Kupnja ratne flote: Krstičevićeva tvrtka sa kompjutera prešla čik pogodi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kupnja ratne flote: Krstičevićeva tvrtka sa kompjutera prešla čik pogodi
Imaju važnijih tema tipa savudrijske žabokrečine ili kurikuluma ili rada nedjeljom ili hanžekoviceve pardon kolindone inicijative južno kineskog mora etcjasambrend wrote:asilovski wrote:Ovakva notorna korupcija je svima normalna to je jos strašnije od same korupcije
Kmetje ne dize glavu jer...op op ovrha...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Pa sta mislis pranje para ala hondurasRayMabus wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/hrvatska-finansijski-plan-morh-veci-za-60-miliona-eura
HDZ tvrtke i HDZ đenerali
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Imaju važnijih tema tipa savudrijske žabokrečine ili kurikuluma ili rada nedjeljom ili hanžekoviceve pardon kolindone inicijative južno kineskog mora etcjasambrend wrote:asilovski wrote:Ovakva notorna korupcija je svima normalna to je jos strašnije od same korupcije
Kmetje ne dize glavu jer...op op ovrha...
Gle, da je ovaj narod nesto inteligentan sjeklo bi se to u korijenu...ovako, dzaba krecis, ali isto mi je drago da netko to jos uvijek ima volje raditi...
darth_vader-
2014-04-17
Eto imat ćete glanc nove avione iz muzeja super povoljno najbolja kvalteta
Nikakve vojne uporabne vrijednosti, čisti bankomat za HDZ
Nikakve vojne uporabne vrijednosti, čisti bankomat za HDZ
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uspjeli su nadmasiti cak i vlastite visoko podignute ljestvice lopovluka...da bih rijec rekao...a mislio sam da nit' smrdi nit' mirisi ova garnitura...a vecinu im podrzava otpadnik iz SDP-a, vekovni srbocetnicki neprijatelj, ustase, romi, te haneseov tehnomenadzment podijeljen u nekoliko medusobno suprostavljenih stranaka..jebeno impresivno, mora se priznati...Sanader je ispao prema ovima jebeni amater ma koliko god da sam cijenio njegove retoricke vjestine...
darth_vader-
2014-04-17
Pa lopova ako nemakneš on će samo bit još gori, dobri su ovi ček da vidiš iduću hdz vlast ako ih narod opet izaberejasambrend wrote:Uspjeli su nadmasiti cak i vlastite visoko podignute ljestvice lopovluka...da bih rijec rekao...a mislio sam da nit' smrdi nit' mirisi ova garnitura...a vecinu im podrzava otpadnik iz SDP-a, vekovni srbocetnicki neprijatelj, ustase, romi, te haneseov tehnomenadzment...jebeno impresivno, mora se priznati...Sanader je ispao prema ovima jebeni amater ma koliko god da sam cijenio njegove retoricke vjestine...
2014-04-11
Dobri su ovi kakvi će bit idući, ljudi ovdje neke stvari uopće nekuže a to je da lopova ako se ne zaustavi da će samo bit gori, sve političke stranke koje postoje dvadesetak godina u Hrvatskoj jednostavno trebaju nestati da bi ovdje bilo bolje
2014-04-11
A tko ce ih maknuti majke ti...tek su se ugnijezdili...s Berom kao oporbom imaju tisucljece fore...doduse kad se sjetim i oporbe... Jel sad kuzis zasto je atomska jedino rjesenje...
darth_vader-
2014-04-17
Ima i boljih rješenja, ISIL napad u Njemačkoj, blokada trpačine u Evropi, hr poslodavci nemogu nać jeftinih radnika, poslodavci traže manje poreze, ekipa nema koga pljačkati i nestaje
2014-04-11
To mi baca previse na sah...te tvoje strateske projekcije i potezi...za Hrvate su ti vise instant rjesenja...dakle, atomska...
darth_vader-
2014-04-17
Bolje ovako da se uguše u vlastitim govnima
Oni ti žive svi na proračunu koji mi plačamo, kad nestane love poklat će se među sobom
Oni ti žive svi na proračunu koji mi plačamo, kad nestane love poklat će se među sobom
2014-04-11
Grčka je dobar primjer onoga šta ja želim postići, nezanima me samo HDZ nego oću svi da nestanu, to sad se radi u Italiji, pokret Pet zvjezdica miče demokratsku partiju tj ljevičare, Berlusconi je u desnom bloku ali nije sam znači ni njegova desnica nije više samo oni od prije..... tako kad nestane love u proračunu onda se kolju između sebe
Sad još fali ISIL napad i Italija neće više primat nikakve imigrante a onda treba malo i dignit plaću pa poslodavci pušu na vladu da smanji poreze, novi ciklus dok ih sve ne maknem
Sad još fali ISIL napad i Italija neće više primat nikakve imigrante a onda treba malo i dignit plaću pa poslodavci pušu na vladu da smanji poreze, novi ciklus dok ih sve ne maknem
2014-04-11
Krstičeviću i sličnim herojima se domoljubni zanos probudi isključivo kad je velika financijska zarada na vidiku.
Dobra stvar u ovome je što izgleda da nabavljamo svemirsku letjelicu...
dobro sad,ide se po starim uhodanim provjerenim stazama.U americi govore o američkom snu koji je goli kurac za naš hrvatski san gdje se većina ubija da ne krepa od gladi a onima koji sanjaju padaju milijarde sa neba.
Nego interesantna mi je opozicija zadnjih godinu dana,jest da i oni imaju dosta putra na glavi ali šutke promatrati sve ovo je glupo i neshvatljivo.Beru ni ne razumijem o ćemu priča umjesto da zabija poklonjene mu penale.Jad jadova...
Nego interesantna mi je opozicija zadnjih godinu dana,jest da i oni imaju dosta putra na glavi ali šutke promatrati sve ovo je glupo i neshvatljivo.Beru ni ne razumijem o ćemu priča umjesto da zabija poklonjene mu penale.Jad jadova...
vili40-
2015-08-02
a vidi šupka esekerskog .... puši kurac pederu varoški.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Domoljublje d.o.o.
Baš gledao hehehe NKD 33.16, Popravak i održavanje svemirskih letjelicaTotenkopf wrote:Dobra stvar u ovome je što izgleda da nabavljamo svemirsku letjelicu...
Kermit-
2014-04-17
Ne ne ti si svom tati pušio kurac a majku pitaj da li ti je on otacKavran wrote:a vidi šupka esekerskog .... puši kurac pederu varoški.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ne ne ti si svom tati pušio kurac a majku pitaj da li ti je on otacKavran wrote:a vidi šupka esekerskog .... puši kurac pederu varoški.
nabijem ti staru na pulferu pederu esekerski stari ocvali.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Asila baš simpa kad izgubi ravnotežu....hehehe...
Ove maštovite najave "korupcije" koja se tek ima dogoditi, a narod nemoćan...nemaju protuvrijednost.
Ove maštovite najave "korupcije" koja se tek ima dogoditi, a narod nemoćan...nemaju protuvrijednost.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbin optužen za ratne zločine (4): Spasavao civile iz ratne zone
» Zubakov Mirage i Krstičevićeva fatamorgana
» Policija u Poljskoj zaplijenila stotine kompjutera zbog piratstva
» pogodi ime forumaša
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
» Zubakov Mirage i Krstičevićeva fatamorgana
» Policija u Poljskoj zaplijenila stotine kompjutera zbog piratstva
» pogodi ime forumaša
» Raznolikost je snaga, u iščekivanju Kineske flote...
Page 2 of 3