PREURANJENA EJAKULACIJA
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: PREURANJENA EJAKULACIJA
Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
2014-04-12
Više tu pomaže ženska ruka.maggie13 wrote:Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Oće, oće, viš da ga podjebavajumaggie13 wrote:Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
Guest- Guest
Nema tu prave pomoći do muške solidarnosti i pravog savjeta..možeš ti prvi počet, za primjer drugimadzango wrote:Više tu pomaže ženska ruka.maggie13 wrote:Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
2014-04-12
a, baš..i ja sam optimistEva wrote:Oće, oće, viš da ga podjebavajumaggie13 wrote:Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
2014-04-12
Samo praksa i ništa drugo. Eto tebe i Eve pa lečite čoveka.maggie13 wrote:Nema tu prave pomoći do muške solidarnosti i pravog savjeta..možeš ti prvi počet, za primjer drugimadzango wrote:Više tu pomaže ženska ruka.maggie13 wrote:Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
2014-04-19
Ne, nužno ženska bitno da je tuđa. Ne kaže se uzalud, samo jedna stvar u tuđoj ruci raste. Ali, ovdje nije problem rast, nego više održivi razvoj i kontiuniet.dzango wrote:Više tu pomaže ženska ruka.maggie13 wrote:Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
Guest- Guest
Ništa od hrabrosti, vidim..ne bi pomogao čovjeku..forumskom drugaru..tststsdzango wrote:Samo praksa i ništa drugo. Eto tebe i Eve pa lečite čoveka.maggie13 wrote:Nema tu prave pomoći do muške solidarnosti i pravog savjeta..možeš ti prvi počet, za primjer drugimadzango wrote:Više tu pomaže ženska ruka.maggie13 wrote:Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
2014-04-12
Ne budi zavidan, razboljet ćeš se i tidzango wrote:Samo praksa i ništa drugo. Eto tebe i Eve pa lečite čoveka.maggie13 wrote:Nema tu prave pomoći do muške solidarnosti i pravog savjeta..možeš ti prvi počet, za primjer drugimadzango wrote:Više tu pomaže ženska ruka.maggie13 wrote:Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
Guest- Guest
Evo već sam se razboleo. Pomagajte!!!Eva wrote:Ne budi zavidan, razboljet ćeš se i tidzango wrote:Samo praksa i ništa drugo. Eto tebe i Eve pa lečite čoveka.maggie13 wrote:Nema tu prave pomoći do muške solidarnosti i pravog savjeta..možeš ti prvi počet, za primjer drugimadzango wrote:Više tu pomaže ženska ruka.maggie13 wrote:Da još ovi muškići skupe hrabrost i počnu ga savjetovatEva wrote:5 za iskrenost i hrabrost!
2014-04-19
Da se skinem?Eva wrote:Lezi se na kauč i zatvori oči!
2014-04-19
Čuj,zašto bi preuranjena ejakulacija bio moj problem???Eva wrote:Netočno! Impotencija ajde još može proć ako ženski problem, ali ovo jok. Ne to je pitanje samokontrole.albatros wrote:Preuranjena ejakulacija kod muškarca je isključivo ženski problem.
Recimo,npr.sad ja i ti se nađemo i krenemo u akciju i sad dogodi mi se P.E.
Meni je znači bilo toliko uzbuđujuće i strasno da sam uslijed svega toga doživio PE.
Ali ja tu nemam zbog toga nikakvih razloga za nezadovoljstvo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Brale, kad ti se neka snasa bas, bas svidi, a ti racunaj u sebi koliko ti treba da poores i podrljas 5 hektara njive, pa onda koliki je prinos muruza i koliko sarovine mozes da iskoristis za ishranu stoke...i tako sve dok ne dodjes do toga kolko poreza treba da das drzavi...
NEMA DA OMANE!
Dok sve to izdumas ima da te moli da se skines s nje...
NEMA DA OMANE!
Ma...Treba se samo dobro opustit,a za to nema boljeg recepta nego prije samog čina popiti jedno 5-6 piva.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Odmah se vidi ko je domaćin čovek.Stanojko wrote:Brale, kad ti se neka snasa bas, bas svidi, a ti racunaj u sebi koliko ti treba da poores i podrljas 5 hektara njive, pa onda koliki je prinos muruza i koliko sarovine mozes da iskoristis za ishranu stoke...i tako sve dok ne dodjes do toga kolko poreza treba da das drzavi...
NEMA DA OMANE!
2014-04-19
Eva wrote:Netočno! Impotencija ajde još može proć ako ženski problem, ali ovo jok. Ne to je pitanje samokontrole.albatros wrote:Preuranjena ejakulacija kod muškarca je isključivo ženski problem.
ne bih, ma sigurno to nije stvar samokontrole, ne ipak, ne. ja licno, nisam imao nekih problema,
sasvim prosecno, najcesce samo ne yebem vec i odjebem, ali ne i uvek. imao sam i ja negativnih
trenutaka. zato, ako neko kuckao o tome, moze samo iz svog iskustva, sve drugo je neiskreno.
samokontrola, apsolutno ne dolazi u obzir kao realnost, u dominantnom smislu. kao faktor sexa,
da, i nista vise od toga. jer, muskarci su srvoreni da ejakuliraju, to je njihova primarna uloga,
zadat u cilju ocuvanja vrste. svi mi, muski, znamo, da postoji trenutka kada je vracanje na ne,
jednostavno nemoguce. u svemu tome najcesce je odlucujuca uloga, odnos zene, partnerke prema
njihovom intimnom zivotu, kao i ukupnoj zajednici. ako govorimo o prosecnom paru, prosecne
psihickog stanja i fizicke kondicije. tu su koreni muske impotencije, pa i prerane ejakulacije. tako bese,
ili svršavanja :) msm, ako partnerka svoje nezadovoljstvo demonstrira snazno i otvoreno, to je siguran
put ka impotenciji, preranom svršavanju, i nestanku sexa iz samog odnosa. ako tolerancija partnerke
ne donosi pozitivne rezultate, onda je stvar verovatno nesto slozenija, pa ne bih o tome. je mi je sve
to samo laicki poznato.
Guest- Guest
Da parafraziram cuvenu poslovicu: "U seljaka crna ruka, al velika...njiva"
Eva i Megi će to umeti da cene i ocene.Stanojko wrote:Da parafraziram cuvenu poslovicu: "U seljaka crna ruka, al velika...njiva"
2014-04-19
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4