Ocekujem podrsku brace Hrvata
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ocekujem podrsku brace Hrvata
...ti crvenkasti si ocito zivio na marsu pocetkom devedesetih i krajem osamdesetih evo malo da te podsjetim o par kokardasa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ćuj ja imam nekoliko stanova, izlaskom iz Juge riješili smo se muja cigana i Albanacacrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nismo se mi ništa zajebali, to je tvoja percepcija ne naša
Uglavnom Hrvati sasvim sigurno neće navijati za Francusku tako da nek pobjedi bolji i to je to
Aj ne seri, svi znamo da smo se zajebali, samo nećemo priznat.
AJ prošetaj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo crvenkasti milijunski miting podrske milosevicu i kokardasenje godina anno domini 1988
https://youtu.be/RvXgqKWwUzk
https://youtu.be/RvXgqKWwUzk
2015-09-08
RayMabus wrote:Ćuj ja imam nekoliko stanova, izlaskom iz Juge riješili smo se muja cigana i Albanacacrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Nismo se mi ništa zajebali, to je tvoja percepcija ne naša
Uglavnom Hrvati sasvim sigurno neće navijati za Francusku tako da nek pobjedi bolji i to je to
Aj ne seri, svi znamo da smo se zajebali, samo nećemo priznat.
AJ prošetaj
Da je ostala Jugoslavija, mogao si se oženiti nekom Srpkinjom ili muslimankom. Imao bi puno veći izbor. Ne bi sad bio tako nesretan i ogorčen.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa mogu se i sad oženit Srpkinjom ko da mi triba država za to
Crveni prošetaj, kad počmeš shvaćati da niste samo vi tu bili nego cigani muje i šipci onda tek shvačaš da se Hrvatska izvukla iz te kaljuže
Crveni prošetaj, kad počmeš shvaćati da niste samo vi tu bili nego cigani muje i šipci onda tek shvačaš da se Hrvatska izvukla iz te kaljuže
2014-04-11
RayMabus wrote:
Ćuj ja imam nekoliko stanova, izlaskom iz Juge riješili smo se muja cigana i Albanaca
AJ prošetaj
Ti si dobar, ja nisam ništa ugrabio.
Godinama već maltretiram susjeda Milana, on je Srbin, a ima veliku kuću. Šta sam sve radio i neće da ode...
crvenkasti-
2014-04-17
Nisam ništa ugrabio, samo sam trampio jednu parcelu za zgradu tj dva stana u istoj
Imate iskrivljenu percepciju da je ovdje nekome gore nego u Jugi, nemre biti nikako
Imate iskrivljenu percepciju da je ovdje nekome gore nego u Jugi, nemre biti nikako
2014-04-11
I uostalom Hrvati već jesu u nekoj novoj Slaviji, euroslavija, Poljaci, Česi, Slovaci, Slovenci, Bugari
Očito a vi se jbte sa šipcima i dalje
Očito a vi se jbte sa šipcima i dalje
2014-04-11
To ti o sebicrvenkasti wrote:RayMabus wrote:
Ćuj ja imam nekoliko stanova, izlaskom iz Juge riješili smo se muja cigana i Albanaca
AJ prošetaj
Godinama već maltretiram susjeda Milana, on je Srbin, a ima veliku kuću. Šta sam sve radio i neće da ode...
2015-09-08
pa bilo bi normalno da navijaju za njih, neće valjda za francuze.
uopće ne sumnjama da će se sada javiti neki sa 90 ima, kokardama, slobom, pičkama materinama..
uopće ne sumnjama da će se sada javiti neki sa 90 ima, kokardama, slobom, pičkama materinama..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:pa bilo bi normalno da navijaju za njih, neće valjda za francuze.
Mislim da to ipak ne bi bilo racionalno.
Naime, Francuzi su toliko jaki da je praktički nemoguće očekivati da bi mogli izgubiti i protiv Srba i slijedeću utakmicu protiv nas.
Dapače, poraz protiv Srba bi ih vjerojatno samo dodatno motivirao da nas dobiju pod svaku cijenu. S druge strane, ako uvjerljivo pobijede Srbiju moguće je da bi ih to samo dodatno uspavalo, a oni su tada najranjiviji i valjda ih je tako najlakše pobijediti.
Pogotovo u grupnoj fazi, to je u finalu ipak puno teže.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Imate iskrivljenu percepciju da je ovdje nekome gore nego u Jugi, nemre biti nikako
Kad ne razumiju prirodu i temelje hrvatskog jamranja i njurganja. Ili pojednostavljeno rečeno, jednostavno ne razumiju Hrvate.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Nema to veze..pa ja u jugi sam uvijek navijao kontra srpskih klubova kad su igrali sa stranim..nista novo..sad jos da navijam za reprezentaciju srbije....crvenkasti wrote:Smrad četnički, on bi opet Jugoslaviju. Znamo mi takve.
Pa ti si prvoborac onda još od drugog razreda osnovne škole
ma šta pričam............................od vrtića
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pitaj ženu o čemu se radi.Ljubav zna bit slijepa...crvenkasti wrote:RayMabus wrote:
AJ prošetaj
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
mali dok sam ja pohodio utakmice kontra olimpiqa marsella,dnjepra,zvezde,partizana na poljudu ti si jos franje igrao..mrzili smo zvezdu narocito i partizan nego sto su oni nas mrzili kako je jednom rekao ico purger...ispred maraksne beogradskoj novinarki..pisali smo na grob mancea...isarali marakanu uvredljivim porukama..i sad da bi navijali za zvrzdu ili partizan kontra bajerna ili ne znam intera...ne ideYehudi wrote:Mali dok sam ja pohodio utalmice kontra olimpiq msrsella naplakao se na utakmici...pvuksadinare wrote:Nema to veze..pa ja u jugi sam uvijek navijao kontra srpskih klubova kad su igrali sa stranim..nista novo..sad jos da navijam za reprezentaciju srbije....crvenkasti wrote:Smrad četnički, on bi opet Jugoslaviju. Znamo mi takve.
Pa ti si prvoborac onda još od drugog razreda osnovne škole
ma šta pričam............................od vrtića
2015-09-08
vuksadinare wrote:..pišali smo na grob mancea...
Ti si i prije bio pravi Hrvat, sad ti priznamo.
crvenkasti-
2014-04-17
U razmaku od 1950 do 1980 bilo je sklopljeno 520 000 mješovitih brakova , najčešće između Hrvatica i srbina .vuksadinare wrote:Ima jedan solidan film snimljen u jugi koji govori o zivotu hrvata i srba u jednom mjesanom selu film se zove 'pucanj'...ili tako glume marko nikolic i bozidar oreskovic...gdje jedni druge gledaju ispid oka..gdje se pozdravljaju sa nekim usiljenim osmjehom u kucu a onda u kuci kazu..'ma znamo mi te sokce sa njima se treba zna kako..'...eto izvana kao finu a u kuci jebo im pas mater u tom stilu...i taj film je dao najrealisticniji opis u stvariodnosa hrvata i srba..
U tom razdoblju se koncept bratstva- jedinstva politicki podrzavao putem dislokacije slutzenja JNA . MOJ JE BRAT odradio JNA U KNINU I ZRENJANINU .
OMLADINA je bila na ORAMA u čitavoj zemlji izmješanim grupama.
Raznorazni natječaji i manifestacije na JUGOSLAVENSKOM NIVOU su učvršćivali drzavu : sport, glazba, književnost itd
Nakon Titove smrti zemlja je padala u sve vece krize
Jadno i bijedno da nr moze bjednije
Jer j bio cilj unistiti jugu
Planirani cilj.
Ali blento FUK GANJA SVOJE
Mores ga mokrom krpom po glavi on isto sere
Inace kaj se tiće sporta fuk govori o nekulturnoj rulji iz provincije
Koja je uvijek imala potrebu traziti suparnike u drugom klubu itd.
A danas ?
E jbt ako mi nije zlo kad vidim kako se dvije frakcije istih hrvatskih klubova makljaju međusobno
Ono neki dan Hajdukovce
Pa dinsmovci
Bljuv
Jel to ljubav na hrvatski nacin
Koja je uvijek imala potrebu traziti suparnike u drugom klubu itd.
A danas ?
E jbt ako mi nije zlo kad vidim kako se dvije frakcije istih hrvatskih klubova makljaju međusobno
Ono neki dan Hajdukovce
Pa dinsmovci
Bljuv
Jel to ljubav na hrvatski nacin
ništa obrnuto?!Koja su to istraživanjaSora wrote:U razmaku od 1950 do 1980 bilo je sklopljeno 520 000 mješovitih brakova , najčešće između Hrvatica i srbina .vuksadinare wrote:Ima jedan solidan film snimljen u jugi koji govori o zivotu hrvata i srba u jednom mjesanom selu film se zove 'pucanj'...ili tako glume marko nikolic i bozidar oreskovic...gdje jedni druge gledaju ispid oka..gdje se pozdravljaju sa nekim usiljenim osmjehom u kucu a onda u kuci kazu..'ma znamo mi te sokce sa njima se treba zna kako..'...eto izvana kao finu a u kuci jebo im pas mater u tom stilu...i taj film je dao najrealisticniji opis u stvariodnosa hrvata i srba..
U tom razdoblju se koncept bratstva- jedinstva politicki podrzavao putem dislokacije slutzenja JNA . MOJ JE BRAT odradio JNA U KNINU I ZRENJANINU .
OMLADINA je bila na ORAMA u čitavoj zemlji izmješanim grupama.
Raznorazni natječaji i manifestacije na JUGOSLAVENSKOM NIVOU su učvršćivali drzavu : sport, glazba, književnost itd
Planirani cilj.
Ali blento FUK GANJA SVOJE
Mores ga mokrom krpom po glavi on isto sere
2014-04-12
maggie13 wrote:
ništa obrnuto?!Koja su to istraživanja
Hrvatice vole Srbe jer imaju veće pimpeke od Hrvata.
crvenkasti-
2014-04-17
Nemoš doć iz šume i napravit državu na čvrstim temeljima.Sora wrote:
Jebote, spustili ste se u Zagreb pa pozimi grijali na kurenjem klavira. No, dobro, barem ste gusle ostavili na miru...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Karamarko dao podršku biskupu Komarici: Neka Dodik kaže koliko se Hrvata vratilo u srpski deo BiH
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Plenković ministrima: "Očekujem vas sve na misi u nedjelju"
» Kovačević: Očekujem demokratske izbore u HNS-u....opa bato..
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Plenković ministrima: "Očekujem vas sve na misi u nedjelju"
» Kovačević: Očekujem demokratske izbore u HNS-u....opa bato..
Page 2 of 3