PREURANJENA EJAKULACIJA
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: PREURANJENA EJAKULACIJA
A zbilja si štreber. Kud si navalio? Nisi ti hitni slučaj, nit ćeš od toga umrijet. Čekaj slobodni termin i budi strpljivdzango wrote:Pa ako sam obučen, ništa od posla. U zimskoj jakni se ni onom od 18 ne dešavaju incidenti. Daj da lečimo temeljno i iz mesta. Da se uvatimo sa neprijateljem u koštac.Eva wrote:Čemu žurba? Nije li baš brzina tvoj problem koji treba sustavno i temeljito usporavatdzango wrote:Da se skinem?Eva wrote:Lezi se na kauč i zatvori oči!
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Lako je to reći.Eva wrote:Pizzone i Jastrebe, vi još morate učiti
Od koga da učim?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Uopće nisi moderan. Online se danas čak i studira a ti nemreš jednu lekciju savladat na isti način. Svega ima na netu
Guest- Guest
najvišedzango wrote:Više tu pomaže ženska ruka.maggie13 wrote:Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
Tony Soprano-
2015-08-15
dečec imam unuke (množina)newuser wrote:Tony, nije ti lako
Tony Soprano-
2015-08-15
ja uvijek imam dobrih savjeta, npr. dovedes nekog jebaca da jebe a onda taman prije nego sto ce ona svrsit on izvadi a ti ga stavis.....ipar sekundi.....arleahihi, ili vako (sto ti ne bi prporucio jer sam cuo da od toga mozes dobit govornu manu) lizes joj dok ona ne dode blizu da svrsi i onda joj brzo stavis i nakon 7,58 sec.(kao 1 euro=7,58 kn) ona svrsi a i ti isto. Ne moras se zahvaljivat to je sitnicaTony Soprano wrote:dečec imam unuke (množina)newuser wrote:Tony, nije ti lako
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Baš su ti savjeti super.....možeš raditi honorarno kao sex savjetnik.....prckov wrote:ja uvijek imam dobrih savjeta, npr. dovedes nekog jebaca da jebe a onda taman prije nego sto ce ona svrsit on izvadi a ti ga stavis.....ipar sekundi.....arleahihi, ili vako (sto ti ne bi prporucio jer sam cuo da od toga mozes dobit govornu manu) lizes joj dok ona ne dode blizu da svrsi i onda joj brzo stavis i nakon 7,58 sec.(kao 1 euro=7,58 kn) ona svrsi a i ti isto. Ne moras se zahvaljivat to je sitnicaTony Soprano wrote:dečec imam unuke (množina)newuser wrote:Tony, nije ti lako
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
opet neshvaćam u čemu je ovdje problem.
izdrkaj ga dvi ure prijue seksa, nećeš moći svršiti nikako
izdrkaj ga dvi ure prijue seksa, nećeš moći svršiti nikako
Guest- Guest
Ejekulacija??? Svrasavanje??? Vrijedi li to samo za snosaj ili ako se netko zaigra sam sa sobom???Preuranjena??? Sto?? Ne izvaditi na vrijeme??? Jebi ga davno sam to radio, skoro zaboravio...Najbolje na balkonu. onda ne svrsavas(ejekuliras) unutra.
2014-04-14
prckov wrote:ja uvijek imam dobrih savjeta, npr. dovedes nekog jebaca da jebe a onda taman prije nego sto ce ona svrsit on izvadi a ti ga stavis.....ipar sekundi.....arleahihi, ili vako (sto ti ne bi prporucio jer sam cuo da od toga mozes dobit govornu manu) lizes joj dok ona ne dode blizu da svrsi i onda joj brzo stavis i nakon 7,58 sec.(kao 1 euro=7,58 kn) ona svrsi a i ti isto. Ne moras se zahvaljivat to je sitnicaTony Soprano wrote:dečec imam unuke (množina)newuser wrote:Tony, nije ti lako
darth_vader-
2014-04-16
Delayer sprej je prirodni preparat koji učinkovito spriječava preuranjenu ejakulaciju.
Tony Soprano-
2015-08-15
Eva wrote:Ne bacaj pare uzalud. Übung macht den Meister!
Tony Soprano-
2015-08-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4