Spotaknuti trener kasapin i terorista
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Spotaknuti trener kasapin i terorista
SIRIJSKI izbjeglica kojeg je spotakla mađarska snimateljica početkom mjeseca je pripadnik radikalne al-Nusre i borio se protiv Kurda na brojnim bojišnicama u Siriji, ustvrdila je tijekom vikenda Stranka demokratske unije (PYD).
> Izbjeglica kojeg je mađarska reporterka udarila nogom je prvoligaški sirijski nogometni trener
Kurdski zastupnici u Siriji tvrde da se Abdul Mohsen, koji je u međuvremenu dobio posao u Španjolskoj, borio za al-Nusru prije bijega s obitelji u proljeće 2015.
PYD nadalje tvrdi da je Mohsen sudjelovao u nasilnom gušenje kurdskih prosvjeda u gradu Qamishlo u 2004. godini nakon nogometne utakmice. Sirijske snage sigurnosti su tijekom nereda ubile više od 50 Kurda, a iz stranke navode da je upravo Mohsen potaknuo nasilje nakon utakmice između klubova al-Fatwa i Qamishlo Jihad.
PYD je objavio fotografiju s Facebook profila Abdul Mohsena koji više nije dostupan na kojem se on identificira kao pripadnik Nusra Fronte i tvrdi da se on protiv Kurda borio u blizini Amudeha, Serekaniye i Afrina, prenosi Rudaw.
> Izbjeglica kojeg je mađarska reporterka udarila nogom je prvoligaški sirijski nogometni trener
Kurdski zastupnici u Siriji tvrde da se Abdul Mohsen, koji je u međuvremenu dobio posao u Španjolskoj, borio za al-Nusru prije bijega s obitelji u proljeće 2015.
PYD nadalje tvrdi da je Mohsen sudjelovao u nasilnom gušenje kurdskih prosvjeda u gradu Qamishlo u 2004. godini nakon nogometne utakmice. Sirijske snage sigurnosti su tijekom nereda ubile više od 50 Kurda, a iz stranke navode da je upravo Mohsen potaknuo nasilje nakon utakmice između klubova al-Fatwa i Qamishlo Jihad.
PYD je objavio fotografiju s Facebook profila Abdul Mohsena koji više nije dostupan na kojem se on identificira kao pripadnik Nusra Fronte i tvrdi da se on protiv Kurda borio u blizini Amudeha, Serekaniye i Afrina, prenosi Rudaw.
Kermit-
2014-04-17
Re: Spotaknuti trener kasapin i terorista
Šta ti je sudbina u Siriji klao Kurde i Šije, a sada se druži sa Ronaldom
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:
Kraljica
Mađar ne da na svoje. Bravo
Guest- Guest
Kad ja ovo napišem za Vojislava Stanimirovića, onda sam Ustaša i ksenofob.asilovski wrote:Šta ti je sudbina u Siriji klao Kurde i Šije, a sada se druži sa Ronaldom
Guest- Guest
Šta misliš pa pola tih Sirijica su pripadnici Nusre, FSA ili neke đihadističko-koljačke milicije, mni zapravo nemamo pojama tko ulazi u EU pojma pojmice
Kermit-
2014-04-17
...bitno da Ranković Ostoja tvrdi kako ne želi uzimati otiske, jer se oni jaaako boje.asilovski wrote:Šta misliš pa pola tih Sirijica su pripadnici Nusre, FSA ili neke đihadističko-koljačke milicije, mni zapravo nemamo pojama tko ulazi u EU pojma pojmice
Guest- Guest
Eeeeeeeeee da... Baš sam jučer stavio jednu njegovu sliku i vidi se neka nazovi zastava Sirije. Nema onu crvenu boju na jednoj od 3 linije već naravno - zelenu. On u uniformi.
Teretana izbjeglice, izbjeglice na FB profilima u vojnim uniformama i bradama a onda u Makedoniji obrijani, itd. itd. Za sekulariste heroji i priča godine.
Teretana izbjeglice, izbjeglice na FB profilima u vojnim uniformama i bradama a onda u Makedoniji obrijani, itd. itd. Za sekulariste heroji i priča godine.
Guest- Guest
Samo neka njih šta dalje od Rwatske ... šalji ih babi Merkel.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Europa nasjeda na tešku emocionalnu ucjenu, jebiga, to je kao u ratu kad u prve redove grunu djecu....pa ti pucaj.
Guest- Guest
Weć sam objasnija kako se to riješawa : pustiš ih , oća odwojiš od dijeteta , dijete makneš da nema traume , ubiješ oća tj onoga tko tako radi iako mu je rečeno da će se pućati na njih , dakle ugrožaa swijesno dijetetow žiwot , wratiš leš oća tj toga nazad ostalima da to wide , poslije wratiš i dijete žiwo i bez trauma.kofein wrote:Europa nasjeda na tešku emocionalnu ucjenu, jebiga, to je kao u ratu kad u prve redove grunu djecu....pa ti pucaj.
2014-04-11
Europa će nasjesti svaki put pa i onda kada budu nuklearne glave padale po njoj a na onim nepogođenim mjestima gdje bude emitiran prijenos bit će live javljanje s neke TV servisa kako je situacija na terenu potpuno normalna, ljudi živi, rade i ništa se neobično ne događa.
Guest- Guest
Uwijek sam bio osjetljiw na dijecu ....na debile NE.
2014-04-11
Moj susjed ulovi štakora, iskopa mu oči, onda se taj ćoravi vrati u leglo i jede samo mladunce, jer je slijep.....i gladan.RayMabus wrote:Weć sam objasnija kako se to riješawa : pustiš ih , oća odwojiš od dijeteta , dijete makneš da nema traume , ubiješ oća tj onoga tko tako radi iako mu je rečeno da će se pućati na njih , dakle ugrožaa swijesno dijetetow žiwot , wratiš leš oća tj toga nazad ostalima da to wide , poslije wratiš i dijete žiwo i bez trauma.kofein wrote:Europa nasjeda na tešku emocionalnu ucjenu, jebiga, to je kao u ratu kad u prve redove grunu djecu....pa ti pucaj.
Guest- Guest
O jbte...kofein wrote:Moj susjed ulovi štakora, iskopa mu oči, onda se taj ćoravi vrati u leglo i jede samo mladunce, jer je slijep.....i gladan.RayMabus wrote:Weć sam objasnija kako se to riješawa : pustiš ih , oća odwojiš od dijeteta , dijete makneš da nema traume , ubiješ oća tj onoga tko tako radi iako mu je rečeno da će se pućati na njih , dakle ugrožaa swijesno dijetetow žiwot , wratiš leš oća tj toga nazad ostalima da to wide , poslije wratiš i dijete žiwo i bez trauma.kofein wrote:Europa nasjeda na tešku emocionalnu ucjenu, jebiga, to je kao u ratu kad u prve redove grunu djecu....pa ti pucaj.
Guest- Guest
Mediji su to odradili vidi se koordiniranost, masovnost i velika količina novca uključenu u akciju, ovo je nešto puno više od pukog vala emigranata, vjerojatno se priprema prava navala pa treba omekšati i senzibilizirati javnost, srušiti Orbana i omogućiti uništenje Evrope koju znamokofein wrote:Europa nasjeda na tešku emocionalnu ucjenu, jebiga, to je kao u ratu kad u prve redove grunu djecu....pa ti pucaj.
Kermit-
2014-04-17
....kakva al Nusra brate mili... .........kaže da pobjegne cijela kolonija od ludog parcova ćoreStarhemberg wrote:O jbte...kofein wrote:Moj susjed ulovi štakora, iskopa mu oči, onda se taj ćoravi vrati u leglo i jede samo mladunce, jer je slijep.....i gladan.RayMabus wrote:Weć sam objasnija kako se to riješawa : pustiš ih , oća odwojiš od dijeteta , dijete makneš da nema traume , ubiješ oća tj onoga tko tako radi iako mu je rečeno da će se pućati na njih , dakle ugrožaa swijesno dijetetow žiwot , wratiš leš oća tj toga nazad ostalima da to wide , poslije wratiš i dijete žiwo i bez trauma.kofein wrote:Europa nasjeda na tešku emocionalnu ucjenu, jebiga, to je kao u ratu kad u prve redove grunu djecu....pa ti pucaj.
Guest- Guest
Ako se owaj moj recept nepoćme primjenjiwati na granii Grčke i Turske Eropa je nahebala ....pustiš ih da uplove brodićama ....odrasle odwojiš od djeće , pobiješ odrasle , swe wratiš nazad.
Ajmo : WHO IS THE NEXT ?
Ajmo : WHO IS THE NEXT ?
2014-04-11
I nemoraš pobit swe odrasle ...Arapi su patrijah ...glawa obitelji je otać ...on je taj koji je odlučio ćijelu obitelj dowest u opasnost iako su upozoreni da će se pućati po njima ....pustiš ih , odwojiš , njega ubiješ , swe wratiš nazad .....ajmo idući.
2014-04-11
HAHAHAHAHAHAHAHAHA, šta bi onda svinje radile da im iskopaš oči.Starhemberg wrote:O jbte...kofein wrote:Moj susjed ulovi štakora, iskopa mu oči, onda se taj ćoravi vrati u leglo i jede samo mladunce, jer je slijep.....i gladan.RayMabus wrote:Weć sam objasnija kako se to riješawa : pustiš ih , oća odwojiš od dijeteta , dijete makneš da nema traume , ubiješ oća tj onoga tko tako radi iako mu je rečeno da će se pućati na njih , dakle ugrožaa swijesno dijetetow žiwot , wratiš leš oća tj toga nazad ostalima da to wide , poslije wratiš i dijete žiwo i bez trauma.kofein wrote:Europa nasjeda na tešku emocionalnu ucjenu, jebiga, to je kao u ratu kad u prve redove grunu djecu....pa ti pucaj.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bosanac i kasapin Komšić ismijavao obitelj ubijene
» Mančesterski kasapin je bio pripadnik umjerenih pobunjenika koje je financiral Britanija
» NJEMAČKI TRENER
» Njemacki trener
» Ivanisevic postao trener Djokovica
» Mančesterski kasapin je bio pripadnik umjerenih pobunjenika koje je financiral Britanija
» NJEMAČKI TRENER
» Njemacki trener
» Ivanisevic postao trener Djokovica
Page 1 of 2