Slučaj mrtve francuskinje
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slučaj mrtve francuskinje
Gnječ wrote:
eto zašto sam te opsovao danas jer svjesno izvrćeš detalje ako sve to radiš nesvjesno onda imaš neku neurološku bolest ali vidim da ti svjesno vodiš razgovor tamo gdje tebi paše usput u razgovoru ubacuješ sitne krive podatke i činjenice da sugovornik skoro ni ne primijeti da ga vozaš kako i gdje ti hoćeš. zato kažem da si opasan i treba te fosnom, šipkom i bejzbol palicu ti gurnuti u šupak.
našli su je kilometar i po od mjesta gdje se održava festival.
nema guste šume tamo majmune ako ne vjeruješ baci ćoravo oko na Google earth sve se lijepo vidi imaš u toj vukojebini i street wiev pa možeš i pješke virtualno prošetati krajolikom.
ako su minska polja tek kilometar od mjesta gdje se održava festival onda treba jebat majku onome tko je dao dozvolu da se na tako opasnom mjestu održava festival sa masu ljudi.
Predsjednik Lovačkog saveza Karlovačke županije Vinko Pavlić ispričao je da je grupa lovaca predvođena Krešom Otićem, predsjednikom Lovačkog društva Srnjak iz Tounja, pronašla ljudske kosti i o tome su obavijestili policiju. Kosti su, kažu, pronađene usred napuštenog sela uz jedan put.
Tržić Tounjski udaljen je kilometar i pol od Tržića Primišljanskog gdje se ljeti tradicionalno održava festival psihodelične glazbe Momento Demento, a na kojem je 2014. bila Francuskinja Anne-Cecile Pinel. Ni višekratne potrage velikog broja ljudi, policije, HGSS-a, ronioca, lovaca, pa i roditelja i prijatelja nestale djevojke tada nisu urodile pronalaskom.
Pročelnik HGSS-ove Komisije za tehnike spašavanja i školovanje kadrova Dubravko Butala rekao je da su pretraživanja zaista bila sveobuhvatna, ali da je prostor na kojem je ovo tijelo pronađeno na kartama HGSS-a tada bio obilježen kao minski sumnjiv prostor, o čemu imaju dokumente i karte Hrvatskog centra za razminiranje.
------------
Dakle šume očito ima jer je selo napušteno pa šuma sama izraste... a jasno je da tamo nisu išli radi mina...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
uostalom s fotki se jasno vidi kakva je u tom kraju vegetacija ljeti
S tog zida su najteže povrede bile ogrebotine. Znači bezbjednost ko u Izraelu.prckov wrote:
treba provjerit i zidic di jastreb sjedi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pojele je životinje...
Tko zna što su od kostiju našli i od kuda je to dovučeno...
Tko zna što su od kostiju našli i od kuda je to dovučeno...
Hmm..jastreb wrote:S tog zida su najteže povrede bile ogrebotine. Znači bezbjednost ko u Izraelu.prckov wrote:
koju vrstu muzike slusas osim gusala
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Koje pitanje, bmk šta drugo...prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:S tog zida su najteže povrede bile ogrebotine. Znači bezbjednost ko u Izraelu.prckov wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ja sam stari rocker¨!!!prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:S tog zida su najteže povrede bile ogrebotine. Znači bezbjednost ko u Izraelu.prckov wrote:
Znači Čorba,B.Dugme,Azra,Pušenje i N.poštar. I kazalište(u prvoj postavi).
2014-04-22
takulin soma isproznila,
i zakopala šoldi i kartice da je vjeverice koje su je pratile ne otkriju
2014-04-16
Hmm..jastreb wrote:Ja sam stari rocker¨!!!prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:S tog zida su najteže povrede bile ogrebotine. Znači bezbjednost ko u Izraelu.prckov wrote:
ko ju je odveo do spomenika zrtava 2 svjetskog
Hmm..
di si bio tog kobnog dana jastrebe
2014-04-19
Lobo!!!prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:Ja sam stari rocker¨!!!prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:S tog zida su najteže povrede bile ogrebotine. Znači bezbjednost ko u Izraelu.prckov wrote:
Hmm..
2014-04-22
kolegaaben wrote:takulin soma isproznila,
po dosad utvrdenim indicijama jasno je da je zlocinac ljevicar
2014-04-19
Hmm..jastreb wrote:Lobo!!!prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:Ja sam stari rocker¨!!!prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:
S tog zida su najteže povrede bile ogrebotine. Znači bezbjednost ko u Izraelu.
Hmm..
2014-04-19
Ero....prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:Lobo!!!prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:Ja sam stari rocker¨!!!prckov wrote:
Hmm..
Hmm..
2014-04-22
Hmm..jastreb wrote:Ero....prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:Lobo!!!prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:
Ja sam stari rocker¨!!!
Hmm..
iskljucen
zasad ti, gnjeco eventualno melkior a I ezek mi je sumnjiv
2014-04-19
kaja wrote:Meni je sumnjiv i prazan novčanik bez dokumenata. Aj ajde..neka je pala. Al kako nikom nije palo na pamet da ju potrazi parsto metara dalje u moguće minsko područjemaggie13 wrote:Meni su sumnjivi ti njeni prijatelji, koji su prijavili nestanak nakon dva dana. Sto su cekali, nikom nije bilo sumnjivo.
Novčanik su ispraznili "prijatelji", to je sigurno. Inače sićam se tog slučaja jer je jedan poznanik sa ženom redovit na takvim skupovima.
Koliko se sjećam cura je bila gluhonijema ( zato nije mogla voziti ) a od početa sa sumnja da ju je netko upratio i odradio.
Čudi me da je onda nisu našli, očito je bila plitko zakopana.
A dugo nisu našli ni ćaću onog paraglajdera...........RH - CSI - je očito za kurac
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
di smo ono stali
aha, jastrebe ti si sumnjivo lice
2014-04-19
https://www.24sata.hr/news/podrucje-na-kojem-su-nasli-tijelo-pregledali-su-jos-2014-557031
fotke i svašta.
Tašku s mobitelom u njoj je vjerojatno ostavila u napuštenoj kući i otišla procunjat.
Moguće i da ju je neko od posjetitelja festivala silovao i ubio ali nema ozljeda koje upućuju na ubojstvo.
No jedino što je mutno je što u novčaniku nema love i dokumenata, što je doduše lako mogao neko ko je kasnije prolazio onuda maznut iz kuće, e sad ostaje pitanje zašto bi ostavio mobitel
fotke i svašta.
Tašku s mobitelom u njoj je vjerojatno ostavila u napuštenoj kući i otišla procunjat.
Moguće i da ju je neko od posjetitelja festivala silovao i ubio ali nema ozljeda koje upućuju na ubojstvo.
No jedino što je mutno je što u novčaniku nema love i dokumenata, što je doduše lako mogao neko ko je kasnije prolazio onuda maznut iz kuće, e sad ostaje pitanje zašto bi ostavio mobitel
Hehe inače našu policiju boli kurac za takve slučajeve, pogotovo tamokaja wrote:Pa nije krivac CSI ali je krivac ako je ležala kilometar dalje a nisu ju našli ..Totenkopf wrote:Pa csi dolazi post festum...
Nije krivac za to što joj se dogodilo...
Smatram da su to u prvom redu roditelji...
Sad mi je jasno zašto jos uvijek traže onih 1000 nestalih. Mozda nisu pogledali jesu ispred kuće.
Kermit-
2014-04-17
Ne baš isti je izrazito termolabilanmelkior wrote::D LSD je dobar i ide u kolače.
Kermit-
2014-04-17
prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:Ja sam stari rocker¨!!!prckov wrote:Hmm..jastreb wrote:S tog zida su najteže povrede bile ogrebotine. Znači bezbjednost ko u Izraelu.prckov wrote:
Hmm..
A u ku...
darth_vader-
2014-04-17
Očito ekipa s foruma tu i ostaje. Šuma im stran pojam
2014-12-30
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Svinje mrtve pijane
» Ukrajina: Eho "Generala mrtve armije"
» Njemački Šaban nije brojao mrtve
» Aerodrom Banjaluka : Nikako da krenu s MRTVE TAČKE
» Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.
» Ukrajina: Eho "Generala mrtve armije"
» Njemački Šaban nije brojao mrtve
» Aerodrom Banjaluka : Nikako da krenu s MRTVE TAČKE
» Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.
Page 4 of 7