Na internetu nema privatnosti, izdavači aplikacija čitaju privatne poruke
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Na internetu nema privatnosti, izdavači aplikacija čitaju privatne poruke
takav griješni neznalica bi za pokoru trebao spojiti večernjicu i zornicu, najmanjeTotenkopf wrote:Idem odmah na zornicu...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Jučer me mamin sinčić nasikirao,ako on zna za moje aktivnosti,pitanje je tko još sve i šta sve zna.kic wrote:סמאל wrote:O jebem mu život,pa valjda to nije i kod nas.
ne sekiraj se.
mali
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Jučer me mamin sinčić nasikirao,ako on zna za moje aktivnosti,pitanje je tko još sve i šta sve zna.kic wrote:סמאל wrote:O jebem mu život,pa valjda to nije i kod nas.
ne sekiraj se.
mali
a ča radiš?
2016-11-17
Neve wrote:pa pročitaj uvodni članak i uči od Tweeterakic wrote:koja je biznis ideja enivej?
pročešljaš pp-e pa vidiš tko se s kim uvalio u neke nepodopštine
i šta ću s novcem..
novac kvari.
Da znaš kakva mi je žena, znala bi da sam sve svoje dosadašnje i buduće grijehe već okajao...Neve wrote:takav griješni neznalica bi za pokoru trebao spojiti večernjicu i zornicu, najmanjeTotenkopf wrote:Idem odmah na zornicu...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Pa ovo s Lučićem,aktualiziralo je opet pitanje oko wikipedije.No to je sporedno i među ostalim,recimo da sam prije par godina imao i neke nesuglasice s SNVom i Mergelovim institutom,te sa Šimom Lučinom.kic wrote:סמאל wrote:Jučer me mamin sinčić nasikirao,ako on zna za moje aktivnosti,pitanje je tko još sve i šta sve zna.kic wrote:סמאל wrote:O jebem mu život,pa valjda to nije i kod nas.
ne sekiraj se.
mali
a ča radiš?
2015-07-23
סמאל wrote:Pa ovo s Lučićem,aktualiziralo je opet pitanje oko wikipedije.No to je sporedno i među ostalim,recimo da sam prije par godina imao i neke nesuglasice s SNVom i Mergelovim institutom,te sa Šimom Lučinom.kic wrote:סמאל wrote:Jučer me mamin sinčić nasikirao,ako on zna za moje aktivnosti,pitanje je tko još sve i šta sve zna.kic wrote:סמאל wrote:O jebem mu život,pa valjda to nije i kod nas.
ne sekiraj se.
mali
a ča radiš?
neka čitaju. šta mogu mi saznati?
kada budem imao zaista nešto gadno za skrivanje onda ću sakriti
kada budem imao zaista nešto gadno za skrivanje onda ću sakriti
Guest- Guest
kic wrote:
a ča radiš?
Guest- Guest
pa ako tebe kvari, daj ga drugima.. osnuj zakladu za siromašne studente, prihvatilište za beskućnike.. ili udijeli crkvi koja je uvijek potrebitakic wrote:i šta ću s novcem..
novac kvari.
2014-04-12
Pa od toga,koliko znam ništa nije protuzakonito,ali i to je sporedno,međutim,govor mržnje,poticanje na rasnu,nacionalnu i vjersku netrepeljivost,to je nešto drugo.mamin sin wrote:kic wrote:
a ča radiš?
Nego,jeli netko zna,ima li kakva zastara za govor mržnje na internetu ?
Ono,ne mogu mi valjda danas zamjerit za nešto što sam laprdao prije 10 god.
2015-07-23
Neve wrote:pa ako tebe kvari, daj ga drugima.. osnuj zakladu za siromašne studente, prihvatilište za beskućnike.. ili udijeli crkvi koja je uvijek potrebitakic wrote:i šta ću s novcem..
novac kvari.
Spartanci su bili zapravo jako duhoviti ljudi a ne samo glavosječe, kad bi išli u pohod znali bi se šaliti: reci mi, koja je razlika između tebe i kralja? kralj spava u onoj vukojebini tamo, a ja spavam u ovoj vukojebini ovdje..
uglavnom, dajem, i dajem kome želim.. ako ti se posao sveo na iskorištavanje ljudskih slabosti, mislim da bi trebao napustiti taj posao.
pa budući da tebe trpi, mislim da je dobra, prava sveticaTotenkopf wrote:Da znaš kakva mi je žena, znala bi da sam sve svoje dosadašnje i buduće grijehe već okajao...
a ni noge joj ne daš brijati i tko zna kakve još kinky prohtjeve imaš
2014-04-12
izgleda da nismo u istom raspoloženju danas.. ja pustopašna, ti ko čempres na groblju, odustajem dok me još nisi zaraziokic wrote:Spartanci su bili zapravo jako duhoviti ljudi a ne samo glavosječe, kad bi išli u pohod znali bi se šaliti: reci mi, koja je razlika između tebe i kralja? kralj spava u onoj vukojebini tamo, a ja spavam u ovoj vukojebini ovdje..
uglavnom, dajem, i dajem kome želim.. ako ti se posao sveo na iskorištavanje ljudskih slabosti, mislim da bi trebao napustiti taj posao.
2014-04-12
A gle, ovisi kome se zamjeris. Ako bas nekome stanes jako na zulj iskopat ce ti sve zivo. Al ono sta te briga, ko je bez grijeha nek baci kamen prvi kako bi se reklo....סמאל wrote:
Pa od toga,koliko znam ništa nije protuzakonito,ali i to je sporedno,međutim,govor mržnje,poticanje na rasnu,nacionalnu i vjersku netrepeljivost,to je nešto drugo.
Inace, nemoj mi samo rec da nisi bio svjestan do sada da na internetu nista nije privatno....
Guest- Guest
Neve wrote:izgleda da nismo u istom raspoloženju danas.. ja pustopašna, ti ko čempres na groblju, odustajem dok me još nisi zaraziokic wrote:Spartanci su bili zapravo jako duhoviti ljudi a ne samo glavosječe, kad bi išli u pohod znali bi se šaliti: reci mi, koja je razlika između tebe i kralja? kralj spava u onoj vukojebini tamo, a ja spavam u ovoj vukojebini ovdje..
izgleda..
Najgori su mi Židovi,oni su zlopamtila i ne kuže sarkazam i crni humor.Leteca Pegla wrote:A gle, ovisi kome se zamjeris. Ako bas nekome stanes jako na zulj iskopat ce ti sve zivo. Al ono sta te briga, ko je bez grijeha nek baci kamen prvi kako bi se reklo....סמאל wrote:
Pa od toga,koliko znam ništa nije protuzakonito,ali i to je sporedno,međutim,govor mržnje,poticanje na rasnu,nacionalnu i vjersku netrepeljivost,to je nešto drugo.
Inace, nemoj mi samo rec da nisi bio svjestan do sada da na internetu nista nije privatno....
2015-07-23
סמאל wrote:
mislim da pružatelj internet usluga čuva IP logove oko 2 godine
ako ostaviš stari identitet da "umre" i počneš pisati pod novim, nema tehničkih mogućnosti da napise dovedu u vezu s tobom nakon što se obrišu IP logovi
tj. ako koristiš javne mreže onda teško da da te državne službe mogu pratiti
Google je druga stvar, google te preko kolačića stalno prati i nikad nisi anoniman, idetificira te preko OSa i browsera
https://panopticlick.eff.org/
https://amiunique.org/
Guest- Guest
Doduše,ni muslići baš ne vole satiru.
2015-07-23
Ma sta te brige. Kazes da si placeni trol i da ti je to posao. To uvijek mozes, ono kruh je kruh...סמאל wrote:Doduše,ni muslići baš ne vole satiru.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U čemu je problem?Tajani rekao da su Istra i Dalmacija tajijanske i svi se digli slijeva na desno a kad slične poruke dolaze od političara 'regiona' nema takve sinergije u osudama
» EU odobrila europsko-američki sustav zaštite privatnosti
» Uber aplikacija špijunira
» Što četnici čitaju?
» Prihvaćena aplikacija BiH za članstvo u Evropskoj uniji
» EU odobrila europsko-američki sustav zaštite privatnosti
» Uber aplikacija špijunira
» Što četnici čitaju?
» Prihvaćena aplikacija BiH za članstvo u Evropskoj uniji
Page 2 of 4