Zene koje sute
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zene koje sute
pizzon wrote:nije bitno da li prica ili cuti !
jer, bitno je, da se to sto radi uklapa u ocekivano ponasanje, postupak.
bilo u smislu stvaranja same atmosfere ili postupaka koji dopunjuje vrebalno, emotivno komuniciranje.
normalno da ne postoji obrazac, to je glavno u svakoj vezi, nepostoji šablon.
već da postuoci budu u afektu, voleju, ali oni pravi, koji su neiritirajucu, samo su naznaka izlaska iz neke iritantne situacije.
naći pravi most, ili obostrano prihvatljivu, izlaznu opciju samoj vezi u lavirintu zivota.
msm, da je zena ta koja drzi kormilo, u smislu, davanja neke vrste razumne ponude, dati sansu za buducnost.
ako tog nema, kraj je najbolja opcija.
cutanje je cesto najbolja opcija u trenutku, ili rec, koja daje sasvim drugi aspekt trenutnom.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nista ne znam dok ne vidim sise
drugo I kad sute kako sute I sto, a kad pricaju o cemu najcesce pricaju
ima tu puno faktora, al ja ipak volim one koje pricaju a znaju I da slusaju
2014-04-19
ma izgleda da je to kod njega prirodno takoTotenkopf wrote:LSD...
nego jelde tebi nije bitno jel sute
nego kakve su I'm rute
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
opasno po zdravlje kaže baja...ljubo1212 wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
iskreno ... ak se neš fajtati sam za sebe bio muško ili žensko, nitko drugi neće. uvijek bilo , jest i bit će. bio/bila ti muško ili žensko.
aaaaa ..... udri sad.
aaaaa ..... udri sad.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
prvi si se opustio i bio iskren..posteno!prckov wrote:nista ne znam dok ne vidim sise
Narocito to prvo :~
2014-04-12
ajde, nije lose rekao. Samo je prosirio temu malo.prckov wrote:pizzon wrote:[size=34]nije bitno da li prica ili cuti ![/size]
[size=34]jer, bitno je, da se to sto radi uklapa u ocekivano ponasanje, postupak.[/size]
[size=34]bilo u smislu stvaranja same atmosfere ili postupaka koji dopunjuje vrebalno, emotivno komuniciranje. [/size]
[size=34]normalno da ne postoji obrazac, to je glavno u svakoj vezi, nepostoji [/size][size=34]š[/size][size=34]ablon.[/size]
[size=34]već [/size] [size=34]da postuoci budu u afektu, voleju, ali oni pravi, [/size] [size=34]koji su neiritirajucu, samo su naznaka izlaska iz neke iritantne situacije.[/size]
[size=34]naći pravi most, ili obostrano prihvatljivu, izlaznu opciju samoj vezi [/size][size=34]u lavirintu zivota.[/size]
[size=34]msm, da je zena ta koja drzi kormilo, u smislu, davanja neke vrste razumne ponude, [/size][size=34]dati sansu za buducnost. [/size]
[size=34]ako tog nema, kraj je najbolja opcija. [/size]
[size=34]cutanje je cesto [/size][size=34]najbolja opcija u trenutku, ili rec, koja daje sasvim drugi aspekt trenutnom. [/size]
@-@
2014-04-12
Ubio si je u pojamEroo wrote:Svi u široj obitelji, i ini, mi kažu kako mi je žena mila i šutljiva, a samo ja znam kako mi je...Regoč wrote:Ne postoje šutljive žene.
ziva istina..'ko se ne voli svadjat zaista, naci ce nacina izbjeci.Kavran wrote:iskreno ... ak se neš fajtati sam za sebe bio muško ili žensko, nitko drugi neće. uvijek bilo , jest i bit će. bio/bila ti muško ili žensko.
aaaaa ..... udri sad.
;-)
2014-04-12
Žene imaju veliku moć. Kad bih nekoliko žena koje poznajem mogao nagovoriti da zajedno rade u moju korist, mogao bih uspjeti. - Franz Kafka
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Tko su žene koje se smijulje dok Bandić ponižava novinarku
» TOP 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške
» Privlače ih inteligentnije žene, ali žive s onima koje to nisu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Tko su žene koje se smijulje dok Bandić ponižava novinarku
» TOP 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške
» Privlače ih inteligentnije žene, ali žive s onima koje to nisu...
Page 5 of 5