Bosanac i kasapin Komšić ismijavao obitelj ubijene
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Bosanac i kasapin Komšić ismijavao obitelj ubijene
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1023154&i_ref=read_more_mobile_slider
Kermit-
2014-04-17
Re: Bosanac i kasapin Komšić ismijavao obitelj ubijene
Jebe mu se čača mu vec podplatio koga treba i za 3 godine ponovno u akciji
Kermit-
2014-04-17
A ovo namigivanje i smijanje je by Velja Miljević dno dna samo da iscoltaju vještaka i finjak
Kermit-
2014-04-17
njegov odvjetnik Veljko Miljević tvrdi da je Komšić bio neubrojiv i u stanju "dugotrajne patnje"...
A i ovaj šepavi se počeo prolivat, bogte kakav želudac treba imat za branit uopće tog bolesnika...
Koliko para je dovoljno za izjavit ovo?
To inače prolazi kod nas i u malaviju u SAD bi sudac pozvao veljo da je to zadnji put nagovorio stranku a bosanac bi bio smjesten sa crnjamaTotenkopf wrote:njegov odvjetnik Veljko Miljević tvrdi da je Komšić bio neubrojiv i u stanju "dugotrajne patnje"...
Kermit-
2014-04-17
Ma odvratno to moze proci kod glupog naroda i korumpiranog sudaTotenkopf wrote:A i ovaj šepavi se počeo prolivat, bogte kakav želudac treba imat za branit uopće tog bolesnika...
Kermit-
2014-04-17
Pa pička mu materina cotava ako se do sad nije nakesa ko đajić, smeće je na tv-u više od puhovskog i pupovca zajedno pa koji će mu to kurac, ne kontam jednostavno...
Pohlepa i svjetla kamera, ko hanžeković bolestTotenkopf wrote:Pa pička mu materina cotava ako se do sad nije nakesa ko đajić, smeće je na tv-u više od puhovskog i pupovca zajedno pa koji će mu to kurac, ne kontam jednostavno...
Kermit-
2014-04-17
psihopat klasični, nema to veze s bosnom
samo ne kužim kako se žene uspiju spetljati s takvim likovima na kojima se s deset nautičkih milja vidi da su idioti i psihopati
Totenkopf wrote:A i ovaj šepavi se počeo prolivat, bogte kakav želudac treba imat za branit uopće tog bolesnika...
pa mislim da po zakonu moraš imati branitelja na sudu...
Evolucija, geni itd.... Zene privlace opasni tipovi. Takvi su prije isli loviti mamute i mlatiti sabljaste tigrove.marcellus wrote:samo ne kužim kako se žene uspiju spetljati s takvim likovima na kojima se s deset nautičkih milja vidi da su idioti i psihopati
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
marcellus wrote:samo ne kužim kako se žene uspiju spetljati s takvim likovima na kojima se s deset nautičkih milja vidi da su idioti i psihopati
otac komšić
Guest- Guest
Sociopati ovakvog tipa su previše narcisoidni da bi mogli zivjeti u zajednici a da ne naštete istoj, osim toga tu je odgoj pa vidi oca i kuma oni pravdaju ubijanje jer su vlaji i imaju paregargamel0101 wrote:Evolucija, geni itd.... Zene privlace opasni tipovi. Takvi su prije isli loviti mamute i mlatiti sabljaste tigrove.marcellus wrote:samo ne kužim kako se žene uspiju spetljati s takvim likovima na kojima se s deset nautičkih milja vidi da su idioti i psihopati
Kermit-
2014-04-17
Ne privlace, nego se ti namjere na neku i me mogu ih se zene rijesit.
Postaju sadisticki opsjednuti i posesivni.
Postaju sadisticki opsjednuti i posesivni.
2014-04-12
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-kum-ubojice-prostacki-izvrijedjao-ubijenu-kristinu/1023215.aspx
Hehe bosančina piša po hrvatima
Kermit-
2014-04-17
a mama i tate ove kristine isto za kurac..
imaju li ta obitelj obojica još djece, ako imaju sačekaj ga , metak u glavu i odnesi pred vrata tati od ubojice.
pa se jebi...
imaju li ta obitelj obojica još djece, ako imaju sačekaj ga , metak u glavu i odnesi pred vrata tati od ubojice.
pa se jebi...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bzze mi ovo regionalno isticanje iz naslova.
Kao sto znamo, ubojica ima u svim narodima i regijama, pa je neprimjereno isticanje bilo cije pripadnosti.
Vazno je znati da je los i zao te da mora odgovarat za nedjelo.
Onda je druga prica nase sudstvo koje je nekome majka, a nekome maceha.
Kao sto znamo, ubojica ima u svim narodima i regijama, pa je neprimjereno isticanje bilo cije pripadnosti.
Vazno je znati da je los i zao te da mora odgovarat za nedjelo.
Onda je druga prica nase sudstvo koje je nekome majka, a nekome maceha.
2014-04-12
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-kum-ubojice-prostacki-izvrijedjao-ubijenu-kristinu/1023215.aspx
potom dodao da je Kristina "imala tri vrste sperme u sebi"
"Da, to možete vidjeti na obdukcijskom nalazu. Možete ga uzeti u policijskoj stanici. To vam je jučer predočeno, ali niste ga objavili jer nemate interesa da objavite. Imate interes samo da crnite nas obitelj Komšić", rekao je kum ubojice.
znao sam da mala nije nevina
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zivimo u Vojvodini ali ja sam bosanac i zelim biti bosanac
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Spotaknuti trener kasapin i terorista
» Mančesterski kasapin je bio pripadnik umjerenih pobunjenika koje je financiral Britanija
» Luka Popov:'Bio sam ateist koji je ismijavao Benedikta XVI a onda mi je jedna njegova knjiga promjenila zivot iz temelja.'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Spotaknuti trener kasapin i terorista
» Mančesterski kasapin je bio pripadnik umjerenih pobunjenika koje je financiral Britanija
» Luka Popov:'Bio sam ateist koji je ismijavao Benedikta XVI a onda mi je jedna njegova knjiga promjenila zivot iz temelja.'
Page 1 of 4