Odlazak Velikana Hrvatske
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Odlazak Velikana Hrvatske
“Na splitskom groblju Lovrinac danas je pokopan novinar, redatelj i književnik Predrag Lucić. Na posljednji Lucićev ispraćaj došlo je nekoliko tisuća ljudi, a mnogi su se složili da je ovo bio jedan od najvećih ispraćaja u Splitu ikada.
Posebno je upečatljivo bilo kada je Rade Šerbedžija, koji je na sprovod došao iz Rijeke, pročitao dvije Lucićeve pjesme.
Emotivan govor održao je njegov prijatelj i suradnik Boris Dežulović: "U jeziku u kojemu živimo nema imenice za našega Tebe. Siromašan je jezik koji za tebe nema riječi. Zato što si prevelik i predrag za jedan ljudski život, otišao si prerano", rekao je Dežulović. Lucić je na posljednji počinak ispraćen uz taktove pjesme "Always Look On The Bright Side Of Life" iz Monty Pythona.”
Posebno je upečatljivo bilo kada je Rade Šerbedžija, koji je na sprovod došao iz Rijeke, pročitao dvije Lucićeve pjesme.
Emotivan govor održao je njegov prijatelj i suradnik Boris Dežulović: "U jeziku u kojemu živimo nema imenice za našega Tebe. Siromašan je jezik koji za tebe nema riječi. Zato što si prevelik i predrag za jedan ljudski život, otišao si prerano", rekao je Dežulović. Lucić je na posljednji počinak ispraćen uz taktove pjesme "Always Look On The Bright Side Of Life" iz Monty Pythona.”
Guest- Guest
Re: Odlazak Velikana Hrvatske
Nikad se ne bih spuštao na gnjusne komentare nakon Lucićeve smrti, ali kako u jednu krajnost idu oni koji su ga mrzili tako u drugu krajnost idu oni koji ga uzdižu preko svake mjere. O mrtvima sve najbolje, ali budimo realni, nit nas je on čime zadužio, a pogotovo nije nikakav velikan. Prosječan novinar koji se provokativnim pisanjem jasno opredijelio za jednu stranu. Imao je sreće da ga nitko nije roknuo 90-ih.
Guest- Guest
ako je taj lik velikan možemo se svi skupa ubit i ugasit državu
bafalo wrote:ako je taj lik velikan možemo se svi skupa ubit i ugasit državu
Guest- Guest
Tommy R wrote:bafalo wrote:ako je taj lik velikan možemo se svi skupa ubit i ugasit državu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dovoljno je recu da su na sprovodu bili Tomic Dezulovic Zoran Pusic Serbefzija... dalje gadosti mi se neda nabrajati
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Lucić, Dezulovic i Ivančić su velikani Hrvatske!
Nikad se nisu prodali niti iznevjerili svoj integritet i na tomu im se divim...
Nisu bili bezmude picke 90.-ih kad su svi oko njih minjali maske i prilagođavali ih...
Samo zbog Ferala im triba skinit kapu...
Ko to ne razumi, jebat ga...
Za mene je Lucic velikan...
Ne u smislu Msrinkovica i Krleže, nego u smislu morala i integriteta...
;)
Nikad se nisu prodali niti iznevjerili svoj integritet i na tomu im se divim...
Nisu bili bezmude picke 90.-ih kad su svi oko njih minjali maske i prilagođavali ih...
Samo zbog Ferala im triba skinit kapu...
Ko to ne razumi, jebat ga...
Za mene je Lucic velikan...
Ne u smislu Msrinkovica i Krleže, nego u smislu morala i integriteta...
;)
Guest- Guest
Moral. Integritet. Ajmo radije nemojmo o tome...
darth_vader-
2014-04-17
XTommy R wrote:Nikad se ne bih spuštao na gnjusne komentare nakon Lucićeve smrti, ali kako u jednu krajnost idu oni koji su ga mrzili tako u drugu krajnost idu oni koji ga uzdižu preko svake mjere. O mrtvima sve najbolje, ali budimo realni, nit nas je on čime zadužio, a pogotovo nije nikakav velikan. Prosječan novinar koji se provokativnim pisanjem jasno opredijelio za jednu stranu. Imao je sreće da ga nitko nije roknuo 90-ih.
2014-04-12
Desert_fox wrote:Dovoljno je recu da su na sprovodu bili Tomic Dezulovic Zoran Pusic Serbefzija... dalje gadosti mi se neda nabrajati
Je li to bio skup KPJ na Lovrincu ?
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Jos su u zalosti. Em pokopase tifu...druga em im srbija ispusiSexual Tyrannosaurus wrote:Desert_fox wrote:Dovoljno je recu da su na sprovodu bili Tomic Dezulovic Zoran Pusic Serbefzija... dalje gadosti mi se neda nabrajati
Je li to bio skup KPJ na Lovrincu ?
2015-09-13
U velikoj mjeri točno, al ne u potpunosti...Sexual Tyrannosaurus wrote:Nice mucki trolla
;)
Guest- Guest
Da s obzirom da je trollanje blagi izraz ,perfidno podjebavas ujku iz san josea .
Doduse svi znamo da si socijalist utopist ....trava svima i besplatno
Doduse svi znamo da si socijalist utopist ....trava svima i besplatno
2017-07-30
? Sorry ne pucam serve od 240km/h
2017-07-30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1