Odlazak velikana
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: Odlazak velikana
pocivaj u miru legendo! sa zadovoljstvom sam gledao i uvek gledam filmove, a pogotovo one u kojima mrtve nacisticke zlikovce slazes na kamaru...
Guest- Guest
Covjek koji je podrzavao milosevica zagovarao rat.... glumio jednolicne filmske kvazi heroje. Nestankom partizanskih sranja i karijera mu nestala.... gori u paklu smece cetnicko
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End1899 wrote:glej gluperdu sam sa sobom priča
gluperdo ciganska, ovo tvojoj kevi pred svaku akciju izdeklamujem pa je rasturim od kurca...
Guest- Guest
pablo_escobar wrote:Covjek koji je podrzavao milosevica zagovarao rat.... glumio jednolicne filmske kvazi heroje. Nestankom partizanskih sranja i karijera mu nestala.... gori u paklu smece cetnicko
hm, to kaze lik koji drka na hitlera, pavelica i koji peva jasenovac i gradiska stara. kupi obraz, klosarcino poremecena...
Guest- Guest
Pusi kurac cedo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
sljus-sljus. dobices parkinsona kao muhamed ali od tolikih samara, gluperdo ciganska...
Guest- Guest
Kmeeee kmeeee kmeeeee. Odi trci caci placuci o reci da te ustasa na forumu genocidise..
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1