Slučaj mrtve francuskinje
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Slučaj mrtve francuskinje
Prodji Takovskim, Milanovackim i Arandjelovackim krajem pa se javi...asilovski wrote:Je je posebno Morava puno smeća i crkotinaStanojko wrote:Toskana? Lepi gradovi ali priroda onako...lepsa Sumadija, veruj mi...marcellus wrote:dobro, volio bi otić u toscanu opet ovaj put s familijom, francuska me ne vuče toliko bar ne azurna obala, drugi put burgundija vjerojatno... i vidjet japan
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Leb te jebo vodim šogora slijedeće ljeto heheh
Kermit-
2014-04-17
prošoStanojko wrote:Prodji Takovskim, Milanovackim i Arandjelovackim krajem pa se javi...asilovski wrote:Je je posebno Morava puno smeća i crkotinaStanojko wrote:Toskana? Lepi gradovi ali priroda onako...lepsa Sumadija, veruj mi...marcellus wrote:dobro, volio bi otić u toscanu opet ovaj put s familijom, francuska me ne vuče toliko bar ne azurna obala, drugi put burgundija vjerojatno... i vidjet japan
Kermit-
2014-04-17
Sta je ovo? Festival - ko opere kosu da mu umre majka...
Ajde u Dragačevu se svi kupaju u blatu na spidu i šljiviStanojko wrote:Sta je ovo? Festival - ko opere kosu da mu umre majka...
Kermit-
2014-04-17
Nisam bio i nemam nameru...asilovski wrote:Ajde u Dragačevu se svi kupaju u blatu na spidu i šljiviStanojko wrote:Sta je ovo? Festival - ko opere kosu da mu umre majka...
asilovski wrote:Portugal, delta Dunava, Iran, Šri lanka i Vijetnam, iako je meni dobro kad sam na 10-tom pivu u niškoj kafani hehehemarcellus wrote:dobro, volio bi otić u toscanu opet ovaj put s familijom, francuska me ne vuče toliko bar ne azurna obala, drugi put burgundija vjerojatno... i vidjet japan
Portugal, dobar frend je stalno tamo jer je oženio svojevremeno portugalku s kojom se rastao pa mu je sad dijete tamo stalno slušam o njegovom portugalskom odvjetniku pedru koji mu sređuje da ga ana baš ne odere za alimentaciju zapad je to gadno
Za iran me boli kurac, u tom dijelu svijeta jedino sirija i jordan na nešto liče, ostalo je žalosno, a šri lanka i vijetnam nula bodova obzirom na štakore žena ih ne može vidjet ni nacrtane padne u nesvjest
ali baš juče jeo u šrilankanskom restoranu u zagrebu, odličan je, u tkalči... iako pun kurac ljuto
ali baš juče jeo u šrilankanskom restoranu u zagrebu, odličan je, u tkalči... iako pun kurac ljuto
Ovčarsko-kablarska klisura, Pešter... Jebala ih Toskana.Stanojko wrote:Prodji Takovskim, Milanovackim i Arandjelovackim krajem pa se javi...asilovski wrote:Je je posebno Morava puno smeća i crkotinaStanojko wrote:Toskana? Lepi gradovi ali priroda onako...lepsa Sumadija, veruj mi...marcellus wrote:dobro, volio bi otić u toscanu opet ovaj put s familijom, francuska me ne vuče toliko bar ne azurna obala, drugi put burgundija vjerojatno... i vidjet japan
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
asilovski wrote:Ne znam, jednostavno nije, uplaše se, a kad se netko uplaši bude sranja, vjerojatno ženama je prestrašno kada se otvori jedna druga dimenziija hehehNoor wrote:zakaj? nemam pojma, pa da slučajno ne uzmemasilovski wrote:LSD nije za festivale niti za debilni trance, već za zatvorena društva, komunikaciju, kontempliranje i zajebanciju, druga stvar nije za žene, a kad se uzima mora se dozirati a ova se nije držala niti jednog dijelamarcellus wrote:u biti to je dosta opskuran psihodelik festival, not that i mind ta ekipa mi je bliža od rejvera i zrća, ali jebiga budimo realni svi su tu na nečem i to manje više svemu, najviše na acidu. A acid je specifičan po tome što kao prvo nije adiktivan - jedina droga koja to nije, a kao drugo po tome što nikad ne znaš na kakvom ćeš tripu završit, može te spucat totalna paranoja tri dana nakon što ga uzmeš i moš se bacit s mosta u panici
žene često spuca teška paranoja od droga čak i od šita, viđao sam takve stvari... ono moraš ih vodit na hitnu ili vezat da se ne ozlijede
Fine omladinke. I tata bi sine.asilovski wrote:
2014-04-19
dzango wrote:Ovčarsko-kablarska klisura, Pešter... Jebala ih Toskana.Stanojko wrote:Prodji Takovskim, Milanovackim i Arandjelovackim krajem pa se javi...asilovski wrote:Je je posebno Morava puno smeća i crkotinaStanojko wrote:Toskana? Lepi gradovi ali priroda onako...lepsa Sumadija, veruj mi...marcellus wrote:dobro, volio bi otić u toscanu opet ovaj put s familijom, francuska me ne vuče toliko bar ne azurna obala, drugi put burgundija vjerojatno... i vidjet japan
toskana zakon, predivna priroda i prepuna divljači, predivni gradovi, predivna sela i seoska imanja, normalni i dragi ljudi mislim za talijane, zgodni komadi ok frajeri su im ono li la, odlični partiji i zabave ljeti posvuda, a najviše od svega vrhunska hrana, vrhunsko vino, vrhunska estetika svega oko tebe, vrhunski hedonizam. Kao ono oko dubrovnika ili hvar samo puno kultiviranije.
Stanojko wrote:Nisam bio i nemam nameru...asilovski wrote:Ajde u Dragačevu se svi kupaju u blatu na spidu i šljiviStanojko wrote:Sta je ovo? Festival - ko opere kosu da mu umre majka...
Sramoto !
Bijo jedan put..............1 misto je onda osvojio Bakija Bakić ............ne znam koje god je to bilo
ima od tada oko 30 god
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ne sumnjam. Ja volim da je malo divlje. Jebiga, krv nije voda. Zato planiram da sledeće leto obiđem nekoliko mesta u Srbiji. Sednemo u auto, pa gde završimo. Ja volim nešto ovako:marcellus wrote:dzango wrote:Ovčarsko-kablarska klisura, Pešter... Jebala ih Toskana.Stanojko wrote:Prodji Takovskim, Milanovackim i Arandjelovackim krajem pa se javi...asilovski wrote:Je je posebno Morava puno smeća i crkotinaStanojko wrote:
Toskana? Lepi gradovi ali priroda onako...lepsa Sumadija, veruj mi...
toskana zakon, predivna priroda i prepuna divljači, predivni gradovi, predivna sela i seoska imanja, normalni i dragi ljudi mislim za talijane, zgodni komadi ok frajeri su im ono li la, odlični partiji i zabave ljeti posvuda, a najviše od svega vrhunska hrana, vrhunsko vino, vrhunska estetika svega oko tebe, vrhunski hedonizam. Kao ono oko dubrovnika ili hvar samo puno kultiviranije.
2014-04-19
Iran je od svih država najuređenija i najčišća, osim toga tamo imaš takve znamenitosti koje su stvorile civilizaciju i kulturumarcellus wrote:Za iran me boli kurac, u tom dijelu svijeta jedino sirija i jordan na nešto liče, ostalo je žalosno, a šri lanka i vijetnam nula bodova obzirom na štakore žena ih ne može vidjet ni nacrtane padne u nesvjest
Kermit-
2014-04-17
Bome jesudzango wrote:Fine omladinke. I tata bi sine.asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:marcellus wrote:Za iran me boli kurac, u tom dijelu svijeta jedino sirija i jordan na nešto liče, ostalo je žalosno, a šri lanka i vijetnam nula bodova obzirom na štakore žena ih ne može vidjet ni nacrtane padne u nesvjest
Iran je od svih ( azijskih ) država najuređenija i najčišća, osim toga tamo imaš takve ( izvanredne ) znamenitosti koje su stvorile civilizaciju i kulturu
Slažem se u potpunosti
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
sigurno nemaju tradiciju bakalara kao mi.asilovski wrote:Iran je od svih država najuređenija i najčišća, osim toga tamo imaš takve znamenitosti koje su stvorile civilizaciju i kulturumarcellus wrote:Za iran me boli kurac, u tom dijelu svijeta jedino sirija i jordan na nešto liče, ostalo je žalosno, a šri lanka i vijetnam nula bodova obzirom na štakore žena ih ne može vidjet ni nacrtane padne u nesvjest
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
asilovski wrote:Iran je od svih država najuređenija i najčišća, osim toga tamo imaš takve znamenitosti koje su stvorile civilizaciju i kulturumarcellus wrote:Za iran me boli kurac, u tom dijelu svijeta jedino sirija i jordan na nešto liče, ostalo je žalosno, a šri lanka i vijetnam nula bodova obzirom na štakore žena ih ne može vidjet ni nacrtane padne u nesvjest
nekad je bliski istok bio civilizacija, danas je to stvar prošlosti, kažu mi ljudi koji su bili po iranu da je teheran neka kao civilzacija a ovi ruralni krajevi irana ono rani srednji vijek, mrčenje ovaca i to
Similar topics
» Svinje mrtve pijane
» Ukrajina: Eho "Generala mrtve armije"
» Njemački Šaban nije brojao mrtve
» Aerodrom Banjaluka : Nikako da krenu s MRTVE TAČKE
» Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.
» Ukrajina: Eho "Generala mrtve armije"
» Njemački Šaban nije brojao mrtve
» Aerodrom Banjaluka : Nikako da krenu s MRTVE TAČKE
» Crkva smije što vi ne smijete,maltretiratii mrtve i žive.
Page 7 of 7