Živi zid sutra najjača oporbema stranka?
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Živi zid sutra najjača oporbema stranka?
To su Huni, njih nezanima tvrđava (vlast), oni znaju da ovi u tvrđavi žive od harača kojeg skupe od kmetova
Huni su konjanici, livada njihova
A kmetovi su na livadi i Huni pale pšenicu, ti pošalješ vojsku oni pobjegnu, treba novi porezi jer vojni pohodi koštaju i tako svaki put dok kmetovi ne popizde
A kmetovi su na livadi i Huni pale pšenicu, ti pošalješ vojsku oni pobjegnu, treba novi porezi jer vojni pohodi koštaju i tako svaki put dok kmetovi ne popizde
Last edited by RayMabus on Mon 15 Jan - 11:01; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:To su Huni, njih nezanima tvrđava (vlast), oni znaju da ovi u tvrđavi žive od harača kojeg skupe od kmetova
Ambicije Atile i Džingis-kana su se poprilično razlikovale. Pa i stilovi života. Atila je itekako cijenio i uvažavao Rimljane, a i sviđao mu se njihov način života.
Guest- Guest
Gledaj ovo kao metaforu jer je to poanta priče o Hunimaslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:To su Huni, njih nezanima tvrđava (vlast), oni znaju da ovi u tvrđavi žive od harača kojeg skupe od kmetova
Ambicije Atile i Džingis-kana su se poprilično razlikovale. Pa i stilovi života. Atila je itekako cijenio i uvažavao Rimljane, a i sviđao mu se njihov način života.
2014-04-11
Ovdje se uopće nitko ne bavi osvajanjem tvrđave samo taktikom spaljene zemlje koja izistkuje sve veće poreze od kmetova.... a cilj je pobuna kmetova
2014-04-11
Ti želiš tvrđavu, ja neželim tvrđavu
Ono šta ja želim je da kad ti izađeš iz zgrade sabora ili bilo koje zgrade općine u Hrvatskoj da te vanka dočekaju razjareni kmetovi i ubiju ko psa
Ono šta ja želim je da kad ti izađeš iz zgrade sabora ili bilo koje zgrade općine u Hrvatskoj da te vanka dočekaju razjareni kmetovi i ubiju ko psa
2014-04-11
Ja neželim vlast nego Sauchinu glavu nabijenu na kolac
O tome se radi, nezanima me tvrđava uopće
O tome se radi, nezanima me tvrđava uopće
2014-04-11
U svakom slučaju birati 30 godina hadeze je urodilo osim posvemašnjeg rasula, jada, masovnog zbjega i živim zidom, tako da vi što birate iste...slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:ajmo sad orkestar pali:populisti,bezveznjaci,luđaci,niš koristi.....
Lako za njih, oni ionako nemaju nikakvih izgleda za bilo kakav uspjeh. Pravi problem su birači koji su ih u stanju uzeti za ozbiljno.
Kermit-
2014-04-17
Upravo tako, zbog istih su se i pojavili Huniasilovski wrote:U svakom slučaju birati 30 godina hadeze je urodilo osim posvemašnjeg rasula, jada, masovnog zbjega i živim zidom, tako da vi što birate iste...slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:ajmo sad orkestar pali:populisti,bezveznjaci,luđaci,niš koristi.....
Lako za njih, oni ionako nemaju nikakvih izgleda za bilo kakav uspjeh. Pravi problem su birači koji su ih u stanju uzeti za ozbiljno.
2014-04-11
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pernar-zeli-izlazak-iz-eu-a-u-piranski-zaljev-bi-poslao-ratne-brodove-treba-jednostavno-slovencima-reci-nas-je-veci-i-dovidenja/6932346/
budalaš(i)...
Aktualni spor sa Slovenijom riješio bi korištenjem Hrvatske ratne mornarice.
- Slovenija uopće nema ratnu mornaricu. Da Hrvatska pošalje jedan ratni brod tamo, cijelo ovo natezanje bi prestalo. Više ne bi ove policijske slovenske kade maltretirale naše ribare, nego bi shvatili da je Hrvatska suverena zemlja, da štiti svoje more i da u našim vodama nemaju što raditi. Cijelo ovo natezanje i prepucavanje koje traje mjesecima bi trenutačno prestalo, rekao je Pernar za Novi list.
budalaš(i)...
Dobra stvar ŽZ jest da u njihovom vodstvu, nema prezimena iz južne hrvatske(dalmacija, HB) kao u svim ostalim strankama-, što znači da će sigurno biti puno manje lopovluka, krađe, i ostaloga.
Guest- Guest
Glasat ću za Živi zid,jer mi se ćine kao ljudi koji ne bi zajebali radnika,seljaka i sirotinju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bi, zajebali bi ga, al zato što su glupi ne zato što su zli i pohlepni.jastreb wrote:Glasat ću za Živi zid,jer mi se ćine kao ljudi koji ne bi zajebali radnika,seljaka i sirotinju.
Bolje i glupi Dudek,nego pohlepni Tetec,ili nedobog Matan Potrka.danni1 wrote:Bi, zajebali bi ga, al zato što su glupi ne zato što su zli i pohlepni.jastreb wrote:Glasat ću za Živi zid,jer mi se ćine kao ljudi koji ne bi zajebali radnika,seljaka i sirotinju.
2014-04-22
kad te netko zajebe svejedno ti je jel te zajebo jer je glup il zao, posljedice su iste.jastreb wrote:Bolje i glupi Dudek,nego pohlepni Tetec,ili nedobog Matan Potrka.danni1 wrote:Bi, zajebali bi ga, al zato što su glupi ne zato što su zli i pohlepni.jastreb wrote:Glasat ću za Živi zid,jer mi se ćine kao ljudi koji ne bi zajebali radnika,seljaka i sirotinju.
A možda i nije...ne znam.
Ono što ne ohrabruje je da imamo na izbor glupe i zle s nijednima se nećemo usrećiti to je vrlo izvjesno.
A ne hdz-a?...ja ih bar pet znam koji su otisli a glasali za hdzvili40 wrote:predložio bih im da se založe za veći odaziv glasača iz dijaspore jer najmanje pola onih koji su zadnjih godina otišli van njihovi bi bili glasači.
Stvari su se i tu promijenile.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Ono šta ja želim je da kad ti izađeš iz zgrade sabora ili bilo koje zgrade općine u Hrvatskoj da te vanka dočekaju razjareni kmetovi i ubiju ko psa
Dakle, želiš anarhiju. Sjeti se da nakon svake anarhije slijedi diktatura u nekom obliku.
Guest- Guest
Dao Bog Sincica za precjednika a Pernara za prmijera.
2014-04-14
abraham wrote:Dao Bog Sincica za precjednika a Pernara za prmijera.
To je moguće jedino u krčmi K' Žnidaršiću.
Last edited by slidingdoorsoperator on Mon 15 Jan - 19:26; edited 1 time in total
Guest- Guest
Onda su janezi i saje sarajlije obrale bostan..abraham wrote:Dao Bog Sincica za precjednika a Pernara za prmijera.
2015-09-08
Diktatura nam i treba. Po mogućnosti ona proleterijata.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ono šta ja želim je da kad ti izađeš iz zgrade sabora ili bilo koje zgrade općine u Hrvatskoj da te vanka dočekaju razjareni kmetovi i ubiju ko psa
Dakle, želiš anarhiju. Sjeti se da nakon svake anarhije slijedi diktatura u nekom obliku.
2014-04-22
Diktatura da ali ne proleterijatajastreb wrote:Diktatura nam i treba. Po mogućnosti ona proleterijata.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ono šta ja želim je da kad ti izađeš iz zgrade sabora ili bilo koje zgrade općine u Hrvatskoj da te vanka dočekaju razjareni kmetovi i ubiju ko psa
2015-09-08
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Šok u Irskoj - Sinn Fein na putu da postane najjača stranka
» Prvi put nakon 1943 neofašisti najjača politička stranka u Italiji
» Živi Zid 2. stranka u državi...
» Razocarani HDZ-ovci:Opet smo dizali ruke vjerujuci kao guske u magli.Sto nam vrijedi sto smo pojedinacno najjaca stranka kad nitko nece sa nama!
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Prvi put nakon 1943 neofašisti najjača politička stranka u Italiji
» Živi Zid 2. stranka u državi...
» Razocarani HDZ-ovci:Opet smo dizali ruke vjerujuci kao guske u magli.Sto nam vrijedi sto smo pojedinacno najjaca stranka kad nitko nece sa nama!
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
Page 4 of 5