HNS : Izbori i ne mogu biti prijevremeni , u zadnjoj smo godini mandata
Page 1 of 1
HNS : Izbori i ne mogu biti prijevremeni , u zadnjoj smo godini mandata
Evo klizeći start. Sad i ovi prcaju Plenkija i traže izbore krajem rujna ili početkom listo dakle par mjeseci prije nego šta bi tribali bit u prosincu.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2146429
Dakle odma nakon završetka hrvatskog predsjedanja EU i nakon lita.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2146429
Dakle odma nakon završetka hrvatskog predsjedanja EU i nakon lita.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: HNS : Izbori i ne mogu biti prijevremeni , u zadnjoj smo godini mandata
Pa najbolje je na jesen, krajem rujna...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
HNS je partner u vladi i bez njih nema vlade a Milanovic je predsjednik i raspisat će prijevremene izbore tako da na valu ovog nezadovoljstva Plenkovicem dobiju još više glasova.
Stvarno lipo guženje drugarice Plenkovic.
Mislim da je i Plenkovicu jasno šta se događa , dogovorit će se s ovima da se ne talasaju dok je on na čelu presjedanja EU a nakon toga razlaz i izbori u rujnu il listopadu.
Dobro je. Prije ćemo ga se rješit.
Mislim da je i Plenkovicu jasno šta se događa , dogovorit će se s ovima da se ne talasaju dok je on na čelu presjedanja EU a nakon toga razlaz i izbori u rujnu il listopadu.
2014-04-11
RayMabus wrote:HNS je partner u vladi i bez njih nema vlade a Milanovic je predsjednik i raspisat će prijevremene izbore tako da na valu ovog nezadovoljstva Plenkovicem dobiju još više glasova.
Plenky ostaje
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Plenky odlazi.....u Amsterdam.Hektorović wrote:RayMabus wrote:HNS je partner u vladi i bez njih nema vlade a Milanovic je predsjednik i raspisat će prijevremene izbore tako da na valu ovog nezadovoljstva Plenkovicem dobiju još više glasova.
Plenky ostaje
27% podrške
2014-04-11
Pa mandat traje pune četiri godine. Izbori su bili 11.9.2016., otprilike smo na 4/5 mandata.
Ali izbori prije ili tijekom ljeta su izvjesni.
Ali izbori prije ili tijekom ljeta su izvjesni.
domenika- Posts : 36
2020-01-07
I ja sam sigurna da odlazi, ali je pitanje kako, i tko će ga naslijediti.
2020-01-07
bero ako se sakrije od medija do kraja godinedomenika wrote:I ja sam sigurna da odlazi, ali je pitanje kako, i tko će ga naslijediti.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:bero ako se sakrije od medija do kraja godinedomenika wrote:I ja sam sigurna da odlazi, ali je pitanje kako, i tko će ga naslijediti.
Mislila sam sa čela HDZ-a. :)
2020-01-07
A Bero je slijedeći premijer, to je izvjesno.
2020-01-07
a to ... onda milanovic nitko ne bi ni primjetio razlikudomenika wrote:debotoijusto wrote:bero ako se sakrije od medija do kraja godinedomenika wrote:I ja sam sigurna da odlazi, ali je pitanje kako, i tko će ga naslijediti.
Mislila sam sa čela HDZ-a. :)
salu na stranu trenutno je plenky najbolji kadar HDZ , mozda bi jandrokovic mogao to isto radit ako pozeli
ovi ostali tkz. desni kao penava stier kovac....to u najbolju ruku moze vodit kucni savjet
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Bolje i mutavi Bero nego ovo narcisoidno govno iz Brisela.
2014-04-11
RayMabus wrote:Bolje i mutavi Bero nego ovo narcisoidno govno iz Brisela.
Bez daljnjega, i on i HDZ su dozlogrdili narodu.
HDZ-u predstoji hladovina oporbe, na trajno razdoblje.
Mimo njih u oporbenim klupama, ne bih se kladila ni na koji drugi ishod, iako je drugi krug predsjedničkih izbora poprilično indikativan.
2020-01-07
Pa čekamo da ovi odpredsjedi unijom pa ćemo ga potirat.
2014-04-11
RayMabus wrote:Bolje i mutavi Bero nego ovo narcisoidno govno iz Brisela.
Ne valja ti ta.
Bero ce razjebati sve. Ali iz neznanja. On i ovi oko njega nisu Plenkosu ili Maricu niti do koljena po icemu. Velim ti, hrpa nesposobnih za ista. Ne bih im dao niti pastetu na kruh namazati
Guest- Guest
podsjetit ću vas opet:kod nas se izbori ne dobivaju nego gube.
vili40-
2015-08-02
Već je sve razjebano. Desnici odgovara da se skine Plenkovic pa ako je cijena četiri mandata SDPa onda je to cijena i nek oni rješavaju imigrantsku krizu a desnica će jačat u oporbi.Sovak wrote:RayMabus wrote:Bolje i mutavi Bero nego ovo narcisoidno govno iz Brisela.
Ne valja ti ta.
Bero ce razjebati sve. Ali iz neznanja. On i ovi oko njega nisu Plenkosu ili Maricu niti do koljena po icemu. Velim ti, hrpa nesposobnih za ista. Ne bih im dao niti pastetu na kruh namazati
2014-04-11
RayMabus wrote:Već je sve razjebano. Desnici odgovara da se skine Plenkovic pa ako je cijena četiri mandata SDPa onda je to cijena i nek oni rješavaju imigrantsku krizu a desnica će jačat u oporbi.Sovak wrote:RayMabus wrote:Bolje i mutavi Bero nego ovo narcisoidno govno iz Brisela.
Ne valja ti ta.
Ha dobro, komu je svejedno da cetiri godine propadamo. A jedino to mozete ocekivati od Bernija i Klisovica.
Guest- Guest
To i očekujemo a onda ćemo na idućim parlamentarnim izborima preuzet val na nezadovoljstvu naroda njihovim riješavanjem imigrantske krize , ekonomije i demografskih problema.Sovak wrote:RayMabus wrote:Već je sve razjebano. Desnici odgovara da se skine Plenkovic pa ako je cijena četiri mandata SDPa onda je to cijena i nek oni rješavaju imigrantsku krizu a desnica će jačat u oporbi.Sovak wrote:RayMabus wrote:Bolje i mutavi Bero nego ovo narcisoidno govno iz Brisela.
Ne valja ti ta.
Ha dobro, komu je svejedno da cetiri godine propadamo. A jedino to mozete ocekivati od Bernija i Klisovica.
2014-04-11
Similar topics
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Tržište automobila u ovoj godini: Ko će biti dobitnici, a ko gubitnici?
» MILANOVIĆ: Izbori će biti u 9. mjesecu
» Španjolski izbori : Hoće li Vox biti novi šok ?
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Tržište automobila u ovoj godini: Ko će biti dobitnici, a ko gubitnici?
» MILANOVIĆ: Izbori će biti u 9. mjesecu
» Španjolski izbori : Hoće li Vox biti novi šok ?
Page 1 of 1