Odlazak velikana...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Odlazak velikana...
Srpski fudbaler Nemanja Vidić saopštio je da je završio karijeru u 35. godini, objavljeno je na sajtovima Crvene zvezde i Mančester junajteda.
Vidić je nedavno raskinuo ugovor sa Interom, imao je ponude u nekoliko klubova, ali je odlučio da se povuče zbog brojnih povreda koje je imao poslednjih godina.
“Došlo je vreme da okačim kopačke o klin. Povrede koje sam imao poslednjih godina su uzele danak. Želim da se zahvalim svim igračima sa kojima sam igrao, trenerima i osobljem sa kojima sam sarađivao i kažem veliko ‘hvala’ svim navijačima na podršci tokom godina”, istakao je Vidić.
Vidić je tokom karijere branio boje Crvene zvezde, subotičkog Spartaka, Spartaka iz Moskve, Mančester Junajteda i Intera. Za reprezentaciju je odigrao 56 utakmica i postigao dva gola.
Najveće uspehe ostvario je sa ‘Crvenim đavolima’, sa kojima pet puta bio šampion Engleske, jednom šampion Evrope, a osvojio je i tri trofeja u Liga kupu. Imao je i tu čast da bude kapiten kluba sa “Old Traforda” pod vođstvom legendarnog Aleksa Fergusona.
Pre 18 meseci je napustio Junajted i prešao u Inter, ali je zbog povreda i taktičkih zamisli trenera upisao samo 28 nastupa za ‘Nerazure’. Tokom jedne i po sezone u Interu, Vidić se samo jednom upisao u strelce.
Poslednjih nedelja, za Vidića su interesovanje, između ostalih, pokazali Bajern, moskovski Spartak, Galatasaraj i nekolicina klubova iz MLS lige.
Vidić je nedavno raskinuo ugovor sa Interom, imao je ponude u nekoliko klubova, ali je odlučio da se povuče zbog brojnih povreda koje je imao poslednjih godina.
“Došlo je vreme da okačim kopačke o klin. Povrede koje sam imao poslednjih godina su uzele danak. Želim da se zahvalim svim igračima sa kojima sam igrao, trenerima i osobljem sa kojima sam sarađivao i kažem veliko ‘hvala’ svim navijačima na podršci tokom godina”, istakao je Vidić.
Vidić je tokom karijere branio boje Crvene zvezde, subotičkog Spartaka, Spartaka iz Moskve, Mančester Junajteda i Intera. Za reprezentaciju je odigrao 56 utakmica i postigao dva gola.
Najveće uspehe ostvario je sa ‘Crvenim đavolima’, sa kojima pet puta bio šampion Engleske, jednom šampion Evrope, a osvojio je i tri trofeja u Liga kupu. Imao je i tu čast da bude kapiten kluba sa “Old Traforda” pod vođstvom legendarnog Aleksa Fergusona.
Pre 18 meseci je napustio Junajted i prešao u Inter, ali je zbog povreda i taktičkih zamisli trenera upisao samo 28 nastupa za ‘Nerazure’. Tokom jedne i po sezone u Interu, Vidić se samo jednom upisao u strelce.
Poslednjih nedelja, za Vidića su interesovanje, između ostalih, pokazali Bajern, moskovski Spartak, Galatasaraj i nekolicina klubova iz MLS lige.
Guest- Guest
Re: Odlazak velikana...
hvala ti vidara na svemu, bices i ostaces legenda old trafforda-najbolji defanzivac svih vremena i najveci fudbaler svih vremena sa ovih prostora...
Guest- Guest
Hvala ti na svemu...promovirao si toliko anonimnih napadača zadnjih sezona i time znatno dopridonio razvoju karijera dotičnih..mada je to bilo povremeno i tužno za gledati...još jedan tipčni Balkanac u nogometu...
darth_vader-
2014-04-17
klošar će biti upamćen kao jedan od najvećih luzera i messijeva kujica
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jedan od najprecijenjenijih panjeva s ovih prostora. Ali to je tipično za Srbe da se dive kojekakvim krampovima iz svog dvorišta i usput ih mitologiziraju bez pokrića.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Jedan od najprecijenjenijih panjeva s ovih prostora. Ali to je tipično za Srbe da se dive kojekakvim krampovima iz svog dvorišta i usput ih mitologiziraju bez pokrića.
bolji je lovren...
sta misle srbi, to je irelevantno-kao i 'rvacki kompleksasi. bitno je sta misle na ostrvu i evropi, u svakm all-time 11 je bio u izboru, tako da je to dovoljna referenca.
Guest- Guest
Kakav klosar taj vidara
nowitzki-
2014-04-27
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1