Licemerno da Srbija kritikuje zbog Jasenovca, a rehabilituje Mihailovića
Page 17 of 18
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Licemerno da Srbija kritikuje zbog Jasenovca, a rehabilituje Mihailovića
patologija, trebaju na lijecenjeprckov wrote:da, samo su pohlepni ali su normalni
u vas tamo je circus
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Srbi pod jednu šljivu je od Tarabiča a oni kako su krenili sve nekako ide u tom smjeru no svakako se ja time neću bavit ali oću sa četničkom žgadijom
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vas tamo Srbi malo podbodu i vi odmah padate u vatru i lupetate gluposti.tre wrote:da nisu ameri uletjeli i zaustavili nas 95e sad bi bili u šljiviku, kao da je problem tu gamad s nečim dobrim insekticidom pošpricati.Ringo10 wrote:A ko će ih sabit pod šljivu, da nećemo mi možda.tre wrote:upravo tako longi, dok srbi ne budu pod jednom šljivom nema mira na balkanu, ova naša forumska srpsa fukara tome svjedočiRayMabus wrote:Predsjednik Aleksandar Vučić :Srbija želi mir sa svim narodima, Srbija je garant mira na Balkanu
A prava istina :
Nacionalini heroji Draža Mihajlović Ratko Mladić major Tepić
Prava istina : Srbija odgaja nove generacije koje će mrziti druge narode na Balkanu i ovi će im biti uzor tj šta točno trebaju da rade
Ovo kako ide, i mi i oni i još neki ćemo svi na kraju otići u pizdu materinu.
Pa je ti vidiš ludilo koje dolazi iz srbije?samo fale mitinzi i novi gazemistan pa da ludilo opet preuzme srbiju kao za vrijeme svinjoglavog srpskog vožda!
pogledaj ovu usranu trojku što danonoćno visi na hrvatskom portalu i dobićeš jasnu sliku srbije danas. frustracije na sve strane, reže, skviče, kmeče, lažu ko srbi u najboljoj formi...stoku jednostavno treba pod jednu šljivu i mir tek tada može nastupiti za duže vrijeme.
To ššto nismo 1995 išli na Banja luku i okolna područja je odlična stvar. Hrvati bi lijepo izginuli na gomile, možda i uzeli to područje a možda i ne bi.
I onda bi Srbi otišli i onda bi Alija i klika sve to dobili na pladnju.A mi bi ispušili kao u Jajcu i u Žepču i svuda gdje smo oslobađali područja za muslimane.
Daj malo ohladite te svoje glave usijane i razmišljajte hladno i racionalno.
Jebo te, vas Srbi mogu vozati i provocirati kako im se kurac digne. I najgore i najgrotesknije je što će Hrvati sad na ove provokacije i zajebancije sa jasenovcem uzvraćati urlajući Za Dom Spremni. Upravo ono što Vulin Dačić i ekpa i žele jer ovo je sve usmjereno na to da se izblamiramo pred cijelim svijetom. I tupsoni hrvatski redovito nasjedaju na to.
JA sam davno rekao da su Hrvati u većini gomila političkih imbecila.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vi još serete a oni se već pomirili..ccc
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kolinda je NATO radodajka, savršeno me boli kurac za američke interese na Balkanu ako su protiv mene, ona može Vučiću i kurac da popuši to mene nezanimakaja wrote:vi još serete a oni se već pomirili..ccc
2014-04-11
To onda najbolje govori o tebi. Jebiga, nismo isti.prckov wrote:da, samo su pohlepni ali su normalni
u vas tamo je circus
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma jok. Mora nešto da se piše dok ne dođe bolja tema.kaja wrote:vi još serete a oni se već pomirili..ccc
2014-04-19
cujdzango wrote:To onda najbolje govori o tebi. Jebiga, nismo isti.prckov wrote:da, samo su pohlepni ali su normalni
u vas tamo je circus
a sta to govori o meni
nemoj bolan bacat rijeci bezveze tek da nesto kazes
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ako su ti aktuelni političari normalni, samo što vole da kraduckaju, onda to dosta govori o tebi. Za svakog normalno su servilna i nesposobna fukara.prckov wrote:cujdzango wrote:To onda najbolje govori o tebi. Jebiga, nismo isti.prckov wrote:da, samo su pohlepni ali su normalni
u vas tamo je circus
a sta to govori o meni
2014-04-19
pa ajd onda, idem smislit nešto da iznerviram sorudzango wrote:Ma jok. Mora nešto da se piše dok ne dođe bolja tema.kaja wrote:vi još serete a oni se već pomirili..ccc
2015-08-15
hhahaha, al si me nasmijaoprckov wrote:da, samo su pohlepni ali su normalni
2015-08-15
ne znam ja jel kraduckaju, reko sam da su pohlepni ali to je generalizacija enivej, I naravno da to nista ne govori o meni koji iznosim misljenje. Te pickaste fraze su nista drugo nego fraze na stranu sto su infantilnedzango wrote:Ako su ti aktuelni političari normalni, samo što vole da kraduckaju, onda to dosta govori o tebi. Za svakog normalno su servilna i nesposobna fukara.prckov wrote:cujdzango wrote:To onda najbolje govori o tebi. Jebiga, nismo isti.prckov wrote:da, samo su pohlepni ali su normalni
u vas tamo je circus
a sta to govori o meni
kako cu ja to sad shvatit kao nesto vrijedno receno kad je bezvezni supljak
pohlepa nije = patologija, u vas tamo je iracionalnost presla zdrave okvire, zato velim patologija
I to je opet samo moje misljenje, pa me postedi novih supljih fraza, nego ako ces vec nesto napisat onda napisi ko covjek jebo ga ti
2014-04-19
Sad ću i ja da otvorim jednu da drkam malo ove indijance.kaja wrote:pa ajd onda, idem smislit nešto da iznerviram sorudzango wrote:Ma jok. Mora nešto da se piše dok ne dođe bolja tema.kaja wrote:vi još serete a oni se već pomirili..ccc
2014-04-19
ok, relativno normalni, u granicama normalekaja wrote:hhahaha, al si me nasmijaoprckov wrote:da, samo su pohlepni ali su normalni
jel jos uvjek smijesno ili da dodam jos nesto
2014-04-19
Imajte u vidu da četnici nisu samo Srbi, četri tisuće muslimana iz istočne Hercegovine su bili u četničkim jedinicama
Malo štiva o tome tko su stolački muslimani
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Stolac_(BiH)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ismet_Popovac
Tako da se netreba bavit Srbima nego četnicima
Malo štiva o tome tko su stolački muslimani
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Stolac_(BiH)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ismet_Popovac
Tako da se netreba bavit Srbima nego četnicima
2014-04-11
Pamet u glavu i bavite se četnicima a ne Srbima
Politika muslimana je da u istočnoj Bosni surađuju sa Hrvatima protiv Srba a u Hercegovinu sa Srbima protiv Hrvata
Pamet u glavu jer nemam ja ništa od te istočne Bosne ko šta ni Srbin nema od Hercegovine koju bi poslije muslimani cijelu uzeli
Politika muslimana je da u istočnoj Bosni surađuju sa Hrvatima protiv Srba a u Hercegovinu sa Srbima protiv Hrvata
Pamet u glavu jer nemam ja ništa od te istočne Bosne ko šta ni Srbin nema od Hercegovine koju bi poslije muslimani cijelu uzeli
2014-04-11
Nisi ti tog kapacitetakaja wrote:pa ajd onda, idem smislit nešto da iznerviram sorudzango wrote:Ma jok. Mora nešto da se piše dok ne dođe bolja tema.kaja wrote:vi još serete a oni se već pomirili..ccc
Ni bilo tko ovdje
No, pokušavaj ..
CovjeceRayMabus wrote:Pamet u glavu i bavite se četnicima a ne Srbima
Pusti te kompjutorske igrice vise ..
Sora!
naoružaj se i bježi..
naoružaj se i bježi..
2015-08-15
Nisu to kompjuterske igrice nego istina
Vučić provodi staru politiku Hrvati neprijatelji a Bošnjaci saveznici
Milan Tepić za Hrvate a za Sarajevo autocesta Beograd Sarajevo i priča nećemo mi vama ništa
Ali zato ja oću nešto ovima od Milana Tepića pa se ti moj Vučko jebi jer meni BiH kao država nesmeta
Vučić provodi staru politiku Hrvati neprijatelji a Bošnjaci saveznici
Milan Tepić za Hrvate a za Sarajevo autocesta Beograd Sarajevo i priča nećemo mi vama ništa
Ali zato ja oću nešto ovima od Milana Tepića pa se ti moj Vučko jebi jer meni BiH kao država nesmeta
2014-04-11
A šta se tiče Sore i Izetbegovića i sličnih Bošnjaka moram vam poručit da ču uživati u posmatranju kako vas četnici kolju a evo i objašnjenja
Nakon što prihvatite Vučićev prijedlog pa vas ja pustim pa na kraju prekinemo liniju prema Doboju Srbima istočno ostaje samo jedan odnos sa vama
KLANJE SVAKOG KOGA DOVATE JER SAM IM SJEBA PLAN O VELIKOJ SRBIJI I SAD SU BOŠNJE NA ISTOKU PROBLEM
Nakon što prihvatite Vučićev prijedlog pa vas ja pustim pa na kraju prekinemo liniju prema Doboju Srbima istočno ostaje samo jedan odnos sa vama
KLANJE SVAKOG KOGA DOVATE JER SAM IM SJEBA PLAN O VELIKOJ SRBIJI I SAD SU BOŠNJE NA ISTOKU PROBLEM
2014-04-11
Page 17 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» Božo Petrov kritikuje Srbiju zbog Šešelja
» Pretnje zbog Jasenovca
» Srpski mediji protiv Tita zbog Jasenovca
» Plenkovic: Blokirat ćemo put CG prema EU zbog Jasenovca
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Pretnje zbog Jasenovca
» Srpski mediji protiv Tita zbog Jasenovca
» Plenkovic: Blokirat ćemo put CG prema EU zbog Jasenovca
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
Page 17 of 18