Živi zid sutra najjača oporbema stranka?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Živi zid sutra najjača oporbema stranka?
mi sa modernom demokracijom nemamo veze,kod nas je situacija dosta složena i ako neka stranka ne može naći sličnog zašto onda koalirati?Prevariti birače ko što ovi ostali rade?Eroo wrote:I oporba je vlast, nego šta. Tako je to u demokraciji.vili40 wrote:neće im biti lakoEroo wrote:Živi zid kaže da ne želi participirati u vlasti. Buahahahaaa...
Kojem qrtzu onda služe?
Car Mrgud Vazdacenzurirani Ponedjeljak, 15.01.2018. u 08:13
Mali još nije svjestan sa kakvim zlom ima posla... hade3ej i esdepej nisu dvije organizacije nego jedna jer dijele zajednički interes i imaju isti cilj - od Hrvatske stvorit političarsko-birokratsku oazu sastavljenu samo od njihovih članova. Običan narod njima nije potreban, zato su sve snage uprli da isti potjeraju, a penziče izgladnjuju da ih sahrane prije vremena... Te su (naoko) dvije organizacije spremne na sve moguće prljave igre, spletke i podmetanja da održe ovakvu situaciju u državi i po mogućnosti je učine još gorom... zato, Mali, pamet u glavu... veliko zlo imaš protiv sebe... jako veliko.
Sudjelovati u političkom životu i izbjegavati participiranje u vlasti
je nepoznanica u modernim demokracijama.
U politici su zato da cirkusiraju i laju u parlamentu?
vili40- Posts : 11073
2015-08-02
RayMabus wrote:ŽZ je uspjeh ako uzme glasove SDPa i onda u idućem mandatu HDZ i sdp naprave koaliciju jer je onda uništija sdp zauvijekslidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:ajmo sad orkestar pali:populisti,bezveznjaci,luđaci,niš koristi.....
Lako za njih, oni ionako nemaju nikakvih izgleda za bilo kakav uspjeh. Pravi problem su birači koji su ih u stanju uzeti za ozbiljno.
Praksa je pokazala da je SDFP nemoguće unišititi zauvijek.
Kada su preživjeli 5,5% glasova za Zastupnički dom Sabora i samo 3 mandata na izborima 1992. godine, onda će preživjeti bilo kakvu krizu koja bi dovela u pitanje sam opstanak stranke. Pardon, partije.
SDP ima svoje tradicionalno biračko tijelo bez obzira što bilo tko mislio o njemu i oni će u najmanju ruku opstati kao jedna od konstanti u hrvatskom političkom životu, za razliku od nekih drugih stranaka poput već spomenutog ORAH-a, HNS-a, Laburista, HSS-a, HSLS-a, Čačićevih reformista, Bandićeve stranke itditditd.
Guest- Guest
Pod uništiti sam mislio da ih dovedu na ispod 15% podrškeslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:ŽZ je uspjeh ako uzme glasove SDPa i onda u idućem mandatu HDZ i sdp naprave koaliciju jer je onda uništija sdp zauvijekslidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:ajmo sad orkestar pali:populisti,bezveznjaci,luđaci,niš koristi.....
Lako za njih, oni ionako nemaju nikakvih izgleda za bilo kakav uspjeh. Pravi problem su birači koji su ih u stanju uzeti za ozbiljno.
Praksa je pokazala da je SDFP nemoguće unišititi zauvijek.
Kada su preživjeli 5,5% glasova za Zastupnički dom Sabora i samo 3 mandata na izborima 1992. godine, onda će preživjeti bilo kakvu krizu koja bi dovela u pitanje sam opstanak stranke. Pardon, partije.
SDP ima svoje tradicionalno biračko tijelo bez obzira što bilo tko mislio o njemu i oni će u najmanju ruku opstati kao jedna od konstanti u hrvatskom političkom životu, za razliku od nekih drugih stranaka poput već spomenutog ORAH-a, HNS-a, Laburista, HSS-a, HSLS-a, Čačićevih reformista, Bandićeve stranke itditditd.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kolko ja njih razumijem oni ne žele u koalicije jer su naučili da kad uđeš u kolo sa HDZ-om lijepo se sažvaču i ispljunu pa te poslije više nema.
vili40-
2015-08-02
RayMabus wrote:
Pod uništiti sam mislio da ih dovedu na ispod 15% podrške
Pa veliko sociološko-antropološko-kulturološko čudo od ŽZ i sad ima manje od toga.
Guest- Guest
Nebitno, bitno samo da izguravaju SDPslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
Pa veliko sociološko-antropološko-kulturološko čudo od ŽZ i sad ima manje od toga.
2014-04-11
vili40 wrote:kolko ja njih razumijem oni ne žele u koalicije jer su naučili da kad uđeš u kolo sa HDZ-om lijepo se sažvaču i ispljunu pa te poslije više nema.
Ukratko, riječ je o stranci koja ne želi participirati u vlasti, navodno iz moralnih razloga, ali im je sasvim u redu da njihovi zastupnici primaju plaće saborskih zastupnika i uživaju sve ostale beneficije koje to mjesto donosi.
I na kraju se sve svodi na ono što sam već ranije napomenuo, pravi problem su birači koji su im u stanju dati svoj glas.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Nebitno, bitno samo da izguravaju SDPslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:
Pa HSLS je svojevremeno (izbori 1992.) praktički izgurao SDP iz politike u Hrvatskoj kao najjača oporobena stranka, a gdje su sad, a gdje je SDP?
Ponavljam, SDP ima svoje tradicionalno biračko tijelo i ma što god tko mislio o njima, oni u Hrvatskoj nikada neće nestati sa političke scene bez obzira kroz kakve krize prolazili, za razliku od čitave hrpe stranaka koje sam već pobrojio ranije.
Guest- Guest
Točno, oni su nešto poput Huna ili Mongola, oni ne osvajaju prostor (vlast) nego leteći odredi, projahaj i uništivili40 wrote:kolko ja njih razumijem oni ne žele u koalicije jer su naučili da kad uđeš u kolo sa HDZ-om lijepo se sažvaču i ispljunu pa te poslije više nema.
2014-04-11
Zato što državi treba vlast, a oni i jesu zato da vladaju.vili40 wrote:mi sa modernom demokracijom nemamo veze,kod nas je situacija dosta složena i ako neka stranka ne može naći sličnog zašto onda koalirati?Prevariti birače ko što ovi ostali rade?Eroo wrote:I oporba je vlast, nego šta. Tako je to u demokraciji.vili40 wrote:neće im biti lakoEroo wrote:Živi zid kaže da ne želi participirati u vlasti. Buahahahaaa...
Kojem qrtzu onda služe?
Mali još nije svjestan sa kakvim zlom ima posla... hade3ej i esdepej nisu dvije organizacije nego jedna jer dijele zajednički interes i imaju isti cilj - od Hrvatske stvorit političarsko-birokratsku oazu sastavljenu samo od njihovih članova. Običan narod njima nije potreban, zato su sve snage uprli da isti potjeraju, a penziče izgladnjuju da ih sahrane prije vremena... Te su (naoko) dvije organizacije spremne na sve moguće prljave igre, spletke i podmetanja da održe ovakvu situaciju u državi i po mogućnosti je učine još gorom... zato, Mali, pamet u glavu... veliko zlo imaš protiv sebe... jako veliko.
Oni su u Saboru oporba jer je to najudobnija pozicija.
Mogu bez ikakve odgovornosti brbljati šta im god padne na pamet.
Politički klovni...u konačnici uhljebi.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
RayMabus wrote:Točno, oni su nešto poput Huna ili Mongola, oni ne osvajaju prostor (vlast) nego leteći odredi, projahaj i uništivili40 wrote:kolko ja njih razumijem oni ne žele u koalicije jer su naučili da kad uđeš u kolo sa HDZ-om lijepo se sažvaču i ispljunu pa te poslije više nema.
Zaboravio si spomenuti pljačku kao glavni motiv te strategije. Barem kada su Mongoli u pitanju. Huni na čelu sa Atilom su ipak imali malo drugačije ambicije.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Točno, oni su nešto poput Huna ili Mongola, oni ne osvajaju prostor (vlast) nego leteći odredi, projahaj i uništivili40 wrote:kolko ja njih razumijem oni ne žele u koalicije jer su naučili da kad uđeš u kolo sa HDZ-om lijepo se sažvaču i ispljunu pa te poslije više nema.
2016-07-22
Točno zato će i oni morat uhljebljivat da izguravaju ove od prije ako ih misle uništiti zauvijekslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Točno, oni su nešto poput Huna ili Mongola, oni ne osvajaju prostor (vlast) nego leteći odredi, projahaj i uništivili40 wrote:kolko ja njih razumijem oni ne žele u koalicije jer su naučili da kad uđeš u kolo sa HDZ-om lijepo se sažvaču i ispljunu pa te poslije više nema.
Zaboravio si spomenuti pljačku kao glavni motiv te strategije. Barem kada su Mongoli u pitanju. Huni na čelu sa Atilom su ipak imali malo drugačije ambicije.
2014-04-11
RayMabus wrote:Točno zato će i oni morat uhljebljivat da izguravaju ove od prije ako ih misle uništiti zauvijekslidingdoorsoperator wrote:
Nemaju se šanse uhljebit ako ne žele participirati u vlasti. A veliki problem s vlašću je da sa sobom nosi i odgovornost koju okašnjeli hipiji žele izbjeći pod svaku cijenu.
Guest- Guest
Ako se mi složimo da je politika borba za fotelje i da Ivan Ivić drži fotelju onda dragi Mate Matiću iz ŽZ ili Most ili bilo čega ja oću da ti uhljebiš Matu Matića a zašto??
Pa oču da ubiješ ovog prvog
BEZ MILOSTI
Pa oču da ubiješ ovog prvog
BEZ MILOSTI
2014-04-11
Viš kako ih je Most poharao, Agrokor, morali sa Pupovcem i pederima formirat vlast, HNS eliminiran, Hdz pao rejting
Huni brajkane, neće ništa ostat, SPALJENA ZEMLJA
Huni brajkane, neće ništa ostat, SPALJENA ZEMLJA
2014-04-11
Kolinda trči okolo nagovara mlade da se vrate onaj biskup ih naziva dezerterima
A šta Huni rade? Pa bježite odavde jer ovdje ima samo dvije opcije
Ili mi ili SPALJENA ZEMLJA
A šta Huni rade? Pa bježite odavde jer ovdje ima samo dvije opcije
Ili mi ili SPALJENA ZEMLJA
2014-04-11
RayMabus wrote:Ili mi ili SPALJENA ZEMLJA
Pa oni niti ne žele sudjelovati u vlasti pa tako i nisu realna opcija.
Guest- Guest
Pa sudjelovati će kad dobiju 51% a to će biti kad Hrvatska bude SPALJENA ZEMLJAslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Ili mi ili SPALJENA ZEMLJA
Pa oni niti ne žele sudjelovati u vlasti pa tako i nisu realna opcija.
2014-04-11
a jel ti možda imaš kog drugog da mu se povjeri glas?Možda mi je što promaklo pa pitam.slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:kolko ja njih razumijem oni ne žele u koalicije jer su naučili da kad uđeš u kolo sa HDZ-om lijepo se sažvaču i ispljunu pa te poslije više nema.
Ukratko, riječ je o stranci koja ne želi participirati u vlasti, navodno iz moralnih razloga, ali im je sasvim u redu da njihovi zastupnici primaju plaće saborskih zastupnika i uživaju sve ostale beneficije koje to mjesto donosi.
I na kraju se sve svodi na ono što sam već ranije napomenuo, pravi problem su birači koji su im u stanju dati svoj glas.
vili40-
2015-08-02
Šta je drugo radila Merklova u zadnjem mandatu, a evo i jope će. Varala birače?vili40 wrote:mi sa modernom demokracijom nemamo veze,kod nas je situacija dosta složena i ako neka stranka ne može naći sličnog zašto onda koalirati?Prevariti birače ko što ovi ostali rade?Eroo wrote:I oporba je vlast, nego šta. Tako je to u demokraciji.vili40 wrote:neće im biti lakoEroo wrote:Živi zid kaže da ne želi participirati u vlasti. Buahahahaaa...
Kojem qrtzu onda služe?
Dabo'da i nas onako prevarili....
2016-07-22
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Šok u Irskoj - Sinn Fein na putu da postane najjača stranka
» Prvi put nakon 1943 neofašisti najjača politička stranka u Italiji
» Živi Zid 2. stranka u državi...
» Razocarani HDZ-ovci:Opet smo dizali ruke vjerujuci kao guske u magli.Sto nam vrijedi sto smo pojedinacno najjaca stranka kad nitko nece sa nama!
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Prvi put nakon 1943 neofašisti najjača politička stranka u Italiji
» Živi Zid 2. stranka u državi...
» Razocarani HDZ-ovci:Opet smo dizali ruke vjerujuci kao guske u magli.Sto nam vrijedi sto smo pojedinacno najjaca stranka kad nitko nece sa nama!
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
Page 2 of 5