ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma'

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma' - Page 2 Empty Re: Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma'

Post by v_vlado 29/9/2015, 13:01

vuksadinare wrote:v_vlado...ako pucas od ljubavi prema arapima sta ih vise ne primis u dom jebote....a ne ono 'ja sam human,ja sam liberalan ali sve dok ne priđu mom dvoriscu'
Ljubav i humanost su dva različita pojma,a jel za tebe rješenje mađarska,.....žice,ograde,vojska....mislim da je preoštro a crkva opet samo svoje interese gleda....nestalo je humanosti među ljudima,previše je sebičnosti....

v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma' - Page 2 Empty Re: Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma'

Post by Guest 29/9/2015, 13:03

v_vlado wrote:
a jel za tebe rješenje mađarska,.....žice,ograde,vojska....

Mogu i ja odgovoriti na to pitanje, ali sa vremenskim odmakom. Pričekajmo da se u RH u jednom trenutku nađe četvrt milijuna vojno sposobnih migranata.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/9/2015, 13:04

Eva wrote:I dobro kaže. Arapi ateisti su čist ok.

Da. Normalni ljudi.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2015, 13:06

Yehudi wrote:

Da. Normalni ljudi.
Imam ja frenda na ruskom, Jordanca, genijalan lik, i naravno ateist.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 29/9/2015, 13:07

Le Roi Soleil wrote:
v_vlado wrote:
a jel za tebe rješenje mađarska,.....žice,ograde,vojska....

Mogu i ja odgovoriti na to pitanje, ali sa vremenskim odmakom. Pričekajmo da se u RH u jednom trenutku nađe četvrt milijuna vojno sposobnih migranata.
A vidi nebi ni ja želio to rješenje ali jedan rat je dovoljan unatrag 25 god . ...problem izbjeglica je problem evrope i nas....ništa naši političari neće odlučiti,sve je već odlučeno a ovi naši političari samo sebi pune đepove ,a politika im je usputni nebenjob....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2015, 13:12

v_vlado wrote:
A vidi nebi ni ja želio to rješenje ali jedan rat je dovoljan unatrag 25 god . ...problem izbjeglica je problem evrope i nas....ništa naši političari neće odlučiti,sve je već odlučeno a ovi naši političari samo sebi pune đepove ,a politika im je usputni nebenjob....

Pa naši kopilani bi mogli pokazat neku inicijativu, za početak se malo zaigrat sa žicom na istočnoj granici ... svi su zapanjeni i žive u oblacima, a ovi s juga proždiru granice. Ovdje savjest i milost Božju treba potjerat u crni pakao, k vragu sve ako su domaći ljudi zadnja rupa na svirali.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/9/2015, 13:26

The 'Secret Islamist Plot' to Take Over Europe

We’ve all been fooled. We’ve been duped into believing that the millions of refugees streaming out of Syria were the result of the country’s civil war and the state’s collapse into anarchy. In reality, they are foot soldiers cunningly disguised as distressed civilians, ordinary men, women and children. Their mission? Armed with the deadliest weapon known to man, the demographic time-bomb.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by sitting_bull 29/9/2015, 13:38

kaže kako je svećenik rekao da je islam gore zlo od nacizma...

kakav svećenik??? ekstremni politički otpad umotan u svećeničku halju koji isusov nauk ne poštuje.

katolička crkva u hrvata u dijelu svog politički eksponiranog korpusa je postala jakuševac...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by v_vlado 29/9/2015, 14:04

Nadam se da je ovo usamljeni slučaj u klera a ne službeni stav .....ili se situacija mijenja...
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by jastreb 29/9/2015, 17:12

Ja bih se u mnogo čemu složio sa pratrom.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2015, 17:46

Glavna razlika između islama i kršćanstva je u tome da je kršćanstvo najviše zastranilo kad se udaljilo od onoga što piše u Evanđeljima, a islam je baš u "elementu" kad se doslovno drži Kurana...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2015, 19:04

To je to...Osloboditi svijet religija...Duhovnost je nešto sasvim drugo...To treba poticati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 29/9/2015, 19:49

naravno da je veće zlo nacisti bi pobili samo židove a ovi će i židove i nas

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Yehudi 29/9/2015, 20:24

Zato je Mr. Putin dobro rekao da se mora osnovati

koalicija protiv isis, jednako kao protiv nacizma.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by jastreb 29/9/2015, 20:31

Upravo sam pogledao izlaganje fra Danijela i sve je točno rekao.

Vrijedi ga poslušati,a ne donosite brzoplete zaključke poput ovih piskarala iz 24 sata,koji možda namjerno ističu antiislamizam ovog mladog svećenika ekako bi na nj navukli bijes islamista koji ne žive daleko od njega.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2015, 20:32

albatros wrote:Upravo sam pogledao izlaganje fra Danijela i sve je točno rekao.

Vrijedi ga poslušati,a ne donosite brzoplete zaključke poput ovih piskarala iz 24 sata,koji možda namjerno ističu antiislamizam ovog mladog svećenika ekako bi na nj navukli bijes islamista koji ne žive daleko od njega.
Ti, komunjaro stara, pa ti braniš religiju...O jebote kamo ide ovaj svijet...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 29/9/2015, 21:09

red wolf wrote:

paaaa....za pocetak na Mars a poslije, ako nam se raketa od cokolade nije otopila, dalje prema andromedi
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 29/9/2015, 21:32

prckov wrote:
red wolf wrote:

paaaa....za pocetak na Mars a poslije, ako nam se raketa od cokolade nije otopila, dalje prema andromedi
Pomalo @prckov...Treba prvo promijeniti društvo na Zemlji, a onda će i to doći...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 30/9/2015, 00:29

v_vlado wrote:http://www.24sata.hr/politika/franjevacki-svecenik-porucio-islam-je-gore-zlo-od-nacizma-439518
Uzmi pope pušku i udri...nitko ti ne brani da braniš kršćanstvo....
http://www.index.hr/vijesti/clanak/novinar-proveo-10-dana-u-kampu-isisa-nuklearnim-napadima-planiraju-izbrisati-europu-sa-lica-zemlje/844950.aspx

TERORISTI iz ISIS-a žele napraviti nuklearni holokaust kojim će izbrisati Zapad sa lica zemlje i u kojem će stradati stotine milijuna ljudi, piše Daily Mail pozivajući se na njemačkog reportera Jürgena Todenhöfera koji je deset dana proveo s džihadistima iz ISIS-a.

On sada tvrdi da ISIS-ovci planiraju lansirati "nuklearni tsunami" protiv zapada i svih koji se protive njihovoj ideji o ostvarivanju kalifata. Ovaj Nijemac svoja je iskustva zabilježio u svojoj novoj knjizi "Unutar IS-a- Deset dana u Islamskoj državi".

On je, kaže, mjesecima ranije bio u kontaktu preko Skypea sa ovom terorističkom skupinom prije nego su mu dopustili da ih posjeti.

"Naravno da sam vidio užasna brutalna videa u kojima pripadnici ISIS-a odsijecaju glave, a to mi je posljednjih mjeseci izazvalo zabrinutost o tome kako mogu biti siguran da ću izbjeći takvu sudbinu. Svejedno, napisao sam oporuku prije nego sam otišao", ispričao je ovaj reporter.

Kako je ispričao, ljudi tamo spavaju u barakama i razrušenim kućama. On je, kaže, spavao na podu. Ispričao je kako ISIS koristi brutalne video snimke kako bi preplašili civilno stanovništvo koje je onda lakše podčiniti svojoj vlasti. "Oni su najbrutalniji i najopasniji neprijatelj kojeg sam ikad vidio", komentirao je Todenhöfer.

"Ne vidim nikoga tko ih može zaustaviti, to jedino mogu učiniti Arapi. Kući sam se vratio prilično pesimističan", završava ovaj novinar svoj doživljaj ISIS-a iz prve ruke.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by jastreb 30/9/2015, 07:00

[size=38]PREOKRET? U sjevernom Iraku sve više muslimana prelazi na kršćanstvo![/size]

• Ponedjeljak, 28 Rujan 2015 14:41

• Autor: admin

• 0 Komentara

Franjevački svećenik poručio: 'Islam je gore zlo od nacizma' - Page 2 IraqChristian
U sjevernom Iraku sve više muslimana prelazi na kršćanstvo – javlja kršćanski portal Christian Post. Pri tome se portal poziva se na svjedočenja mnogih bivših muslimana iz tog područja. Teroristi ISIL-a ubili su u toj regiji tisuće kršćana, Jezida, a i muslimana i stotine tisuća su prognali.

Mnoge izbjeglice u tom području, napušteni od sviju, na čudesan način pronašli su put ka kršćanskoj vjeri. Među njima je i Iračanin Barazan Azeezi, koji je ranije bio muslimanski imam i propovjedao Kuran. Ali on je, kako kaže, uvijek osjećao da mu nešto nedostaje. Onda mu se, jedne noći u snu ukazao Isus i pokazao mu da on (Azeezi) čezne za Kristovom ljubavlju i mirom. Azeezi je nakon toga tražio jednu Bibliju i kada ju je našao, započeo ju je čitati. I u Bibliji je, kaže, prepoznao istinu i započeo ljubiti pravoga Boga.

Kada je njegova obitelj čula za to, odbacila ga je od sebe i čak ga je htjela ubiti. Jer, po islamskom zakonu, šerijata, napuštanje islama i prelazak na neku drugu vjeru kažnjava se sa smrću. Unatoč tomu, mnogi muslimani koji su upoznali Isusa, spremni su platiti i tu cijenu – kaže Azeezi.

On tvrdi da su se čak i pojedini borci ISIL-a obratili na kršćanstvo i navodi jedan takav slučaj. Isilovci su prije godinu dana zauzeli sjevernoirački grad Mosul i uništili tamošnje crkve. Jedne večeri jedan od Isilovaca vidio je jedan jak izvor svjetlosti. On je u tom svjetlu prepoznao Isusa. I onda je taj Isilovac prihvatio Isusa kao svog gospodina i spasitelja.

Prema podatcima Christian Posta, u sjevernom Iraku, redovito se okuplja oko 1000 bivših muslimana, koji su sada kršćani i oni održavaju mise na arapskom jeziku. Pojedini drugi muslimani raspitivaju se o značenju Isusa i Biblije. Azeezi je uvjeren, da su teror ISIL-a i sve veće podjarmljivanje ljudi u na Bliskom istoku, znak za duhovnu borbu za srca tamošnjih ljudi.

B. Karlo/croative.net
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Kermit 30/9/2015, 07:13

Frnjevac je pogriješio, nacizam je liberlaizam i njihovi savreznici iz KSA, ali no katolici u zadnjih 20 godina nemaju neki veći intelekt, tako da je dobro i ovo...
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics