Ocekujem podrsku brace Hrvata
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ocekujem podrsku brace Hrvata
Hoćete li da ostanemo klozet Evrope i kopamo grobove deci? Cvetković brutalno odgovorio svima kojima smeta izjava o braći Hrvatima!
Hoćemo li našoj deci narednih 40 godina ostaviti pogrome, oluje, klanje ili pak pokazati da postojimo dajući im delić našeg srećnog detinjstva kada nismo znali za razlike među ljudima - zapitao se Cvetković
Foto: AP/Tanjug, Wikipedia
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković pojasnio je izjavu da očekuje podršku braće Hrvata u duelu sa Francuskom u ponedeljak od 18.15.
Inače, Cvetkovićeva izjava je mnoge iznenadila, bilo je raznih komentara na društvenim mrežama i portalima, na šta on nije ostao imun.
- Ono što je bitno za utakmicu sa Francuskom jeste da očekujem od naše braće Hrvata da nas podrže - rekao je prvobitno Cvetković za sajt Rukometnog saveza Srbije, a sada se ponovo oglasio.
- Vidim da je moja izjava izazvala burne reakcije na svim stranama, ali znam šta sam rekao bez trunke kajanja. Što kažem, to i mislim. Četrdeset godina smo živeli kao braća, pomešane krvi, zajednički slava, Božića i Bajrama. Bilo nam je lepo. Izrekao sam istinu koja ne sme da se kaže. Hoćemo li ćutati i pokazati da smo mrtvi, samo toga nismo svesni, čekamo da nam jave - rekao je Cvetković i tu se nije zaustavio.
FOTO: AP/Tanjug/ HINA MIROSLAV LELAS/ nr
- Hoćemo li našoj deci narednih 40 godina ostaviti pogrome, oluje, klanje ili pak pokazati da postojimo dajući im delić našeg srećnog detinjstva kada nismo znali za razlike među ljudima? Hoćemo li ih ostaviti u getima malih državica ili otvoriti širinu naše prošlosti kada su nam svi putevi u svetu bili otvoreni? Da li ćemo se zadovoljavati što ovakvi mali, ništavni, slepi, predstavljamo klozet Evrope?
FOTO: AP/Tanjug/ HINA MIROSLAV LELAS/ nr
- Ne, ne bi trebalo zaboravljati, ali treba praštati zbog budućnosti koja za našu decu na ovim prostorima zavisi samo od naše svesti. Baš me briga za sve one politike koje nas dele, kao i za sve "velikosrbe", "velikohrvate", "velikobošnjake, "velikoalbance", koji našoj i svojoj deci kopaju grobove - pojasnio je selektor srpskog nacionalnog tima.
Naša reprezentacija izgubila je šanse da se plasira u polufinale, a u grupi 1 zauzima poslednje mesto bez prenetih bodova, dok je Francuska prva sa šest bodova. Hrvatska ima identičan broj bodova uz utakmicu više, Norveška i Švedska imaju po četiri boda, Belorusija je na nuli poput Orlova.
http://www.telegraf.rs/sport/ostali-sportovi/2929118-hocete-li-da-ostanemo-klozet-evrope-i-kopamo-grobove-deci-cvetkovic-brutalno-odgovorio-svima-kojima-smeta-izjava-o-braci-hrvatima
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Ocekujem podrsku brace Hrvata
Pozitivno
i pravo osvježenje u ovoj kloaka kaljuži
i pravo osvježenje u ovoj kloaka kaljuži
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..pa nije jedini koji je to trazio...odgovori su bili jos drasticniji....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Smrad četnički, on bi opet Jugoslaviju. Znamo mi takve.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne pratim pa onda... a ćuj pa valjda imaju i svoju navijačku publiku, nije baš realno očekivati da Hrvati na tribinama skandiraju Naprijed Srbija a inaće kad Balkanci pobjede neki napuvani klub sa zapada to je uvijek plus
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Inace to mi je bedasto..neces procitati npr da jedan englez trazi da englezi navijaju za skote,irce i obrnuto..'jer su nekad zivjeli ili zive u ujedinjenom kraljevstvu'...dapace u njihovim medijima kad igraju te reprezentacije jedne protiv drugih mozes naci hrpu clanaka koji se izruguju sa drugom reprezentacijom..cak i crtezi gdje prikazuju irskog,engleskog ili skotskog reprezentatvca ili reprezentativce u pogrdnom obliku
2015-09-08
Nema to veze..pa ja u jugi sam uvijek navijao kontra srpskih klubova kad su igrali sa stranim..nista novo..sad jos da navijam za reprezentaciju srbije....crvenkasti wrote:Smrad četnički, on bi opet Jugoslaviju. Znamo mi takve.
2015-09-08
A pa ne moraš ići niti na razinu reprezentacije, ono da navijači crvene zvezde podrže Partizan ili navijači Hajduka Dinamo itd itd itd
Nema logike
Nema logike
2014-04-11
Serbinho-3 wrote: Četrdeset godina smo živeli kao braća, pomešane krvi, zajednički slava, Božića i Bajrama. Bilo nam je lepo. Izrekao sam istinu koja ne sme da se kaže.
I zato što je bio mir i što nam je bilo lijepo, mi sad trebamo lijepo govorit o tim vremenima?
Naprotiv, baš zato ne smijemo!
Ako ljudi shvate da nam je u Jugoslaviji bilo bolje, zašto smo se onda uopće išli odcjepljivat i koji kurac će nam onda Hrvatska?
crvenkasti-
2014-04-17
Nije svima bilo bolje, bio je referendum o samostalnosti Hrvatske, nije Tuđman sam to napravijacrvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote: Četrdeset godina smo živeli kao braća, pomešane krvi, zajednički slava, Božića i Bajrama. Bilo nam je lepo. Izrekao sam istinu koja ne sme da se kaže.
I zato što je bio mir i što nam je bilo lijepo, mi sad trebamo lijepo govorit o tim vremenima?
Ako ljudi shvate da nam je u Jugoslaviji bilo bolje, zašto smo se onda uopće išli odcjepljivat i koji kurac će nam onda Hrvatska?
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije svima bilo bolje, bio je referendum o samostalnosti Hrvatske, nije Tuđman sam to napravijacrvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote: Četrdeset godina smo živeli kao braća, pomešane krvi, zajednički slava, Božića i Bajrama. Bilo nam je lepo. Izrekao sam istinu koja ne sme da se kaže.
Pa zajebali smo se, sad i največe budale i ustaše to vide.
crvenkasti-
2014-04-17
Nismo se mi ništa zajebali, to je tvoja percepcija ne naša
Uglavnom Hrvati sasvim sigurno neće navijati za Francusku tako da nek pobjedi bolji i to je to
Uglavnom Hrvati sasvim sigurno neće navijati za Francusku tako da nek pobjedi bolji i to je to
2014-04-11
RayMabus wrote:Nismo se mi ništa zajebali, to je tvoja percepcija ne naša
Aj ne seri, svi znamo da smo se zajebali, samo nećemo priznat.
crvenkasti-
2014-04-17
Ha,ha...ako smo se tako 'voleli'...bilo nam 'dobro'..kako objasnjavas da u roku pet minuta hoces priklat dobrog drugara,komsiju,rodbinu i slicno..popalit mu sve..opljackat..ajde ajde sve je to bilo sa figom u djepu..do prvog razbijenog prozora onda koljaza samo takvacrvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote: Četrdeset godina smo živeli kao braća, pomešane krvi, zajednički slava, Božića i Bajrama. Bilo nam je lepo. Izrekao sam istinu koja ne sme da se kaže.
2015-09-08
Ima jedan solidan film snimljen u jugi koji govori o zivotu hrvata i srba u jednom mjesanom selu film se zove 'pucanj'...ili tako glume marko nikolic i bozidar oreskovic...gdje jedni druge gledaju ispid oka..gdje se pozdravljaju sa nekim usiljenim osmjehom u kucu a onda u kuci kazu..'ma znamo mi te sokce sa njima se treba zna kako..'...eto izvana kao finu a u kuci jebo im pas mater u tom stilu...i taj film je dao najrealisticniji opis u stvariodnosa hrvata i srba..
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ha,ha...ako smo se tako 'voleli'...bilo nam 'dobro'..kako objasnjavas da u roku pet minuta hoces priklat dobrog drugara,komsiju,rodbinu i slicno..popalit mu sve..opljackat..ajde ajde sve je to bilo sa figom u djepu..do prvog razbijenog prozora onda koljaza samo takvacrvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote: Četrdeset godina smo živeli kao braća, pomešane krvi, zajednički slava, Božića i Bajrama. Bilo nam je lepo. Izrekao sam istinu koja ne sme da se kaže.
Nakon što su uvjerili ljude da žive loše i da su drugi za to krivi, mafijaški političari su unajmili nekoliko ubica, stavili im kokarde i šahovnice i platili im da pobiju nekoliko civila.
Okupirali su televizije, sve snimili i prikazali u dnevnicima.
Kad povjeruješ da će ti netko ubiti majku, oca, djecu zato što si Hrvat/Srbin, neće te biti teško natjerati da ti prvi ubiješ njega.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:Ha,ha...ako smo se tako 'voleli'...bilo nam 'dobro'..kako objasnjavas da u roku pet minuta hoces priklat dobrog drugara,komsiju,rodbinu i slicno..popalit mu sve..opljackat..ajde ajde sve je to bilo sa figom u djepu..do prvog razbijenog prozora onda koljaza samo takvacrvenkasti wrote:Serbinho-3 wrote: Četrdeset godina smo živeli kao braća, pomešane krvi, zajednički slava, Božića i Bajrama. Bilo nam je lepo. Izrekao sam istinu koja ne sme da se kaže.
Nakon što su uvjerili ljude da žive loše i da su drugi za to krivi, mafijaški političari su unajmili nekoliko ubica, stavili im kokarde i šahovnice i platili im da pobiju nekoliko civila.
Okupirali su televizije, sve snimili i prikazali u dnevnicima.
Kad povjeruješ da će ti netko ubiti majku, oca, djecu zato što si Hrvat/Srbin, neće te biti teško natjerati da ti prvi ubiješ njega.
2015-09-08
...ti crvenkasti si ocito zivio na marsu pocetkom devedesetih i krajem osamdesetih evo malo da te podsjetim o par kokardasa
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Karamarko dao podršku biskupu Komarici: Neka Dodik kaže koliko se Hrvata vratilo u srpski deo BiH
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Plenković ministrima: "Očekujem vas sve na misi u nedjelju"
» Kovačević: Očekujem demokratske izbore u HNS-u....opa bato..
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» Plenković ministrima: "Očekujem vas sve na misi u nedjelju"
» Kovačević: Očekujem demokratske izbore u HNS-u....opa bato..
Page 1 of 3