Počelo je: Putinu odobrena vojna akcija!
Page 8 of 21
Page 8 of 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Re: Počelo je: Putinu odobrena vojna akcija!
Prije mi nije bilo drago šta će Franćuzi to dole zashrat jako šire al brate mili taj rat je toliko dosadan da sad jedwa čekam da owi to zasheru tako da se nešto zanimljiwo počme dešawat jer owo nema smisla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa u tome jest stvar ne razumiješ i dobro je da to kažeš, jer dotične države ne bombardiraju ništa, već su saveznik sa KSA i Turskom a koje su čuda li mi čuda logistika i mentor DAIŠA, znači IS je neizravni saevznik "zapada", ako ti i dalje ništa nije jasno onda se obrati Đodi on će ti objasnbiti vezu između Nene Bakića i preuranjene ejakulacije u gaćeabraham wrote: Sto ako je i Putin poceo bombrdirati IS? Bombardiraju ga i Jordan i SA i Francuska i ........ Ne razumijem.
Kermit-
2014-04-17
Da Putin nije reagirao kad tad bi zbog ogromnog pritiksa vehabija, KSA, UAE, Katara, Turske, Esadea, Francuske i žida pao Damask, Latakija a onda i Libanon, ja ne znam da li se treba ići ponovno u osnovnu školu i gledati zemljopsine karte (tu mislim na Đodu i švedskog ejakulanta) ili osonove logike, znači 20 mil. izbjeglica pravac Opatovoac, ap ako vas to ne zadovoljava i ako bi volili uprtavo to onda stvarno nemamo šta više pisati nego oba dvojca dođite na par šamara...ja znam da je Vama žao što ste bili u krivu cijelo vrijeme i što nemate pojma, ali ajde malo pustite da se ljudi vesele
Kermit-
2014-04-17
blockirao sam dva trola i lažova ajmo žele dalje
Guest- Guest
Đoda tebi izolacija ko onomad Azemu Vlasijuneoliberalni_placenik wrote:ide i tebi block
Kermit-
2014-04-17
Papaje je pozvao na nenasilno rješavanje sukoba....Libanon, Jordan i Turska, kamo su milijuni izbjeglica stigli u više od četiri godine rata u Siriji, primili su te sve ljude velikodušno, ali “izgleda da međunarodna zajednica ne može naći primjereno rješenje”,...
Ruska pravoslavna crkva saopštila da je ruski napad na Siriju "sveta bitka protiv terorizma"
Ruska pravoslavna crkva saopštila da je ruski napad na Siriju "sveta bitka protiv terorizma"
I ti sada svrsavas da ce Putin da to razjebe. Putin , beskompromisni borac??????? Koliko vidim tukao je nek umjerenije. Puno dima, sarenih papirica i glasne glazbe. Ujutro ostaje samo glavobolja i pitanje , sto mi je sve ovo trebalo. Bilo kako bilo ,ali stanje ce se bitno popraviti. Inace Libanon je bio u kurcu desetljecima upravo zahvaljujuci Siriji tj obitelji Assad. Bilo kako bilo ali ja, ne vidim neku promjenu osim da ce Putin porasti u ocima svojih ruskih sugradjana i pravoslavlja diljem svijeta. Rezultat ce biti ????? Bumo vidli na kraju. Kao i Afganistan.asilovski wrote:Pa u tome jest stvar ne razumiješ i dobro je da to kažeš, jer dotične države ne bombardiraju ništa, već su saveznik sa KSA i Turskom a koje su čuda li mi čuda logistika i mentor DAIŠA, znači IS je neizravni saevznik "zapada", ako ti i dalje ništa nije jasno onda se obrati Đodi on će ti objasnbiti vezu između Nene Bakića i preuranjene ejakulacije u gaćeabraham wrote: Sto ako je i Putin poceo bombrdirati IS? Bombardiraju ga i Jordan i SA i Francuska i ........ Ne razumijem.
abraham-
2014-04-14
asilovski wrote:Đoda tebi izolacija ko onomad Azemu Vlasijuneoliberalni_placenik wrote:ide i tebi block
Jako je teško sve ovo podnio, pustimo ga da odmori i slegne mu se preko noći.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dakle ako sam dobro razumio, Putinov-a intervencija ce smanjiti priljev izbjeglica i zaustaviti rat u Siriji: Cestitam.asilovski wrote:Da Putin nije reagirao kad tad bi zbog ogromnog pritiksa vehabija, KSA, UAE, Katara, Turske, Esadea, Francuske i žida pao Damask, Latakija a onda i Libanon, ja ne znam da li se treba ići ponovno u osnovnu školu i gledati zemljopsine karte (tu mislim na Đodu i švedskog ejakulanta) ili osonove logike, znači 20 mil. izbjeglica pravac Opatovoac, ap ako vas to ne zadovoljava i ako bi volili uprtavo to onda stvarno nemamo šta više pisati nego oba dvojca dođite na par šamara...ja znam da je Vama žao što ste bili u krivu cijelo vrijeme i što nemate pojma, ali ajde malo pustite da se ljudi vesele
abraham-
2014-04-14
abraham wrote:Dakle ako sam dobro razumio, Putinov-a intervencija ce smanjiti priljev izbjeglica i zaustaviti rat u Siriji: Cestitam.asilovski wrote:Da Putin nije reagirao kad tad bi zbog ogromnog pritiksa vehabija, KSA, UAE, Katara, Turske, Esadea, Francuske i žida pao Damask, Latakija a onda i Libanon, ja ne znam da li se treba ići ponovno u osnovnu školu i gledati zemljopsine karte (tu mislim na Đodu i švedskog ejakulanta) ili osonove logike, znači 20 mil. izbjeglica pravac Opatovoac, ap ako vas to ne zadovoljava i ako bi volili uprtavo to onda stvarno nemamo šta više pisati nego oba dvojca dođite na par šamara...ja znam da je Vama žao što ste bili u krivu cijelo vrijeme i što nemate pojma, ali ajde malo pustite da se ljudi vesele
cilj i Rusije i Amerike je trpanje arapa u Europu. Broj Arapa će se samo ubrzati. Inače sada će jednostavno Ameri ako su šta i tukli ISIL jednostavno će odustati... i neka se rusi troše. nebi me čudio da ameri i dosta FSA malo naprednije protu zračne projektile,l kao što su talibanima davali stignere onomad
Guest- Guest
Ja nisam nikada bio ni u pravu ni u krivu jer ne drzim nikome stranu. Samo pokusavam, hladne glave, razluciti, sto ce tko zaraditi i tko ce "popusiti" na kraju. To je sve. Boli me kiki i za Assada a i za Putina.
2014-04-14
Možda neće zaustaviti priljev izbjeglica iz Turske i Libanona, ali da nisu uskočili u Siriju pridržati skale Asadu pod čijom vlasti je preko 50% sirijaca i kojima ne bi pasalo da pobunjenici dođu na vlast. Populacija Sirije 20 miliona minus par miliona u zemljama okolo.abraham wrote:Dakle ako sam dobro razumio, Putinov-a intervencija ce smanjiti priljev izbjeglica i zaustaviti rat u Siriji: Cestitam.asilovski wrote:Da Putin nije reagirao kad tad bi zbog ogromnog pritiksa vehabija, KSA, UAE, Katara, Turske, Esadea, Francuske i žida pao Damask, Latakija a onda i Libanon, ja ne znam da li se treba ići ponovno u osnovnu školu i gledati zemljopsine karte (tu mislim na Đodu i švedskog ejakulanta) ili osonove logike, znači 20 mil. izbjeglica pravac Opatovoac, ap ako vas to ne zadovoljava i ako bi volili uprtavo to onda stvarno nemamo šta više pisati nego oba dvojca dođite na par šamara...ja znam da je Vama žao što ste bili u krivu cijelo vrijeme i što nemate pojma, ali ajde malo pustite da se ljudi vesele
hehe,
Dakle ako sam dobro razumio, Putinov-a intervencija ce smanjiti priljev izbjeglica i zaustaviti rat u Siriji: Cestitam.
rat se dolje može zaustaviti samo ako se stvori međunarodna koalicija od 200 000 vojnika i onda krene čišićenje..inače ovo je sve od kurca.. rat dolje će trajati godinama i godinama.. a arapi put Njemačke preko Grčke, Srbije i Hrvatske
Guest- Guest
Sirija je razvaljena zemlja. Ukoliko mognu svi ce naguliti van. Ne vidim kako ce Putinova intervencija tu pomoci. Pomoci ce samo njemu u daljnoj gradnji nekog mita o nekom slavenskom, pravoslavnom , vojskovodji, drugu i prijatelju, koji eto pomaze nekome u nevolji. Kila mozga.....mutava baštarda wrote:Možda neće zaustaviti priljev izbjeglica iz Turske i Libanona, ali da nisu uskočili u Siriju pridržati skale Asadu pod čijom vlasti je preko 50% sirijaca i kojima ne bi pasalo da pobunjenici dođu na vlast. Populacija Sirije 20 miliona minus par miliona u zemljama okolo.abraham wrote:Dakle ako sam dobro razumio, Putinov-a intervencija ce smanjiti priljev izbjeglica i zaustaviti rat u Siriji: Cestitam.asilovski wrote:Da Putin nije reagirao kad tad bi zbog ogromnog pritiksa vehabija, KSA, UAE, Katara, Turske, Esadea, Francuske i žida pao Damask, Latakija a onda i Libanon, ja ne znam da li se treba ići ponovno u osnovnu školu i gledati zemljopsine karte (tu mislim na Đodu i švedskog ejakulanta) ili osonove logike, znači 20 mil. izbjeglica pravac Opatovoac, ap ako vas to ne zadovoljava i ako bi volili uprtavo to onda stvarno nemamo šta više pisati nego oba dvojca dođite na par šamara...ja znam da je Vama žao što ste bili u krivu cijelo vrijeme i što nemate pojma, ali ajde malo pustite da se ljudi vesele
abraham-
2014-04-14
Pa samo treba zaustaviti špinu, odnosno priljev novih boraca u Siriju. Na strani pobunjenika broj poginulih je skoro 50-50 domaći strani.neoliberalni_placenik wrote:hehe,
Dakle ako sam dobro razumio, Putinov-a intervencija ce smanjiti priljev izbjeglica i zaustaviti rat u Siriji: Cestitam.
rat se dolje može zaustaviti samo ako se stvori međunarodna koalicija od 200 000 vojnika i onda krene čišićenje..inače ovo je sve od kurca.. rat dolje će trajati godinama i godinama.. a arapi put Njemačke preko Grčke, Srbije i Hrvatske
abraham wrote:Dakle ako sam dobro razumio, Putinov-a intervencija ce smanjiti priljev izbjeglica i zaustaviti rat u Siriji: Cestitam.asilovski wrote:Da Putin nije reagirao kad tad bi zbog ogromnog pritiksa vehabija, KSA, UAE, Katara, Turske, Esadea, Francuske i žida pao Damask, Latakija a onda i Libanon, ja ne znam da li se treba ići ponovno u osnovnu školu i gledati zemljopsine karte (tu mislim na Đodu i švedskog ejakulanta) ili osonove logike, znači 20 mil. izbjeglica pravac Opatovoac, ap ako vas to ne zadovoljava i ako bi volili uprtavo to onda stvarno nemamo šta više pisati nego oba dvojca dođite na par šamara...ja znam da je Vama žao što ste bili u krivu cijelo vrijeme i što nemate pojma, ali ajde malo pustite da se ljudi vesele
Sigurno će zaustaviti i oslabiti ISIL, zaštiti sekularnog predsjedika koji štiti kršćane te poremetiti američko-vehabijske planove na bliskom istoku.
A sve ovo je od-lično...ne razumijem što ne razumijete il vam se ovo ne sviđa..pitam se zašto :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sirijski rat tj problem se treba gledati ograniciti, koliko je moguce, i smanjiti stetu. Puno se veca sranja valjaju. Egipat je jedno. MAroko durgo. Tunis trece. Da ne nabrajam. UZ to sve ti dolaze jos i ljudi iz Mauretanije????? Ides. Udri care Putine....neoliberalni_placenik wrote:hehe,
abraham-
2014-04-14
Pa dobro ako CIA opet doturi stingere odužit će se. Njihov mozak je izuzetan i sigurno bi to napravili iz dobrih razloga...abraham wrote:Sirija je razvaljena zemlja. Ukoliko mognu svi ce naguliti van. Ne vidim kako ce Putinova intervencija tu pomoci. Pomoci ce samo njemu u daljnoj gradnji nekog mita o nekom slavenskom, pravoslavnom , vojskovodji, drugu i prijatelju, koji eto pomaze nekome u nevolji. Kila mozga.....mutava baštarda wrote:Možda neće zaustaviti priljev izbjeglica iz Turske i Libanona, ali da nisu uskočili u Siriju pridržati skale Asadu pod čijom vlasti je preko 50% sirijaca i kojima ne bi pasalo da pobunjenici dođu na vlast. Populacija Sirije 20 miliona minus par miliona u zemljama okolo.abraham wrote:Dakle ako sam dobro razumio, Putinov-a intervencija ce smanjiti priljev izbjeglica i zaustaviti rat u Siriji: Cestitam.asilovski wrote:Da Putin nije reagirao kad tad bi zbog ogromnog pritiksa vehabija, KSA, UAE, Katara, Turske, Esadea, Francuske i žida pao Damask, Latakija a onda i Libanon, ja ne znam da li se treba ići ponovno u osnovnu školu i gledati zemljopsine karte (tu mislim na Đodu i švedskog ejakulanta) ili osonove logike, znači 20 mil. izbjeglica pravac Opatovoac, ap ako vas to ne zadovoljava i ako bi volili uprtavo to onda stvarno nemamo šta više pisati nego oba dvojca dođite na par šamara...ja znam da je Vama žao što ste bili u krivu cijelo vrijeme i što nemate pojma, ali ajde malo pustite da se ljudi vesele
Ne svršavam ništa, samo racionalno navodim razloge intervencije i zašto je ista nasušna. Nadalje, ne Libanon je u kurcu zbog Žida koji su prvo potjerali 2 mil. Palestinaca u Libanon a onda 4 puta izvršili invaziuju na dotičnu državu, ako ćemo o krivcu u multietničkoj državi. Međutim to nije bit, već prvo Đoda koji svakih 5 minuta bira i mijenja strane, krevelji se i ispada budala i negira ono što se kunio ili ti koji od svog amerofilstva ili DNRH (?) ne vidiš kurčevog kurca, posebice ne vidiš da bi padom Damaska nastao neviđeni pokolj, a ono što je sada u Libanonu ili šta je bilo u Libanonu 80-tih bi bila šetnja kroz park, da ne govorim da na ovom forumu prosipate propagandu iz jebenog žutarnjeg a za to vam se najebam majke majčineabraham wrote:I ti sada svrsavas da ce Putin da to razjebe. . Inace Libanon je bio u kurcu desetljecima upravo zahvaljujuci Siriji tj obitelji Assad. Bilo kako bilo ali ja, ne vidim neku promjenu osim da ce Putin porasti u ocima svojih ruskih sugradjana i pravoslavlja diljem svijeta. Rezultat ce biti ????? Bumo vidli na kraju. Kao i Afganistan.asilovski wrote:Pa u tome jest stvar ne razumiješ i dobro je da to kažeš, jer dotične države ne bombardiraju ništa, već su saveznik sa KSA i Turskom a koje su čuda li mi čuda logistika i mentor DAIŠA, znači IS je neizravni saevznik "zapada", ako ti i dalje ništa nije jasno onda se obrati Đodi on će ti objasnbiti vezu između Nene Bakića i preuranjene ejakulacije u gaćeabraham wrote: Sto ako je i Putin poceo bombrdirati IS? Bombardiraju ga i Jordan i SA i Francuska i ........ Ne razumijem.
Kermit-
2014-04-17
Tare se i odmaj militanti euforicni.
Na sto ce to izaci ,a sve pacifisti kad im je dom u pitanju:)
Na sto ce to izaci ,a sve pacifisti kad im je dom u pitanju:)
dijagram-
2015-08-09
Page 8 of 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Similar topics
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» Zambijcima odobrena jamcevina od 1000 dolara moraju ostati u Zambiji
» Nova velika akcija policije
» Akcija stadion - 26.05.1941
» akcija kupimo mu šibice
» Zambijcima odobrena jamcevina od 1000 dolara moraju ostati u Zambiji
» Nova velika akcija policije
» Akcija stadion - 26.05.1941
» akcija kupimo mu šibice
Page 8 of 21