Slučaj mrtve francuskinje
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slučaj mrtve francuskinje
dobro, psihodelik..šta ima veze, na slikama se vidi i teški fizički odronasilovski wrote:LSD nije opijatmarcellus wrote:asilovski wrote:marcellus wrote:inače ova mala se urokala, otišla solo u šumu urokana a gradsko je dijete koje nema pojma o gorskom kotaru, poskliznula se o nešto i opizdila glupom glavom o kamenčugu ili nešto i zaradila darwin award, to je manje više sve.
Dijete...jbg-a mog legu ubio bosanac kamionđija maltene pred kućom
a vidiš u šta opijati za dvije tri godine pretvore zgodnu curu, usporedi je na diplomi i na ovoj drugoj fotki
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
asilovski wrote:LSD nije opijatmarcellus wrote:asilovski wrote:marcellus wrote:inače ova mala se urokala, otišla solo u šumu urokana a gradsko je dijete koje nema pojma o gorskom kotaru, poskliznula se o nešto i opizdila glupom glavom o kamenčugu ili nešto i zaradila darwin award, to je manje više sve.
a vidiš u šta opijati za dvije tri godine pretvore zgodnu curu, usporedi je na diplomi i na ovoj drugoj fotki
ne bi ovako izgledala samo od acida, bilo je tu koječega
Uzmu kampere i onda putuju po godinu dana, većinom na trošak roditelja iako vani možeš malo raditi malo putovati jer lako nađeš posaoNoor wrote:dobro, psihodelik..šta ima veze, na slikama se vidi i teški fizički odronasilovski wrote:LSD nije opijatmarcellus wrote:asilovski wrote:marcellus wrote:inače ova mala se urokala, otišla solo u šumu urokana a gradsko je dijete koje nema pojma o gorskom kotaru, poskliznula se o nešto i opizdila glupom glavom o kamenčugu ili nešto i zaradila darwin award, to je manje više sve.
Kermit-
2014-04-17
Od Acida bi izgledala ovako:marcellus wrote:asilovski wrote:LSD nije opijatmarcellus wrote:asilovski wrote:marcellus wrote:inače ova mala se urokala, otišla solo u šumu urokana a gradsko je dijete koje nema pojma o gorskom kotaru, poskliznula se o nešto i opizdila glupom glavom o kamenčugu ili nešto i zaradila darwin award, to je manje više sve.
ne bi ovako izgledala samo od acida, bilo je tu koječega
Kermit-
2014-04-17
Noor wrote:
dobro, psihodelik..šta ima veze, na slikama se vidi i teški fizički odron
baš, da nije ovako glupo i nesretno stradala za još dvije godine bi vjerojatno pušila socijalnim slučajevima i čamugama za fiks
što god da je uzimala uništilo ju je potpuno u samo par godina, imala je 23 kad je poginula, znači ono s 25 bi vjerojatno bila na cesti i izgledala ko klasična crack whore, ili bi završila u komuni na odvikavanju ali obzirom da su starci klasični sjebani zapadno europljani, tolerantni i to, vjerojatno ne bi jer klinci ne odu na to što im može život spasit dok im neko ne zakuca glavu o zid i uperi im pištolj u čelo ili dok ne potonu posve na dno
Pretjeruješ marcele mala je završila studije i išla je na onaj gap putovanje, to jest vani u zemljama gdje nema hadezea mladi masovno putuju po godinu dana, vide svijeta, jebu, zabavljaju se etcmarcellus wrote:Noor wrote:
baš, da nije ovako glupo i nesretno stradala za još dvije godine bi vjerojatno pušila socijalnim slučajevima i čamugama za fiks
što god da je uzimala uništilo ju je potpuno u samo par godina, imala je 23 kad je poginula, znači ono s 25 bi vjerojatno bila na cesti i izgledala ko klasična crack whore, ili bi završila u komuni na odvikavanju ali obzirom da su starci klasični sjebani zapadno europljani, tolerantni i to, vjerojatno ne bi jer klinci ne odu na to što im može život spasit dok im neko ne zakuca glavu o zid i uperi im pištolj u čelo ili dok ne potonu posve na dno
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pretjeruješ marcele mala je završila studije i išla je na onaj gap putovanje, to jest vani u zemljama gdje nema hadezea mladi masovno putuju po godinu dana, vide svijeta, jebu, zabavljaju se etcmarcellus wrote:Noor wrote:
a, eto..i najebu
2017-10-06
asilovski wrote:Pretjeruješ marcele mala je završila studije i išla je na onaj gap putovanje, to jest vani u zemljama gdje nema hadezea mladi masovno putuju po godinu dana, vide svijeta, jebu, zabavljaju se etcmarcellus wrote:Noor wrote:
backpackeri, zabava se sastoji od jebanja i duvanja, primitivan i glup vid zabave
neovisno o tome nije završila ništa bila je studentica arhitekture ne znam koja godina
u biti to je dosta opskuran psihodelik festival, not that i mind ta ekipa mi je bliža od rejvera i zrća, ali jebiga budimo realni svi su tu na nečem i to manje više svemu, najviše na acidu. A acid je specifičan po tome što kao prvo nije adiktivan - jedina droga koja to nije, a kao drugo po tome što nikad ne znaš na kakvom ćeš tripu završit, može te spucat totalna paranoja tri dana nakon što ga uzmeš i moš se bacit s mosta u panici
Gluposti putovati je nakon jebanja, prijetelja i roditeljstva najbolja stvar u životu, ja kad odem negdje maltene ne spavammarcellus wrote:asilovski wrote:Pretjeruješ marcele mala je završila studije i išla je na onaj gap putovanje, to jest vani u zemljama gdje nema hadezea mladi masovno putuju po godinu dana, vide svijeta, jebu, zabavljaju se etcmarcellus wrote:Noor wrote:
backpackeri, zabava se sastoji od jebanja i duvanja, primitivan i glup vid zabave
neovisno o tome nije završila ništa bila je studentica arhitekture ne znam koja godina
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Gluposti putovati je nakon jebanja, prijetelja i roditeljstva najbolja stvar u životu, ja kad odem negdje maltene ne spavammarcellus wrote:asilovski wrote:Pretjeruješ marcele mala je završila studije i išla je na onaj gap putovanje, to jest vani u zemljama gdje nema hadezea mladi masovno putuju po godinu dana, vide svijeta, jebu, zabavljaju se etcmarcellus wrote:Noor wrote:
a čuj ja ne idem nigdje bez žene i djeteta a i ne ide mi se nigdje posebno, tak da... a i nemam love. Nikad me nije previše ni vuklo... ljudi su isti svugdje, hoteli isto tako...
dobro, volio bi otić u toscanu opet ovaj put s familijom, francuska me ne vuče toliko bar ne azurna obala, drugi put burgundija vjerojatno... i vidjet japan
LSD nije za festivale niti za debilni trance, već za zatvorena društva, komunikaciju, kontempliranje i zajebanciju, druga stvar nije za žene, a kad se uzima mora se dozirati a ova se nije držala niti jednog dijelamarcellus wrote:u biti to je dosta opskuran psihodelik festival, not that i mind ta ekipa mi je bliža od rejvera i zrća, ali jebiga budimo realni svi su tu na nečem i to manje više svemu, najviše na acidu. A acid je specifičan po tome što kao prvo nije adiktivan - jedina droga koja to nije, a kao drugo po tome što nikad ne znaš na kakvom ćeš tripu završit, može te spucat totalna paranoja tri dana nakon što ga uzmeš i moš se bacit s mosta u panici
Kermit-
2014-04-17
možda se ako bude prilike zaletimo do budimpešte, blizu je a odličan je grad
zakaj? nemam pojma, pa da slučajno ne uzmemasilovski wrote:LSD nije za festivale niti za debilni trance, već za zatvorena društva, komunikaciju, kontempliranje i zajebanciju, druga stvar nije za žene, a kad se uzima mora se dozirati a ova se nije držala niti jednog dijelamarcellus wrote:u biti to je dosta opskuran psihodelik festival, not that i mind ta ekipa mi je bliža od rejvera i zrća, ali jebiga budimo realni svi su tu na nečem i to manje više svemu, najviše na acidu. A acid je specifičan po tome što kao prvo nije adiktivan - jedina droga koja to nije, a kao drugo po tome što nikad ne znaš na kakvom ćeš tripu završit, može te spucat totalna paranoja tri dana nakon što ga uzmeš i moš se bacit s mosta u panici
2017-10-06
Portugal, delta Dunava, Iran, Šri lanka i Vijetnam, iako je meni dobro kad sam na 10-tom pivu u niškoj kafani hehehemarcellus wrote:dobro, volio bi otić u toscanu opet ovaj put s familijom, francuska me ne vuče toliko bar ne azurna obala, drugi put burgundija vjerojatno... i vidjet japan
Kermit-
2014-04-17
Toskana? Lepi gradovi ali priroda onako...lepsa Sumadija, veruj mi...marcellus wrote:dobro, volio bi otić u toscanu opet ovaj put s familijom, francuska me ne vuče toliko bar ne azurna obala, drugi put burgundija vjerojatno... i vidjet japan
Ne znam, jednostavno nije, uplaše se, a kad se netko uplaši bude sranja, vjerojatno ženama je prestrašno kada se otvori jedna druga dimenziija hehehNoor wrote:zakaj? nemam pojma, pa da slučajno ne uzmemasilovski wrote:LSD nije za festivale niti za debilni trance, već za zatvorena društva, komunikaciju, kontempliranje i zajebanciju, druga stvar nije za žene, a kad se uzima mora se dozirati a ova se nije držala niti jednog dijelamarcellus wrote:u biti to je dosta opskuran psihodelik festival, not that i mind ta ekipa mi je bliža od rejvera i zrća, ali jebiga budimo realni svi su tu na nečem i to manje više svemu, najviše na acidu. A acid je specifičan po tome što kao prvo nije adiktivan - jedina droga koja to nije, a kao drugo po tome što nikad ne znaš na kakvom ćeš tripu završit, može te spucat totalna paranoja tri dana nakon što ga uzmeš i moš se bacit s mosta u panici
Kermit-
2014-04-17
Je je posebno Morava puno smeća i crkotinaStanojko wrote:Toskana? Lepi gradovi ali priroda onako...lepsa Sumadija, veruj mi...marcellus wrote:dobro, volio bi otić u toscanu opet ovaj put s familijom, francuska me ne vuče toliko bar ne azurna obala, drugi put burgundija vjerojatno... i vidjet japan
Kermit-
2014-04-17
Prodji Takovskim, Milanovackim i Arandjelovackim krajem pa se javi...asilovski wrote:Je je posebno Morava puno smeća i crkotinaStanojko wrote:Toskana? Lepi gradovi ali priroda onako...lepsa Sumadija, veruj mi...marcellus wrote:dobro, volio bi otić u toscanu opet ovaj put s familijom, francuska me ne vuče toliko bar ne azurna obala, drugi put burgundija vjerojatno... i vidjet japan
Similar topics
» Svinje mrtve pijane
» Ukrajina: Eho "Generala mrtve armije"
» Njemački Šaban nije brojao mrtve
» Aerodrom Banjaluka : Nikako da krenu s MRTVE TAČKE
» Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.
» Ukrajina: Eho "Generala mrtve armije"
» Njemački Šaban nije brojao mrtve
» Aerodrom Banjaluka : Nikako da krenu s MRTVE TAČKE
» Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.
Page 6 of 7