
Puna kazna...
Puna kazna...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zivimo u Vojvodini ali ja sam bosanac i zelim biti bosanac
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Spotaknuti trener kasapin i terorista
» Mančesterski kasapin je bio pripadnik umjerenih pobunjenika koje je financiral Britanija
» Luka Popov:'Bio sam ateist koji je ismijavao Benedikta XVI a onda mi je jedna njegova knjiga promjenila zivot iz temelja.'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Spotaknuti trener kasapin i terorista
» Mančesterski kasapin je bio pripadnik umjerenih pobunjenika koje je financiral Britanija
» Luka Popov:'Bio sam ateist koji je ismijavao Benedikta XVI a onda mi je jedna njegova knjiga promjenila zivot iz temelja.'
Page 2 of 4