Zene koje sute
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zene koje sute
Svi u široj obitelji, i ini, mi kažu kako mi je žena mila i šutljiva, a samo ja znam kako mi je...Regoč wrote:Ne postoje šutljive žene.
Last edited by Eroo on 31/1/2018, 19:33; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
zaokupira te u potpunosti, ha?! :-Pomni wrote:Postanu beznacajni, neprimjetni. :Dmaggie13 wrote:Nestaju ili nastaju? ;-Domni wrote:Uz jednu brbljavu nestaju svi ostali problemi u zivotu. Posebno kad se to brbljanje svodi na preodgoj muskarca.
2014-04-12
Lako što volite pričati, nego što još i očekujete da vas slušamo...
darth_vader-
2014-04-17
ti volis brbljavice, znam :-))jasambrend wrote:Totenkopf wrote:3 muška po 1 poruka, ti sama 3 poruke...
Pogodi jesi lΩi žena iz naslova?
2014-04-12
ija sam sutljiv :Dmaggie13 wrote:ti volis sutljive ;-)Leviathan2 wrote:da li postoje zene koje sute :Dmaggie13 wrote:http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=rouge&id=1023018
Ne, nije o Istanbulskoj konvenciji.
Ajmo, muskarci, iskreno: sutljivice vs brbljavice.
:-D
Ja sam sutljiva ;-@
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vidi mira kod nas :-DLeviathan2 wrote:ija sam sutljiv :Dmaggie13 wrote:ti volis sutljive ;-)Leviathan2 wrote:da li postoje zene koje sute :Dmaggie13 wrote:http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=rouge&id=1023018
Ja sam sutljiva ;-@
Nismo ni svadljivi, mirne naravi...sve za pozelit :-D
2014-04-12
sad znamoi i miEroo wrote:Svi u široj obitelji, i ini, mi kažu kako mi je žena mila i šutljiva, a samo ja znam kako mi je...Regoč wrote:Ne postoje šutljive žene.
ti si jos dobar, a ja imam dvije bivse koje su sve samo ne sutljive, da im usta zasijes na guzicu bi progovorile :D
na nas dvoje kad saberes idealamaggie13 wrote:vidi mira kod nas :-DLeviathan2 wrote:ija sam sutljiv :Dmaggie13 wrote:ti volis sutljive ;-)Leviathan2 wrote:da li postoje zene koje sute :Dmaggie13 wrote:http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=rouge&id=1023018
Ja sam sutljiva ;-@
Da, navodeci sve moje nevrline. Treba takve uposliti u operacionim salama, ono ona melje da si ovakav, onakav da sto ovo sto ono, lijecnici rezu onako bez anestezije, tko bi i primjetio da su mu crijeva izvadjena na stolu. Ukoliko naravno doticna ne pocne negodovati da se prlja stol.maggie13 wrote:zaokupira te u potpunosti, ha?! :-Pomni wrote:Postanu beznacajni, neprimjetni. :Dmaggie13 wrote:Nestaju ili nastaju? ;-Domni wrote:Uz jednu brbljavu nestaju svi ostali problemi u zivotu. Posebno kad se to brbljanje svodi na preodgoj muskarca.
omni-
2014-04-12
:-))Leviathan2 wrote:na nas dvoje kad saberes idealamaggie13 wrote:vidi mira kod nas :-DLeviathan2 wrote:ija sam sutljiv :Dmaggie13 wrote:ti volis sutljive ;-)Leviathan2 wrote:
da li postoje zene koje sute :D
Ja sam sutljiva ;-@
Ne moze bolje..
2014-04-12
ako suti nije dobro , sta ti je - znas ti dobro sto mi je
ako stalno nesto govori tko bi to moga izdurat
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
haha, ne cujes svoje misli od nje..e, svatko sebi bira ;-@omni wrote:Da, navodeci sve moje nevrline. Treba takve uposliti u operacionim salama, ono ona melje da si ovakav, onakav da sto ovo sto ono, lijecnici rezu onako bez anestezije, tko bi i primjetio da su mu crijeva izvadjena na stolu. Ukoliko naravno doticna ne pocne negodovati da se prlja stol.maggie13 wrote:zaokupira te u potpunosti, ha?! :-Pomni wrote:Postanu beznacajni, neprimjetni. :Dmaggie13 wrote:Nestaju ili nastaju? ;-Domni wrote:Uz jednu brbljavu nestaju svi ostali problemi u zivotu. Posebno kad se to brbljanje svodi na preodgoj muskarca.
2014-04-12
maggie13 wrote:e, to nije istina...mozete se i pravit :-Djasambrend wrote:Lako što volite pričati, nego što još i očekujete da vas slušamo...
A je...dok ne dođu potpitanja...ili što ti misliš? Što mislim? Mislim se kad će se ugasiti cirkular koji zuji cijelo vrijeme, eto što mislim, u biti niti ne možeš misliti jer mozak panićno traži kisik...
darth_vader-
2014-04-17
haha, i ti, vidim, imas traumaticna iskustva :-Ddebotoijusto wrote:ako suti nije dobro , sta ti je - znas ti dobro sto mi je
2014-04-12
tvoja je onda prava brbljavica, hahajasambrend wrote:maggie13 wrote:e, to nije istina...mozete se i pravit :-Djasambrend wrote:Lako što volite pričati, nego što još i očekujete da vas slušamo...
A je...dok ne dođu potpitanja...ili što ti misliš? Što mislim? Mislim se kad će se ugasiti cirkular koji zuji cijelo vrijeme, eto što mislim, u biti niti ne možeš misliti jer mozak panićno traži kisik...
Sto te nekad pruvuklo, sad te izludjuje :-P
2014-04-12
Ah pa nisi valjda tako neiskusan? Na takvo pitanje dajes onaj uvijek prihvatljivi odgovor: "Gledam te i mislim kako si prelijepa."jasambrend wrote:maggie13 wrote:e, to nije istina...mozete se i pravit :-Djasambrend wrote:Lako što volite pričati, nego što još i očekujete da vas slušamo...
omni-
2014-04-12
Znaš da im šutljivost i nije tako loša taktika.Leviathan2 wrote:sad znamoi i miEroo wrote:Svi u široj obitelji, i ini, mi kažu kako mi je žena mila i šutljiva, a samo ja znam kako mi je...Regoč wrote:Ne postoje šutljive žene.
ti si jos dobar, a ja imam dvije bivse koje su sve samo ne sutljive, da im usta zasijes na guzicu bi progovorile :D
Predaješ im pola sata...a one šute. Usta suha, ne znaš što ćeš, pa ...ušutiš.Dugovječan brak zajamčen.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Iskustvo progovaraEroo wrote:Znaš da im šutljivost i nije tako loša taktika.Leviathan2 wrote:sad znamoi i miEroo wrote:Svi u široj obitelji, i ini, mi kažu kako mi je žena mila i šutljiva, a samo ja znam kako mi je...Regoč wrote:Ne postoje šutljive žene.
Predaješ im pola sata...a one šute. Usta suha, ne znaš što ćeš, pa ...ušutiš.Dugovječan brak zajamčen.
2014-04-12
maggie13 wrote:haha, i ti, vidim, imas traumaticna iskustva :-Ddebotoijusto wrote:ako suti nije dobro , sta ti je - znas ti dobro sto mi je
imao , kolegice
moja cimerica je zlato i sve najbolje radi od odrzavanja 3 kantuna do ponekad bacit oko na ovi forum
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
maggie13 wrote:
Žena mi ne priča puno
i moja je uvijek zadnja ...............Da draga
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Tko su žene koje se smijulje dok Bandić ponižava novinarku
» TOP 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške
» Privlače ih inteligentnije žene, ali žive s onima koje to nisu...
» Žene koje ne rode ostaju pederi
» Tko su žene koje se smijulje dok Bandić ponižava novinarku
» TOP 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške
» Privlače ih inteligentnije žene, ali žive s onima koje to nisu...
Page 2 of 5