ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Licemerno da Srbija kritikuje zbog Jasenovca, a rehabilituje Mihailovića

Page 18 of 18 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18

Go down

Licemerno da Srbija kritikuje zbog Jasenovca, a rehabilituje Mihailovića - Page 18 Empty Re: Licemerno da Srbija kritikuje zbog Jasenovca, a rehabilituje Mihailovića

Post by RayMabus 31/1/2018, 16:05

A šta se tiče Sore i Izetbegovića i sličnih Bošnjaka moram vam poručit da ču uživati u posmatranju kako vas četnici kolju a evo i objašnjenja

Nakon što prihvatite Vučićev prijedlog pa vas ja pustim pa na kraju prekinemo liniju prema Doboju Srbima istočno ostaje samo jedan odnos sa vama

KLANJE SVAKOG KOGA DOVATE JER SAM IM SJEBA PLAN O VELIKOJ SRBIJI I SAD SU BOŠNJE NA ISTOKU PROBLEM

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Licemerno da Srbija kritikuje zbog Jasenovca, a rehabilituje Mihailovića - Page 18 Empty Re: Licemerno da Srbija kritikuje zbog Jasenovca, a rehabilituje Mihailovića

Post by Ringo10 1/2/2018, 04:26

prckov wrote:
Stanojko wrote:
Ringo10 wrote:
RayMabus wrote:Nemože se nać jedan pametan političar ili diplomata pa da im obrusi nego sve debile imamo

Jel Tito Hrvat pa jesu onda Hrvati ustaše

Ako su u prošlom ratu Srbi činili zločine Hrvatima radi onoga što su eto Hrvati radili Srbima u drugom svjetskom ratu gospodine Dačiču možete nam reći šta su točno građani Sarajeva radili Srbima u drugom svjetskom ratu da ste ih u ovom danonoćno granatirali četri godine?

Nit jednog inteligentnog političara ni diplomate mi nemamo

Tragedija
PA i Tita nazivaju ustašom ovi radikali bivši i sadašnji.

Ali jebi ga, ako ćemo pravo Tito je razjebao planove i spriješio povratak dinastije Karađorđevića na vlast. Srbija je izgubila apsolutnu dominaciju, svevlast i cijelu jugovinu kao Veliku Srbiju. A nakon 2. sv rata stanje bi bilo još gore da nije bilo Tita i NOPa.

Velika Srbija bi bila ostavrena bukvalno u svim elementima. Nije zato čudo što ga velikosrpski nacionalisti mrze ko đavola i smatraju ga ustašom opasnijim od Paveliće, koji nije bio ni opasan jer je bio dovoljno glup i kratkovid da napravi najveću glupost u povijesti Hrvata.

Ali znam da to sve hrvatski debili nisu u stanju da shvate jer nemaju mentalnog kapaciteta za to. Kuknjava za ustašama i endehazijom još od 1990te im ubija moždane stanice.
Tacno. U to ime jedna od Augsta Senoe:

Druze Stari, plujuju tebe cesce
a zamalo da najebu zesce!
Ne zna hrvat da si heroj pravi
htede Truman rezervat da pravi,
Da dudeke stavi u ogradu
jer za bolje oni i ne znadu,
I umesto da dizu ti biste
kenjaju bre kao kisne gliste,
Ti hrvatski dicni sine
nezahvalne to su sline...
o jbte
nego ocel se ikad kod vas tamo u srbiji razvedrit
Pa ovi amaterski radjeni stihovi su ipak istiniti.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 1/2/2018, 09:03

Ringo10 wrote:
tre wrote:
Ringo10 wrote:
tre wrote:
RayMabus wrote:Predsjednik Aleksandar Vučić :Srbija želi mir sa svim narodima, Srbija je garant mira na Balkanu

A prava istina :

Nacionalini heroji Draža Mihajlović Ratko Mladić major Tepić

Prava istina : Srbija odgaja nove generacije koje će mrziti druge narode na Balkanu i ovi će im biti uzor tj šta točno trebaju da rade
upravo tako longi, dok srbi ne budu pod jednom šljivom nema mira na balkanu, ova naša forumska srpsa fukara tome svjedoči
A ko će ih sabit pod šljivu, da nećemo mi možda.

Ovo kako ide, i mi i oni i još neki ćemo svi na kraju otići u pizdu materinu.
da nisu ameri uletjeli i zaustavili nas 95e sad bi bili u šljiviku, kao da je problem tu gamad s nečim dobrim insekticidom pošpricati.
Pa je ti vidiš ludilo koje dolazi iz srbije?samo fale mitinzi i novi gazemistan pa da ludilo opet preuzme srbiju kao za vrijeme svinjoglavog srpskog vožda!
pogledaj ovu usranu trojku što danonoćno visi na hrvatskom portalu i dobićeš jasnu sliku srbije danas. frustracije na sve strane, reže, skviče, kmeče, lažu ko srbi u najboljoj formi...stoku jednostavno treba pod jednu šljivu i mir tek tada može nastupiti za duže vrijeme.
Vas tamo Srbi malo podbodu i vi odmah padate u vatru i lupetate gluposti.

To ššto nismo 1995 išli na Banja luku i okolna područja je odlična stvar. Hrvati bi lijepo izginuli na gomile, možda i uzeli to područje a možda i ne bi. 

I onda bi Srbi otišli i onda bi Alija i klika sve to dobili na pladnju.A mi bi ispušili kao u Jajcu i u Žepču i svuda gdje smo oslobađali područja za muslimane.

Daj malo ohladite te svoje glave usijane i razmišljajte hladno i racionalno.

Jebo te, vas Srbi mogu vozati i provocirati kako im se kurac digne. I najgore i najgrotesknije je što će Hrvati sad na ove provokacije i zajebancije sa jasenovcem uzvraćati urlajući Za Dom Spremni. Upravo ono što Vulin Dačić i ekpa i žele jer ovo je sve usmjereno na to da se izblamiramo pred cijelim svijetom. I tupsoni hrvatski redovito nasjedaju na to.

JA sam davno rekao da su Hrvati u većini gomila političkih imbecila.
ma je, 91 smo bili baš opušteni i baš smo dobro prošli sa srpskom gamadi. 
Tko ne uči iz povjesti dužan je stalno ponavljati dok ne nauči lekciju. 
Neka hvala, jednom bi je bilo dovoljno da gledam užas proizveden u srbiji da svojim očima, daleko im kuća bila od moje i svakig normalnog na ovoj planeti
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Ringo10 1/2/2018, 12:02

tre wrote:
Ringo10 wrote:
tre wrote:
Ringo10 wrote:
tre wrote:
upravo tako longi, dok srbi ne budu pod jednom šljivom nema mira na balkanu, ova naša forumska srpsa fukara tome svjedoči
A ko će ih sabit pod šljivu, da nećemo mi možda.

Ovo kako ide, i mi i oni i još neki ćemo svi na kraju otići u pizdu materinu.
da nisu ameri uletjeli i zaustavili nas 95e sad bi bili u šljiviku, kao da je problem tu gamad s nečim dobrim insekticidom pošpricati.
Pa je ti vidiš ludilo koje dolazi iz srbije?samo fale mitinzi i novi gazemistan pa da ludilo opet preuzme srbiju kao za vrijeme svinjoglavog srpskog vožda!
pogledaj ovu usranu trojku što danonoćno visi na hrvatskom portalu i dobićeš jasnu sliku srbije danas. frustracije na sve strane, reže, skviče, kmeče, lažu ko srbi u najboljoj formi...stoku jednostavno treba pod jednu šljivu i mir tek tada može nastupiti za duže vrijeme.
Vas tamo Srbi malo podbodu i vi odmah padate u vatru i lupetate gluposti.

To ššto nismo 1995 išli na Banja luku i okolna područja je odlična stvar. Hrvati bi lijepo izginuli na gomile, možda i uzeli to područje a možda i ne bi. 

I onda bi Srbi otišli i onda bi Alija i klika sve to dobili na pladnju.A mi bi ispušili kao u Jajcu i u Žepču i svuda gdje smo oslobađali područja za muslimane.

Daj malo ohladite te svoje glave usijane i razmišljajte hladno i racionalno.

Jebo te, vas Srbi mogu vozati i provocirati kako im se kurac digne. I najgore i najgrotesknije je što će Hrvati sad na ove provokacije i zajebancije sa jasenovcem uzvraćati urlajući Za Dom Spremni. Upravo ono što Vulin Dačić i ekpa i žele jer ovo je sve usmjereno na to da se izblamiramo pred cijelim svijetom. I tupsoni hrvatski redovito nasjedaju na to.

JA sam davno rekao da su Hrvati u većini gomila političkih imbecila.
ma je, 91 smo bili baš opušteni i baš smo dobro prošli sa srpskom gamadi. 
Tko ne uči iz povjesti dužan je stalno ponavljati dok ne nauči lekciju. 
Neka hvala, jednom bi je bilo dovoljno da gledam užas proizveden u srbiji da svojim očima, daleko im kuća bila od moje i svakig normalnog na ovoj planeti
Iskuliraj malo, to je sad druga država i palite se bez veze. Mislite li se dovijeka ovako ludirati svaki put kad vas isprovociraju.

I da, ovo sa ovim izložbama je sasvim dopuštena i legitimna startegija. A problem Hrvata je što su gomila mutalja koja nema pojma kako da uzvrati.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 18 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18

Back to top

- Similar topics