Licemerno da Srbija kritikuje zbog Jasenovca, a rehabilituje Mihailovića
Page 15 of 18
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: Licemerno da Srbija kritikuje zbog Jasenovca, a rehabilituje Mihailovića
Jel im se zove onaj entitet u BiH Srpska a zapadni dio toga zapadna RS
E pa to je njima zapadna Srbija
Vidiš oni su tu uljezi ali im nesmeta to ništa došli okupirali očistiti od drugih i zapadna Srbija
.
Dobro čekamo nastavak
E pa to je njima zapadna Srbija
Vidiš oni su tu uljezi ali im nesmeta to ništa došli okupirali očistiti od drugih i zapadna Srbija
.
Dobro čekamo nastavak
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Njima je taj Mihajlović koji se u ww dva bavio etničkim čišćenjem nesrba nacionalni junak a vamo im je zapadna Srbija gdje su čisti uljezi
Sad se fino za pitajte Jel postavljajte glupo pitanje kad pitate Oće li bit rata?
Sad se fino za pitajte Jel postavljajte glupo pitanje kad pitate Oće li bit rata?
2014-04-11
Predsjednik Aleksandar Vučić :Srbija želi mir sa svim narodima, Srbija je garant mira na Balkanu
A prava istina :
Nacionalini heroji Draža Mihajlović Ratko Mladić major Tepić
Prava istina : Srbija odgaja nove generacije koje će mrziti druge narode na Balkanu i ovi će im biti uzor tj šta točno trebaju da rade
A prava istina :
Nacionalini heroji Draža Mihajlović Ratko Mladić major Tepić
Prava istina : Srbija odgaja nove generacije koje će mrziti druge narode na Balkanu i ovi će im biti uzor tj šta točno trebaju da rade
2014-04-11
kaja wrote:
evo ja ispala Max luburic a samo rekla da mi je ovo s pećima too much tehnologija za tadašnje doba .
Pa i jesu. Piccilijeve peći su radile prilično kratko i nisu uopće bile učinkovite u tom smislu. To se jako dimilo i dugo je trajalo.
Inače, kada sam ranije spominjao lažna svjedočenja, po mnogima od njih su radile još mjesecima nakon što su dokumentirano bile uklonjene.
Guest- Guest
Daktilografi, vidim jos radite?
2016-11-17
Koga brige srpske priče o Jasenovcu lijepo vam govorim tko su njihovi uzori budućim naraštajima a ovaj major Tepić će ih koštati zapadne Srbije a razlog leži ovdje
Uglavnom tko ima iti malo mozga skužit će brzo šta oni propagiraju svojim budućim generacijama
Uglavnom tko ima iti malo mozga skužit će brzo šta oni propagiraju svojim budućim generacijama
2014-04-11
Odgajaju buduće generacije za rat
Draža Mihajlović = klanje nesrba je ok i treba tako
Ratko Mladić = klanje muslimana po Bosni je ok i treba tako
Milan Tepić = agresija na Hrvatsku je ok i treba tako
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
Jel ti Kajo slucajno znas nesto O RASNIM ZAKONIMA KOJE JE DONJELA NDH
I PROVODILA..
pitam onak ..usput
Jesi li ti ikada išta čula o rasnim zakonima koje je donijela FNRJ nakon završetka rata i provodila ih?
Samo usput pitam, onako.
RASNA POLITIKA U NEZAVISNOJ DRŽAVI HRVATSKOJ
ZAKONSKE ODREDBE
Jesi ovo vidio Siljipetar ?
Noor wrote:kaja wrote:
Mislim, jel mi netko moze reci koji je najveći krematorij, evo mozda je beogradski i koliko ljudi dnevno moze zapaliti danas?
Sat i pol je potrebno da se tijelo pretvori u pepeo
Na zagrebačkom krematoriju već dulje vrijeme ne radi jedna od peći pa tijela nešto dulje čekaju od ispraćaja do kremiranja. No, uskoro bi trebali instalirati novu, čim projekt bude završen. A ona će biti posebna po tome što toplinu neće koristiti samo za spaljivanje tijela, nego i za grijanje svih prostorija zgrade krematorija. Osim već spomenutih frižidera, naravno. Grobari će se tako, doslovno, grijati na toplini leševa.
Njihov kolega Martinec poslovođa je odjela za kremaciju. Njegov posao uglavnom odrađuje računalo. Ovisno o veličini pokojnika određuje temperatura i za nešto više od sata i pol tijelo je pretvoreno u pepeo. Ostanu samo kosti. Onda slijedi manje ugodan posao.
"Kada se kosti ohlade grabljicama ih povučemo u posudu i prebacimo u mlin koji ih pretvori u prah. Melju se oko sat vremena i onda sve prebacujemo u urnu", kaže Martinec.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-reportaza-iz-krematorija-kada-se-kosti-ohlade-meljemo-ih-a-onda-/944355.aspx
3 minute.
Guest- Guest
Ovaj pod rednim brojem dva me nezanima, ovaj pod rednim brojem tri u kombinaciji sa brojem jedan je razlog zašto će oni izgubit zapadnu SrbijuRayMabus wrote:Odgajaju buduće generacije za rat
Draža Mihajlović +Milan Tepić = doviđenja zapadna RS
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
I PROVODILA..
pitam onak ..usput
Jesi li ti ikada išta čula o rasnim zakonima koje je donijela FNRJ nakon završetka rata i provodila ih?
Samo usput pitam, onako.
tako je ... ima bre da se vratimo na milionisedamsto iljada.dzango wrote:Nikako. Eno se broj ubijenih opet smanjio. Nije više ni 30 hiljada. Spalo na 10-15. Do sutra će ispasti da nije ubjen ni jedan i da su logoraši ubijali ustaše na čelu sa blaženim Majstorovićem.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Zatočenik Berger Egon opisuje potanje samu egzekuciju:
»Ja sam kroz neko vrijeme prisluškivao iz jedne radionice,
koja je bila u blizini krematorija, šta se tamo događa. Cuo sam
najprije zapomaganje, plač i vrisak, potom mukli glas kao da su
se srušila teška željezna vrata. Iza toga je nastala tišina, plamen
se pojavio iz kape peći, no za kratko vrijeme čuo se jauk i vrisak
nove žrtve.
I ti vjeruješ Židovu??
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Sora wrote:Jel ti Kajo slucajno znas nesto O RASNIM ZAKONIMA KOJE JE DONJELA NDHkaja wrote:Eo opet kaja zamagljuje istinu..
I PROVODILA..
pitam onak ..usput
je l' to ono kad ti je rahmetli babo kao ustaški vojničar stražario u jasenovcu 1941-45.? znamo, znamo .....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Sora wrote:slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
I PROVODILA..
pitam onak ..usput
Samo usput pitam, onako.
RASNA POLITIKA U NEZAVISNOJ DRŽAVI HRVATSKOJ
ZAKONSKE ODREDBE
To je sve dobro poznato i rasni zakoni u i NDH nisu nikakva tajna.
No, što ćemo sa rasnim zakonima koje je nakon 2. svj. rata donijela i provodila FNRJ?
Na to pitanje nisam dobio odgovor i sva je prilika da i neću.
A očito neću niti na ono koji slijedi iz prethodnog. Ako je FNRJ donijela i provodila rasne zakone, a jeste, po čemu se onda njena politika u tom smislu bitno razlikuje u odnosu na onu NDH?
A odgovor je vrlo jasan, jednostavan i sam se nameće. Ne razlikuje se, barem ne bitno.
Guest- Guest
Šiljo je teška ustašija ...Sora wrote:slidingdoorsoperator wrote:Sora wrote:
I PROVODILA..
pitam onak ..usput
Samo usput pitam, onako.
[size=51]RASNA POLITIKA U [/size][size=51]NEZAVISNOJ DRŽAVI HRVATSKOJ[/size]
[size=51]ZAKONSKE ODREDBE [/size]
Treba mu ponovit više puta...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
2016-11-17
Koga boli kurac za NDH
Ko da sam ih ja pobija pa se moram nešto pravdat
Ko da sam ih ja pobija pa se moram nešto pravdat
2014-04-11
Srbi žele izjednačiti Hrvate sa ustašama to isto ko da ja Srbe izjednačujem sa Nedičevcima
Jeste vi pobili te u Jasenovac pa šta se onda imaš pravdat boli me kurac koliko su ih pobili eto nek bude dva miliona i šta ja imam sad sa tim?
Jeste vi pobili te u Jasenovac pa šta se onda imaš pravdat boli me kurac koliko su ih pobili eto nek bude dva miliona i šta ja imam sad sa tim?
2014-04-11
Nemože se nać jedan pametan političar ili diplomata pa da im obrusi nego sve debile imamo
Jel Tito Hrvat pa jesu onda Hrvati ustaše
Ako su u prošlom ratu Srbi činili zločine Hrvatima radi onoga što su eto Hrvati radili Srbima u drugom svjetskom ratu gospodine Dačiču možete nam reći šta su točno građani Sarajeva radili Srbima u drugom svjetskom ratu da ste ih u ovom danonoćno granatirali četri godine?
Nit jednog inteligentnog političara ni diplomate mi nemamo
Tragedija
Ako su u prošlom ratu Srbi činili zločine Hrvatima radi onoga što su eto Hrvati radili Srbima u drugom svjetskom ratu gospodine Dačiču možete nam reći šta su točno građani Sarajeva radili Srbima u drugom svjetskom ratu da ste ih u ovom danonoćno granatirali četri godine?
Tragedija
2014-04-11
PA i Tita nazivaju ustašom ovi radikali bivši i sadašnji.RayMabus wrote:Nemože se nać jedan pametan političar ili diplomata pa da im obrusi nego sve debile imamo
Tragedija
Ali jebi ga, ako ćemo pravo Tito je razjebao planove i spriješio povratak dinastije Karađorđevića na vlast. Srbija je izgubila apsolutnu dominaciju, svevlast i cijelu jugovinu kao Veliku Srbiju. A nakon 2. sv rata stanje bi bilo još gore da nije bilo Tita i NOPa.
Velika Srbija bi bila ostavrena bukvalno u svim elementima. Nije zato čudo što ga velikosrpski nacionalisti mrze ko đavola i smatraju ga ustašom opasnijim od Paveliće, koji nije bio ni opasan jer je bio dovoljno glup i kratkovid da napravi najveću glupost u povijesti Hrvata.
Ali znam da to sve hrvatski debili nisu u stanju da shvate jer nemaju mentalnog kapaciteta za to. Kuknjava za ustašama i endehazijom još od 1990te im ubija moždane stanice.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tacno. U to ime jedna od Augsta Senoe:Ringo10 wrote:PA i Tita nazivaju ustašom ovi radikali bivši i sadašnji.RayMabus wrote:Nemože se nać jedan pametan političar ili diplomata pa da im obrusi nego sve debile imamo
Tragedija
Ali jebi ga, ako ćemo pravo Tito je razjebao planove i spriješio povratak dinastije Karađorđevića na vlast. Srbija je izgubila apsolutnu dominaciju, svevlast i cijelu jugovinu kao Veliku Srbiju. A nakon 2. sv rata stanje bi bilo još gore da nije bilo Tita i NOPa.
Velika Srbija bi bila ostavrena bukvalno u svim elementima. Nije zato čudo što ga velikosrpski nacionalisti mrze ko đavola i smatraju ga ustašom opasnijim od Paveliće, koji nije bio ni opasan jer je bio dovoljno glup i kratkovid da napravi najveću glupost u povijesti Hrvata.
Ali znam da to sve hrvatski debili nisu u stanju da shvate jer nemaju mentalnog kapaciteta za to. Kuknjava za ustašama i endehazijom još od 1990te im ubija moždane stanice.
Druze Stari, plujuju tebe cesce
a zamalo da najebu zesce!
Ne zna hrvat da si heroj pravi
htede Truman rezervat da pravi,
Da dudeke stavi u ogradu
jer za bolje oni i ne znadu,
I umesto da dizu ti biste
kenjaju bre kao kisne gliste,
Ti hrvatski dicni sine
nezahvalne to su sline...
Similar topics
» Božo Petrov kritikuje Srbiju zbog Šešelja
» Pretnje zbog Jasenovca
» Srpski mediji protiv Tita zbog Jasenovca
» Plenkovic: Blokirat ćemo put CG prema EU zbog Jasenovca
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Pretnje zbog Jasenovca
» Srpski mediji protiv Tita zbog Jasenovca
» Plenkovic: Blokirat ćemo put CG prema EU zbog Jasenovca
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
Page 15 of 18